tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?
+4
At3ul
dragon
Ova-Tattoo Art
Pantera
8 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?
buna,
stie cineva un salon in Bucuresti care face tatuaje temporare ?
(in afara de Bloom Beauty...)
merci
stie cineva un salon in Bucuresti care face tatuaje temporare ?
(in afara de Bloom Beauty...)
merci
amalia- Vizitator
hmmm
Tatuajele temporare sunt aceleasi cu cele vegetale? :-?
Pantera- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 35
Data de inscriere : 22/02/2008
Re: tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?
Buna. Tatuajele temporare sunt de mai multe feluri. Introduse sub piele (care dureaza cativa ani) sau la suprafata , lipite, care dureaza intre 4-7 zile. Mai exista si body-painting, pictura pe piele, care dureaza tot cateva zile, poate chiar 2 saptamani, daca e aplicata cum trebuie. Nu stiu daca in Bucuresti se executa asa ceva. Daca doresti pentru vreo 2-3 ani, poti sa vi la salonul Tattoo Art din Petrosani, daca ai drum prin Valea Jiului, la munte sau daca esti in trecere! Alegerea iti apartine. Bafta!
tattoo temporare
Sincer sa fiu mie nu imi plac ios de parere ca daca vrei un tattoo fal sa fie pe viata nu sa stai sa te mazgalesti intruna ori e tattoo tattoo ori e numa vrajala Parerea mea cel putin si sunt care mio sustin sper ca ma aprobati.
dragon- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/03/2008
dap ombre si mie imi plac permanente dar sunt persoane care vor sa vada dak se pot obijnui cu ideea ...so sunt de parere ca dak nu esti sigur mai bine itzi faci semi- adik unu "lipit" sau body painting si dak itzi place cum vine al fixezi sau poa nu itzi place ceva la el si potzi schimba iar cand ajunge la forma finala....cea dorita de tine....iar al faci definitiv........mai bine asha decat sa faci si peste 3 ani sa vrei sa il scotzi sau sa faci ceva peste
mai ales ca dak faci pe pelea " curata" faci ce itzi place oat pt cover faci ce mai merge facut
PS dragon BUN VENIT DI LA AT3UL SI TATTOO ART FORUM
mai ales ca dak faci pe pelea " curata" faci ce itzi place oat pt cover faci ce mai merge facut
PS dragon BUN VENIT DI LA AT3UL SI TATTOO ART FORUM
Dragon, si eu am aceiasi parere, dar vezi ca oamenii sunt diferiti in gandire. Multi oameni sunt circumspecti, din cauza ca nu se cunosc nici macar pe ei insisi. Asta e destul de grav in viata de zi cu zi sau in relatia cu partenerul(/a). De aceea vor temporare... Nu te poti...(impotrivi ) in gusturile omului... E la fel ca si treaba cu "un tribal mic si negru" sau "2 litere chinezesti"...
vleau si io un tlibal mic si neglu cu 2 litele chinezesti
At3ule, ne-am modernizat: nu mai facem tribale mici si negre. Acum le facel mici si cu shadows sau mici si orice alta culoare, dar nu negru...
Eu sunt foarte reticenta cand vine vorba de tatuajele temporare.
Daca cele permanente "palesc" putin cate putin, in timp, de la astea la ce sa ne asteptam. Am vazut cateva "exemplare", noute si vechi (insemnand 1 an juma'/2). Nu le mai puteai numi tatuaje, poate doar umbre.
Si vorba voastra, decat asa, mai bine o lasi balta.
Daca cele permanente "palesc" putin cate putin, in timp, de la astea la ce sa ne asteptam. Am vazut cateva "exemplare", noute si vechi (insemnand 1 an juma'/2). Nu le mai puteai numi tatuaje, poate doar umbre.
Si vorba voastra, decat asa, mai bine o lasi balta.
Sandra- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 36
Data de inscriere : 17/03/2008
Sandra ai un 10 pentru raspunsul acesta! Si...bine ai venit pe la noi...!
Ma bucur c-am inceput bine si ca am parte de o primire calduroasa
Oricum ar fi fost, tot nu ati fi scapat de mine
Sandra- Membru Bronz
-
Ma bucur c-am inceput bine si ca am parte de o primire calduroasa
aicea nu vrea nima sa scape de nima aicea ori cine e bine venit si primit cu drag
aicea nu vrea nima sa scape de nima aicea ori cine e bine venit si primit cu drag
dragon- Membru Bronz
-
dragon a scris:
Adevar ai grait...
aci oricine e binevenit ....ova da io tot un tribal negru si mic vreau
vino ma la mine cati fac 100 mici si verzi negru nu se mai foloseste in tattoo mici :D:D:D:D: putini mai fac asa ca e greu de acoperit dupaceea ala mic si negru
dragon- Membru Bronz
-
sa al faci pe piept da sa iasa si pe spate
si sa dispare in vre-o luna doua ....ala dupa spate
si sa dispare in vre-o luna doua ....ala dupa spate
si eventual sa nu se vada intors (ca-n oglinda)
Sandra- Membru Bronz
-
Si nu ar fi mai bine sa fie maro? Si cu niste vapori?
hell`o .. si eu noua p`aici ..... app de temporar ..... si eu am vrut unul pe glezna temporar (ma gandeam sa nu fie prea la vedere permanent) si ink unu permanent p` spate ..... si am ramas la cel dp spate si ink unul p` degetele de la picior
Ultima editare efectuata de catre viperaFla in Joi Aug 28, 2008 9:55 am, editata de 1 ori
viperaFla- Pionier
-
Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 21/08/2008
sper k cel de pe degete sa nu iasa rau ... :-s
viperaFla- Pionier
-
Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 21/08/2008
www.tattook.piczo.com
zice cate ceva si despre tatuajele temporare !! e o chestie care pe mn m-a pus pe ganduri (k cik nu exista tatuaje care sa bat in primul strat de piele) !! intrati dak vreti !!!!!!!
:*:*:*
zice cate ceva si despre tatuajele temporare !! e o chestie care pe mn m-a pus pe ganduri (k cik nu exista tatuaje care sa bat in primul strat de piele) !! intrati dak vreti !!!!!!!
roxette-
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 19/08/2008
roxette a scris:www.tattook.piczo.com
Cred ca nu ai inteles prea bine...iata ce scrie acolo:
"Mare atentie la cei care va spun ca tatuajul TEMPORAR se face prin insertia tusului sub piele. Orice tatuaj facut prin insertia tusului in piele este PERMANENT. Textele ca se foloseste tus henna si ca se tatueaza in stratul superficial al pielii sunt doar minciuni. Daca primiti un prospect in care scrie clar ca dupa perioada X tatuajul dispare, aveti o factura anexata si date de identificare ale firmei respective puteti incerca...dar nimeni nu o sa va ofere asa ceva Tatuajele temporare sunt doar cele facute cu henna fara insertia tusului in piele, cele care se afla pe autocolante sau alt fel de suporturi. Cele cu henna tin cam 2 saptamani, restul doar cateva zile."
am inteles, dar m-am exprimat eu gresit !! scuze, greseala mea !!!Ova-Tattoo Art a scris:roxette a scris:www.tattook.piczo.com
Cred ca nu ai inteles prea bine...iata ce scrie acolo:
"Mare atentie la cei care va spun ca tatuajul TEMPORAR se face prin insertia tusului sub piele. Orice tatuaj facut prin insertia tusului in piele este PERMANENT. Textele ca se foloseste tus henna si ca se tatueaza in stratul superficial al pielii sunt doar minciuni. Daca primiti un prospect in care scrie clar ca dupa perioada X tatuajul dispare, aveti o factura anexata si date de identificare ale firmei respective puteti incerca...dar nimeni nu o sa va ofere asa ceva Tatuajele temporare sunt doar cele facute cu henna fara insertia tusului in piele, cele care se afla pe autocolante sau alt fel de suporturi. Cele cu henna tin cam 2 saptamani, restul doar cateva zile."
roxette-
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 19/08/2008
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Recomandare salon tatuaj Bucuresti
» Magazin tattoo bucuresti
» Amuzament - video
» Trupa ACT Bucuresti
» despre salonul 2ndface bucuresti
» Magazin tattoo bucuresti