Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sal!am si eu nevoie de un raspuns...

2 participanți

In jos

Sal!am si eu nevoie de un raspuns... Empty Sal!am si eu nevoie de un raspuns...

Mesaj Scris de nemtoaica87 Lun Oct 04, 2010 10:01 pm

De cateva luni ma bate gandul sa-mi fac un tatuaj.As vrea ceva foarte finut si mic(fluturas,o soparla micutza sau un dracusor Laughing bine poate si altceva inca nu sunt foarte sigura de model) iar locul unde as vrea sa mi-l fac ar fi intr-o zona intima deasupra ''muntelui Venus''.Numai ca ar fi o problema cu care ma confrunt in momentele acestea nu-mi este frica cu toate ca nu stiu cat de dureroasa ar fi aceasta zona....dar cred ca atunci cand iti doresti ceva neaparat rezisti,suporti :)problema mea ar fi aceea ca nu as vrea sa apelez la epilarea definitiva si odata facut tatuajul asteptand bineinteles si vindecarea acestuia o eventuala epilare cu ceara ar putea afecta tatuajul ori culorile acestia??Sper sa primesc un raspuns pentru ca imi doresc foarte mult sa-mi fac acest tatuaj!Multumesc
nemtoaica87
nemtoaica87

feminin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 37
Data de inscriere : 04/10/2010

Sus In jos

Sal!am si eu nevoie de un raspuns... Empty Re: Sal!am si eu nevoie de un raspuns...

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Oct 06, 2010 5:29 pm

Nu trebuie sa apelezi la epilarea definitiva. Faci tatuajul si dupa vindecare te epilezi normal cu ceara. Acesta nu va fi afectat dupa ce este vindecat.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare