Ce mai desenam si ce mai tatuam.
+24
subsonique
onixremus
At3ul
Xust
Rookie
danieleion
magicn12
geanny
tattoo_maker
pixxel
sever
Silver
CryTattoo
Ova-Tattoo Art
Pick
tattoo_by_flo
young_boy_florin
Fenny
mtattoo
mariusik
DRE INK
nick_style
nosferatum
senzation
28 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Ce mai desenam si ce mai tatuam.
Nu te mai uita in stanga si in dreapta ca te fura peisajul(sa ti minte asta),uitate in fatza si concentreaza-te unde vrei sa ajungi!
Cel mai bun sfat primit in ultima perioada.
Iti multumesc, Sever.
Iti multumesc, Sever.
Koma- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 141
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/07/2011
Si nu numai ca se mananca intre ei,dar daca le dai sfaturi celor mai slabi ca tine,se kaka pe ei ,crezand ca ei sunt super profesori. Din aceasta cauza am si renuntat sa mai dau vre-un sfat celor care deabia se apuca de tatuat.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Koma daca ai fi gresit la tatuajele care le-ai postat si erau prost postate eram primul care iti ziceam ceva de rau,se vede din posturile anterioare cand mi-am dat parerea despre alte tauaje,dar tatuajele tale sunt reusite si nu prea e nimic de comentat.Cel care te-a invatat pe tine are salon ceva,e vreun nume in industria asta ?
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Nick, tipul a prins un job in Germania, de la inceputul verii.
Eh, sunt ok acum. Mai devreme o luasem urat de tot. Pana la urma chestiile astea sunt cele care ne fac sa muncim mai serios. Succes tuturor!
Eh, sunt ok acum. Mai devreme o luasem urat de tot. Pana la urma chestiile astea sunt cele care ne fac sa muncim mai serios. Succes tuturor!
Koma- Membru Gold
-
un sut in ass,un pas inainte !
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
Cred imi dau seama despre cine vorbesti si daca e vorba de el , are un aer foarte superior cu ceilalti, iar nivelul lui nu e nici decum mai departe de al tau si daca nu mai insel e chiar inferior.Koma a scris:Nick, tipul a prins un job in Germania, de la inceputul verii.
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
KOMA...nu te mai consuma aiurea! Be the best and fuck the rest! Bafta!Koma a scris:Eu sunt confuza. Nu inteleg de ce cam toti oamenii care vad ce am lucrat (unii cunoscatori) sunt cat de cat incantati, iar criticile primite nu sunt atat de acide incat sa cred ca habar nu am ce fac pe pielea omului.
Dar persoana care a stat mai mult langa mine si m-a invatat chestiile de baza, tocmai m-a sunat sa-mi spuna ce artist de c***t sunt. Si ca pestele arata nush cum, nu mai stiu ce arata in alt fel, am f***t un tatuaj ca nu i-am facut nush ce naiba, etc. Asta legat de tatuaje pe care l-am postat si pe forum in trecut. Dupa care am primit de la voi (mai ales de la Marius) unele sfaturi care ma vor ajuta, dar nici unul dintre ele nu m-a facut sa cred ca sunt groaznica si ar trebui sa-mi bag ceva in meseria asta, mai bine sa stau la cratita.
Pur si simplu am o privire tampa care priveste retard in zare, mintea mea incercand sa inteleaga asemenea fenomele.
Ma scuzati ca ma descarc aici. Am considerat ca este locul potrivit.
PS: Iti multumesc, Sever.
vreau sa fac acest portret pe pieptul unui prieten bun,l-am facut pe piele artificiala sa vad cum iasa ca un proiect inainte de cel facut direct pe amicul meu.Urasc pielea artificiala nu poti face negrul inchis sau albul si merge greu ca dracu si la umbre si la tot:))) fuck that!!
oricum recomand asta tuturor inainte de a face un portret(daca ai timp sa faci si asta pe artificiala).
oricum recomand asta tuturor inainte de a face un portret(daca ai timp sa faci si asta pe artificiala).
Eu am incercat pielea artificiala si nu iesea nici un *****
La tine a mers brici.
Incearca soricul,cica e mai bun
La tine a mers brici.
Incearca soricul,cica e mai bun
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
nu mai incerc nimik:)) a fost o chestie asa de plictiseala si o pregatire inainte sa il fac amicului pe piept...chesti de plictiseala ce a durat 3 ore:)))si multi nervi pe cauciucu ala,l-am facut cu stigma fly ,swiss rotary si lineograph..tus indian talens si pelican A
Nosferatule, eu sper sa nu stii cine e.
Nick, nici eu nu ma descurc pe piele artificiala. Am lucrat si azi pe asa ceva. Cum a spus si Sever (by the way, portretul arata super), mi-am facut un milion de nervi.
Nick, nici eu nu ma descurc pe piele artificiala. Am lucrat si azi pe asa ceva. Cum a spus si Sever (by the way, portretul arata super), mi-am facut un milion de nervi.
Koma- Membru Gold
-
io tot nu inteleg cum ai reusit sa faci asa ceva pe cauciucu ala???sever a scris:vreau sa fac acest portret pe pieptul unui prieten bun,l-am facut pe piele artificiala sa vad cum iasa ca un proiect inainte de cel facut direct pe amicul meu.Urasc pielea artificiala nu poti face negrul inchis sau albul si merge greu ca dracu si la umbre si la tot:))) fuck that!!
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Varsta : 40
Data de inscriere : 19/07/2010
poi mai bine nu merge crede-ma,pe piele am sa il fac dublu ca si calitate detalii finetze etc...
young_boy_florin a scris:io tot nu inteleg cum ai reusit sa faci asa ceva pe cauciucu ala???sever a scris:vreau sa fac acest portret pe pieptul unui prieten bun,l-am facut pe piele artificiala sa vad cum iasa ca un proiect inainte de cel facut direct pe amicul meu.Urasc pielea artificiala nu poti face negrul inchis sau albul si merge greu ca dracu si la umbre si la tot:))) fuck that!!
cel mai mult ma disperat ca trebuia sa merg cu cauciucu in baie sal frec cu buretele din 5 in 5 minute ca se umplea de tus si nu se sterge usor deloc
...ooo...dar a iesit smeker rau coverul...la al meu am lucrat fara contur (vreau sa fac o obisnuinta din asta)... iar portretul...aceiasi intrebare: cum ai reusit pe rahatul ala de cauciuc?
Fenny a scris:...ooo...dar a iesit smeker rau coverul...la al meu am lucrat fara contur (vreau sa fac o obisnuinta din asta)... iar portretul...aceiasi intrebare: cum ai reusit pe rahatul ala de cauciuc?
io inca nu ma prind ca e a doua intrebare de genu...e de bine sau de rau? deci sincer iti spun eu nam tatuat in viatza mea pe asa ceva si nici nu o mai fac ca nu pot face cum stiu sa fac 100% prietenul meu a vrut sa aiba modelul baietului lui pe piept si sa il aiba si pe cauciuc sa il inrameze ca si cadou ca implineste pitiku un an.oricum e prima si ultima data cand imi mai rup creierii pe asa ceva desi cred ca pt incepatori ar fi recomandabil sa isi dezvolte abilitatile pt umbre (max 2-3 tonuri ca negru si alb nu merge)linii etc.
e de bine...eu n-am reusit sa fac nimic de cate ori m-am chinuit...pe piele merge de 1000 de ori mai bine!
exact asta spun si eu...imi venea sa-mi dau singur cu portretu in cap cand vedeam ca nu ma asculta pielea aia cum trebuie si mai se si imbiba cu tus de nu vedeam nimik trebuia sa o spal din 5 in 5 minute,am dat si vaselina pe ea si pe dracu si tot se murdarea...iar la negru m-am chinuit mult si pur si simplu nu ramanea negru iar trecerile brutale nu poti face chestii fine.cred ca e buna doar sa iti formezi mana la linii umplut cat de cat si poate ceva culori nu stiu ca nam incercat am vazut doar ca nam reusit sa bag highlit-urile cu alb deloc dadea sa se intinda parca si am renuntat sa nu stric tot...
La ce te referi? e cumva vreun delicvent si va veni dupa mine sa imi ia gatul sau ce?Koma a scris:Nosferatule, eu sper sa nu stii cine e.
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Fenny si Sever, ambele tatuaje arata super!
Koma- Membru Gold
-
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum