Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doare cel mai putin...

+24
Tony26
drownxreality
Endless
NinaInna
anck
Kta0102
Byankk
ema
NightStorm
Enti
Fozy
Andu
Sandra
Maltesse Cross
chemicals will fuck you
rucs
geta
paulhd2003
zane
Adina
sascha
Ank
At3ul
Ova-Tattoo Art
28 participanți

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Doare cel mai putin... - Pagina 3 Empty Re: Doare cel mai putin...

Mesaj Scris de sascha Joi Mar 20, 2008 9:37 pm

Sandra a scris:
sascha a scris:60 de lei dak ai cercel 100 lei dak cumperi cercel de la salon....:d pot sa vin cu tine? Very Happy can i can i ? plzzzz ador sa merg cu cnva sa si faca gaura Very Happy

merci pentru informatii. La sfarsitul lui 2006 cei de la fashion tattoo se mutasera din bucuresti, auzisem ca-s buni si voiam sa ma las pe mana lor pentru un tatuaj. Pentru limba ma tot gandesc de cativa ani si-acum c-am vazut mesajul asta, parca m-a cuprins nostalgia si m-as cam duce maine-poimaine Very Happy

O intrebare am si eu, legata de pierce in sine. Am inteles ca limbuta va fi umflata si-ar trebui sa fie maricel (lung), cam cat de lung ar trebui sa-l iau? In IDM erau ieftinute pierce-urile acum vreo 2-3 ani, acum nu stiu. Aveti idee cat ar fi unul de limba? Se ridica la 40? Adica... e rentabil sa-l iau de-acolo sau mai bine din fashion tattoo?
scumpa Very Happy vin eu cu tine sa ti iei si cercelush si la salon Smile sunt 10 lei pierceurile Very Happy in idm
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin
Numarul mesajelor : 556
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/01/2008

http://www.bodymod.org/profiles/profile~ID~44854.aspx#lsRet

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Vin Mar 21, 2008 1:07 am

Maltesse Cross a scris:^fata hai in tg mures sh iti fac eu piercing dumnezeule sau du-te la ova...te tot tragi pe fund...nu ii mah nik dak faci piercing in limba pui tija lunga la inceput...piercingu vezi sa fie dezinfectat...dak vrei o faci sh tu acasa il pui 1-2 ore la fiert sh plm...mare chestie

Ova scuze k mi-o cam sarit capacele da jur k nu suport oamenii astia care se tat lalaie pot un amarat de piercing...plm eu am zas k mi-l pun sh l-am pus a 2 zi...sh ala din labii mi l-am pus in seara aia cand am discutat cu tine despre riscuri Smile) deci plm...mare chestie pt un piercing

Dezinfectarea bijuteriei prin fierbere, este relativa. Intr-adevar, inainte asa se steriliza, dar s-a constatat ca sunt microbi care nu pot fi distrusi la o temperatura de sub 160 de grade Celsius. Fierberea are loc la 100 de grade. Deci...nu baga mana in foc, ca nu te expui unor riscuri. Tu poate ai avut noroc, dar nu toata lumea are. Si daca infectezi pe cineva si te da in judecata, e nasoala treaba.....

Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Mier Apr 09, 2008 11:07 pm, editata de 1 ori
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Sandra Vin Mar 21, 2008 6:25 pm

Maltesse Cross a scris:^fata hai in tg mures sh iti fac eu piercing dumnezeule sau du-te la ova...te tot tragi pe fund...nu ii mah nik dak faci piercing in limba pui tija lunga la inceput...piercingu vezi sa fie dezinfectat...dak vrei o faci sh tu acasa il pui 1-2 ore la fiert sh plm...mare chestie

Ova scuze k mi-o cam sarit capacele da jur k nu suport oamenii astia care se tat lalaie pot un amarat de piercing...plm eu am zas k mi-l pun sh l-am pus a 2 zi...sh ala din labii mi l-am pus in seara aia cand am discutat cu tine despre riscuri Smile) deci plm...mare chestie pt un piercing

Relax Razz breathe in and out
In primul rand, intrebam pentru o prietena. In al doilea, nu-mi place sa ma las pe mana altora. Si eu mi-am dat toate gaurile singura si n-am patit nimic. La limba in schimb nu m-as baga si nici nu vreau un astfel de pierce.

Peace out cyclops
Sandra
Sandra
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 36
Data de inscriere : 17/03/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Apr 09, 2008 11:08 pm

Nu te baga sa iti faci singura in limba, daca nu cunosti riscurile...sfatul meu...Alegerea iti apartine...numai sa nu ajungi pe la Urgenta... cyclops
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andu Mier Iun 04, 2008 9:25 pm

N-am mai scris de mult timp pe forum Razz Imi spune si mie cineva la ce senzatii sa ma astept dupa ce imi baga acul ? Adica mi-as face, dar parca am o retinere Laughing Si tratamentul acela cu apa de gura si apa de sare se incepe de a doua zi ? Sau imediat dupa ce ti-a dat gaura ?

Ms si bafta !

Andu
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 31
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Iun 04, 2008 9:47 pm

Cand iti faci gaura nu simti mai nimic, insa dupa terminarea efectului anesteziei locale, vei incepe sa simti. Tratamentul de intretinere si vindecare trebuie inceput din urmatoarea clipa. Asta include nu doar apa de gura, ci si eliminarea anumitor produse din alimentatia ta - lactate, branzeturi...Trebuie sa consumi bauturi cat mai reci...sa eviti bauturile fierbinti...Astea sunt cateva lucruri importante, de care trebuie sa tii cont. Multa bafta...si iti recomand salonul lui Fane Tattoo din Iasi.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andu Joi Iun 05, 2008 10:56 am

Multumesc Smile Nu stiu daca o sa merg pana in Iasi pentru pierce, este si aici in Suceava un salon si cunosc si persoane care si-au facut acolo pierce-uri si a fost ok. Daca imi mai vin intrebari o sa va mai intreb Razz

Ms inca o data ! Very Happy

Andu
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 31
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Iun 08, 2008 1:35 am

Andu, nu ezita sa ne ceri sfatul...! Suntem aici pentru a ajuta pe toata lumea...macar cu un sfat prietenesc...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Fozy Sam Iul 26, 2008 5:22 pm

Ova-Tattoo Art a scris:Nu te baga sa iti faci singura in limba, daca nu cunosti riscurile...sfatul meu...Alegerea iti apartine...numai sa nu ajungi pe la Urgenta... cyclops

Al doilea in limba mi l-am facut singura. Stateam cu pensa in mana, in fata oglinzii, incercand sa ma sincronizez, sa fie la fel ca primul. A fost o decizie luata pe moment. Din cauza grabei, am uitat sa ma spray-ez. Doar dupa, mi-am amintit ca aveam lidocaina in dulap. Am mai multa incredere in mine decat in altcineva, am citit suficient de mult incat sa stiu, care ar fi consecintele unei nereusite.
Fozy
Fozy
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 35
Data de inscriere : 15/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Mar Aug 19, 2008 7:57 am

oki pai eu mi l-am dat singur fara anestezie ... primele 3 dati am avut problema ca era tija prea groasa fata de branula am cautat branula ca aceea si nu era si am gasit alt pierce mai subtire si mi-am dat gaura cu perfuzoru Smile nu mia curs sange mai deloc inainte de toate astea am studiat anatomia limbii mult Smile

Enti
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 19/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Aug 24, 2008 9:52 pm

Si cum ti-ai dat seama unde este locul recomandat in care trebuie executata gaura?
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Mar Aug 26, 2008 8:28 pm

destul de simplu limba este impartita in mai multe parti Smile pe gusturi apoi nu trebuie data in ata limbii si trebuie evitate venele Smile in rest mijlocul care nu contine papile e alegerea ta cat de in fata sau in spate il pui Smile asta pana in pragul papilelor Smile la mine deja e vindecat si e super oki dar oricum si tu stiai ce am scris mai sus:)

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Aug 27, 2008 10:01 pm

Doar atat? Smile Despre pregatire si dezinfectare nimic? Astea nu trebuiesc in acest proces?
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Joi Aug 28, 2008 9:44 am

Ova-Tattoo Art a scris:Doar atat? Smile Despre pregatire si dezinfectare nimic? Astea nu trebuiesc in acest proces?
omule credeam ca ma intrebi doar de loc Smile)) .... evident ca dezinfectarea a fost prima .... am cumparat un ac de perfuzor din farmacie o pereche de manusi sterile , pansamente sterile, mi-am sters limba cu pansamentele sterile si apoi miam dat gaura Smile ... nu am folosit anestezic Smile

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sascha Sam Aug 30, 2008 8:31 am

Enti a scris:destul de simplu limba este impartita in mai multe parti Smile pe gusturi apoi nu trebuie data in ata limbii si trebuie evitate venele Smile in rest mijlocul care nu contine papile e alegerea ta cat de in fata sau in spate il pui Smile asta pana in pragul papilelor Smile la mine deja e vindecat si e super oki dar oricum si tu stiai ce am scris mai sus:)
cum adica pe gusturi? pun pariu ca el => http://www.bodymod.org/mods/mods.aspx?modtype=Pierce&ID=40545&lm=1 are date si in zonele cu papile gustative si cred ca inca simte gusturile. eu vreau sa mi fac venom bites adica 2 pierceuri pe lateralele limbii dar o sa ma duc la salon ca imi e cam frica singura
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Lun Sept 01, 2008 11:21 am

limba este impartita asa .. varful limbii - dulce, partile laterale lombare partea dreapta si stanga a limbii - sarat , partea din spate a limbii - iute acru amar... cel mai bine este sa iti dai la un cabinet ca sa nu risti sa iti lezezi vreun nerv senzorial sau locomotor al limbii si sa ramai ori cu limba paralizata sau greoaie ori sa nu mai poti sa simti gusturi pe o parte a limbii , venele pot fi evitate usor intrucat in majoritatea cazului acestea se vad pe partea dorsala a limbii Smile si astfel nu risti o hemoragie .. la asta m-am referit

