transfer pe piele
+5
nick_style
mariusik
sever
tattoo_by_flo
miculdracusor
9 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: transfer pe piele
lenea e cucoana mare... nici nu ar trebuii sa te bag in seama https://tattooart.forumgratuit.ro/t1071-cum-realizam-modelul-pentru-trasnfer
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
Dumnezeule dar ti-e asa de greu sa faci o proba in loc sa astepti raspunsul de la altii ?
Cu indigo nu ramane nimic.
Cu indigo nu ramane nimic.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
-
are de toate baiatu'! mennen, foaie de calc, "creon", si indigo d'ala de chitante. bravo, man!! io de ce dreaq oi fi dat 25 milioane pe materiale si aparatura?? probabil de prost ca vad ca se face treaba si cu materiale de la libraria din coltz.
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
Ce discutie fara rost... vb lui Flo: nici nu ar trebui sa bagam in seama aceste mesaje! PLM!! Tu vrei sa faci tatuaje??? Citeste, studiaza cat poti inainte sa vii cu intrebari de astea de 2 lei!! Vrei sa pui acul in pielea cuiva? Eu cred ca ar trebui sa te abtii daca si cu restul esti la fel de bun cum esti cu un lucru relativ simplu care in ziua de azi nu se mai face cu creionul ci cu foi speciale pt transfer! Eu cred ca asta ar trebui sa fie ultimul comment pt topicul asta ,inutil de altfel, daca ma gandesc ca mai sus sunt DOUA linkuri la DOUA topicuri cu acelasi subiect! Pfffff....
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
ba oameni buni!!! foaie de transfer nu e aia transparent A3?daca nu ziceti'mi si mie de unde pot cumpara foi speciale pentru transfer si apropo acuma fac modelu cu indigou cu pixu
miculdracusor- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 29
Data de inscriere : 14/12/2011
Pai vezi ca unde ai gasit creionul chimic gasesti si foi de transfer plus multe site-uri care vand produse tattoo
Articole-tattoo,tattoo-supplies.
Articole-tattoo,tattoo-supplies.
nick_style- Membru Gold
-
ai 100 de intrebari doar pt transfer.. cand te apuci de tatuat cate milioane de intrebari o sa ai?
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
pune-te pe net studiaza filmulete ,documenteaza-te cat de cat elementarul si pe urma mai treci pe aici.
nu am cu creon chimic fac cu speed stick,indigou si foaie de calc.creon chimic nu gasesc numa pe net si nu imi pot comanda doar 1 pt ca comanda minima e de 50 lei
-
mai omule! lasa-l dracu' de "creon" si de alte improvizatii!! cu indigoul ala care il gasesti la librarie nu faci nimic! pune mana si fa o comanda de 50 de lei si ia-ti cateva foi de transfer speciale pentru tatuaje! nu inteleg care e problema? e comanda minima prea...mare??
Rookie- Membru Gold
-
mare nu dar ce fac cu 200 si cv de foi de indigou sau cate imi da... nui o problema banii.oricum luna asta sau acuma in ianuarie vreau sami fac comanda la un kit si mai vad at
-
Da unde ai gasit tu sa iei cu 50 de lei 200 si ceva de foi?
O foaie de transfer e 1,5 lei,mai ieftin chiar ca nu am gasit.
O foaie de transfer e 1,5 lei,mai ieftin chiar ca nu am gasit.
nick_style- Membru Gold
-
de unde eshti mah? ca-ti donez eu 1-2 foi transfer, trimite adresa . dar trebuie k tu sa platesti transportul
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
Fereasca Dumnezeu!! Tot nu faci diferenta intre indigoul de la librarie si foaie de transfer (indigoul special pentru transferul tatuajului)??miculdracusor a scris:mare nu dar ce fac cu 200 si cv de foi de indigou sau cate imi da... nui o problema banii.oricum luna asta sau acuma in ianuarie vreau sami fac comanda la un kit si mai vad at
Plus ca nu te obliga nimeni sa iti iei de 50 de lei numai "indigouri". Ia-ti ace, varfuri, manere de unica folosinta ca sunt convins ca stai prost la capitolul sterilizare.
Rookie- Membru Gold
-
man sunt incepator...fac tatuaje cu o masina improvizata deocamdata
-
Ne-ai mai linistit acum
nick_style- Membru Gold
-
Serios, de unde esti? Mai vin oameni sa ii tatuezi cu motorasul si coarda sau cum naiba se mai improvizeaza?Si din alocatie daca strangeai si iti puteai lua un chinezesc de aparat si era cu mult mai bun de ce ai tu....miculdracusor a scris:man sunt incepator...fac tatuaje cu o masina improvizata deocamdata
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
luna asta imi cumpar un kit tattoo asa ca nu va mai ambalati ca nu imi cumpar chinezarii;) sau cel tarziu luna ce vine daca nu mai face ce'i de la tattoo supplies comenzi akm de sarbatori
-
NU M-AM PUTUT ABTINE )) sigur iti cumperi kit cu banii de colind ))))))))))
-
No eu zic ca mai strange si cu uratu ceva ca de colind sigur nu-i ajung mai ales ca nu cumpara chinezarie.
nick_style- Membru Gold
-
tattoo_by_flo a scris:NU M-AM PUTUT ABTINE )) sigur iti cumperi kit cu banii de colind ))))))))))
sa mori tu ca din colindat:)))? man mio trimis tata 400 euro pensia alimentara stai lejer
-
scz de dublu post dar vreau sa va cer parere despre acest kit http://tattoosupplies.ro/kit-1-gun-tattoo-bonus-p-346.html?cPath=6_20 .........sau imi puteti recomanda voi unu cam tot in banii astia
-
miculdracusor a scris:tattoo_by_flo a scris:NU M-AM PUTUT ABTINE )) sigur iti cumperi kit cu banii de colind ))))))))))
sa mori tu ca din colindat:)))? man mio trimis tata 400 euro pensia alimentara stai lejer
dracusorule.... baietzii au luat totul in spirit de gluma. vad k tu nu ai adulmecat gluma si te-ai bashicat. nu cred k esti in masura sa vb asa, mai ales k akum ceri pareri. mentzionez...am fost si noi k tine, dar cel putzin din partea mea, nu cu asa comportament. ps: pt inceput kit-ul este bun. dar dak ai banii astia(4 sutici) cumpara pe bucati sursa aparate etc.
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
Ai sa ai mult chin cu chinezariile alea.
Eu iti recomand ca sa-ti iei o masina cu bobine si una rotativa ca ai sa ai multebatai de cat cu reglatul la cele cu bobine daca nu te pricepi.
Asa rotativa e buna la toate,mai putin conturde acea am zis sa iei si una cu bobine.
Eu iti recomand ca sa-ti iei o masina cu bobine si una rotativa ca ai sa ai multebatai de cat cu reglatul la cele cu bobine daca nu te pricepi.
Asa rotativa e buna la toate,mai putin conturde acea am zis sa iei si una cu bobine.
nick_style- Membru Gold
-
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele
» transfer tatuaj
» Tus sub piele?
» Tus dispersat sub piele
» De-ale mele,pix pe piele