despre salonul 2ndface bucuresti
5 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
despre salonul 2ndface bucuresti
Stie cineva cum sunt baietii de la 2nd face din bucuresti ? ma intereseaza mai mult daca lucrurile sunt ok din punct de vedere al sanatatii , daca totul e steril ? E primul meu tatuaj si teama cea mai mare e sa nu iau vreo hepatita b,c sau HIV Doamne fereste de oricare sau chiar si alte infectii. Sunt mai precaut din fire si as dori sa stiu daca aveti experiente la acest salon.
ght_1150-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 38
Data de inscriere : 09/12/2010
Re: despre salonul 2ndface bucuresti
Cred ca risul sa iei vreo boala de la un salon e 0%.
DAca un salon este echipat cu tot ce trebuie pt a lucra intr-un mod steril nu stiui de ce nu ar faceo.
Sunt multi care lucreaza acasa steril,la salon deci nu se pune problema.
DAca un salon este echipat cu tot ce trebuie pt a lucra intr-un mod steril nu stiui de ce nu ar faceo.
Sunt multi care lucreaza acasa steril,la salon deci nu se pune problema.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Stiu asta. Problema este ca unii contacteaza anumite boli si de la stomatolog, spitale unde teoretic nici nu ar trebui sa se puna problema ca ai putea sa te alegi cu vreo boala. Tocmai de aceea sunt ingrijorat, daca la stomatolog sau mai stiu eu unde se intampla , intr-un salon de tatuaj am dubii mai mari. Se poate ca instrumentele sa nu fie sterilizate corect in autoclav.Pigmentii nu stiu cum sunt folositi exact, se arunca dupa folosire ?...Apoi, cu sangele nu intra in contact doar acul, banuiesc ca mai intra si niste componente care tin de aparatul de tatuat propriu-zis ?
ght_1150-
Pt.culori se folosesc capacele de unica folosinta care se arunca dupa asta.Daca tie tie frie nu stiu ce sa zic,pot sa=ti spuna o gramada ca s-au tatuat acolo si iti recomanda sa te duci si sa ti se intample chiar tie ceva neplacut:)
Eu unu nu am auzit pana acum pe nimeni sa ia vreo boala.
Eu unu nu am auzit pana acum pe nimeni sa ia vreo boala.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
am inteles pt culori. dar pt negru nu e la fel ? ce alte componente ale aparatului mai intra in contact cu sangele ?
ght_1150-
cam tot cu ce intra mana tatuatorului in contact daca nu sunt ambalate in plastic,nu e neaparat de ace sau varfuri....,dute acol personal daca esti asa panicat si roaga-i sa iti prezinte normele lor de siguranta si te linistesti probabil. acuma serios crezi ca daca juram noi aici pe rosu iti scad tie sansele sa iei vreo boala? go and see !
haha funi raspunsu tau sever )
Plm n-am luat nici o boala si m-am tatuat impropriu cu maisna din pix si coarda de chitara si tu te sperii ca iei boli d ela salon . Belea
Plm n-am luat nici o boala si m-am tatuat impropriu cu maisna din pix si coarda de chitara si tu te sperii ca iei boli d ela salon . Belea
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
poi sa stii ca si eu m-am tatuat cu pix si coarda de chitara si au trecut ceva ani de atunci si nu am mai patit nimic bn asta a fost atunci cand nu aveam cu ce altceva si nici bani sa merg la salon plus de asta am vrut eu sa imi fac singur dar acu e altceva:) am aproape tot ce imi trebe pentru un made in home ca mine in fine ... Ce sa zic la saloane nu cred ca se risca nimeni sa puna sanatatea clientului in pericol si cred ca si destul de constienti in ceea ce fac Deci faci cum crezi ca e mai bn Succes !!
CryTattoo- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010
Subiecte similare
» Nou la salonul Tattoo Art-Spray anestezic
» A adormit la salonul de tatuaje şi s-a trezit cu 56 de stele
» Magazin tattoo bucuresti
» Amuzament - video
» Despre Culori !
» A adormit la salonul de tatuaje şi s-a trezit cu 56 de stele