DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....DOAR 1000 LEI
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....DOAR 1000 LEI
Vand urgent aparat profesional de facut tatuaje ( http://www.tattoo-supplies.ro/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,1022/category_id,109/option,com_virtuemart/Itemid,28/ )+ 15 tusuri semi-permanente in valoare de 1200 de lei+ accesoriile aparatului incluzand, acele (8 buc)+vaselina alba(cam 10%folosita)+pulverizator+creioane dermatografice de tot felul+oglinda+veioza profesionala pentru tatuat+crema anestezica de 30ml(cam 40% folosita)+un set de manusi de unica folosinta( 88 de buc)+masti de fata( 9buc)+rigla pt masurarea sprancenei+capacele (80 de buc) +suport de capacele+tot ce e de unica folosinta, toate aceste cumparate pe data de 11 iulie anul acesta. Am urgenta nevoie de bani, le vand pt ca plec afara si cred ca o sa ma las de meserie, acest colet contine practic tot ce iti trebuie pt a incepe o mica afacere ,toate acestea la doar 1000 LEI FIXXX, fara transport inclus, cu taxa ramburs prin POSTA ROMANA, rog si cer seriozitate maxima. Pt mai multe detalii la 0741 649 496 sau la neculaitogan@yahoo.com .AAAA si mai nou tot in acest pret mai am si un kit complet de tatuaje artistice, din care 3 masini(una rotativa) 6 tusuri de 5 ml, 12 ace , sursa de alimentare, etc. Pt poze facute astazi22-12-2013 intrati pe http://www.tocmai.ro/focsani-kit-tatuaje-cosmetice-si-artistice-14215351.html .
togan- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 40
Data de inscriere : 08/01/2011
Subiecte similare
» DOAR PANA PE 25 IANUARIE.....
» doar o sugestie
» Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...
» AC/DC's latest album (Ianuarie 2008)
» Iris la Cluj-Napoca - 31 Ianuarie 2008
» doar o sugestie
» Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...
» AC/DC's latest album (Ianuarie 2008)
» Iris la Cluj-Napoca - 31 Ianuarie 2008
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum