Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ovidiu, intrebare...

4 participanți

In jos

ovidiu, intrebare... Empty ovidiu, intrebare...

Mesaj Scris de scorpy Mar Mai 06, 2008 1:00 pm

cum fac sa sterg textele postate de mine?
ca am incercat de cateva ori si nu am reusit...gasesc doar edit.
vreau sa le sterg pentru ca se pare ca stau aiurea acolo...fara niciun comentariu si fara sens.
scorpy
scorpy
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 536
Varsta : 36
Data de inscriere : 06/01/2008

http://trendzone.ro/user/mod/

Sus In jos

ovidiu, intrebare... Empty Re: ovidiu, intrebare...

Mesaj Scris de geta Mar Mai 06, 2008 9:47 pm

nu poti sa iti stergi mesajele -
le poti sterge doar unde esti moderator
-le poate sterge ova ,
sau ....moderatorii de la subiectele respective.
geta
geta
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de scorpy Mier Mai 07, 2008 5:36 am

mda...eu eram moderatorul subiectului "literatura" dar nu stiu ce s.a intampalt de cand nu am mai intrat eu pe forumul asta.
si daca nu te superi, era o intrebare adresata lui ovidiu, dupa cum spuneam in subiect.
multumesc!
scorpy
scorpy
Membru Gold
Membru Gold

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de apollyon Lun Mai 12, 2008 11:17 am

Dar de ce te-ai suparat asa si vrei sa iti stergi mesajele? Sau ti-e rusine?
apollyon
apollyon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 38
Data de inscriere : 17/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de scorpy Lun Mai 12, 2008 12:48 pm

nu m.am suparat, ci doar am reactionat...pentru ca era o intrebare adresata lui ovidiu si, evident, asteptam un raspuns de la el.
iar ce fac cu mesajele mele...este treaba mea, atata vreme cat sunt moderatorul (sau eram, whatever) subiectului respectiv.
mesajele erau, de fapt, niste scrieri de mica anvergura de ale mele pe care le.am postat aici cu gandul ca vor fi citite si comentate, dar se pare ca nu se oboseste nimeni.
rusine nu ar putea sa imi fie de ceva ce a fost scris de mine si reprezinta modul meu de a gandi!
scorpy
scorpy
Membru Gold
Membru Gold

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Mai 13, 2008 10:07 pm

Ciao! Daca vrei pot sa le sterg chiar eu, dar nu cred ca e bine. Poate este singurul forum in care se poate discuta pe tema asta. O alta posibilitate este sa iti dau acces la functia "sterge", dar de obicei evit sa fac asta, deoarece unii sterg fara sa se consulte cu admin. si nu vreau asta. Eu doresc sa incarc acest forum la maxim, pentru a crea motive de discutii pentru toate categoriile de caractere. Astept sa aflu alegerea ta si voi face cum doresti, exact cum am facut si cand ai dorit sa existe acest forum "Literatura". Daca esti nemultumita de evolutia sa, imi pare nespus de rau. Deci astept decizia ta. Alegerea iti apartine! Numai bine!

Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Joi Mai 06, 2010 3:09 pm, editata de 1 ori
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de scorpy Mier Mai 14, 2008 6:08 am

hey ovidiu, am reusit sa le sterg...cred ca am avut eu niste probleme cand am incercat prima oara sa fac asta.
ideea e ca nu mi s.a comentat nimic din ce am postat si nu mi se pare corect...sunt niste texte la care am muncit destul de mult atunci cand le.am scris.
a nu se intelege gresit, nu le.am scris special pentru a le posta pe forumul asta, dar sunt periate de anumite persoane care fac jurnalism de o viata, unele dintre ele au fost deja publicate in reviste de literatura (chiar nu vreau sa ma laud, dar am crezut ca o sa aiba un impact mai pozititv).
am fost un pic dezamagita sa vad ca nimeni, dintre toti membrii si vizitatorii site.ului - forumului, nu au scris nici macar un comentariu.
asteptam o parere...ca sa stiu ce sa imbunatatesc la felul meu de a scrie.
nu voiam sa ma umflu in pene...ci doar sa primesc un feedback.
am observat ca daca se lanseaza o intrebare, toti se ingramadesc sa raspunda si sa isi spuna parerea, mai putin cand cineva, in cazul de fata eu, incearca sa isi expuna punctul de vedere printr.o forma lirerara, nu se gaseste nimeni sa isi dea cu parerea.
probabil ca nu am abordat asa cum trebuie "publicul" si nu este o idee prea buna sa postez literatura pe un site destinat tatuajelor, desi asa cum spuneai si tu, ar fi fain sa existe cat mai multe subiecte de discutie, ca sa se regaseasca cat mai multe peroane.
nu m.am suparat, m.am dezumflat un pic, pentru ca aveam asteptari mai mari...daca o sa reusim sa imbunatatim partea asta, eu promit ca o sa alimentez domeniul de literatura cu cat mai multe texte literare, dar in momentul de fata, nimic nu ma motiveaza.
sper sa intelegi punctul meu de vedere!
scorpy
scorpy
Membru Gold
Membru Gold

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Mai 14, 2008 5:53 pm

Da, inteleg si ai perfecta dreptate. Dar eu ti-am pus pronosticul de la bun inceput. Eu studiez statistici. Romanul e atat de stresat si de plictisit de viata asta din Romania, incat nu are rabdare sa citeasca texte de dimensiuni mari. De obicei, in forumuri se folosesc comentarii de circa 3-5 randuri maxim, pentru a avea probabilitatea ca cineva sa si raspunda la ele. Nimeni nu citeste o pagina de text, iara daca nu a citit, e logic ca nu poate raspunde. Asta e in toate forumurile, nu doar aici. Commenturi scurte si la subiect. Si eu am vrut sa fie foarte diversificate domeniile pe acest forum, pentru ca fiecare sa aiba interes pentru un anumit domeniu. Din pacate, mai e mult pana acest forum sa devina cel mai vizitat. Daca ne implicam doar 3 membri in promovarea sa, nu vom avea o viata lunga. Pacat, eu am muncit foarte mult pentru evolutia sa. Mergem inainte, dar sa nu uitam ca traim in Romania!!! Multa bafta si te asteptam si la alte teme de discutie. Pa pa!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum