Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....

2 participanți

In jos

DOAR PANA PE 25 IANUARIE..... Empty DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....

Mesaj Scris de togan Mier Ian 15, 2014 6:43 pm

Vand urgent aparat profesional de facut tatuaje ( http://www.tattoo-supplies.ro/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,1022/category_id,109/option,com_virtuemart/Itemid,28/ )+ 15 tusuri semi-permanente in valoare de 1200 de lei+ accesoriile aparatului incluzand, acele (8 buc)+vaselina alba(cam 10%folosita)+pulverizator+creioane dermatografice de tot felul+oglinda+veioza profesionala pentru tatuat+crema anestezica de 30ml(cam 40% folosita)+un set de manusi de unica folosinta( 88 de buc)+masti de fata( 9buc)+rigla pt masurarea sprancenei+capacele (80 de buc) +suport de capacele+tot ce e de unica folosinta, toate aceste cumparate pe data de 11 iulie anul acesta. Am urgenta nevoie de bani, le vand pt ca plec afara si cred ca o sa ma las de meserie, acest colet contine practic tot ce iti trebuie pt a incepe o mica afacere ,toate acestea la doar 1000 LEI FIXXX, fara transport inclus, cu taxa ramburs prin POSTA ROMANA, rog si cer seriozitate maxima. Pt mai multe detalii la 0741 649 496 sau la neculaitogan@yahoo.com AAAAAAAAAA si mai nou tot in acest pret mai am si un kit complet de tatuaje artistice, din care 3 masini(una rotativa) 6 tusuri de 5 ml, 12 ace , sursa de alimentare, etc. Pt poze facute astazi 22-12-2013 intrati pe http://www.tocmai.ro/focsani-kit-tatuaje-cosmetice-si-artistice-14215351.html .

togan
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 40
Data de inscriere : 08/01/2011

Sus In jos

DOAR PANA PE 25 IANUARIE..... Empty Re: DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....

Mesaj Scris de Tizu Lun Apr 14, 2014 2:47 pm

Peste tot pe forumul asta sunt numai aparate de vanzare, ar trebui sa se faca un topic special pentru asta, si in rest sa se puna si un topic despre cele mai cerute tatuaje, la moda etc…..Very Happy, ar fi interesant….

Tizu

feminin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/04/2014

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum