Ce mai desenam si ce mai tatuam.
+24
subsonique
onixremus
At3ul
Xust
Rookie
danieleion
magicn12
geanny
tattoo_maker
pixxel
sever
Silver
CryTattoo
Ova-Tattoo Art
Pick
tattoo_by_flo
young_boy_florin
Fenny
mtattoo
mariusik
DRE INK
nick_style
nosferatum
senzation
28 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Ce mai desenam si ce mai tatuam.
De ce nu ai facut mai mult pentru o prima sedinta?
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
Pai ne-am apucat cam tarziu de treaba si de facuse ora 11 iar sotia mea trebuia sa se bage la somn
As fi vrut si eu sa termin cu negru si sa ramana doar culorile .
As fi vrut si eu sa termin cu negru si sa ramana doar culorile .
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
[quote="nick_style"]
La negru de sus am folosit rotativul,e buna dupa prima experienta "
rotativul? este vb de ace sau aparat . oi fi eu mai batut in cap la ora asta dar nu inteleg despre ce votbesti
ps nu lucrez mai mult de 4 ore pe clienit cu pauza de cel putin 3 zile intre sedinta ca nu am ciuda pe ei
de pe o zi pe alta nu lucrez decat pe tatuaje mari unde am loc sa lucrez o zi un colt , a doua zi un alt colt fara sa se atinga
si da fetele rezista ca nebunele
La negru de sus am folosit rotativul,e buna dupa prima experienta "
rotativul? este vb de ace sau aparat . oi fi eu mai batut in cap la ora asta dar nu inteleg despre ce votbesti
ps nu lucrez mai mult de 4 ore pe clienit cu pauza de cel putin 3 zile intre sedinta ca nu am ciuda pe ei
de pe o zi pe alta nu lucrez decat pe tatuaje mari unde am loc sa lucrez o zi un colt , a doua zi un alt colt fara sa se atinga
si da fetele rezista ca nebunele
Nu prea inteleg ce vrei sa spui prin ''nu lucrez mai mult de 4 ore pe clienit cu pauza de cel putin 3 zile intre sedinta''?
mariusik- Membru Gold
-
Stii ce cred ca ai ratat la asta? Nu cunosc modelul dupa care ai lucrat dar banuiesc ca in jurul pestelui koi sunt niste valuri si vad cateva linii circulare trasate care cred ca ar fi mers prinse mai bine prin umbre, nu prin trasare. Cred ca mai bine te foloseai de contraste decat de linii.
mariusik- Membru Gold
-
Ai dreptate mariusik,doar ca asa era modelul siimi pare si mie rau ca am trasat contur acolo.
nick_style- Membru Gold
-
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
foarte frumos pick,pacat de conturul ala si la tine
nick_style- Membru Gold
-
L-ai lucrat ca si cum ar fi o pictura. Frumos.
mariusik- Membru Gold
-
conturul l-am cam grabit,as mai fi retusat la el si as mai fi bagat niste umbre la halat dar la sfarsit clientul se zvarcolea.. mai trece el pe la mine
Pick- Membru Gold
-
Pick- Membru Gold
-
Foarte misto pictezi pick,felicitari. Nick am observat o chestie,daca nu tatuez o luna,cand pun mana pe aparate,tatuez ca dracu si sunt super nemultumit de tatuaj.Conturu iese perfect,dar o gafez la umbre. Daca fac al doilea tatuaj intru in ritm si iese bine,asa patesti si tu de asta nu evoluezi deloc. Mariusic misto lucrari,bv ai evoluat rapid. Master Sever,nu mai intri pe net bre? Ca nu te-am mai vazut de 1000 de ani
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Pai cred ca nu-l vezi din cauza ca nu intri tu )
Eu deja am inceput sa fac tatuaje constant si pot sa zic ca incep sa dau inainte
Eu deja am inceput sa fac tatuaje constant si pot sa zic ca incep sa dau inainte
nick_style- Membru Gold
-
Pick, din ce am tot vazut venind de la tine, mai ales pe linie de pictura si aerografie, nu iti pot spune decat felicitari!!! Tablourile astea sunt superbe! Te pricepi la fete de femei superbe!!!
mariusik- Membru Gold
-
Ms mah,is pus pe fapte mari,momentan mai lucrez la una,e facuta in proportie de 68,3%
Dupa ce-l termin mai urmeaza unul si stii ce e? tot o femeie ), vreau sa ma axez mai mult pe portrete,barbati si baietei nu-mi arde de desenat )
Dupa ce-l termin mai urmeaza unul si stii ce e? tot o femeie ), vreau sa ma axez mai mult pe portrete,barbati si baietei nu-mi arde de desenat )
Pick- Membru Gold
-
salut baieti am o intrebare mi-am cumparat o masina mickey sharpz din Barcelona de la www.tattoo sum .com este vorba despre un Stainless Steel Hybrid a fost cam 200 de euro cu tot cu tva doar ca am o mica nelamurire nu stiu dece nu miau trimis certificat de autenticitatre cu numele meu pe al ca fiind proprietarul masinii ,iam sunat si miau spus ca numai la anumita masini de la miky sharpz elibereaza certificat de autenticitate cum ar fi t dial bronze,iron micro dial,original iron deal,cam astea ar fi masinile ,va rog lamuritima putin daca intradevar nu elibereaza la toate mersi,poate sever si mariusika ar putea sami dea mai multe detalii avand in vedere ca sunt veterani si poate si-au achizitionat masini ms mersi
onixremus- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 16/06/2011
Sever te poate lamuri mai exact la care iti da, dar si eu stiu sigur ca nu elibereaza decat pt anumite masini acel certificat. Eu spre exemplu nu am primit certificat si stiu ca nici pt hybrid nu se da.
mariusik- Membru Gold
-
sunt veterani de razboi, ) Mariusica sigur o sa ajunga veteran la ISU Sever e asa de batran in cat,l-ai confundat cu un veteran PS. Glumeam
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
eu poate sunt veteran la ceva dar nu la tattoo!!! Nu inca... mai am ceva paini de bagat pe gusa!
mariusik- Membru Gold
-
Si eu am vb. cu cei de la MS si mi-au spus ca nu au eliberat nicodata certificat pt.hibrid si nici serie pe ele nu au pus.
nick_style- Membru Gold
-
mersi baieti am vb cu costi intre timp si ma linistit el ,intradevar ptru hibrid nu elbereaza oricum mia zis ca am facut o alegere buna ca am optat ptru hibrid ,ma speriasem sa nu iau vreo tiapa dar mia spus ca si sursa de unde am achizitionato este beton su nu vind produse piratate ,veterani in a le tatuajului ma refeream ,dece te desconsideri marius ai potential si esti destul d ebunicel ai toate sansele sa ajungi mai bun hai bafta baieti
onixremus- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 16/06/2011
Pai faza e ca el a primit:))
nick_style- Membru Gold
-