Infectare tatuaj!! Atentie!!!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Infectare tatuaj!! Atentie!!!
Acum ceva timp m-am trezit sa ma tatuez singur, ca na am mai tatuat cateva zeci de prieteni si nu se intampla nimic daca ma tatuez si eu.
Zis si facut montez aparatu desigilez un ac RL5 si ma apuc sa ma tatuez, dar nu vedeam nici cat bagam acul in piele nici unde-l bagam. Termin treaba mandru ca m-am tatuat dau cu crema de galbenele, pentru ca-s mai jmeker. Dupa 4 zile observ ca roseata din prejurul tatuajului persista si se face mov. Pun mana pe tasta si dau search pe google sa vad daca pozele cu tatuaje infectate arata ca al meu. Uimit ca aratau la fel ma duc repede la farmacie, pentru ca nu sunt asigurat medical si trebuie sa platesc consultatia la doctor. Ajuns la farmacie o doamna mai in varsta si amabila i-mi spune din prima: -Va-ti spalat pe maini cand va-ti dat cu crema? -Pai am uitat o data!, -Perfect va-ti infectat.
Tratament: Oxacilina 500mg timp de 3 zile din 4 in 4 ore si unguient cu kanamicina.
Dupa 2 zile deaja a dat afara infectia in urmatoarele 2 zile sper sa se vindece total. Tatuajul arata foarte bine linie pauza linie , da asta e de acum.
Cauza infectiei: Cand esti jmeker costa, inainte sa-l bat nu am dezinfectat cu nimic pielea ca miera lene (ceea ce nu fac cand tatuez un client), am bagat acul 2mm in piele findca nu aveam vizibilitate, si nu m-am spalat pe maini cand m-am dat cu crema!
Stima si respect Vladiasi!
Zis si facut montez aparatu desigilez un ac RL5 si ma apuc sa ma tatuez, dar nu vedeam nici cat bagam acul in piele nici unde-l bagam. Termin treaba mandru ca m-am tatuat dau cu crema de galbenele, pentru ca-s mai jmeker. Dupa 4 zile observ ca roseata din prejurul tatuajului persista si se face mov. Pun mana pe tasta si dau search pe google sa vad daca pozele cu tatuaje infectate arata ca al meu. Uimit ca aratau la fel ma duc repede la farmacie, pentru ca nu sunt asigurat medical si trebuie sa platesc consultatia la doctor. Ajuns la farmacie o doamna mai in varsta si amabila i-mi spune din prima: -Va-ti spalat pe maini cand va-ti dat cu crema? -Pai am uitat o data!, -Perfect va-ti infectat.
Tratament: Oxacilina 500mg timp de 3 zile din 4 in 4 ore si unguient cu kanamicina.
Dupa 2 zile deaja a dat afara infectia in urmatoarele 2 zile sper sa se vindece total. Tatuajul arata foarte bine linie pauza linie , da asta e de acum.
Cauza infectiei: Cand esti jmeker costa, inainte sa-l bat nu am dezinfectat cu nimic pielea ca miera lene (ceea ce nu fac cand tatuez un client), am bagat acul 2mm in piele findca nu aveam vizibilitate, si nu m-am spalat pe maini cand m-am dat cu crema!
Stima si respect Vladiasi!
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Re: Infectare tatuaj!! Atentie!!!
acum tre' sa-l bati iar , ai grija de data asta :p
vally- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/03/2010
nu-l mai bat asa il las La anu am sa bat ceva mai mare peste
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Salutare!Am si eu o problema,vara trecuta imi facusem un tatuaj cu henna si am avut o reactie alergica urata si acum vreau sa imi fac un tatuaj permanent.Pot avea o reactie alergica si la tatuajul permanent?
roby123-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 31
Data de inscriere : 29/12/2011
henna neagra sau maronie?
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
henna neagra
roby123-
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/tatuajele-temporare-realizate-cu-henna-neagra-provoaca-alergii-severe-195614.html gasesti peste tot pe net articole de genul..
Pick- Membru Gold
-
pai da si vroiam sa stiu daca pot avea o reactie alergica si la tatuajele permanente...
roby123-
poti sa fii alergic si la tusul pt tatuaje,,dar sansele sunt minime
Pick- Membru Gold
-
Subiecte similare
» Kit tatuaj complet la 397lei( tattoo tatuaje tatuat tatuaj )
» Atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Incapatanarea,atentie!
» Atentie! Biciclisti turmentati :))
» ATENTIE Cititzi inainte sa faceti un piercing!!!!
» Atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Incapatanarea,atentie!
» Atentie! Biciclisti turmentati :))
» ATENTIE Cititzi inainte sa faceti un piercing!!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum