Doare cel mai putin...
+24
Tony26
drownxreality
Endless
NinaInna
anck
Kta0102
Byankk
ema
NightStorm
Enti
Fozy
Andu
Sandra
Maltesse Cross
chemicals will fuck you
rucs
geta
paulhd2003
zane
Adina
sascha
Ank
At3ul
Ova-Tattoo Art
28 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Doare cel mai putin...
totusi o sami fac
ema- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/11/2008
ema- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 127
Data de inscriere : 03/11/2008
Buna...sunt noua pe aici,si am o intrebare...am piercing in limba de 3 luni,si ai mei nu stiu,mai exact bunici,locuiesc cu ei,si am mare ghinion pentru ca taik-miu se intoarce definitiv in Romania(A fost plecat in Spania) si as vrea sa stiu cum as putea face sa nu se vada,adik este vreun piercing transparent sau cv de genu???
Astep sfaturile voastre...
Astep sfaturile voastre...
Byankk-
Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 09/11/2008
da, sunt piercinguri transparente
de comandat pe net ))
cauta pe google tongue retainer
de comandat pe net ))
cauta pe google tongue retainer
Byankk-
Data de inscriere : 09/11/2008
Byankk, poti afla mai multe aici pe forum, dar trebuie sa te si implici. Cu doua litere...
Am ceva probleme ......
Sal all in primul rand ........ saptamana trecuta miam inpodobit si eu limba cu un pierce ...... sa unflat putin ma si durut dar acum au trecut ....... in schimb am o mica problema ....... in partea de sus bila e intrata cam jumatate in limba ...... sa fie pt ca nu sa desunflat de tot sau ce sa intamplat ..... nu ma deranjeaza dar nu imi place k nu e prea estetic ...... si vreau as stiu de unde imi pot comadnat p net alte bilutze sau alta tija .... k la mn in orash nu gasesc .... astept raspuns si cine vrea as bage id meu Kta0102........
Kta0102-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 35
Data de inscriere : 18/11/2008
Kta0102 a scris:Sal all in primul rand ........ saptamana trecuta miam inpodobit si eu limba cu un pierce ...... sa unflat putin ma si durut dar acum au trecut ....... in schimb am o mica problema ....... in partea de sus bila e intrata cam jumatate in limba ...... sa fie pt ca nu sa desunflat de tot sau ce sa intamplat ..... nu ma deranjeaza dar nu imi place k nu e prea estetic ...... si vreau as stiu de unde imi pot comadnat p net alte bilutze sau alta tija .... k la mn in orash nu gasesc .... astept raspuns si cine vrea as bage id meu Kta0102........
Salut! Problema ta este urmatoarea: tija este prea scurta si de aceea tinde ca bila sa intre in tesut. In interior, limba tinde sa se ingroase, cand stai cu gura inchisa si forteaza pe bilute. Trebuie sa iti schimbi piers-ul, sa iti pui cu tija mai lunga, altfel vei ajunge la operatie chirurgicala, ceea ce am mai facut la multi clienti. Bafta! Si ... intre timp, incearca sa il impingi zilnic inafara...
Multumesc mult d tot pt sfat asta o sa fac cat pot de repede sper asmi treaca ...... operatie de ce pentru ca intra in piele si nu mai iese sau cum? :-s k deja suna rau .... nu verau as am probleme mai ales k stie doar mama si dak afla tata ..... sau dus banii mei d buzunar ) ..... si mai vreau sa stiu cat de repede etrminati pagina cu pierce-uri de vanzare pt ca sunt foarte interesat ..... multumesc
Kta0102-
Kta0102 a scris:Multumesc mult d tot pt sfat asta o sa fac cat pot de repede sper asmi treaca ...... operatie de ce pentru ca intra in piele si nu mai iese sau cum? :-s k deja suna rau .... nu verau as am probleme mai ales k stie doar mama si dak afla tata ..... sau dus banii mei d buzunar ) ..... si mai vreau sa stiu cat de repede etrminati pagina cu pierce-uri de vanzare pt ca sunt foarte interesat ..... multumesc
Nu inteleg la ce te referi cand spui pagina cu piers-uri...fi mai explicit!
Aveti p site pagina unde ar trebui sa vindeti pierce-uri sau cv de genu si sunt interesat cand e gata ..... si mai am o problema sper sa fie minora .... d dimineatza cand mam trezit aveam sange p langa gaura si p limba la fel in mic cheag ..... ce o fi ? .... si am un sg pct sensibil (dar nu mereu) si cand ating acolo (undeta in partea de sus imediat langa gaura) ma doare cateva secunde parca ma taie ......
Kta0102-
Pagina de pe site este pentru prezentarea catorva forme de piercing. Nu este destinata vanzarii de piers-uri.
vreau si io un raspuns pls la ce am mai spus despre pirs :-s
Kta0102-
L-ai fortat in timpul somnului si ai redeschis rana...Asteapta ca se vindeca, dar ai grija sa nu umbli cu mainile murdara pe rana...Asigura-te ca esti desinfectat... si...ia-ti un unguent bun. Eu iti recomand Bepanthen Plus...
Ova-Tattoo Art a scris:L-ai fortat in timpul somnului si ai redeschis rana...Asteapta ca se vindeca, dar ai grija sa nu umbli cu mainile murdara pe rana...Asigura-te ca esti desinfectat... si...ia-ti un unguent bun. Eu iti recomand Bepanthen Plus...
bepanthen pt limba???
eu n-am folosit nimic...si pierce-ul meu e in perfecta stare,s-a vindecat si e numai bun de scos in societate
anck- Pionier
-
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 38
Data de inscriere : 08/04/2008
anck a scris:Ova-Tattoo Art a scris:L-ai fortat in timpul somnului si ai redeschis rana...Asteapta ca se vindeca, dar ai grija sa nu umbli cu mainile murdara pe rana...Asigura-te ca esti desinfectat... si...ia-ti un unguent bun. Eu iti recomand Bepanthen Plus...
bepanthen pt limba???
eu n-am folosit nimic...si pierce-ul meu e in perfecta stare,s-a vindecat si e numai bun de scos in societate
Scuza-ma, nu am citit cu atentie. Eu nu mai prea am timp sa raspund la toate mesajele, deoarece lucrez in 2 locuri acum si nu mai prea am timp de dormit. Dar pentru limba iti recomand urmatoarele:
-Incercati sa evitati alimentele alterbile si lactatele;
-clatiti cavitatea bucala dupa fiecare masa, cu apa de gura;
-clatiti zilnic cu glicerina boraxata.
= si...aveti grija pe unde va bagati limba (asta era o gluma, pentru cei care nu ma cunosc, inca...)
AJUTOR...Vreau sa-mi fac pierce.....
Am 13 ani si vreau sa imi dau pierce in limba din moment ce am inteles k nu pot sa imi pierce-ul intr-un salon pt ca sunt prea mica o prietena mi-a recomandat pe cineva...cum pot sa ascund pierce-ul de ai mei dak imi fac unul.....ji am vreo sansa sa-mi fac pierce-ul intr-un salon
NinaInna-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 28
Data de inscriere : 14/01/2010
Ok am citit tot topicul,dar daca am 15 ani banuiesc ca`l pot face la un salon,si tinand cont ca sunt ssaita,dupa ce desumfla limba mai are vreo influenta la vorbire?
dupa ce se vindeca, nu are absolut nici o influenta la vorbire Eu am avut gaura de 3 ori, momentan o am de 1 an si jumatate. Primele trei zile este posibil sa fi putin mai sasait, dar asta depinde de organism. Daca il ingrijesti corespunzator, se vindeca foarte repede si nu vei avea probleme.
La mine, nu au observat ai mei ca am in limba, pana nu le-am aratat. Oricum, intr-un salon, nu cred ca face la minori fara acordul parintilor. Al meu e "home made" .
La mine, nu au observat ai mei ca am in limba, pana nu le-am aratat. Oricum, intr-un salon, nu cred ca face la minori fara acordul parintilor. Al meu e "home made" .
drownxreality- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/08/2010
mda cica daca ai piercing in limba sarutu e mult mai fain
Tony26- Pionier
-
Numarul mesajelor : 19
Varsta : 34
Data de inscriere : 27/09/2010
ai mai zis ceva de genu'
dar ma gandesc ca cine isi face,isi face ca vrea,nu ca se simte mai fain cand saruti..
dar ma gandesc ca cine isi face,isi face ca vrea,nu ca se simte mai fain cand saruti..
rucs- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 23/02/2008
...nu stiu ce sa zic, chiar nu m-am gandit la asta cand mi l-am pus...si nici acum nu ma gandesc la ce "senzatii" am. Desi, sarutul a fost una dintre modalitatile prin care unii au aflat de piercing, urmand intrebarea "ai fier dinala in gura?" X.x
drownxreality- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/08/2010
numai conteaza mi'am dat:D
tipicozzy-
Varsta : 31
Data de inscriere : 01/10/2010
Mi-am dat pierce acum 2 luni si ceva. Nu m-a durut, este adevarat ca n-am prea putut manca decat in prima zi cand nu simteam durerea de la anestezic si nu era asa umflata.. Dar am o problema. in jurul lui am o umflatura de cand l-am dat, iar de acum 3 zile mi s-a umflat limba ingrozitor si nu stiu de ce. Nu mi s-a mai intamplat pana acum faza e ca mi s-au umflat si ganglionii si una dintre amigdale.. Ma puteti ajuta? As vrea sa mai spun ca piercingul nu mi l-am dat la salon, dar tot ce am folosit era sterilizat.
Lexi-
Varsta : 29
Data de inscriere : 19/11/2010
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» mare jmecherie nu-i
» Zone mai dureroase...
» Vindecarea tatuajului
» Putin ajutor ?
» am nevoie de putin help
» Zone mai dureroase...