A adormit la salonul de tatuaje şi s-a trezit cu 56 de stele
+3
At3ul
idpogo
Ova-Tattoo Art
7 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
A adormit la salonul de tatuaje şi s-a trezit cu 56 de stele
O adolescentă din Belgia s-a dus la un salon de tatuaje pentru a-şi desena trei stele mici pe faţă, însă a adormit când angajatul firmei şi-a început lucrarea, iar când s-a trezit era de nerecunoscut, relatează Metro.co.uk.
Kimberley Vlaminck, în vârstă de 18 ani, i-a intentat un proces celui care a tatuat-o şi cere daune de 10.000 de euro. Ea susţine că bărbatul care i-a făcut tatuajele stăpânea foarte greu limba engleză, dar şi cea franceză, aşa că a înţeles că vrea jumătate de faţă acoperită de stele. Angajatul salonului Tattoo Boy din Courtrai i-a tatuat 56 de stele răspândite pe obraji, funte şi nas.
Vlaminck consideră că eroarea de traducere a lăsat-o desfigurată, iar banii solicitaţi în instanţă sunt destinaţi tratamentului cu laser pentru înlăturarea tatuajelor. Totuşi, probabil va rămâne cu cicatrici.
Rouslan Toumaniantz, bărbatul care a tatuat-o pe adolescentă, spune că aceasta a primit ceea ce a cerut, iar nemulţumirile sale au apărut după ce a fost certată de tatăl sau şi părăsită de prieten.
SURSA: Gandul
Ce spuneti despre acest incident? Eu cred ca e vorba doar de santaj. Acea intrusa voia sa ceara de fapt despagubiri de la cineva...Nu cred ca un tatuator poate sa faca o astfel de greseala...Tatuatorul cere despagubiri in instanta, doar pretul tatuajului executat...
Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Mier Sept 30, 2009 2:52 pm, editata de 1 ori
Re: A adormit la salonul de tatuaje şi s-a trezit cu 56 de stele
Ova-Tattoo Art a scris:
O adolescentă din Belgia s-a dus la un salon de tatuaje pentru a-şi desena trei stele mici pe faţă, însă a adormit când angajatul firmei şi-a început lucrarea, iar când s-a trezit era de nerecunoscut, relatează Metro.co.uk.
Kimberley Vlaminck, în vârstă de 18 ani, i-a intentat un proces celui care a tatuat-o şi cere daune de 10.000 de euro. Ea susţine că bărbatul care i-a făcut tatuajele stăpânea foarte greu limba engleză, dar şi cea franceză, aşa că a înţeles că vrea jumătate de faţă acoperită de stele. Angajatul salonului Tattoo Boy din Courtrai i-a tatuat 56 de stele răspândite pe obraji, funte şi nas.
Vlaminck consideră că eroarea de traducere a lăsat-o desfigurată, iar banii solicitaţi în instanţă sunt destinaţi tratamentului cu laser pentru înlăturarea tatuajelor. Totuşi, probabil va rămâne cu cicatrici.
Rouslan Toumaniantz, bărbatul care a tatuat-o pe adolescentă, spune că aceasta a primit ceea ce a cerut, iar nemulţumirile sale au apărut după ce a fost certată de tatăl sau şi părăsită de prieten.
SURSA: Gandul
Ce spuneti despre acest incident? Eu cred ca e vorba doar de santaj. Acea intrusa voia sa ceara de fapt despagubiri de la cineva...Nu cred ca un tatuator poate sa faca o astfel de greseala...Tatuatorul cere despagubiri in instanta, doar pretul tatuajului executat...
Uite ce cred eu despre asta
"Adolescenta din Belgia care spunea ca a cerut sa-i fie tatuate trei stelute pe fata, dar s-a trezit cu 56, a recunoscut ca a mintit.
Kimberley Vlaminck a recunoscut ca ea a cerut ciudatul tatuaj si ca a dat vina pe cel care a tatuat-o abia dupa ce tatal ei a vazut-o si s-a infuriat, informeaza Daily Telegraph, citata de ziare.com.
Tanara de 18 ani a adaugat ca a fost tot timpul constienta si nu a adormit, asa cum spunea initial. Adolescenta a mai spuschiar ca i-a placut foarte mult tatuajul.
Belgianca declara saptamana trecuta ca a adormit dupa ce a cerut un tatuaj cu trei stelute mici, dar cand s-a trezit avea fata plina de tatuaje. Ea spunea ca ii este rusine sa iasa pe strada si ca urma sa il dea in judecata pe cel care a tatuat-o pentru a-i plati operatia de stergere a desenului.
Artistul, desi a negat tot timpul ca a facut o greseala, a acceptat sa ii plateasca fetei jumatate din costurile operatiei pentru ca nu isi doreste sa aiba clienti nemultumiti"
naspa
e nasol ca s-a creat un precedent...acum orice rupt de foame care vrea sa faca bani se tattoo si dupa cere despagubiri
cum dreaq sa te ia somnu cand itzi tatueaza unu cincizeci si miramash de stele pe FATZA....absurd
Ar fi bine sa ai punem sa dea declaratzii la astfel de tattoori pe propia raspundere si sa scrie cu manutza lor ca vor nu stiu ce minuni pe fatza......
parerea mea
cum dreaq sa te ia somnu cand itzi tatueaza unu cincizeci si miramash de stele pe FATZA....absurd
Ar fi bine sa ai punem sa dea declaratzii la astfel de tattoori pe propia raspundere si sa scrie cu manutza lor ca vor nu stiu ce minuni pe fatza......
parerea mea
deci 3 stele iti ia 10 minute sa zicem cum dreaq sa adormi )=)) chiar asea 10 minute sa nu rezisti asta e chiar culmea )=))
smiresmire- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008
Pana la urma a aflat cineva cum s-a finalizat procesul dintre tipa si artistul tatuator?
E imposibil sa adormi in timp ce ti se face un tatuaj, mai ales pe fata! Era la mintea cocosului ca mine, plus ca nu cred ca ar fi fost asa de inconstienta incat sa apeleze la un om cu care nu s-ar fi inteles. Sa fim seriosi. A certat-o tati si i-a facut probleme unui om nevinovat care doar si-a facut treaba. Jenant.
ralph-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/03/2010
ralph-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/03/2010
poate ca o pus la cale totul fata casa ieie bani ca in ziua de azi cine ce nu face
cristi_tattos- Pionier
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31
Data de inscriere : 18/06/2011
poate ca o pus la cale totul fata casa ieie bani ca in ziua de azi cine ce nu face
cristi_tattos- Pionier
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31
Data de inscriere : 18/06/2011
nu cred ca vre-un artist respectabil s-ar preta la asa ceva .
nimeni nu ii facea 56 de stele in loc de 3 , sa fim seriosi ) .
nimeni nu ii facea 56 de stele in loc de 3 , sa fim seriosi ) .
Subiecte similare
» despre salonul 2ndface bucuresti
» Nou la salonul Tattoo Art-Spray anestezic
» Galeri foto slide - Tattoo Art Studio
» Tatuaje UV
» Ce inseamna tatuaj in DEX...***!!!
» Nou la salonul Tattoo Art-Spray anestezic
» Galeri foto slide - Tattoo Art Studio
» Tatuaje UV
» Ce inseamna tatuaj in DEX...***!!!
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1