Ceva ...
+8
sascha
cristinalelia
Latze
stelista
geta
Ova-Tattoo Art
Ank
ova200
12 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ceva ...
Nu stiu ce sa zic ova............Eu inainte de a-mi face chestia asta, am cautat mult pe internet, m-am informat, si in afara de saloanele de cosmetica nu am gasit sa se faca chestia asta. M-am uitat la interviu cu inventatorul aparatului, la interviu cu cel care face vopseaua speciala, si sunt destinate exclusiv saloanelor de cosmetica, nu celor de tatoo. Acolo din cate am inteles se folosesc alte tusuri, alte sisteme de tatuare.......
Nu sunt experta in asa ceva, asa ca....nu mai stiu ce sa mai zic:) Au trecut 4 zile de la ultima aplicare, nu am herpes, linia insa se vede putin, ca la inceput.......O sa renunt, nu o sa ma duc in fiecare luna sa-mi gauresca buzele si ochii:)
Nu sunt experta in asa ceva, asa ca....nu mai stiu ce sa mai zic:) Au trecut 4 zile de la ultima aplicare, nu am herpes, linia insa se vede putin, ca la inceput.......O sa renunt, nu o sa ma duc in fiecare luna sa-mi gauresca buzele si ochii:)
cristinalelia- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 54
Data de inscriere : 18/01/2008
Da...
Pai da, ai dreptate cand spui ca tusurile cosmetice sunt de alta natura, fata de cele de tattoo. Dar si acelea sunt de mai multe calitati. La mine iasa din prima bine. Am avut si eu un caz in care, cand s-a vindecat conturul de buze, pe o portiune de 1 cm liniar, nu se vedea linia. Cred ca a supurat prea tare zona si a spalat efectiv tusul. Sau poate era tesutul prea gras si nu a acceptat tusul. Dar in rest nu am patit deloc, sa trebuiasca sa fac de 2 - 3 ori acelasi contur si sa nu se vada cat trebuie...
Eu sunt foarte ghinionista:)
Am facut a 3-a oara, si tot am intreruperi in contur, mai ales la buza superioara...............Nici nu stiu ce sa mai fac.....
Am facut a 3-a oara, si tot am intreruperi in contur, mai ales la buza superioara...............Nici nu stiu ce sa mai fac.....
cristinalelia- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 54
Data de inscriere : 18/01/2008
...
as vrea si eu sa imi fac un tatuaj la sprancene...si vreau sa te intreb dak doare,in cat timp ii facut,cam la ce pret,dak mai trebe retusat dupaia,cam cat tzine si dak ramane culoarea pe care o vreau io si nu se albastreste dupa o vreme.cam multe intrebari da nha...trebe neaparat sa il fac si vreau sa fiu informata... aaaa si am uitat sa mai intreb unde ii mai bine sa il fac,la un salon normal de tatuaje sau la salon cosmetic?mersi mult si astept raspuns
ps: parul de la sprancene se poate lua de tot ca sa iti faci tatuajul?sau nu se ia deloc?
ps: parul de la sprancene se poate lua de tot ca sa iti faci tatuajul?sau nu se ia deloc?
beby- Vizitator
beby a scris:as vrea si eu sa imi fac un tatuaj la sprancene...si vreau sa te intreb dak doare,in cat timp ii facut,cam la ce pret,dak mai trebe retusat dupaia,cam cat tzine si dak ramane culoarea pe care o vreau io si nu se albastreste dupa o vreme.cam multe intrebari da nha...trebe neaparat sa il fac si vreau sa fiu informata... aaaa si am uitat sa mai intreb unde ii mai bine sa il fac,la un salon normal de tatuaje sau la salon cosmetic?mersi mult si astept raspuns
Buna. In primul rand Bine ai venit in comunitatea noastra. Sa iti raspund la intrebari.
1. Durerea este superficiala, dar daca vrei iti fac anestezie cu un spray special si nu mai simti absolut nimic.
2. Timpul in care efectuam un make-up (doar buze sau doar sprancene) este de maxim 35 de minute.
3. In unele cazuri mai trebuie mici retusuri, dar in majoritatea cazurilor nu necesita retusuri. Depinde si de organismul si ph-ul fiecaruia. Daca vi la tatuarea sprancenelor, sa nu iti dai cu creme, demachiante sau fond de ten, pentru ca tenul este recomandat sa nu contina sebum in exces.
4. Pretul / sprancene = 250 ron (ambele), buze (contur/schimbare de forma)=250 ron.
Cred ca ti-am raspuns concret la toate intrebarile. Restul depinde doar de tine. La revedere si sper sa devii un membru fidel al acestui forum!
mersi!
mersi mult de raspunsuri.in mare parte is lamurita,dar ceea ce mai vreau sa stiu este dak parul de la sprancene este luat sau nu,si dak ramane aceiasi culoare tot timpul dupa tatuare...ca am auzit de la mai multe persoane ca daca imi tatuez sprancenele la un salon de tatuaje o sa mi se albastreasca culoarea dupa un timp.ii adevarat? v-am pupat si astept inca un raspuns :D
beby_oan- Vizitator
beby_oan a scris:mersi mult de raspunsuri.in mare parte is lamurita,dar ceea ce mai vreau sa stiu este dak parul de la sprancene este luat sau nu,si dak ramane aceiasi culoare tot timpul dupa tatuare...ca am auzit de la mai multe persoane ca daca imi tatuez sprancenele la un salon de tatuaje o sa mi se albastreasca culoarea dupa un timp.ii adevarat? v-am pupat si astept inca un raspuns :D
Lumea vorbeste multe si nevrute. Daca lasam urechea si ascultam tot ce se spune pe la colturi... In legatura cu parul din sprancene, exista 2 variante: sa il epilam inainte sau sa executam manopera in prezenta lui (eventual un pensat). Culoarea se deschide putin la orice tatuaj, make-up tattoo, deoarece, cand se vindeca, pielea se mai ingroasa si devine mai opaca. Si nu se poate albastri daca folosesti culoarea Maron, de exemplu, sau gri, sau chiar negru. Ea se deschide la culoare cu 20% dupa vindecare, dar asta este benefic, deoarece, par mai naturale.
:D
mersi mult k mi'ai raspuns la intrebari:D de abia astept sa mi le tatuez ; pusssii
beby_oan- Vizitator
??
da oare ce culoare sa mi le fac? k io is bruneta acuma...da poate o sa revin la culoarea mea naturala..saten...sau poate o sa vreau sa ma fac si blonda(putin probabil )) )... oricum dupa ce imi tatuez sprancenele vreau sa imi fac un tatuaj si pe corp..demult ma bate gandu..))
beby_oan- Vizitator
^daca nu te lasa maica'ta sa-ti fac pierce in limba cred k te spanzura cand te vede cu tatuaj )) si app...apoi dak te vopsesti pe cap...plm...
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
:D
i'am zis de tatuaj si nu are nik impotriva...k oricum sprancenele u sti k tre sa le tatuez si la alea chiar nu are de comentat nik...da nha pierce'u in limba i se pare prea mult ))
beby_oan- Vizitator
eh..asta e...parintii astia
-
beby_oan a scris:da oare ce culoare sa mi le fac? k io is bruneta acuma...da poate o sa revin la culoarea mea naturala..saten...sau poate o sa vreau sa ma fac si blonda(putin probabil )) )... oricum dupa ce imi tatuez sprancenele vreau sa imi fac un tatuaj si pe corp..demult ma bate gandu..))
Tatuarea sprancenelor se face de obicei in culoare mai naturala, sa se apropie de culoarea sprancenelor (maro, gri, alte nuante...), dar daca femeia isi vopseste sprancenele in negru, atunci si tatuajul de dedesupt trebuie sa fie negru...Si nu incerca la tatuatori home made, pentru asta, ca vei regreta, cand ai sa vezi ce cicatrici ai... Cicatricile nu le mai poti repara...Grija!
..
la gri ma gandeam si io.la salon de tattoo ma duc k numa acolo am incredere )
vaaaaaaaaaaiii de abia asteptttttt :D si la vara vreau sa imi fac un tatuaj acolo in dreapta sub buric..numa k nuj ce..ma gandeam la cva litera chinezeaza kre sa semnifice ceva...sau..nici nuj...ceva tare :>
vaaaaaaaaaaiii de abia asteptttttt :D si la vara vreau sa imi fac un tatuaj acolo in dreapta sub buric..numa k nuj ce..ma gandeam la cva litera chinezeaza kre sa semnifice ceva...sau..nici nuj...ceva tare :>
beby_oan- Vizitator
am eu desenata una care inseamna sex =)) te ajuta?=)) mah e lame litere chinezesti prea comerciale fa si tu ceva mai original
-
de acordMaltesse Cross a scris:am eu desenata una care inseamna sex =)) te ajuta?=)) mah e lame litere chinezesti prea comerciale fa si tu ceva mai original
Mai bine o orhideee sau un trandafir... sau zodia...numai nuuuuuuuuuuuuuuuuuu litere chinezesti sau tribal mic si negru...
ova ceva modele pt glezna...ai ?
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
geta a scris:ova ceva modele pt glezna...ai ?
Normal ca gasim. Din 10.000 de modele cred ca vom gasi ceva...
ok
dar daca imi fac un tatuaj la glezna si ma ingras-adika mi se mai ingroseste glezna ..tatuajul se modifica si va arat urat ?
dar daca imi fac un tatuaj la glezna si ma ingras-adika mi se mai ingroseste glezna ..tatuajul se modifica si va arat urat ?
geta- Full Membru
-
Glezna nu se ingroase proportional cu restul. Ea e mai putin deformabila. Nu cred ca va arata urat si nici ca se va deforma. Zona in care se executa tattoo-ul pe glezna (in jurul gleznei) nu prea sufera modificari la ingrasare. Deci...do it!
ova te contrazic - eu am avut 52 de kg apoi am avut unele probleme ca m-am ingrasat la 76 atunci aveam ditamai glezna ..
apoi can am revenit la 55 de kg cat am acum ..asa redus si grosimea gleznei .
apoi can am revenit la 55 de kg cat am acum ..asa redus si grosimea gleznei .
geta- Full Membru
-
..
pai poate ca la glezne se depune mai greu grasimea...da la burta un doi se depune.atunci se modifica tatuajul in caz de ingrasare?
beby_oan- Vizitator
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum