sterilizare
+9
senzation
Grumethe
Majestatea Sa
tattoos
Piticu
nick_style
sebastien tattoo
Ova-Tattoo Art
danieleion
13 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: sterilizare
Man sigur esti tu ?????? Man nu sunt plin de nimic.....semeni mult cu cineva care a facut mult scandal aici si a inflamat toata lumea de pe forum .....daca tu esti Bimbi ...toata stima ,,,am luat si marfa de la tine in trecut ,,,despre calitate ce sa spun ,,,am fost cam acu 3 saptamani la costi si am cam vazut multe nu ne putem compara cu ce e afara ,plus ca cerintele de tatuaje la noi nu permit artistului sa se dezvolte sper ca esti deacord ,,,majoritatea cer tribale de ***** ,flori mici si stelute,,,,faptul ca am vb asa a fost din cauza acelui personaj de care ne cam saturasem de el aici pe forum ...puteai si tu sa te treci cu numele real sa te stie lumea si totu era in regula. Deci totusi .......nu renunt la ideea ca daca vrei sa aflii ceva deschide un topic, dar nici eu si nici tu nu cred ca avem nimik de aflat din acest forum,cei care sunt incepatori intreaba tot ce nu stiu ...mai mult ...........ce sa zic ...daca voi avea timp ne vom vedea la sibiu............
Vizitato- Vizitator
intro privinta sant de acoird cu tine , cu tribalele si cu chinezarii si cu multe alte tampenii, dar la o alta privinta cred ca faci o confuzie , sau nu confunda cu altcineva, am vazut ca sant subiecte de disctuie cam fierbintii, dar eu am intrat recent pe forum sa conversez cu alti din domeniu, nu vad nimic rau in asta, si rugamintea mea ie nu ma confunda cu cineva cu care voi sau ma rog cineva a avut de discutat cu cineva in contradictii, iar ultimul aspect ie posibil sa fii cump ceva de la mine , ie posibil sincer nu imi aduc aminte , dar oricum numi lua in . nume de rau ce tiam scris mai sus in leg cu cateva aspecte .
tattoos- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009
Man tot respectul fata de tine. Nu m-as supara nici daca mi-ai cere -o. Is foarte bucuros ca ai intrat pe acest forum . Dar daca nu faceam putin scandal nu aflam cine esti Asta e politica mea...Deci respect inca o dat si de acuma intradevar asteptam discutii impreuna. Mi-a facut placere sincer .
Vizitato- Vizitator
ma bucur sa aud asta !si sper ca nu faci confuzie cu altcineva referitor la mine, iar eu am scris ca sant din reghin, puteai sati dai seama, oricum succes in continuare!
tattoos- Membru Silver
-
Mersi la fel. Si sa nu uit ......... Am luat o masina de la Costi cand am fost la el " Created by Bimbi Special for Costi " merge perfect ,,,sincer i-am zis si lui Costi am cam lasat Micky sharpz in sertar...........Bafta
Vizitato- Vizitator
MorddorTattoo a scris: Man sigur esti tu ?????? Man nu sunt plin de nimic.....semeni mult cu cineva care a facut mult scandal aici si a inflamat toata lumea de pe forum .....daca tu esti Bimbi ...toata stima ,,,am luat si marfa de la tine in trecut ,,,despre calitate ce sa spun ,,,am fost cam acu 3 saptamani la costi si am cam vazut multe nu ne putem compara cu ce e afara ,plus ca cerintele de tatuaje la noi nu permit artistului sa se dezvolte sper ca esti deacord ,,,majoritatea cer tribale de ***** ,flori mici si stelute,,,,faptul ca am vb asa a fost din cauza acelui personaj de care ne cam saturasem de el aici pe forum ...puteai si tu sa te treci cu numele real sa te stie lumea si totu era in regula. Deci totusi .......nu renunt la ideea ca daca vrei sa aflii ceva deschide un topic, dar nici eu si nici tu nu cred ca avem nimik de aflat din acest forum,cei care sunt incepatori intreaba tot ce nu stiu ...mai mult ...........ce sa zic ...daca voi avea timp ne vom vedea la sibiu............
chiar de asta terb discutat , la ce a am spus eu inainte despre masini , vopsele , tehnici , setari,si multe altele , asa se poate corecta ceva mai usor anumite aspecte , despre tattoo , si nu numai , nu conteaza ca sant incepatori , toti am fost , si o sa mai fie , si era un argument la care sa poata intra sisasi spuna o idee, sau ce a experimentat,
tattoos- Membru Silver
-
MorddorTattoo a scris:Mersi la fel. Si sa nu uit ......... Am luat o masina de la Costi cand am fost la el " Created by Bimbi Special for Costi " merge perfect ,,,sincer i-am zis si lui Costi am cam lasat Micky sharpz in sertar...........Bafta
mersi pt complimente , si ce sa zic sal folosesti la maxim acea masina la care am lucrat ceva timp la el , sper sa vii la sibiu sa vezi modelul cel mai nou, care l foloesec catva tatuatori renumiti , cum ar fii fuking fat spania , sarkozi zsolt, ungaria si in curand boris de care sant convins ca ai auzit.si numai ci si sa ne cunoastem.
tattoos- Membru Silver
-
asta depinde de concediul neveste-mi eu sunt numai la tattoo ...imi iau liber cand vreau ,,,,,,,eu patron eu angajat......sper sa poata lua si ea si atunci ne vedem sigur...
Vizitato- Vizitator
O da bimbi,frumoase lucrari :)ce vroiam sa te intreb ai ace RM la vanzare?am vazut ca ai magnum soft edge dar nu shtiu care-s alea eu stiu de M1,M2 si RM si am vazut ca ai si dvd cu flash-uri,m-ar interesa unul cu black&grey daca ai.Si felicitarile mele pt.masinile de tatuat care le faci,arata fain
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Asta nu-i nimic sa vezi cum merg...Is mai scumpe putin dar merita ... au viteza mai mare ca Micky.Numa a trebuit sa ma ceert putin ca sa zica cine e ,,,,,,,,,,,,,,,,,, sper sa nu se supere pe mine
Vizitato- Vizitator
daca chiar doresti sa cump de la mine prod , intra pe site la mine si acolo ai nr meu de tel , si putem discuta referitor la comanda ta.nick_style a scris:O da bimbi,frumoase lucrari :)ce vroiam sa te intreb ai ace RM la vanzare?am vazut ca ai magnum soft edge dar nu shtiu care-s alea eu stiu de M1,M2 si RM si am vazut ca ai si dvd cu flash-uri,m-ar interesa unul cu black&grey daca ai.Si felicitarile mele pt.masinile de tatuat care le faci,arata fain
tattoos- Membru Silver
-
MorddorTattoo am vazut ca ai vorbit despre un aparat de sterilizat cu bile. Poti da mai multe detalii te rog. Am vazut ca spuneai ca sunt si la 300RON. Daca asa este, stii unde pot gasi? Eu unul as fi dispus sa fac un efort sa strang banii astia.Numai bine!
Piticu- Pionier
-
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/02/2009
Pai ele sunt cam la 4 milioane ,am eu unul la 3 milioane nou nout sigilat in punga lui in cutie. Dar in el nu incape mai mult de doua grip-uri sau in jur de 20 de varfuri sau cu cat lucri pe moment doua gripuri si doua varfuri ,,,tot asa am inceput si eu fiind mult mai accesibile,si imi acoperea necesarul de sterilizare cat lucram . Tatuam si sterilizam pe loc dupa ce terminam.scoteam din el grip steril si varf si bagam alealalte si tot asa .....Am sa pun si o poza ca sa vezi ce e
https://2img.net/r/ihimizer/img192/6687/26697311231838261.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img192/6687/26697311231838261.jpg
Vizitato- Vizitator
Multumesc de raspuns.Mai am o nelamurire. Am vazut ca se folosesc pungi pentru a nu contamina recipientele folosite cu microbi. Nu stiu daca toata lumea foloseste sau daca sunt necesare dar sunt curios care este ordinea cand bagati recipientu in punga protectoare: mai intai puneti pungile si apoi manusile sterile sau invers?
Piticu- Pionier
-
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/02/2009
Pai pungile se pun pentru a nu pune mana cu sange sau cu alte secretii ale tatuajului direct pe ustensila de care ai nevoie.Nu cred ca dupa ce te speli pe maini cu o solutie dezinfectanta mai ai ceva de genu microbilor pe mana asa grav incat sa contaminezi pulverizatorul sau dopurile de tus sau masa de lucru etc.
Vizitato- Vizitator
MorddorTattoo a scris:pai nu ai ce argumenta. Sterilizezi si gata.Nu ai cu ce nu faci iar daca te intereseaza tare meseria strangi bani si iti iei unu . sunt cele cu bile de la 300 ron pana la cele de 400 euro cu aer fierbinte.,....Eu zic ca nu e mult
De unde se cumpara sterilizatoare cu 300 ron? Sunt acceptate de lege?
Majestatea Sa-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 31
Data de inscriere : 04/09/2009
scuze ca ma bag si eu , cred ca cel mai bine e , pt a preveni orice risc e sa cumparati de la farmacie ser fiziologic , e la juma de litru si e tare ieftin , in plus , serul defapt e apa dar ,e 200% pura deci microbi free !!! incercati asta cu incredere !!!!! e testata !!!
Grumethe- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 45
Data de inscriere : 21/10/2009
si ce ar trebui sa facem cu acest ser?
nick_style- Membru Gold
-
in cazul in care cumperi grean soap concentrat , si vrei sa-l diluezi , incearca cu ser , si scapi de problemele puse , in legatura cu apa de la robinet , ce trebuie fiarta and things , eu unul asa fac si e de bine ! sincer , nu e un sfat , e doad o sugestie , si au la randul meu am furat reteta de la altii !!!! multe salutari !!!
Grumethe- Pionier
-
Ok, am inteles,faza e ca nu ai explicat al ce folosesti acel ser si m-am gandit ca la sterilizat :)Eu unu folosesc apa distilata,din cate stiu eu e sterila sau cine stie
nick_style- Membru Gold
-
aha , pai atata timp cit e ok , si nu se intampla nimica nashp , nu vad dece nu ar fi buna apa distilata !! dar sti cum e vb aia : cate bordeie atatea obiceie !!! deci ............
Grumethe- Pionier
-
tatuatorii pe afara cu care mai vb.pe forumuri asta folosesc si mai au ei o solutie numita witch hazel care o folosesc si pt. diluarea tusurilor
nick_style- Membru Gold
-
aha , inteleg !! o sa incerc si eu apa distilata sa vad cum e , daca e vreo diferenta , desi ma indoiesc ca o sa fie vreuna !!
Grumethe- Pionier
-
Pai nu cred ca o sa fie vreo diferentza tot apa e
nick_style- Membru Gold
-
Eu pentru dezinfectat pielea folosesc un gel antiseptic. RAd cu bicu zona o spal cu sapun si aplic un strat de gel antiseptic, il las sa intre in piele si go. Acele (facute de mine din corzi de chitara) le pun noi la fiecare tatuaj si le sterg cu spirt bine, iar varful (e de la un creion mecanic) il tin bine in spirt o noapte. Acum nu stiu cat de igienica e treaba asta, dar tinand cont ca toti am inceput asa cu masini artizanale si nu am inbolnavit pe nimeni, imi da o oarecare multumire sufleteasca. Daca m-am bagat si eu in discutie de aiurea va rog sa nu ma acuzati, pentru ca fac eforturi imense sa strang bani ca sa-mi cumpar si eu un gun profi
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum