Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

transfer pe piele

+5
nick_style
mariusik
sever
tattoo_by_flo
miculdracusor
9 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

transfer pe piele - Pagina 3 Empty Re: transfer pe piele

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Dum Dec 25, 2011 9:49 am

miculdracusor a scris:
tattoo_by_flo a scris:NU M-AM PUTUT ABTINE Smile)) sigur iti cumperi kit cu banii de colind Smile))))))))))

sa mori tu ca din colindat:)))? man mio trimis tata 400 euro pensia alimentara stai lejer Wink

eu stau lejer rau Smile))hai recunoaste ce naiba:))) atata suceala Smile) ok te astept pe la mine cu,colindu . iti dau cateva ace,indigo,varfuri... Smile))) 400 de euro sunt o gramada de bani Smile)) banii astia i-am dat pe artificii anu trecut:)))))) app. vezi ca supplieri nu trimit produsele daca nu ai 18 ani Smile)))))))))) si acum sfatul meu. pentru inceput cumpara o rotativa si scapi de multe probleme de care te lovesti la inceput de cariera...invata sa lucrezi cu negru prima data... decat sa cumperi toate prostiile mai bine cere sfaturi. important este sa pui accent pe igiena (varfuri,ace,manere+ multe altele) sa fie de unica folosinta...

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010

Sus In jos

transfer pe piele - Pagina 3 Empty Re: transfer pe piele

Mesaj Scris de miculdracusor Dum Dec 25, 2011 8:32 pm

man daca dau niste varfuri,ace,indigou etc asteapta'ma:)) ca vin:)))........dati'mi voi un link daca aveti sa'mi recomandati cv

miculdracusor
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 29
Data de inscriere : 14/12/2011

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: