Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian

+5
gentelman
At3ul
melinda
sascha
Ova-Tattoo Art
9 participanți

In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty "Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Sept 07, 2008 8:50 pm

study study study Am folosit acest termen, deoarece in termeni stiintifici, unii nu ar intelege exact la ce ne referim. Aceasta reprezinta, in prezent, o problema tot mai des intalnita. Daca pensa sau piersul nu e bine sterilizat, te poti alege cu o "ciuperca" pe mucoasa, cum li s-a si intamplat unora, care, in loc sa vina la salon, au preferat sa le puna un prieten...si-au facut o ciuperca pe toata partea de dedesupt a limbi... Aviz amatorilor. Acest subiect putin discutat de "profesionisti"...e bine de luat in considerare. In caz ca vi se intampla sa vedeti ceva alb sub limba, in perioada vindecarii piersului, mergeti urgent la farmacie si cumparati Glicerina. Clatiti apoi cavitatea bucala cu aceasta, in abundenta de 3-5 ori pe zi.....Bafta si ... atentie la "profesionisti". Adevaratii profesionisti se "camufleaza" bine...nu au nevoie de laude...Va puteti contamina chiar si din saloane, in care, sterilizarea nu este executata conform Normelor Sanitare. Noi va sfatuim, dumneavoastra alegeti !!!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty Re: "Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian

Mesaj Scris de sascha Lun Sept 08, 2008 7:49 pm

lol Neutral si mie mi s-a intamplat
chestia aia alba e tesut mort "excavat" de ac cand trece prin limba
sau poate te referi la keloid....
"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Npz3-t10
"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Npz4-t10
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 556
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/01/2008

http://www.bodymod.org/profiles/profile~ID~44854.aspx#lsRet

Sus In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty Re: "Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Sept 08, 2008 9:40 pm

Ceea ce se poate observa in pozele astea e cu totul altceva. Nu gasesc o poza clara va pot arata, dar am vazut la cineva live si de aceea mi-a venit ideea sa anunt pe forum. Se intinde pe o suprafata foarte mare si arata foarte urat. Ca o pelicula alba - mata, cu crapaturi le margine. E oribil. Daca voi gasi o poza voi posta.
Cand avem o ciuperca, observam cum limba ni se acopera cu un depozit albicios datorat ciupercii Candida albicans. Efectele negative includ balonari, dureri de burta, iar cand infestarea este masiva pot aparea pete negre sub unghii.

Pentru a scapa de ea, beti infuzii de muguri de plop negru (o lingurita la o ceasca de apa) de doua ori pe zi, iar la final faceti si gargara. Badijonati-va zilnic cavitatea bucala cu un amestec din tinctura de propolis, apa fiarta si miere, in cantitate egala sau glicerina.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de melinda Mar Sept 09, 2008 7:14 am

candida se face si atunci cand luam antibiotice o perioada de timp
in afara de gflicerina boraxata se poate folosi si Hexoral spray-e mentolat si da o senzatie de prospetime(in cazul pierc-ului nu dati pe rana,ci in cavitatea bucala)
melinda
melinda
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Sam Sept 13, 2008 8:31 am

dap se intampla dac nu este steril piercingu' sau pensa, arata ca o afta ....sau stomatita...e ceva alb nu este iesit in relief ca poza din imagine si este dureroasa....
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

http://www.fashionabletattoos.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Oct 02, 2008 9:29 pm

Da, e foarte dureroasa si arata dezgustator. Aviz amatorilor! Alegeti saloanele adevarate!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty O Intrebare

Mesaj Scris de gentelman Mier Feb 11, 2009 11:36 pm

Am si io o Intreabare Nush daca am postat unde trebuie dar na am pircing in limba de 6 zile limba e Ok dar sus limba este alba iar atat sub limba cat si sus apare un lichid alb ce este de facut sa dau jos pircingu sau ?? iau un antibiotc acum am crezut ca e puroi sau na poate e si app sub limba am niste besicute e de la puroi de la ce ee sa mai tin pircingu in limba sau ce safac ??
varog frumos ast un mail de la voi pe yogentelman@yahoo.com merci thnx up~!

gentelman

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 34
Data de inscriere : 11/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Mar 14, 2009 1:03 am

Salut. Verifica mai intai daca tija nu este mai scurta decat grosimea limbii. Daca e ok atunci, trateaza gura adecvat: apa de gura dupa fiecare masa, evita lactatele...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty ajutoor!

Mesaj Scris de kidda_anissima Joi Mar 26, 2009 11:32 am

Buna, numele meu este ana si de 6 zile mi am dat pierce in limba. Ca in orice caz, limba s a umflat . De cateva zile am o chestie albicioasa pe limba, adica pur si simplu papilele mele gustative s au schimbat radical. In loc sa fie roz, sunt albe-galbui si se simt mult mai aspre ( am doar pe deasupra limbii asa). Din cate am auzit de la prietena care mi a dat pierce ul aceasta chestie se datoreaza anti-imflamatorului pe care l-am luat ( AULIN) si ca n am de ce sa mi fac griji. Dar de doua zile n am mai luat aulin si situatia nu se schimba. Deobicei de mi se intampla sa observ asta dimineata, iar seara sa nu mai fie asa. Eu presupun ca este candida, deoarece am vazut o imagine in manualul de biologie cu o limba afectata, dar in stare mult mai rea decat a mea. Este interzis sa fumezi dupa ce iti dai pierce ul in limba? Va rog ajutati ma!!! Am mare nevoie, iar daca stiti vreun tratament sau vreo idee spune ti mi!

kidda_anissima

feminin
Varsta : 29
Data de inscriere : 26/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Vin Apr 03, 2009 5:16 pm

Eu cred ca ai limba incarcata de mai multe substante rezultate din alimentatie. Daca nu te speli pe dinti dupa orica mananci, sau nu clatesti gura cu apa de gura (care e si desinfectant) si mai si fumezi, limba se incarca...Daca nu vezi tot timpul acel alb de deasupra...cam asta e treaba. Bafta! Daca apar dureri in acea zona, treci pe la salon si intreaba un cunoscator...sau mai bine pe la medicul de familie, ca nu sunt multe saloane cu asistenta in Romania! Bafta!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de bianca a-m Dum Mai 17, 2009 4:57 pm

buna.....pentru ciuperca limbii e bine sa folositi glicerina(desinfectant).....am avut si eu pierce in limba si nu am avut nicio secretie nimic Smile dar prietenele mele au avut.....si au dat cu glicerina si le a trecut Wink.....folositi si voi >Very Happy<
bianca a-m
bianca a-m

feminin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Smokey Joi Iul 02, 2009 10:53 pm

salut.am pierce in limba de 1sapt si cv.sub limba ,in jurul gauri am un fel de tesut.credeti ca e "ciuperca" limbii?.rasp urgent pls.....si daca e trece sigur cu Glicerina Boroxata 10% ?

Smokey

masculin
Varsta : 32
Data de inscriere : 02/07/2009

Sus In jos

"Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian Empty help

Mesaj Scris de Andrea Joi Mar 04, 2010 7:28 pm

mi'am dat pierce de 3 zile in limba si am umflata doar partea din jurul pierce'ului..si papilele din fata sunt ff rosii.si e senzatia exact ca si cum m'am fript..si este un lichid alb care iese p sus si p jos..dar putin..este grav?sau sa iau glicerina boraxata?ajutati'ma va rog.

Andrea

feminin
Varsta : 36
Data de inscriere : 04/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum