Ce mai desenam si ce mai tatuam.
+24
subsonique
onixremus
At3ul
Xust
Rookie
danieleion
magicn12
geanny
tattoo_maker
pixxel
sever
Silver
CryTattoo
Ova-Tattoo Art
Pick
tattoo_by_flo
young_boy_florin
Fenny
mtattoo
mariusik
DRE INK
nick_style
nosferatum
senzation
28 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Ce mai desenam si ce mai tatuam.
Ms frumos!... da...se mai vede putin din celelalte panarame...dar nu am avut cum sa le acopar definitiv pt ca intunecam prea mult personajul
bravos! super tare! pacat ca e cover...
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
https://2img.net/r/ihimg/f/703/dscn7312b.jpg/
ultimul tatuaj facut. Un portret neterminat deoarece persoana uitase sa ia in calcul ca o zi inainte statuse in soare si se arsese putin (nu era ceva vizibil dar se simtea la ac). Parul, fundalul si retusarile la fata urmeaza la sedinta a doua.
Este in vindecare aici....
ultimul tatuaj facut. Un portret neterminat deoarece persoana uitase sa ia in calcul ca o zi inainte statuse in soare si se arsese putin (nu era ceva vizibil dar se simtea la ac). Parul, fundalul si retusarile la fata urmeaza la sedinta a doua.
Ultima editare efectuata de catre mariusik in Vin Aug 19, 2011 6:01 pm, editata de 1 ori
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
Frumos dar pacat ca este cover. De obicei la covere este bine sa alegi un model care sa acopere perfect vechiul tatuaj. De aceea de multe ori clientul are de ales dintre anumite modele pe care i le arati tu. Ei de multe ori habar nu au ce merge (la mine a venit unul cu niste modele de cover de tot kktul: umbre finute etc. Dar ca lucrare imi place si mie. Totusi... pacat ca e cover.
mariusik- Membru Gold
-
BRAVO! RESPECT!mariusik a scris:https://2img.net/r/ihimg/f/703/dscn7312b.jpg/
Stiu ce zici Fenny si ai dreptate. Eu unul am refuzat sa fac coveruri tocmai pt ca clientul era incapatanat si nu intelegea ca nu am cum sa acopar (pt ca asta este scopul de fapt) ce avea el. Fie a inteles dupa lungi explicatii si a facut ceva care sa fie si frumos si care sa acopere (ex cu calaretul ala dupa lucrarea lui frank Zappeta - tipul tot vrea ceva dar nu stia ce si ma tot batea la cap cu un dragon. Dar tot ce gasea venea exact pe niste kanji si lasa umarul gol; eu i-am spus ca nu ii fac tatuajul ala pt ca va arata ca dracu doar bicepsul tatuat si i-am explicat de ce si cum; pana la urma a inteles si a ales ce mergea mai bine pt ce avea el). Sau craniul ala cu elemente biomecanice - creasta aia de pe cap: ala este tot un cover la 3 kanji si modelul l-am facut la mana cu carioca pt ca clientul a inteles dupa lungi explicatii ca un model anume transferat pe piele nu ii va acoperi ce are si sa se incadreze si pe gamba frumos. Cateodata trebuie sa si refuzi daca omul este incapatanat. Dar, cel mai mult, trebuie sa vb cu el si sa ii explici de ce si cum este mai bine.
Ultima editare efectuata de catre mariusik in Vin Aug 19, 2011 6:57 pm, editata de 1 ori
mariusik- Membru Gold
-
Multumesc Sever si Fenny! Sever, parerea ta o stiu si ma bucur!
mariusik- Membru Gold
-
Vad un viitor mare in ale portretelor...Bravo si doua plecaciuni din partea mea.mariusik a scris:https://2img.net/r/ihimg/f/703/dscn7312b.jpg/
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
nosferatum a scris:Vad un viitor mare in ale portretelor...Bravo si doua plecaciuni din partea mea.mariusik a scris:https://2img.net/r/ihimg/f/703/dscn7312b.jpg/
multumesc dar ridica-te te rog!!!! Sunt doar un moritor ca si tine Hai mai Nosfe....
mariusik- Membru Gold
-
Ai spus ca poate ajungi prin Tulcea. Poate ajungi intr-o zi cand am programat un tatuaj mai interesant si nu mai spui de astea. Vii cu aparatele si bazaim putin si dupa scoti si tu cateva de genul
mariusik- Membru Gold
-
Poate pe la sfarsitul lunii septembrie am sa fac o vizita, atunci am timp liber.Oricum ce faci e cu mult peste noi si peste toti de aici, mult ai evoluat si nu spun deloc prostii.
nosferatum- Membru Gold
-
mariusik...las-o-n plm...daca mai postezi d'astea ma apuc de agricultura si ma las dreaq de tatuaje..
acum, lasand gluma la o parte, f.f.f.f.f. frumos!! 100 X bravos!
acum, lasand gluma la o parte, f.f.f.f.f. frumos!! 100 X bravos!
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
Koma- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 141
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/07/2011
Bravo Koma!!! Frumos lucrat! Poate putin fundal, ceva sa il sustina... dar te indrepti spre mult mai bine !!!
mariusik- Membru Gold
-
Iti multumesc mult. Clientul a vrut asa.
Koma- Membru Gold
-
Atunci asa ramane frumos oricum, chiar si asa.
mariusik- Membru Gold
-
Eu sunt confuza. Nu inteleg de ce cam toti oamenii care vad ce am lucrat (unii cunoscatori) sunt cat de cat incantati, iar criticile primite nu sunt atat de acide incat sa cred ca habar nu am ce fac pe pielea omului.
Dar persoana care a stat mai mult langa mine si m-a invatat chestiile de baza, tocmai m-a sunat sa-mi spuna ce artist de c***t sunt. Si ca pestele arata nush cum, nu mai stiu ce arata in alt fel, am f***t un tatuaj ca nu i-am facut nush ce naiba, etc. Asta legat de tatuaje pe care l-am postat si pe forum in trecut. Dupa care am primit de la voi (mai ales de la Marius) unele sfaturi care ma vor ajuta, dar nici unul dintre ele nu m-a facut sa cred ca sunt groaznica si ar trebui sa-mi bag ceva in meseria asta, mai bine sa stau la cratita.
Pur si simplu am o privire tampa care priveste retard in zare, mintea mea incercand sa inteleaga asemenea fenomele.
Ma scuzati ca ma descarc aici. Am considerat ca este locul potrivit.
PS: Iti multumesc, Sever.
Dar persoana care a stat mai mult langa mine si m-a invatat chestiile de baza, tocmai m-a sunat sa-mi spuna ce artist de c***t sunt. Si ca pestele arata nush cum, nu mai stiu ce arata in alt fel, am f***t un tatuaj ca nu i-am facut nush ce naiba, etc. Asta legat de tatuaje pe care l-am postat si pe forum in trecut. Dupa care am primit de la voi (mai ales de la Marius) unele sfaturi care ma vor ajuta, dar nici unul dintre ele nu m-a facut sa cred ca sunt groaznica si ar trebui sa-mi bag ceva in meseria asta, mai bine sa stau la cratita.
Pur si simplu am o privire tampa care priveste retard in zare, mintea mea incercand sa inteleaga asemenea fenomele.
Koma- Membru Gold
-
Poate persoana care te a invatat e la un nivel mult peste noi, si a cosiderat sa iti spuna direct ca inca esti varza fata de nivelul la care e el acum.Nu te descuraja, totul se invata...
nosferatum- Membru Gold
-
Nosferatum, daca era asta imi tineam gura. Nu am contact cu alti artisti doar prin intermedtiul acestui forum. Mai sunt cativa oameni atenti la mine si au grija sa fiu pe drumul cel bun daca am tendinta sa o iau razna.
Koma- Membru Gold
-
Koma a scris:Eu sunt confuza. Nu inteleg de ce cam toti oamenii care vad ce am lucrat (unii cunoscatori) sunt cat de cat incantati, iar criticile primite nu sunt atat de acide incat sa cred ca habar nu am ce fac pe pielea omului.
nu stiu la ce nivel este persoana care ti-a fost profesor deci nu comentez nimic despre el in afara de vocabularul de care spui daca asa ti sa adresat,nu poti fi bob tyrel sau mike devries in 2-3 ani sau mai repede la stadiul tau esti ok din punctul meu de vedere adica sa ma intelegi mai bn ce faci pe oameni tu personal nu este ceva ce cineva poate sa zica ca ai nenorocit oamenisau ma rog...intodeauna este loc la ce faci si de mai bine asta este sigur dar totul cere timp si foarte multa practica iar tu deja ai depasit stadiul de linii tremurate sau sa nu sti ce inseamna o umbra...acum pur si simplu trebuie sa iti creezi un stil propriu si sa il perfectionezi.aici suntem o echipa de colegi care ne ajutam intre noi pt a atinge impreuna un punct cat mai inalt deci nu te descuraja de la un telefon si dao dracu de cratitza ca avem destule bucatarese in romania si mai putine tatuatoare:).iar omu tau cand tea sunat parerea mea era mai ok sa te sune sa iti completeze cu ceva informatii unde ai gresit sau ce mai trebuia nu sa te demoralizeze..consuma tot tata energie si credit:).sunt unul din oamenii care inca evoluez si eu si sunt in cautare de ceea ce nu stiu de asta seara stau cu artisti mari din lume pe net ma consult vb cu ei cer sfaturi in ce eu inca nu pot face si la fel stau ore si cu artisti mai slabi ca mine si le dau sfaturi pana la nivelul pe care il cunosc eu.In orice caz afara industria si oamenii din ea este diferita de cea din tara de la noi,.. nu stiu cum as putea sa descriu invidia rautatea si secretismele din industria tattoo poate intr-un singur cuvant Romania!! (si nu doar in tattoo,e chestie si pb generala...suntem o natie de tampiti si ne mai trebuie 100 de ani sa ne cizelam si sa devenim umani!) imi cer scuze ca generalizez dar asta vad asta simt de 31 de ani si nu sa schimbat prea mult nimik!
Si sa stii ca am observat chestia asta. Se mananca intre ei.
Koma- Membru Gold
-
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum