care imi poate vinde si mie un aparat ?
3 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
care imi poate vinde si mie un aparat ?
salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Re: care imi poate vinde si mie un aparat ?
nosferatum a scris:salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc
santem in anul 2009 , renunta la la ceva din distractii, discoteci si atun ci vei putea sa-ti aduni ceva banii pt a putea cumpara o masina de tatuat, si atunci vei putea face si tu ce doresti in domeniul asta , nu fii jalnic!
tattoos- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009
multumesc ptr sfat, dar nu cutreier discotecile si nici nu am vicii, atat imi pot perminte nu am salariu si nici parinti bogati si oricum multumesc de interes, am gasit.numai bntattoos a scris:nosferatum a scris:salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc
santem in anul 2009 , renunta la la ceva din distractii, discoteci si atun ci vei putea sa-ti aduni ceva banii pt a putea cumpara o masina de tatuat, si atunci vei putea face si tu ce doresti in domeniul asta , nu fii jalnic!
nosferatum- Membru Gold
-
tattoos- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009
din cate am vazut e mult mai avantajos sa cumperi un kit de tatuat decat lucrurile separate pentru ca la kit ai cat de cat totul complet...oricum poate poti gasi la cineva la second-hand daca zici ca nu iti permiti mai mult de un milion...zic si eu...totusi cel mai bine ar fi sa astepti.Sunt o gramada de site-uri care promoveaza ustensile si unul a fost mentionat si aici pe site...acolo am vazut aparat cam la 200 ron parca cel mai ieftin...Deci jumatate din drum il ai parcurs mult succes
MissPiX- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 34
Data de inscriere : 16/08/2009
a da vad ca m-am trezit si eu sa observ ca ai gasit aparate...oricum mult succes si sa vedem cat mai multe tatuaje reusite
MissPiX- Membru Bronz
-
ms, astept sa dai add dk mai ai nevoie de carteMissPiX a scris:a da vad ca m-am trezit si eu sa observ ca ai gasit aparate...oricum mult succes si sa vedem cat mai multe tatuaje reusite
nosferatum- Membru Gold
-
ti-am lasat e-mailul intr-un mesaj privat si da as mai avea nevoie de carte
MissPiX- Membru Bronz
-
ti l am trimis mail ul sper sa il fi primit.MissPiX a scris:ti-am lasat e-mailul intr-un mesaj privat si da as mai avea nevoie de carte
nosferatum- Membru Gold
-
Subiecte similare
» Se vinde revista ...
» Sunt si fete impatimite ale tatuajelor
» Poze :D
» chat daca se poate
» Reglare aparat tatuat
» Sunt si fete impatimite ale tatuajelor