Reclamatie-Adevar sau minciuna?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie-Adevar sau minciuna?
Am gasit pe un forum acest topic si m-am gandit sa va arat si alte pareri despre unele saloane "profesionale", nu numai laudele. Poate fi adevarat sau fals. Ideea este ca zvonurile umbla repede! Ce este cu albastru este Copy-Paste, din acel forum! Si acum citatul:
<<anti_cna2002
Data inscrierii: 20/Ian/2008
Trimis: Dum Ian 20, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: am vazut k se tot face reclama la saloanele autorizate,dar..
--------------------------------------------------------------------------------
salut si yo am 3 tatuaje dak e o sa pun si poze unul dintre ele fiind nasol,si sper sa-l acopar da tre sa imi gasesc un model mai plin, facut de cineva fara experientza tot asa la un prieten aksa cu "aparat de puskrie" si ink 2 facute tot aksa de alt baiat dar cu aparat profesional si cu fff mult talent.sincer sunt fff multumit si tot la el ma voi tatua.nu conteza calitatea tatuajului dak e sau nu facut la salon doar k acolo se presupune k nu iei boli dar am aflat de curand k cei de la Mall Vitan au vreo 5 procese intentate de oameni kre au luat hepatita,sida si alte boli de genu deci...ce sa zic mai bine iti fierbi u acu ala vreo ora la foc mic dekt sa risti sa fie sterilizat de cei de la salon,plus k au niste preturi de iti cade fatza si din kte stiam tatuajul ti-l faci sa para kt mai real.un tatuaj reusit in opinia mea arata park ar avea viata,si din ce am vazut pe acest site pe cei cu saloane nu se ridik la standardele multora kre iti fac tatuaje in cartiere marginase k au invat ei pe nush unde...acum yo mi-am zis parerea voi procedati cum credeti k e mai bine k sa fiti multumiti de tatuajele pe kre vi le faceti k totusi le ai pe viata si k sa le scoti,mai greu...bafta P.S. nu intotdeauna ce e mai sucmp e si mai bun "MUA" >>
Deci, aveti grija, nu este de joaca! Iata, incep sa apara si reclamatiile! Grija mare! Studiati salonul, inainte sa va executati un tatuaj sau un piercing! Totul trebuie sa fie de unica folosinta, iar sterilizarea la minim 160 grade Celsius!!!
<<anti_cna2002
Data inscrierii: 20/Ian/2008
Trimis: Dum Ian 20, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: am vazut k se tot face reclama la saloanele autorizate,dar..
--------------------------------------------------------------------------------
salut si yo am 3 tatuaje dak e o sa pun si poze unul dintre ele fiind nasol,si sper sa-l acopar da tre sa imi gasesc un model mai plin, facut de cineva fara experientza tot asa la un prieten aksa cu "aparat de puskrie" si ink 2 facute tot aksa de alt baiat dar cu aparat profesional si cu fff mult talent.sincer sunt fff multumit si tot la el ma voi tatua.nu conteza calitatea tatuajului dak e sau nu facut la salon doar k acolo se presupune k nu iei boli dar am aflat de curand k cei de la Mall Vitan au vreo 5 procese intentate de oameni kre au luat hepatita,sida si alte boli de genu deci...ce sa zic mai bine iti fierbi u acu ala vreo ora la foc mic dekt sa risti sa fie sterilizat de cei de la salon,plus k au niste preturi de iti cade fatza si din kte stiam tatuajul ti-l faci sa para kt mai real.un tatuaj reusit in opinia mea arata park ar avea viata,si din ce am vazut pe acest site pe cei cu saloane nu se ridik la standardele multora kre iti fac tatuaje in cartiere marginase k au invat ei pe nush unde...acum yo mi-am zis parerea voi procedati cum credeti k e mai bine k sa fiti multumiti de tatuajele pe kre vi le faceti k totusi le ai pe viata si k sa le scoti,mai greu...bafta P.S. nu intotdeauna ce e mai sucmp e si mai bun "MUA" >>
Deci, aveti grija, nu este de joaca! Iata, incep sa apara si reclamatiile! Grija mare! Studiati salonul, inainte sa va executati un tatuaj sau un piercing! Totul trebuie sa fie de unica folosinta, iar sterilizarea la minim 160 grade Celsius!!!
Re: Reclamatie-Adevar sau minciuna?
Neatza
Ma bag si eu ca musca-n zeama, dar nu pot sa nu ma luminez: cu ce faceti tatuajele domnilor de trebuie sa sterilizati? Nu se pot folosi ace de unica folosinta??
Ma bag si eu ca musca-n zeama, dar nu pot sa nu ma luminez: cu ce faceti tatuajele domnilor de trebuie sa sterilizati? Nu se pot folosi ace de unica folosinta??
cristinalelia- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 54
Data de inscriere : 18/01/2008
stiam eu k aia din mall sunt dubiosi salonul ala freaks me out :-s
Buna, Cristina!
cristinalelia a scris:Neatza
Normal trebuie sa folosim ace de unica folosinta, insa, unii trec peste asta si incearca sa le mai refoloseasca. In momentul in care le refolosesti si nu ai o sterilizare la minim 160 de grade Celsius, pot aparea contaminari cu diversi virusi. De aceea, cand mergeti la un salon trebuie sa vedeti exact daca are sterilizator la temperaturi inalte. Daca nu are si nici tijele cu ace nu sunt sterile, in pungulite speciale de unica folosinta, atunci trebuie sa iti dea de gandit. Riscul e al clientului. Deci, grija mare! Nu va uitati numai la vadul comercial al salonului...
cristinalelia a scris:Neatza
Ca sa intelegi mai bine am sa-ti explic cu mai multa rabdare ca ''artistii''!!
''Acele'' pt tatuaj sunt formate din 2 componente: 1 tija,2 acele in sine.Pt a obtine un ansamblu intre cele doua se foloseste un pistol de lipit cu care acele (3-15-...bucati)sunt prinse de tija.Aceasta operatie nu se face steril.Este normal ca dupa ce ai obtinut o astfel de ''tija'' sa o pui la sterilizat in aparate speciale (etuva,autoclav,poupinel,etc).Se pot comanda si tije cu ace gata lipite si sterilizate si atunci ele sunt in folie care seamana cu seringile de unica folosinta.Intr-un salon profesional NU SE REFOLOSESC TIJELE chiar daca sunt resterilizate !!!!!!!!!!!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum