Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Plata cu cardul - pericol sau avantaj ???

4 participanți

In jos

Plata cu cardul - pericol sau avantaj ??? Empty Plata cu cardul - pericol sau avantaj ???

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Apr 20, 2008 9:55 pm

In secolul XXI, Internetul si cumpararea de pe Internet au luat o mare amploare in lume. Avantaje si dezavantaje. Daca te gandesti la faptul ca nu te mai deplasezi, ci stai pe un scaun si marfa vine singura la tine - e avantajos. Daca te gandesti ca in paralel cu aceasta evolutie au evoluat si huckerii - este dezavantajos. In multe cazuri s-au descoperit si s-au demonstrat fraudele facute de acesti huckkeri, golind cardurile clientilor Internet sau chiar la benzinariile OMV. Trebuie sa aveti grija unde si cum platiti cu cardul. Cum am putea combate aceste fraude? Are cineva vreo idee? Question
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Plata cu cardul - pericol sau avantaj ??? Empty Re: Plata cu cardul - pericol sau avantaj ???

Mesaj Scris de geta Lun Apr 21, 2008 11:03 am

eu nu folosesc cardul pentru a plati facturile -desi e comod dar nu cred ca e o metoda sigura
platesc o data si apoi ma trezesc fara bani pe card ,
geta
geta
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007

Sus In jos

Plata cu cardul - pericol sau avantaj ??? Empty Re: Plata cu cardul - pericol sau avantaj ???

Mesaj Scris de melinda Joi Mai 15, 2008 10:01 am

eu fac cumparaturi cu cardul de la supermarket-uri
insa imi este teama sa fac plata la facturi de acasa prin internet
pentru hackeri piata romaneasca este virgina si deabea de acum vor fi fenomene mai intersante si e si lumea naiva si neinformata
melinda
melinda
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Fraise Lun Iun 09, 2008 7:16 pm

Ai mei si eu fac cumparaturi numai cu cardul si pe net doar verii mei cand mai cumparam vestimentatie din strainatate si nu am/avut probleme cu crackerii.
Fraise
Fraise
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/03/2008

http://dreamlife.flu.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Iun 10, 2008 2:38 pm

E bine...poate esti unul dintre norocosi...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum