Tatuaj in ochi-again video
+2
geta
Ova-Tattoo Art
6 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Tatuaj in ochi-again video
sa recunosc ca mi s afacut pielea ca de gaina ...
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
mi se pare o chestie criminala!
mie mi-a pus doctora atropina in ochi pentru marirea pupilei si am ajuns ametita acasa,dapai cu asa ceva!
mie mi-a pus doctora atropina in ochi pentru marirea pupilei si am ajuns ametita acasa,dapai cu asa ceva!
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Eu am luat injectii in albul ochiului, cu Hidrocortizon si...stiu cum e...oricum, omul nu e tot...
pentru o interventie chirurgicala sau scoaterea unui corp strain sunt de acord cu anestezie facuta de medicul oftalmolog,sau orice alta interventie necesara pentru sanatatea ochiului,altfel categoric spun nu oricarei interventii nejustificate
am vazut la tv un tip care si-a pierdut vederea la un ochi pt ca a purtat lentile de contact si s-a spalat cu apa de robinet(nu mai stiu din ce tara era-parca anglia) si sub lentila au intrat niste viermisori minusculi care i-au distrus ochiul
am vazut la tv un tip care si-a pierdut vederea la un ochi pt ca a purtat lentile de contact si s-a spalat cu apa de robinet(nu mai stiu din ce tara era-parca anglia) si sub lentila au intrat niste viermisori minusculi care i-au distrus ochiul
melinda- Membru Gold
-
Nu sunt de acord cu lentilele. Lasa-te frate asa cum te-a dat Dumnezeu! Unii cred ca sunt mai presus decat El? Nu. Si referitor la femei, o femeie frumoasa este cea care e frumoasa si dimineta cand deschide ochii, nemachiata, nerujata, fara tocuri de 12...etc. Cate au curaj sa iasa asa in oras? Nesatirate, nevopsite in cap si pe fata? Foarte putine...Dar sa revenim la subiect: tatuaj in ochi!
eu nu!
(fara fard si ruj sunt moarta!
am albit inainte de vreme si multi peri albi mi i-a scos sotul!
port ochelari de apropiere,inca nu mi-am luat lentile de contact)si sa-si faca tatuaj in ochi cine-o vrea !
(fara fard si ruj sunt moarta!
am albit inainte de vreme si multi peri albi mi i-a scos sotul!
port ochelari de apropiere,inca nu mi-am luat lentile de contact)si sa-si faca tatuaj in ochi cine-o vrea !
melinda- Membru Gold
-
Daca iti iei lentile de contact sa faci ca baiatul de mai jos.
Sick mutherf*ckers...
Sick mutherf*ckers...
nu ! nu ! nu! nu sunt de acord!!
nu mi se pare nimic interesant la faza !
nu e nimc frumos!
tu ti-ai face asa ceva?
mi se sbarleste pielea numai cand ma gandesc!
nu mi se pare nimic interesant la faza !
nu e nimc frumos!
tu ti-ai face asa ceva?
mi se sbarleste pielea numai cand ma gandesc!
melinda- Membru Gold
-
"Implant in ochi" - suna prost din start. Cat de inconstient potzi sa fi... Nu sunt impotriva dar eu nu mi-ash face.
Poate ca ash indrazni , dar si atunci timid timid timid pt ca nu m-ash grabi , mi-ar trebui foooarte mult curaj , sa imi fac un tatuaj daca nu ash mai avea vedere la ochi , sa repar un defect ireversibil. Dar cum nu am probleme grave la vedere - NU MULTUMESC.
Hai sa ne facem ochii verzi doar de dragul de a ii ingrozi pe ceilalti si a arata ce tari si istetzi suntem, mi se pare o prostie.
"Ai grija de tine ca de ochii din cap" - suna cunoscut?
Poate ca ash indrazni , dar si atunci timid timid timid pt ca nu m-ash grabi , mi-ar trebui foooarte mult curaj , sa imi fac un tatuaj daca nu ash mai avea vedere la ochi , sa repar un defect ireversibil. Dar cum nu am probleme grave la vedere - NU MULTUMESC.
Hai sa ne facem ochii verzi doar de dragul de a ii ingrozi pe ceilalti si a arata ce tari si istetzi suntem, mi se pare o prostie.
"Ai grija de tine ca de ochii din cap" - suna cunoscut?
am mai scris pe undeva,nu stiu daca ai citit ca sotul meu in urma unui accident a ramas cu un ochi bun ,iar celalalt i-a fost suturat si a pierdut din substantele care alcatuiesc ochiul-si nu mai vede cu el!
e un soc si acum dupa un an sa ma uit in ochii lui,crede-ma !
e un soc si acum dupa un an sa ma uit in ochii lui,crede-ma !
melinda- Membru Gold
-
Imi pare rau pentru el, imi pot doar imagina.
El ar fi acela care ar putea sa recurga la astfel de solutii.Poate ca l-ar ajuta. Poate...
El ar fi acela care ar putea sa recurga la astfel de solutii.Poate ca l-ar ajuta. Poate...
din pacate singura sansa estetica ar fi ...o proteza,dar e prea traumatizant psihic si fizic sa ii scoata ochul bolnav si sa-i puna unul de silicon!pacat!...era un baiat asa frumos!
melinda- Membru Gold
-
Stiu faza. Oricum, dupa parerea mea trebuie sa fi nebun rau de tot sa risti sa iti faci asa ceva. Pot sa spun ca arata misto, dar cand ma gandesc ca acum cativa ani mi s-a executat o injectie chiar in albul ochiului, fara sa isi fi facut efect anestezicul, din cauza ca era inflamat globul ocular...injectandu-mi-se Hidrocortizon...credeti-ma, nu doresc nimanui sa ajunga la asa ceva...
pai aia ti-au injectat adica au bagat acu IN OCHI... astia o fac doar la suprafara din cate am citit eu si nu prea simti decat presiune...si chestia nu e permanenta, adica te tine vreo 2 sapt sau ceva de genu si se sterge treptat. cat despre faptu ca veniti toti sa ziceti ca ala e nebun ca si-a facut, wtf? tocmai voi care ar trebui sa fiti deschisi la orice? omu face ce vrea cu corpu lui, nu are legatura cu dumnezeu sau whatever...
ova:"Lasa-te frate asa cum te-a dat Dumnezeu! Unii cred ca sunt mai presus decat El?" Poftim? ) atunci de ce mai tatuezi?
ova:"Lasa-te frate asa cum te-a dat Dumnezeu! Unii cred ca sunt mai presus decat El?" Poftim? ) atunci de ce mai tatuezi?
elfzu- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 35
Data de inscriere : 20/05/2008
Waw da ce rea te facusi maica!
da cine te-a suparat!
fiecare e liber sa-si spuna parerea!
tu ti-ai face tatuaj in ochi?sau macar o colorare?
da cine te-a suparat!
fiecare e liber sa-si spuna parerea!
tu ti-ai face tatuaj in ochi?sau macar o colorare?
melinda- Membru Gold
-
cel mai tampit tatuaj de pe lume ) tre sa fii chiar fara minte ca sati faci asea ceva sa mor eu ....... e o chestie ca poate lui cel care sia facut ii se pare tare dat pe altiii poate sai scarbeasca hai sa fim seriosi cine ar vrea sa aiba gajika/gajiku cu asea ceva ? cred ca mai nimeni
smiresmire- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008
nu sunt rea. nu vad ce ti-a sugerat asta. doar ca mi se pare aiurea ca un tatuator sa zica asa ceva si ca pe un forum de profil sa fie oameni care sa-i condamne pe altii pentru modificarile pe care si le fac. si faptu ca ma intrebi daca eu mi-as face mi se pare infantil. atat am avut de spus. daca va deranjeaza si vi se pare ca sunt "rea", imi cer scuze.
elfzu- Membru Bronz
-
Elfzu..., nu criticam, dar mi se pare ceva foarte periculos. E vorba totusi de iritarea unui organ cu care vezi, care te ajuta sa te orientezi, riscul e foarte mare, deci...mi se pare aiurea sa iti risti vederea pentru ca sa fi mai interesant...
pai astia au studiat toate riscurile, da-ti seama. ca primii care si-au facut din cate stiu eu, sunt 2 tatuatori si au zis sa incerce pe pielea lor prima data...nu mai stiu unde e articolu in fine da stiu ca zicea tipu ca singura complicatie a fost un chist mic pt ca a bagat acu prea adanc din greseala. si a mers si si-a facut tot felu de teste and shit si a fost ok... o sa caut articolu si revin cu un edit
ideea e ca nuj, sunt atatia tipi care isi baga salina in organele genitale sau si le despica, le taie, le tatueaza complet negre dupa ce le despica etc si nu po sa spui ca asta nu e riscant, da daca pe om il face fericit, asta e, dreptu lui. si da, stiu ca probabil o sa-mi zici ca asta tine de orientari si preferinte sexuale, da m-am legat de modificarile astea ca sunt cele mai "drastice" ca sa zic asa.
ideea e ca nuj, sunt atatia tipi care isi baga salina in organele genitale sau si le despica, le taie, le tatueaza complet negre dupa ce le despica etc si nu po sa spui ca asta nu e riscant, da daca pe om il face fericit, asta e, dreptu lui. si da, stiu ca probabil o sa-mi zici ca asta tine de orientari si preferinte sexuale, da m-am legat de modificarile astea ca sunt cele mai "drastice" ca sa zic asa.
elfzu- Membru Bronz
-
Pai daca va arat ce filme am eu cu deraglati...va cruciti, ce pot sa faca. Isi taie degetele live, fac suspension agatati de organele genitale, isi arunca penisul in aer...etc. Nu le pot posta niciunde ca mi se sterg conturile. Am incercat pe You Tube si le-au sters in 2 ore. Este ceva de domeniul absurdului si totusi real.
aia e altceva... ca le taie sau le arunca in aer sau toate alea deja nu mai e modificare deja e nulificare si asta e cam la liiiiiiiiimita extrema a modificarilor corporale, deci practic nu prea se incadreaza.
elfzu- Membru Bronz
-
buna!
in lumea in care traim orice e posibil!
scuze elfzu,mi-a scapat vorba aia!
in lumea in care traim orice e posibil!
scuze elfzu,mi-a scapat vorba aia!
melinda- Membru Gold