Jurnalul unui membru de pe forum
5 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Jurnalul unui membru de pe forum
am invatat toata ziua pt un amarat de examen ma doare capul ingrozitor cred ca dau la rate
am scapat de un examen f greu si am zis a dorm dar m-am trezit cu o durere ff naspa de cap
azi am avut parte de cea mai lame experienta sexuala .si am avut grija sai spun k a fost varza
azi m-am intalnit cu cedrik si a avut grija sa ma enerveze tot timpu da e ok
azi-o alta zi de ... Am taiat copacii din fata salonului...cica i-am curatat. Da i-am curatat cam de tot...
azi m-am certat cu iubita de 2 ori prima oara cand ne certam doamne ca mio zis ca ma lasa...............cred ca o sa mor.ne-am impacat e bine acum
O zi ciudata...
Azi a fost prima zi in care am ramas fara masina provizoriu. Am dat si Clio si A4 si m-am trezit perpedes...Naspa sentiment...Am inchiriat un Logan pe vreo 4-5 zile sa ma pot deplasa...foarte tare... Am gasit un Touareg, care m-a facut sa nu mai pot sa imi gasesc odihna...Deci...puneti-va in locul meu. Sa nu uitam cum e si fara...nu?
lasa ovi nu fi supii ca ia paul pt tine un ford mustang mustazinoaspet a fost super am adormit la 3 :d a fost cool
superba zi de duminica sunt multumit de mine dulcica de iubita ma face fericit...............si totusi am o problema stau rau cu banii in rest totul e o.k
O zi buna...
Mi-a iesit pasenta in toate cele mult asteptate...In curand voi pune si poze...sa vedeti "monstruletul" mult dorit!!!
am o prietena care e lesbo si e super tare tipa ..incep sa am fantezii and i think she likes me too ^^
Sascha, fi cuminte...! Bucura-te de ce a lasat Dumnezeu! Ala e un pacat mult prea mare...
sascha a scris:sa fii lesbo nu e pacat =)
Atunci de ce nu au existat numai femei pa Pamant? De ce au fost puse impreuna cu barbatii (dupa ei)? Ce s-ar intampla daca toate femeile ar fi lesbi?
oooooooo daaaaaaaaaaa am fost cateva zile la clujjj hmmmmmmmmmmmm super tare mai vreau am avut un weekend super
abia astept sa vina primavara............in curand va fi ziua mea sper sa am banuti sa pot sa imi permit o iesire pe undeva
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» nutritie si mentinerea unui fizic placutt
» Mai multe optiuni...trimite unui prieten!!!
» un sfat in legatura cu retusarea unui tatuaj
» Câteva întrebări cu privire la îngrijirea unui tatuaj
» ASK The Forum
» Mai multe optiuni...trimite unui prieten!!!
» un sfat in legatura cu retusarea unui tatuaj
» Câteva întrebări cu privire la îngrijirea unui tatuaj
» ASK The Forum
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum