Despicarea limbii-video (tongue split)
+13
Diud
Coxmin!
aiar
Bahamas
melinda
Dunia
Sandra
BlackVirus
Pantera
Maltesse Cross
Buli
At3ul
Ova-Tattoo Art
17 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Despicarea limbii-video (tongue split)
De ce nu? Sunt clienti care vor cu tot dinadinsul. Gusturile nu se discuta... Oricum, nici eu nu mi-as face!!!
le-am spus si unor amici de asta ..lor le-a placut ideea
Dunia- Pionier
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 33
Data de inscriere : 23/04/2008
Atunci...ii asteptam si pe ei aici pe forum. Bafta si ...la cat mai multe topice pe forum!!!
brrr,m-a luat cu frig cand am vazut cum ii taiau limba fetei si statea asa de linistita si culmea a mai si zambit dupa...
am crezut ca e anesteziata total dr m-am si speriat cand a deschis ochii
nu imi place ideea
am crezut ca e anesteziata total dr m-am si speriat cand a deschis ochii
nu imi place ideea
melinda- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 261
Varsta : 57
Data de inscriere : 13/05/2008
Important este sa realizezi ceea ce doresti, prin orice imprejurare. Daca iti place, nu mai conteaza ce variante sunt...sau ce dureri...
Stiti cumva shop-uri unde e gasesc ustensile pentru asa ceva sau pentru scarificari si implanturi?
Daca e deja un topic despre asta,va rog sa ma corectati:D:)
Daca e deja un topic despre asta,va rog sa ma corectati:D:)
Bahamas-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 32
Data de inscriere : 11/09/2008
Normal. Se poate controla normal si cu antrenament chiar poti controla fiecare jumatate independent.
eu unul am vazut pe discovery omul shoparla si era tatuat pe tot corpul si avea limba despicata arata fain dar nu as face asa cva
aiar-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 31
Data de inscriere : 08/06/2009
Pai fiecare avem cate o pasarica, nu? Important este ca fiecare sa se simta bine cu pasarica lui... Nu va ganditi la prostii
chiar aveam nevoie de putin ajutor!:)
oricine daca stie pe cineva care face asa ceva, sau un loc unde as putea sa fac, salon or something .help:) sunt foarte foarte interesat de chestia asta si chiar imi surade ideea.da in romania nu prea ai ce face dar ma risc asa:) decat sa ma apuc sa imi tai limba prin casa singur:))
Coxmin! a scris:oricine daca stie pe cineva care face asa ceva, sau un loc unde as putea sa fac, salon or something .help:) sunt foarte foarte interesat de chestia asta si chiar imi surade ideea.da in romania nu prea ai ce face dar ma risc asa:) decat sa ma apuc sa imi tai limba prin casa singur:))
Sa nu cumva sa faci asta acasa, singur. Poti sa mori. E o zona foarte vascularizata si poti sa pierzi atat de mult sange, incat sa mori. Sper ca te-am convins. Asteapta sa gasesti locul potrivit si persoana care stie sa faca aceasta operatie complicata. Bafta!
incearca prin spitale, unii medici fac asta
Diud- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 30
Data de inscriere : 01/01/2010
hehe...si pe mine m-ar taia gandul la asa ceva... dar nu sunt sigura . Mai astept 2 ani sa fiu majora, apoi ma decid...ca daca ar vedea mama asa ceva, m-ar trimite sa dorm in padure:))
drownxreality- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 14/08/2010
sincer cu ce te face asta sa te simti mai bine sau sa crezi ca vei fi mai "cool" daca vei avea limba despicata??drownxreality a scris:hehe...si pe mine m-ar taia gandul la asa ceva... dar nu sunt sigura . Mai astept 2 ani sa fiu majora, apoi ma decid...ca daca ar vedea mama asa ceva, m-ar trimite sa dorm in padure:))
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
nu e vorba neaparat de cat de "cool" as fi...Mi se pare o chestie foarte interesanta .Am mentionat si faptul ca nu sunt sigura. Imi place sa incerc senzatii noi, dar nu sunt sigura ca as opta pentru o schimbare iremediabila. La cum ma cunosc, m-as plictisi(singurul pierce care rezista, e cel din limba...resul, le "refac" periodic ) )
drownxreality- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 14/08/2010
Salut
Acu "n"-shpe sute sau mii de ani "modificarile", scarificarile inclusiv tatuajele erau facute in scopuri RITUALICE care aveau un scop precis in cadrul tribului sau societatii respective... astazi ele sunt un fel de fashion trend si nimic mai mult... daca se agata in carlige Gigel eu de ce nu m-as agata... cam asta e gandirea, daca intrebi orice zevzec agatator despre istoria "body modification" sau scarificarii cu siguranta isi inghite limba pentru ca habar nu are de unde, ce si cum...
Da e trendy ... cam la fel cu pitzipoancele care iti tuguie buzele in fata aparatelor de fotografiat, nu ati observat cum toate isi tuguie buzele asa a la Pitzi?..de ce oare?..pentru ca au vazut la celelalte pitzi...
Cu tatuajele la fel...toti vin sa isi faca ba cate o fundita, ba un fluturas, ba un scorpion, etc... explicati-mi si mie cum reprezinta caracterul unei persoane o "fundita"...adica care este acel tainic mister si simbol din spatele funditei de pe mana?....
Daca o sa va uitati cu atentie la documentar marea majoritate a celor intervievati zic asa "pai familia mea era crestina si eu am vrut sa fiu mai altfel si asa si pe dincolo"...altul "mi-am pus piercing-urile astea si coarnele astea ca sa ma diferentiez de ceilalti"...deci in principiu cam toti au o problema comuna si anume "lipsa de personalitate"...lipsa care se datoreaza sistemului de cacao (nu stau sa explic dar cine vrea sa stie mai multe se documenteaza)... probabil daca ar pune mana pe o carte, daca ar mai citi niste daraveri si ar stii sa sustina niste conversatii pe diverse teme, altele in afara de "cum mi-am regulat soacra sau cainele" poate ca ar avea ceva personalitate... insa pana la proba contrarie (adica pana nu vad unu doxa de cultura si cu coarne in cap si mustati de tigru pe fata) termenul meu este "victime ale societatii cu deficit de personalitate sever"...Dixit.
Evident ca probabil acum o sa imi atrag cutia cu sudalmi da asta e, ori le zici pe fata ori facem fundite in continuare...
Mai jos v-am pus si documentarul "Modification" ca sa nu va mai chinuiti sa le luati de pe torente.
Link de download:
http://dl.transfer.ro/modify-transfer_RO-12jul-2fc77a.rar
@Ova
Inainte sa le aplici procedee de scarificare nu ar strica sa le tii si un curs de istorie pe tema asta, ca sa stie si cu ce se mananca si de unde vine treaba... pe viitor daca il intreaba pe client lumea pe strada despre chestiune sa stie ce sa povesteasca nu sa o dea inainte cu "pai vreau sa cunosc durerea extrema sau vreau sa ating limitele umane, etc" ca rad si curcile de ei...
Acu "n"-shpe sute sau mii de ani "modificarile", scarificarile inclusiv tatuajele erau facute in scopuri RITUALICE care aveau un scop precis in cadrul tribului sau societatii respective... astazi ele sunt un fel de fashion trend si nimic mai mult... daca se agata in carlige Gigel eu de ce nu m-as agata... cam asta e gandirea, daca intrebi orice zevzec agatator despre istoria "body modification" sau scarificarii cu siguranta isi inghite limba pentru ca habar nu are de unde, ce si cum...
Da e trendy ... cam la fel cu pitzipoancele care iti tuguie buzele in fata aparatelor de fotografiat, nu ati observat cum toate isi tuguie buzele asa a la Pitzi?..de ce oare?..pentru ca au vazut la celelalte pitzi...
Cu tatuajele la fel...toti vin sa isi faca ba cate o fundita, ba un fluturas, ba un scorpion, etc... explicati-mi si mie cum reprezinta caracterul unei persoane o "fundita"...adica care este acel tainic mister si simbol din spatele funditei de pe mana?....
Daca o sa va uitati cu atentie la documentar marea majoritate a celor intervievati zic asa "pai familia mea era crestina si eu am vrut sa fiu mai altfel si asa si pe dincolo"...altul "mi-am pus piercing-urile astea si coarnele astea ca sa ma diferentiez de ceilalti"...deci in principiu cam toti au o problema comuna si anume "lipsa de personalitate"...lipsa care se datoreaza sistemului de cacao (nu stau sa explic dar cine vrea sa stie mai multe se documenteaza)... probabil daca ar pune mana pe o carte, daca ar mai citi niste daraveri si ar stii sa sustina niste conversatii pe diverse teme, altele in afara de "cum mi-am regulat soacra sau cainele" poate ca ar avea ceva personalitate... insa pana la proba contrarie (adica pana nu vad unu doxa de cultura si cu coarne in cap si mustati de tigru pe fata) termenul meu este "victime ale societatii cu deficit de personalitate sever"...Dixit.
Evident ca probabil acum o sa imi atrag cutia cu sudalmi da asta e, ori le zici pe fata ori facem fundite in continuare...
Mai jos v-am pus si documentarul "Modification" ca sa nu va mai chinuiti sa le luati de pe torente.
Link de download:
http://dl.transfer.ro/modify-transfer_RO-12jul-2fc77a.rar
@Ova
Inainte sa le aplici procedee de scarificare nu ar strica sa le tii si un curs de istorie pe tema asta, ca sa stie si cu ce se mananca si de unde vine treaba... pe viitor daca il intreaba pe client lumea pe strada despre chestiune sa stie ce sa povesteasca nu sa o dea inainte cu "pai vreau sa cunosc durerea extrema sau vreau sa ating limitele umane, etc" ca rad si curcile de ei...
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» "Ciuperca" limbii ... un pericol cotidian
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Scarificare - video
» Un Gheorghe hotarat-video
» Amuzament - video
» S.F. Instrument - video
» Scarificare - video
» Un Gheorghe hotarat-video
Pagina 2 din 2