Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O intrebare

+4
alexounnette
rhearranged
nick_style
Umbra
8 participanți

In jos

O intrebare Empty O intrebare

Mesaj Scris de Umbra Dum Iun 13, 2010 5:53 am

In primul rand, vreau sa ii salut pe toti membrii forum-ului. Am citit cu interes topic-urile acestui forum, dupa ce m-am tatuaj. Astazi este a-9-a zi de cand mi-a fost facut. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost recomandat Bephanten, Bephanten am folosit. Nu stiam ca decoloreaza. E bine de stiut pe viitor. Ceea ce vroiam sa intreb este daca dupa decojire, mai trebuie uns cu Bephanten? Si am inteles ca il pot spala. E necesara aplicarea unei creme dupa spalare? Alti prieteni care s-au mai tatuat, dupa 7 zile nu s-au mai dat cu nimic. Am hotorat sa intreb profesionisti. Astept un raspuns, daca se poate, in limita timpului vostru disponibil. Sa aveti o zi buna!

Umbra

masculin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 35
Data de inscriere : 13/06/2010

Sus In jos

O intrebare Empty Re: O intrebare

Mesaj Scris de Umbra Dum Iun 13, 2010 6:05 am

Mentionez ca l-am ingrijit cat de mult am putut. Timp de 8 zile, l-am dat cu crema si mai mult de 8 ore pe zi era tinut liber( fara tricou).

Umbra

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Umbra Dum Iun 13, 2010 8:45 am

Astazi mi-a cazut coaja in totalitate. Il pot uda? Am citit ca dupa decojire se mai da inca 1 zi sau doua cu Bephanten si pe urma cu o crema hidratanta. Eu am o crema de corp de la Nivea cu vitamina E si ulei de migdale.

Umbra

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Iun 14, 2010 9:18 am

Nu trebuie sa-l mai dai cu nici o crema hidratanta.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Umbra Lun Iun 14, 2010 2:20 pm

Am intrebat pt ca am vazut ca asa se recomanda pe forum-ururi. Mersi oricum pentru raspuns.

Umbra

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mar Iun 15, 2010 12:32 pm

Eu nu am auzit pe nimeni care lucreza la vreun salon sa recomande asa ceva.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Umbra Mar Iun 15, 2010 12:34 pm

Pai chiar pe forum-ul asta scria. Periodic, dupa baie/dus sa te ungi cu o crema hidratanta bogata in vitamina A, E.

Umbra

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Iun 16, 2010 4:53 am

Asta zic cei care si-au facut nu care fac.Pielea dupa un tatuaj se reface ca dupa orice zgarietura.Cum ar fi sa te dai toata viata cu crema hidratanta ?Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de rhearranged Mier Iun 16, 2010 12:38 pm

eu la toata lumea le recomand sa nu si l tina expus timp de 2-3 saptamani si sa l unga periodic cu asta
O intrebare BN_melkfett_unguent_cu_galbenele

rhearranged
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 45
Data de inscriere : 04/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alexounnette Joi Iul 22, 2010 3:13 am

Buna la toti ! Interesant si folositor acest forum! Multumesc~ Ador tatuajele( cu limita) Sa va povestesc intai despre singurul meu tatuajul caci am si cateva intrebari .Mi-am facut si eu acum 1 luna pe operatia de apendicita hehe la un salon din Galati; 2 fluturasi din profil unu langa altu si in mijloc o linie punctata ciudat stiu....unul se intinde pe osul soldului unde a durut cel mai tare! N-am avut probleme mari dupa ce mi l-a facut, nu puteam eu sa ma trezesc noaptea sa-l dau cu crema dar in rest reuseam Smile) a format o mica crusta dar isi revenise si imi aparuse vreo 2 bubite mici rosii dar mi-au disparut ff repede ( ce inseamna?)Acum arata f bine ,nu e zbarcit si e destul de negru Smile))Bepanthen decoloreaza? Nu stiam, eu l-am folosit si acum si dupa operatiunea "tatuaj" dar in strat ff subtire dupa baie, are o consistenta usoara nu ca si unguentul recomandat de catre o farmacista : unguent cu uree 15%?! hm l-am folosit de 2-3 ori dar este ca o pasta si lasa un strat alb care se ia ca o coaja asa ca am renuntat...voi ce crema folositi? vreau numele exact( daca este voie) deoarece intamplarea cu acel unguent a fost chiar neplacut. Este adevarat ca apa fierbinte il decoloreaza? Eu de obicei stau 2h in spuma si toate cele Smile)) dar dupa tatuaj am facut numai dusuri...si totusi a trecut 1 luna si...Si inca o intrebare, culoarea neagra se transforma in timp in verzui-gri daca da dupa cat timp? tipul de la tatuaj mi-a zis ca asta se poate intampla de la pigmentul de proasta calitate si ca el mi-a pus ceva bun?! hm. Multumesc pentru raspunsuri . Va pupicesc!

alexounnette

feminin
Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 22/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Iul 22, 2010 9:41 am

Dupa o luna de zile nu mai ai de ce sa-ti faci griji asa ca nu mai trebuie sa-l dai cu nimic si poti sta cat vrei in apa fierbinte dar fiind vara eu zic ca dusul e mai bun Smile
Daca tusul a fost de calitate ar trebui sa ramana negru iar din ce am vazut eu doar cand te bronzezi ajunge la o nunanta mai deschisa.
Intensitatea negrului se cunoaste dupa culoare pielii.La la piele alba se vede cel mai negru iar la astia mai colorati mai deschis.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de alexounnette Joi Iul 22, 2010 11:54 am

Nick multumesc mult pentru raspunsuri Embarassed si da eu sunt mai alba affraid deci negrul e mai intens... as mai vrea un tat dar 3D si nu stiu unde Smile

alexounnette

feminin
Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 22/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Iul 22, 2010 12:39 pm

Ei na...locuri und epoti sa-l faci sunt multe,acum depinde de cata lume vrei sa fie vazut Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Dum Dec 26, 2010 1:34 pm

Unguiente recomandate ar fi urmatoarele: KAnamicina (e pt cei care se kaka pe ei la 25 lei, sau pentru cei care au infectii si vor sa scpae de ele), Bephanten, Ink Fixx, Go ink-fixator de culoare (e pt cei care-s smecheri si au bani sa-si ia de pe net) Nivea(pt saraciile care se tatueaza cu masina din pix, pt a nu da bani pe tatuaj) Smile)
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Pick Sam Ian 29, 2011 9:20 pm

alexounnette a scris: as mai vrea un tat dar 3D si nu stiu unde Smile

Mi-am adus aminte de o intrebare care mi-a fost pusa de "n" ori,, "Tatuaje 3D stii sa faci? " frate ce e ala tatuaj 3D pt tine? vrei sa-ti tatuezi o holograma sau ce? Smile) ca tatuaj 3D poate fi considerat si o litera chinezeasca cu o banala umbra pe langa
Scuzati off-topicul
Pick
Pick
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Mar 19, 2011 11:31 am

In legatura cu crema hidratanta dupa vindecare: parerea mea si nu numai este ca dupa ce treci de perioada cu bepanthen, adica dupa ce tatuajul s-a vindecat complet este bine si chiar recomandat sa te dai seara dupa baie cu o crema hidratanta. Eu recomand nivea cu ulei de jojoba si vit E!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cristian tatuador 2012 Vin Apr 15, 2011 4:58 pm

ioam facut tatuaj cu masina facuta de mine si dupa ce sio tras coaja intru loc o ramas si in altu nu o ramas
cristian tatuador 2012
cristian tatuador 2012
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Data de inscriere : 15/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat