Ce mai desenam si ce mai tatuam.
+24
subsonique
onixremus
At3ul
Xust
Rookie
danieleion
magicn12
geanny
tattoo_maker
pixxel
sever
Silver
CryTattoo
Ova-Tattoo Art
Pick
tattoo_by_flo
young_boy_florin
Fenny
mtattoo
mariusik
DRE INK
nick_style
nosferatum
senzation
28 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Ce mai desenam si ce mai tatuam.
intenze true black, dar are e o problema tusul asta, se sterge foarte greu... am sa incerc si eu metoda ta in materie de tusuri sa vad cat de negru e si cat de bine se sterge.mariusik a scris:Ce tus negru folosesti tu pt tribale?nosferatum a scris:oho, doua sedinte si multe ore...dar s a meritat e cel mai negru tatuaj din galati crednick_style a scris:Foarte faine amandoua iesite,la tribal ai avut ceva de umplut
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Pai la fel este si eternalul, triple tribal black: este foarte vascos. De la intenze am folosit zuper black si nu este atat de vascos, este mai lichid si bunicel. Si la ce te referi la ''metoda in materie de tusuri'', la tusurile de la talens? Sunt tusuri destul de fine si lichide. Indian ink am folosit la cateva tribale si la un cover si vreau sa spun ca fata de eternal si intenze a ramas foarte negru!!! Si intra usor in piele. Eu le consider tusuri foarte bune desi raportul de pret dintre talens si celelalte ti-ar spune altceva. Nu am incercat totusi classicul deoarece nu am avut momentan ocazia sa fac o comanda de la bimbi (fiind singurul care il are) si altele de care am auzit ca ar fi bune (dar pe care nu le gasesc la noi - vezi cele recomandate de sever).
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
da la tusurile recomandate de tine ma refeream.
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/vikingbunblackandgrey.jpg/
realizat in 2 sedinte, tus true black intenze si aparat chinezesc .Vreau pareri, sfaturi si critici, fara mila. Multumesc
realizat in 2 sedinte, tus true black intenze si aparat chinezesc .Vreau pareri, sfaturi si critici, fara mila. Multumesc
geanny- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 13/12/2010
Eu cred ca ai folosit prea mult negru si nu se mai intelege bine desenul,trebuia sa folosesti mai multe nuante de gri la umbre.Oricum e bun.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Fara mila?! Stiu flashul si... esti putin cam departe deoarece:
1. este un flash foarte clar, liniile se vad bine si este foarte simplu sa iti dai seama unde trebuia o linie inchisa, unde trebuie una mai deschisa.
2. cum transferati voi desenul pe piele? eu tind sa cred ca asta este problema de baza la foarte multi: nu faci desenul pt transfer asa cum trebuie deoarece ai pierdut foarte multe detalii importante!!!! sincer! craniul din spate, ochii, modelele, nasul, barba etc.
3. contrastul nu exista, motiv pt care nu se prea intelege mare lucru: craniul din stanga, ala care este sters, fata principala-craniu dreapta. Aici cred ca este problema si la cum folosesti tusurile si setarile aparatului.
4. Nu ai folosit alb, dar cred ca era foarte greu din moment ce nu ai urmarit intocmai modelul original.
Mie mi-a mai spus cineva de aici (senzation!) ca la un tatuaj a modificat flash-ul. Cand modifici un flash trebuie sa il faci mai bun sau sa tai din el sau sa adaugi, dar calitatea lucrarii trebuie sa ramana la fel sau mai buna. Partea cu constratul ti-o spun din experienta deoarece si eu am probleme pentru ca mi-e teama in multe situatii sa nu intru cu prea mult negru. Dar pastrez claritatea si la o alta sedinta pot sa intru si sa mai adaug negru.
1. este un flash foarte clar, liniile se vad bine si este foarte simplu sa iti dai seama unde trebuia o linie inchisa, unde trebuie una mai deschisa.
2. cum transferati voi desenul pe piele? eu tind sa cred ca asta este problema de baza la foarte multi: nu faci desenul pt transfer asa cum trebuie deoarece ai pierdut foarte multe detalii importante!!!! sincer! craniul din spate, ochii, modelele, nasul, barba etc.
3. contrastul nu exista, motiv pt care nu se prea intelege mare lucru: craniul din stanga, ala care este sters, fata principala-craniu dreapta. Aici cred ca este problema si la cum folosesti tusurile si setarile aparatului.
4. Nu ai folosit alb, dar cred ca era foarte greu din moment ce nu ai urmarit intocmai modelul original.
Mie mi-a mai spus cineva de aici (senzation!) ca la un tatuaj a modificat flash-ul. Cand modifici un flash trebuie sa il faci mai bun sau sa tai din el sau sa adaugi, dar calitatea lucrarii trebuie sa ramana la fel sau mai buna. Partea cu constratul ti-o spun din experienta deoarece si eu am probleme pentru ca mi-e teama in multe situatii sa nu intru cu prea mult negru. Dar pastrez claritatea si la o alta sedinta pot sa intru si sa mai adaug negru.
Ultima editare efectuata de catre mariusik in Lun Mai 30, 2011 2:20 pm, editata de 1 ori
mariusik- Membru Gold
-
Chiar as vrea sa vad si eu flash-ul:)
nick_style- Membru Gold
-
Asta o hataraste geanny, este lucrarea lui. Eu unul nu il pun.
mariusik- Membru Gold
-
Pai ce treaba are una cu alta,daca a pus tatuajul sigur are curaj sa puna si flashul.
nick_style- Membru Gold
-
Multumesc de sfaturi,e ceea ce vroiam sa aud o sa tin cont de ele. Alb inca nu am bagat pt ca am hotarat sa am alta sedinta numai pt alb. Aici am lasat si flash-ul dupa care l-am facut
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/62/1344b506586728b7.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/62/1344b506586728b7.jpg/
geanny- Membru Bronz
-
Exact cum am mai spus,trebuia mai multe tonuri de gri folosite si pe viitor poateti cumperi masini de calitate pt. ca fac diferenta.
nick_style- Membru Gold
-
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
Frumos, Pick!!!!!
Geanny, ala nu este flash, ala este un alt tatuaj. Pun eu flash-ul original. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/27/akos101.jpg/ Incearca sa cauti modelul original cand faci un tatuaj, nu lucra dupa un alt tatuaj. Eu cel putin asa cred.
Geanny, ala nu este flash, ala este un alt tatuaj. Pun eu flash-ul original. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/27/akos101.jpg/ Incearca sa cauti modelul original cand faci un tatuaj, nu lucra dupa un alt tatuaj. Eu cel putin asa cred.
mariusik- Membru Gold
-
pfaaaa pai clientu mi-a venit cu tatuaju ala facut habar nu aveam de und sa iau originalul:) acum inteleg si mai mult de ce ma criticai la scheleti.pai acu vad k eu am deviat mult de la original:( .multumesc baieti si spor la gaurit. o sa mai revin cu lucrari
geanny- Membru Bronz
-
Cu placere geanny! Spor la lucru si sper ca te-am ajutat cu ceva!
mariusik- Membru Gold
-
Nici eu nu lucrez dupa tatuaje facute decat dupa flash-uri.
Foarte frumos Pick.
Foarte frumos Pick.
nick_style- Membru Gold
-
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010
nick_style- Membru Gold
-
termina ce a inceput..fa mainile de zombi )
pt ingeri nu prea ai spatiu..niste nori ar merge
pt ingeri nu prea ai spatiu..niste nori ar merge
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
O sa fac nori in partea din fata sau raze si in spate fac un inger sau doi ca trebuie sa ajung pe omoplat si este loc:)
nick_style- Membru Gold
-
off topic,
nick ai pm program de la 12;00-24;30
nick ai pm program de la 12;00-24;30
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
O treaba foarte buna! Inca odata felicitari sever! Si multumim si pentru informatiile atasate legate de tusuri. Folositoare! Poti sa mai adaugi si altele... nu se supara nimeni cred.
mariusik- Membru Gold
-
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum