Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

care imi poate vinde si mie un aparat ?

3 participanți

In jos

care imi poate vinde si mie un aparat ? Empty care imi poate vinde si mie un aparat ?

Mesaj Scris de nosferatum Dum Aug 16, 2009 3:31 pm

salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat Embarassed .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

care imi poate vinde si mie un aparat ? Empty Re: care imi poate vinde si mie un aparat ?

Mesaj Scris de tattoos Dum Aug 16, 2009 6:01 pm

nosferatum a scris:salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat Embarassed .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc

santem in anul 2009 , renunta la la ceva din distractii, discoteci si atun ci vei putea sa-ti aduni ceva banii pt a putea cumpara o masina de tatuat, si atunci vei putea face si tu ce doresti in domeniul asta , nu fii jalnic!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

care imi poate vinde si mie un aparat ? Empty Re: care imi poate vinde si mie un aparat ?

Mesaj Scris de nosferatum Dum Aug 16, 2009 6:03 pm

tattoos a scris:
nosferatum a scris:salut sper sa nu fi enervez pe nimeni pe aici, dar caut si eu un aparat destul de ieftin, am disponibil 1 mil, ptr k restu ca sursa ,pedala si consumabile le am cumparate, si atat mi a mai ramas si de aparat Embarassed .sper sa aveti cva de vanzare in banii mei.multumesc

santem in anul 2009 , renunta la la ceva din distractii, discoteci si atun ci vei putea sa-ti aduni ceva banii pt a putea cumpara o masina de tatuat, si atunci vei putea face si tu ce doresti in domeniul asta , nu fii jalnic!
multumesc ptr sfat, dar nu cutreier discotecile si nici nu am vicii, atat imi pot perminte nu am salariu si nici parinti bogati si oricum multumesc de interes, am gasit.numai bn
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Aug 16, 2009 6:07 pm

ma bucur !

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MissPiX Lun Aug 17, 2009 1:19 pm

din cate am vazut e mult mai avantajos sa cumperi un kit de tatuat decat lucrurile separate pentru ca la kit ai cat de cat totul complet...oricum poate poti gasi la cineva la second-hand daca zici ca nu iti permiti mai mult de un milion...zic si eu...totusi cel mai bine ar fi sa astepti.Sunt o gramada de site-uri care promoveaza ustensile si unul a fost mentionat si aici pe site...acolo am vazut aparat cam la 200 ron parca cel mai ieftin...Deci jumatate din drum il ai parcurs mult succes Very Happy
MissPiX
MissPiX
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 34
Data de inscriere : 16/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MissPiX Lun Aug 17, 2009 1:20 pm

a da vad ca m-am trezit si eu sa observ ca ai gasit aparate...oricum mult succes si sa vedem cat mai multe tatuaje reusite
MissPiX
MissPiX
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Lun Aug 17, 2009 4:13 pm

MissPiX a scris:a da vad ca m-am trezit si eu sa observ ca ai gasit aparate...oricum mult succes si sa vedem cat mai multe tatuaje reusite
ms, astept sa dai add dk mai ai nevoie de carte
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de MissPiX Mar Aug 18, 2009 4:08 am

ti-am lasat e-mailul intr-un mesaj privat si da as mai avea nevoie de carte Embarassed
MissPiX
MissPiX
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Mar Aug 18, 2009 10:41 am

MissPiX a scris:ti-am lasat e-mailul intr-un mesaj privat si da as mai avea nevoie de carte Embarassed
ti l am trimis mail ul sper sa il fi primit.
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum