Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?

+4
At3ul
dragon
Ova-Tattoo Art
Pantera
8 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ? Empty tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?

Mesaj Scris de amalia Dum Feb 24, 2008 12:32 am

buna,
stie cineva un salon in Bucuresti care face tatuaje temporare ?
(in afara de Bloom Beauty...)

merci

amalia
Vizitator

Sus In jos

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ? Empty hmmm

Mesaj Scris de Pantera Dum Feb 24, 2008 2:39 pm

Tatuajele temporare sunt aceleasi cu cele vegetale? :-?
Pantera
Pantera
Membru Silver
Membru Silver

feminin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008

Sus In jos

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ? Empty Re: tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Feb 24, 2008 11:11 pm

Buna. Tatuajele temporare sunt de mai multe feluri. Introduse sub piele (care dureaza cativa ani) sau la suprafata , lipite, care dureaza intre 4-7 zile. Mai exista si body-painting, pictura pe piele, care dureaza tot cateva zile, poate chiar 2 saptamani, daca e aplicata cum trebuie. Nu stiu daca in Bucuresti se executa asa ceva. Daca doresti pentru vreo 2-3 ani, poti sa vi la salonul Tattoo Art din Petrosani, daca ai drum prin Valea Jiului, la munte sau daca esti in trecere! Alegerea iti apartine. Bafta! cheers
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ? Empty tattoo temporare

Mesaj Scris de dragon Dum Mar 09, 2008 7:49 am

Sincer sa fiu mie nu imi plac ios de parere ca daca vrei un tattoo fal sa fie pe viata nu sa stai sa te mazgalesti intruna ori e tattoo tattoo ori e numa vrajala Smile Parerea mea cel putin si sunt care mio sustin Smile sper ca ma aprobati. Smile

dragon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/03/2008

Sus In jos

tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ? Empty Re: tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?

Mesaj Scris de At3ul Dum Mar 09, 2008 7:57 pm

dap ombre si mie imi plac permanente dar sunt persoane care vor sa vada dak se pot obijnui cu ideea ...so sunt de parere ca dak nu esti sigur mai bine itzi faci semi- adik unu "lipit" sau body painting si dak itzi place cum vine al fixezi sau poa nu itzi place ceva la el si potzi schimba iar cand ajunge la forma finala....cea dorita de tine....iar al faci definitiv........mai bine asha decat sa faci si peste 3 ani sa vrei sa il scotzi sau sa faci ceva peste

mai ales ca dak faci pe pelea " curata" faci ce itzi place oat pt cover faci ce mai merge facut Very Happy

PS dragon BUN VENIT DI LA AT3UL SI TATTOO ART FORUM Very Happy Very Happy Very Happy
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin
Numarul mesajelor : 446
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/12/2007

http://www.fashionabletattoos.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Mar 09, 2008 9:50 pm

Dragon, si eu am aceiasi parere, dar vezi ca oamenii sunt diferiti in gandire. Multi oameni sunt circumspecti, din cauza ca nu se cunosc nici macar pe ei insisi. Asta e destul de grav in viata de zi cu zi sau in relatia cu partenerul(/a). De aceea vor temporare... Nu te poti...(impotrivi Smile ) in gusturile omului... E la fel ca si treaba cu "un tribal mic si negru" sau "2 litere chinezesti"... Twisted Evil
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Lun Mar 10, 2008 7:24 pm

vleau si io un tlibal mic si neglu cu 2 litele chinezesti

Very Happy Very Happy Very Happy
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Mar 10, 2008 11:08 pm

At3ule, ne-am modernizat: nu mai facem tribale mici si negre. Acum le facel mici si cu shadows sau mici si orice alta culoare, dar nu negru... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sandra Lun Mar 17, 2008 10:16 pm

Eu sunt foarte reticenta cand vine vorba de tatuajele temporare.
Daca cele permanente "palesc" putin cate putin, in timp, de la astea la ce sa ne asteptam. Am vazut cateva "exemplare", noute si vechi (insemnand 1 an juma'/2). Nu le mai puteai numi tatuaje, poate doar umbre.
Si vorba voastra, decat asa, mai bine o lasi balta.
Sandra
Sandra
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 36
Data de inscriere : 17/03/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Mar 17, 2008 10:46 pm

Sandra ai un 10 pentru raspunsul acesta! Si...bine ai venit pe la noi...! cheers
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sandra Mar Mar 18, 2008 1:32 pm

Ma bucur c-am inceput bine si ca am parte de o primire calduroasa I love you
Oricum ar fi fost, tot nu ati fi scapat de mine Laughing
Sandra
Sandra
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dragon Mar Mar 18, 2008 1:34 pm

Ma bucur c-am inceput bine si ca am parte de o primire calduroasa
Oricum ar fi fost, tot nu ati fi scapat de mine

aicea nu vrea nima sa scape de nima aicea ori cine e bine venit si primit cu drag

dragon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Mar 18, 2008 8:12 pm

dragon a scris:

aicea nu vrea nima sa scape de nima aicea ori cine e bine venit si primit cu drag

Adevar ai grait... Wink
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Mier Mar 19, 2008 7:16 pm

aci oricine e binevenit ....ova da io tot un tribal negru si mic vreau afro
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de dragon Joi Mar 20, 2008 8:21 am

vino ma la mine cati fac 100 mici si verzi negru nu se mai foloseste in tattoo mici Very Happy:D:D:D:D: putini mai fac asa ca e greu de acoperit dupaceea ala mic si negru

dragon
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Joi Mar 20, 2008 9:36 pm

DA MAI DA IO VREU MIC SI NEGRU DA SA AL FACA OVA Laughing
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Vin Mar 21, 2008 1:23 am

Very Happy Very Happy Very Happy Temporar sau mortal? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de At3ul Vin Mar 21, 2008 9:37 am

cheers sa al faci pe piept da sa iasa si pe spate Very Happy
si sa dispare in vre-o luna doua ....ala dupa spate Very Happy
lol!
At3ul
At3ul
Full Membru
Full Membru

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sandra Vin Mar 21, 2008 1:13 pm

lol!
si eventual sa nu se vada intors Razz (ca-n oglinda) afro
Sandra
Sandra
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Apr 07, 2008 10:16 pm

Si nu ar fi mai bine sa fie maro? Si cu niste vapori? Mad
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Joi Aug 21, 2008 7:49 pm

hell`o .. si eu noua p`aici Very Happy ..... app de temporar ..... si eu am vrut unul pe glezna temporar (ma gandeam sa nu fie prea la vedere permanent) si ink unu permanent p` spate ..... si am ramas la cel dp spate si ink unul p` degetele de la picior

Ultima editare efectuata de catre viperaFla in Joi Aug 28, 2008 9:55 am, editata de 1 ori
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin
Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 21/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de viperaFla Joi Aug 21, 2008 7:50 pm

sper k cel de pe degete sa nu iasa rau ... :-s
viperaFla
viperaFla
Pionier
Pionier

feminin
Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 21/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de roxette Vin Aug 22, 2008 10:04 am

www.tattook.piczo.com
zice cate ceva si despre tatuajele temporare !! e o chestie care pe mn m-a pus pe ganduri (k cik nu exista tatuaje care sa bat in primul strat de piele) !! intrati dak vreti !!!!!!!
:*:*:*

roxette

feminin
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 19/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Dum Aug 24, 2008 9:41 pm

roxette a scris:www.tattook.piczo.com
zice cate ceva si despre tatuajele temporare !! e o chestie care pe mn m-a pus pe ganduri (k cik nu exista tatuaje care sa bat in primul strat de piele) !! intrati dak vreti !!!!!!!

Cred ca nu ai inteles prea bine...iata ce scrie acolo:

"Mare atentie la cei care va spun ca tatuajul TEMPORAR se face prin insertia tusului sub piele. Orice tatuaj facut prin insertia tusului in piele este PERMANENT. Textele ca se foloseste tus henna si ca se tatueaza in stratul superficial al pielii sunt doar minciuni. Daca primiti un prospect in care scrie clar ca dupa perioada X tatuajul dispare, aveti o factura anexata si date de identificare ale firmei respective puteti incerca...dar nimeni nu o sa va ofere asa ceva Smile Tatuajele temporare sunt doar cele facute cu henna fara insertia tusului in piele, cele care se afla pe autocolante sau alt fel de suporturi. Cele cu henna tin cam 2 saptamani, restul doar cateva zile."
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de roxette Lun Aug 25, 2008 9:56 am

Ova-Tattoo Art a scris:
roxette a scris:www.tattook.piczo.com

Cred ca nu ai inteles prea bine...iata ce scrie acolo:

"Mare atentie la cei care va spun ca tatuajul TEMPORAR se face prin insertia tusului sub piele. Orice tatuaj facut prin insertia tusului in piele este PERMANENT. Textele ca se foloseste tus henna si ca se tatueaza in stratul superficial al pielii sunt doar minciuni. Daca primiti un prospect in care scrie clar ca dupa perioada X tatuajul dispare, aveti o factura anexata si date de identificare ale firmei respective puteti incerca...dar nimeni nu o sa va ofere asa ceva Smile Tatuajele temporare sunt doar cele facute cu henna fara insertia tusului in piele, cele care se afla pe autocolante sau alt fel de suporturi. Cele cu henna tin cam 2 saptamani, restul doar cateva zile."
am inteles, dar m-am exprimat eu gresit !! scuze, greseala mea !!! Very Happy

roxette

feminin
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 19/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum