Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele
+8
nosferatum
sever
senzation
mariusik
tattoo_by_flo
CryTattoo
young_boy_florin
togan
12 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele
Am si eu o intrebare:cum pot sa imprim modelul de tatuaj ales de pe foaia de transfer pe piele,si ce materiale se folosesc,sau mai bine spus, ce pot sa folosesc pt ca modelulu sa ramana imprimat?Stiu ca par idiot dar sunt la inceput si chiar nu pot sa realizez cum se realizeaza acest proces.
togan- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 40
Data de inscriere : 08/01/2011
Re: Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele
detol(da nu sapun din ala de gasesti in farmacii).stencil stuff (e cel mai bun se sterge sablonul greu de pe piele) si mai sunt si alte solutii !astea le gasesti p saituri de specialitate ! cel mai la indemana este mennen speed stick(ala solid nu gel) !
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010
MERCI MULT DE TOT,MI-AI FOST DE MARE AJUTOR
togan- Membru Bronz
-
eu te sfatuiesc sa folosesti dettolu e foarte bun nu se sterge desenu cu menen se imprima bn dar se sterge sablonu cand stergi surplusu de pigment
CryTattoo- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010
stiti la ce adancime trebuiesc bagate acele in piele(atat pentru linii ,cat si pentru umbre ,respectiv umplere), si care sunt cele mai potrivite(atat pentru linii cat si pt umbre)?
togan- Membru Bronz
-
gasesti pe forum. cauta ca sa discutat.
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
Tusul trebuie sa intre in cel de al doilea strat de piele si anume in derm, dar nu in profunzimea lui, deci undeva la 1-1,5 mm. Daca este prea superficial tusul va iesi repede din piele deoarece epidermul este un strat in care celulele se schimba foarte repede. Mai adanc de atat si tusul se va dispersa in straturile adipoase si va migra ceea ce va da un aspect urat liniilor iar in timp va arata ca toate celelalte tatuaje facute de persoane care habar nu aveau si bagau acul pana la os si acum au liniile grase si cetoase.
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Data de inscriere : 01/07/2010
Dar, cum zice si tattoo_by_flo, daca cauti pe aici vei gasi. Dar mai mult, gasesti pe net.
mariusik- Membru Gold
-
mariusik oricat de profi e batut tatuajul in 20-30 ani tot nasol va arata
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Este clar ca se schimba. Nu suntem facuti de panza pentru pictat si dupa ce ne facem tatuajele trebuie doar sa ne mai curatam din cand in cand si aratam ca adevarate picturi renascentiste. Celule se nasc si mor, noi ne ingrasam si slabim, unele straturi migreaza cate putin si nu cred ca sunt tatuatori care sa bage tusul exact in acea zona in care va rezista cel mai bine cat mai mult. Si unele tatuaje au nevoie de lucru chiar mai devreme de 20 de ani.
mariusik- Membru Gold
-
detolul nu e de transfer e solutie dezinfectanta si pt transfer e slab,stancil stuff e bunicel da nu cel mai ,sped stik se duce repede ,daca vreti ceva tare incercati asa si sa imi dati raspuns daca se compara cu ce ati vazut pana acum:)): 100% manen spead stik solid amestecat in blander cu 50% aloe vera gel lotiune de corp(sa fie neaparat aloe vera GEL) gelul din lotiunea de corp cu aloe combinat cu stikul face treaba ,obtineti o crema aplicati puneti stencilul si lasati sa se usuce si tine mai mult ca toate cacaturile ce le-ati incercat vreodata,bafta astept raspuns .si asta sa invete restu secretosilor sa nu mai tina totu pt ei:))) o sa va ajute mult bafta
De asta am auzit si eu dar mi-a fost cam teama sa bag bani in asa ceva fara sa fi cunoscut pe cineva care sa o fi experimentat. Si spui ca e mai buna decat Sencill Stuff?!!!! De Dettol cred ca ar trebui sa se stie ca este dezinfectant dar dintre celelate solutii de genul rooll-onu-urilor si alcooluri si altele este cel mai bun. Se sterge intr-adevar destul de repede... multumim pentru informatie si iti voi spune dupa ce incerc! Si asa ca aveam nevoie de un transfer foarte bun!
mariusik- Membru Gold
-
Inca ceva Sever: cum adica 100% si 50%? Poti sa spui mai exact cantitatile te rog? Adica tot speed stick-ul si cat gel de aloe??? Please!!!!
mariusik- Membru Gold
-
Mennen-ul trebuie sa fie solid sau si asta sa fie gel?
mariusik- Membru Gold
-
sorry pt ultima!!!!! ))
mariusik- Membru Gold
-
https://www.youtube.com/watch?v=g823zGd7bEE poate te ajuta ct ceva! stiu ca gelulde aloe este pt arsuri cand stai prea mult la soare!
-
da ca si in clipul lui flo asa faci amestecul alea sunt si solutiile ,eu lucrez da f mult asa si inca ceva mai bun nu am vazut cand o sa apara poate o s afolsesc, deci manenul sa fie solid,gelul sin aloe vera ajuta sa se absoarba mai bine in piele stencilul si sa tina foarte mult iar stikul doar il dezlipeste de pe hartie si il imprima pe piele,la cantitate de ex daca ai 100g stik folosesti 50g gel,deci gelul la jumatate cat pui stik,le bagi in blander si lasi sa mearga bine bine pana se face ca si o pasta fina cum e aia de dinti de ex,daca nu e amestecul ok nu o sa tina cum trebe deci nu incerca sa amesteci cu linguri sucitoare si alte chestii ca nu e ok:)). iar chestia cu gelul din aloe este cum zice bun si flo pt arsuri numa ca aici e alta mancare de peste ajuta sa imprime tare in piele indigoul, chiar m-am mirat de clipul ala inseamna ca mai sunt oameni pe planeta asta care folosesc ,ura!) bafta , deci foloseste cu incredere daca faci cum trebe ai s afi f multumit eu asta folosesc de foarte mult timp am avut si stencil stuff care defapt e produs de devries dar sa sti ca e mai slab.
stencill stuff cica e facut tot dupa,, retete,, home made!si zici ca amestecu asta e mai bun decat stencill stuff ? ca SS am si io si e chiar bun prima oara cand lam folosit am lipit un mic sablon p mana si se vedea albastreala de la indigo chiar dupa 2 zile aproape si mam spalat intruna ca nu se mai lua!pe urma am aflat ca se ia mai repede cu spirt! a si apropo vezi ca sar putea sa ne incurci ca mai e un florin paici
-
am si SS si asta mi se pare mai buna ,se curata usor si asta daca folosesti alkol,reteta eu am invatato la un studio in copenhaga acuma mult timp am fost multumit si de atunci doar asta folosesc ,incearca daca nu iti place iti ramane stencil stuff-ul doar ,daca iti place o sa iesi mereu mai bine la bani si il faci cand si cat vrei tu.spor
Multumim de tutorial sever o sa incerc si eu
CryTattoo- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010
Cu placere.dar imp sa luati lotiune de corp aloe vera GEL,nu tot ce apucati cu aloe sapunuri detergenti de vase etc
Dap!!! Sunt foarte multe geluri aloe vera si cine nu cunoaste sa fie atent! Eu am fost sa ma interesez de pret pe la plafaruri si este acceptabil dar exista si alte solutii cu numele de genul Aloe Vera Gel care sunt pentru baut. Este important sa se specifice lotiune de corp! Mie imi aratau ceva de baut initial!!!! Thanks for the tip!!!!
mariusik- Membru Gold
-
eu folosesc reteta asta de mult, e ft buna si o recomand
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
pana acuma nu ai vazut topicul sa ajuti si tu oamenii astia? ce atata secrete in tara aia? mana nu ti-o ia nimeni:) bafta man
da pe forum sunt multi secretosi, daca ii rogi sa-ti spuna cat e ceasu se dau loviti, ba ca e si 20 minute, ca ca mai sunt 3 secunde )
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» transfer pe piele
» transfer tatuaj
» Tus sub piele?
» Tus dispersat sub piele
» De-ale mele,pix pe piele