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Sept 02, 2008 8:43 pm

Bravo enti. Si daca dai gaura de jos in sus, e bine, nu? Numai sa iesi unde trebuie... Wink Majoritatea o executa de sus in jos, ceea ce este total gresit...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Mier Sept 03, 2008 7:24 pm

pai eu am dat de jos in sus pentru a evita venele de pe limba si am facut punctele unde trebuie sa dau si sa iasa acu Smile cam atat am stiut eu ... oricum mia iesit si am invatat cat am reusit si eu

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Sept 04, 2008 10:30 pm

E bine daca ai reusit. Bafta in continuare. Si daca esti pasionat de asa ceva, ar trebui sa faci si un curs de calificare...Poate vei profesa in meseria asta!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Mier Sept 10, 2008 9:04 pm

azi i-am facut in limba unui tip Smile .. tipu avea o limba naspa Smile moale cu multe striatii pe ea si taieturi si mica Smile iar partea dorsala era absolut plina de vene Smile .. i-am dat zic eu destul de bine gaura i-am evitat niste vene pe acolo partea de jos nu am avut cum sa io plasez la 2 mm de atza intrucat era un kil de vene pe acolo asa ca is vreo 4 mm fata de atza limbii Smile dar partea de sus e perfect pe mijloc nu a sangerat decat putin si e in regula tipu nu prea il doare deloc
Doare cel mai putin... - Pagina 3 Pictur11
Doare cel mai putin... - Pagina 3 Pictur10

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de NightStorm Mier Sept 10, 2008 9:39 pm

[b] salut:)! intamplator am descoperit site`ul .............cu toate ca am auzit d mult de salon d pierce din petro! ideea e ca am d gand sa imi fac un pierce in limba ...! si as vrea sa fac chestia asta cat d curand ! mai exact saptamana asta:) ! ma putetzi ajuta?eu sunt din lupeni deci nu ar fi mare problema cu venitul pana acolo ! 20 de min:))cel mult!totusi am mici temeri legate de perioada imediat urmatoare....nu pot aparea infectii , incompatibilitatzi pierce - limba...., umflaturi exagerate si altele? am multi prieteni care nu au avut absolult nici o problema....dar nha ....nu pot sa stiu cum reactioneaza organismul meu! inca cv...pierce`uri se gasesc la voi? sau trebuie sa cumpar eu de altundeva? ...........cam atat:) ...poate ne vdm sapt asta si ast un rasp la intrebarile mele ...!multumesc anticipat
NightStorm
NightStorm

masculin
Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 10/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Enti Vin Sept 12, 2008 11:22 am

infectii nu pot aparea la saloane specializate intrucat se va face totul in mod perfect steril, deasemeni daca ai grija de pierce si ai grija de el cum ti se zice Smile nu vei avea nici o problema, in principiu nu cunosc vreo incompatibilitate intre pierce si limba, deobicei se pune titan (otel chirurgical) pentru a nu infecta, umflaturi exagerate ... daca ai grija de el si vei urma exact instructiunile care ti le vor da dupa nu ar trebui sa ti se umfle mai mult decat pierceul care ti-l ataseaza Smile , ar putea chiar sa nu ti se umfle deloc Smile, pierceuri sigur o sa gasesti la cabinet Smile salut bafta multa

Enti
Pionier
Pionier

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Joi Oct 02, 2008 9:44 pm

NightStorm a scris:[b] salut:)! intamplator am descoperit site`ul .............cu toate ca am auzit d mult de salon d pierce din petro! ideea e ca am d gand sa imi fac un pierce in limba ...! si as vrea sa fac chestia asta cat d curand ! mai exact saptamana asta:) ! ma putetzi ajuta?eu sunt din lupeni deci nu ar fi mare problema cu venitul pana acolo ! 20 de min:))cel mult!totusi am mici temeri legate de perioada imediat urmatoare....nu pot aparea infectii , incompatibilitatzi pierce - limba...., umflaturi exagerate si altele? am multi prieteni care nu au avut absolult nici o problema....dar nha ....nu pot sa stiu cum reactioneaza organismul meu! inca cv...pierce`uri se gasesc la voi? sau trebuie sa cumpar eu de altundeva? ...........cam atat:) ...poate ne vdm sapt asta si ast un rasp la intrebarile mele ...!multumesc anticipat

Salut. Sunt Ova. Probleme sau incompatibilitati nu pot aparea, atata timp cat ingrijesti cum scrie in instructiunile care le vei primi de la salon. Daca vrei sa vi, te astept la salon, de Luni pana Vineri, intre orele 12-18. Bafta!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Lun Noi 03, 2008 1:21 pm

sunt noua pe aici:D...hmm si eu mias face piercing in limba da mi cam frica sincer:D
ema
ema
Membru Gold
Membru Gold

feminin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de sascha Lun Noi 03, 2008 10:22 pm

atunci nu-ti fa
sascha
sascha
Full Membru
Full Membru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum