Scarificare - video
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Scarificare - video
era super super ca tattoo...
pai ce sa faci ...acum depinde ce tip de piele are ...dak se cicatrizeaza urat nu o sa ai iasa mijto....
pai ce sa faci ...acum depinde ce tip de piele are ...dak se cicatrizeaza urat nu o sa ai iasa mijto....
dap ma interesa ala pi tot spatele cum arata dupa vindecare....asta s-a vindecat frumos...
mai e lasam poza 7 zile si ne uitam iar la ea sa vedem cum e vindecat da sa o dea careva cu creama zilnic....
Ideea este ca intr-adevar trebuie foarte bine intretinut in perioada de vindecare. Nu trebuie neglijat, pe considerentul ca se vindeca de la sine sau de la mama natura. Daca se infecteaza, devine jalnic.
Ultima editare efectuata de catre in Mier Feb 13, 2008 9:47 pm, editata de 1 ori
se distruge tatuajul normal dar o scarificare...se pierde conturul di se pot mari dungile si atunci se duce modelul pe apa sambetei
aoleu cred ca super dureros si pe deasupra riscant pana te vindezi esti ff predispus .........eu nu m-as risca
Ova tu nu faci asa ceva...am scris undeva k eu tre sa imi aranjez tatuaju de pe spate
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
Maltesse Cross a scris:Ova tu nu faci asa ceva...am scris undeva k eu tre sa imi aranjez tatuaju de pe spate
Acum facem si noi asa ceva. Deci asteptam clienti pentru scarificare la salon...
Subiecte similare
» Scarificare la Tattoo Art - din 01. Mai 2008
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Incredibil, dar adevarat!-video!
» Tatuaj in ochi-again video
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Incredibil, dar adevarat!-video!
» Tatuaj in ochi-again video
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: