Ceva ...
+8
sascha
cristinalelia
Latze
stelista
geta
Ova-Tattoo Art
Ank
ova200
12 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ceva ...
no mah
tre sa ne mentinem
priviti partea buna cand om fi babe o sa avem mare grija de noi sa nu ne ingrasam bla bla sa nu se f*** tatuajul/tatuajele...deci o sa fim babe sexy :>:>:> tu te gandesti dak imi tatuez eu spatele si bratele de la umar la cot si ma ingras cat vaca cum as arata?....no no .....eu ma mentin
tre sa ne mentinem
priviti partea buna cand om fi babe o sa avem mare grija de noi sa nu ne ingrasam bla bla sa nu se f*** tatuajul/tatuajele...deci o sa fim babe sexy :>:>:> tu te gandesti dak imi tatuez eu spatele si bratele de la umar la cot si ma ingras cat vaca cum as arata?....no no .....eu ma mentin
Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Vin Feb 22, 2008 9:15 pm, editata de 1 ori (Motiv : Pentru cuvinte obscene)
Maltesse Cross- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2008
eu de 2 ani ma mentin daca variez in greutate cu 2 kg ..sa cresc sau s ascad ,
nici nu vreau s ama ingras ...
poate vom fi o generatie de babe sexy sa nu nise deformeze tatuajele .
nici nu vreau s ama ingras ...
poate vom fi o generatie de babe sexy sa nu nise deformeze tatuajele .
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
Corpul feminin se deformeaza oricum nativ. Are 4 faze de deformare, functie de varsta. Sorry, dar asta e viata...
deja prin 2 stadii am trecut ...
geta- Full Membru
-
..
apai vorba lui terra...important ii ca la batranete o sa fim babe sexi...grase sau slabe...makr tatuate..))si nu mai trece timpu ca sa imi fac tatuajeleeeeeeee..nu mai am rabdare
beby_oana-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 33
Data de inscriere : 18/02/2008
Nu mi-as tatua nici buzele si nici sprancenele.
Chiar nu vad rostul chestiilor astora decat in cazuri speciale:iti strici forma sprancenelor iremediabil, fiindca le-ai subtiat prea tare, de exemplu, si daca le lasi sa creasca la loc se vor vedea urat, sau in cazul buzelor, daca ai probleme cu conturul si se vede ca dracu' (cunosc o persoana careia culoarea buzelor ii depasea conturul ). In rest insa mi se pare inutil...
Chiar nu vad rostul chestiilor astora decat in cazuri speciale:iti strici forma sprancenelor iremediabil, fiindca le-ai subtiat prea tare, de exemplu, si daca le lasi sa creasca la loc se vor vedea urat, sau in cazul buzelor, daca ai probleme cu conturul si se vede ca dracu' (cunosc o persoana careia culoarea buzelor ii depasea conturul ). In rest insa mi se pare inutil...
Pantera- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008
..
io am avut mai demult niste probleme si din cauza asta mio cazut sprancenele...si acuma nu o mai crescut..deci la mine ii absolut necesar sa le tatuez ca dak nu arat k o fantoma mai ales cum m'am si fkt bruneta..si sa le desenez in fiecare zi ii prea obositor si ma enervez prea tare dak nu iasa si la cea mai mica atingere se sterg...deci ii nasol tare
beby_oana-
nu ai sprancene de loc? sau sunt subtiri si deschise la culoare ?
cred ca e un chin pt tine sa le desenezi in fiecare zi ... si sa ai grija sa nu fie o linie neagra ....
cred ca e un chin pt tine sa le desenezi in fiecare zi ... si sa ai grija sa nu fie o linie neagra ....
geta- Full Membru
-
..
din pacate nu am aproape deloc...am asa la inceputul sprancenei cateva fire da in rest deloc...si se vede f urat.ii nashpa in fiecare dimineatza sa le fac da nha...asta este...da imi ies chiar bine,numa ca trebe sa stau vreo 10 min sa le fac..sa le nimeresc egale si sa fie si faine la forma.de aia de abia astept sa mi le tatuez ca sa ma scap de un gand..ca ii f nashpa tot timpu sa fiu cu preocuparea aia sa nu mi se stearga sau sa se intinda creionu pe fata
beby_oana-
da e greu cu creionul ...
trebuie s aai grija sa nu se stearga o spranceana ...sa fie la fel d ecolorate , laforma la fel ...
greu
trebuie s aai grija sa nu se stearga o spranceana ...sa fie la fel d ecolorate , laforma la fel ...
greu
geta- Full Membru
-
...
si sa vezi ce nervi am knd nu mi le nimeresc cum trebe si nu mai am timp sa le refac..pfff toata ziua mi'o strica si mi se pare ca toata lumea se uita la mine
beby_oana-
te cred
atunci mergi si tatueaza-le
a mai fi o metoda implantul -sa iti pui fire de par dar e mai costisitor
atunci mergi si tatueaza-le
a mai fi o metoda implantul -sa iti pui fire de par dar e mai costisitor
geta- Full Membru
-
..
prefer sa le tatuez de 1000 de ori decat sa imi bag implanturi..) poate nu imi place forma..sau io stiu..neh mai bine tatuaj
beby_oana-
da . dar si la implanturi iti poti alege forma si apoi s ale pensezi ...
geta- Full Membru
-
..
nha vezi asta ii avantaju la tatuaj..nu trebe sa le pensezi dupaia..cel putin in cazu meu avand in vedere k io nu am deloc..)
beby_oana-
da depinde si detine
eu ma plictisesc repede de forma sprancenelor de coafura -tunsoare , nu as suporta s aam multa vreme aceiasi forma la sprancene ...
eu ma plictisesc repede de forma sprancenelor de coafura -tunsoare , nu as suporta s aam multa vreme aceiasi forma la sprancene ...
geta- Full Membru
-
..
pai...io am inceput sa mi le desenez cu creionu din septembrie anu trecut...ca atunci m'am fkt bruneta..pana atunci nu le desenam deloc.da de atunci imi fac aceeiasi forma.io nu prea is in ale schimbatului,mai ales la sprancene.o sa fiu mai mult decat multumita daca nu trebe sa mi le mai desenez io,si daca o sa imi stea bine cu forma care o sa mio fac la salonu de tatuaj
beby_oana-
Tatuaje poti sa iti faci de la 16 ani, cu acordul unuia dintre parinti sau tutore, conform legislatiei in vigoare din Romania. Numai sa obtii acest acord, deoarece el este scris, la salon, in fata unui artist tatuator, in prezenta parintelui sau tutorelui, care trebuie sa semneze LIVE...beby_oana a scris:apai vorba lui terra...important ii ca la batranete o sa fim babe sexi...grase sau slabe...makr tatuate..))si nu mai trece timpu ca sa imi fac tatuajeleeeeeeee..nu mai am rabdare
Pantera a scris:Nu mi-as tatua nici buzele si nici sprancenele.
Vezi, mai sunt si cazuri deosebite, cand nu te poate ajuta nici implantul si nici chirurgia plastica. Daca nu ai par destul la sprancene trebuie sa iti faci make-up tattoo, ca sa arati cum trebuie. Lumea e barfitoare si abia asteapta un motiv de barfa. Daca tatuatorul este bun, nu sunt probleme.
Faza cu depasitul conturului cu culoarea buzei este neplacuta si inseamna ca cel care a executat conturul este amator, nu cunoaste meseria. Daca sunt prea subtiri, nu e o problema, deoarece, se mai pot ingrosa. Problema este daca sunt prea groase si ar fi trebuit mai subtiri. La faza asta e mai complicat, ca trebuie sa astepti o perioda de timp pana se decoloreaza putin, apoi trebuie retusate cu o culoare inchisa.
Forma trebuie studiata in amanunt, pana cand, clienta este multumita. La noi la salon a durat si 2 ore (cazuri extreme) pana cand o clienta a fost multumita de forma. A fost desenata de nenumarate ori pana a iesit cum trebuia. Sotia mea se ocupa de treaba cu desenatul formei, in colaborare cu clienta. Ea a facut si cosmetica o perioada mai lunga de timp si cam stie ce vor femeile...Dar apoi si tatuajul sprancenelor a iesit la fel, deci clienta a plecat foarte multumita. Si un alt avantaj, ganditi-va cat timp va ocupa intr-o viata creionatul conturului buzelor, sprancenelor...etc. si cati bani dati intr-o viata pe acele produse? Pe cand apeland la make-up tattoo, veti fi frumoase de cand va treziti. Doar va spalati pe fata si sunteti gata de plecare! Eventual va mai rujati, dar in multe cazuri nu necesita nici aceasta operatie...
Bafta, fetelor! Si ganditi obiectiv!
Tipa careia conturul ii depasea buzele asa se nascuse, nu era de la tatuaj si ziceam ca in cazul asta ar fi de inteles sa-si tatueze buzele; la fel si in cazul tipei de mai sus care zice ca-si deseneaza sprancenele.
Pantera- Membru Silver
-
E tare asta cu "te face mai vie" :>
De parca daca te-ai machia normal sau deloc nu ai fi la fel de vie =))
De parca daca te-ai machia normal sau deloc nu ai fi la fel de vie =))
Pantera- Membru Silver
-
mie niste amatori mi le-au facut la 14 ani mi-am facut pe omoplat si arata ok...dar tre sa-l refac pt k e reliefat... cred ca un bisturiu m-ar ajuta )in rest e ok...si pe ceafa tot un amator la salon nu prea am sanse mai ales k mama nu ar fi deacord nici in ruptu capului cu asta:)) da imediat fac 18 aniOva-Tattoo Art a scris:Tatuaje poti sa iti faci de la 16 ani, cu acordul unuia dintre parinti sau tutore, conform legislatiei in vigoare din Romania. Numai sa obtii acest acord, deoarece el este scris, la salon, in fata unui artist tatuator, in prezenta parintelui sau tutorelui, care trebuie sa semneze LIVE...beby_oana a scris:apai vorba lui terra...important ii ca la batranete o sa fim babe sexi...grase sau slabe...makr tatuate..))si nu mai trece timpu ca sa imi fac tatuajeleeeeeeee..nu mai am rabdare
-
mnoh multzam
-