tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?
+4
At3ul
dragon
Ova-Tattoo Art
Pantera
8 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: tatuaj temporar (de cativa ani) in Bucuresti ?
Asa mai merge. Nu e problema, dar sa nu dezinformam publicul cititor...
am si eu o intrebare despre tatuaje temporare... ia sa-mi spuna cineva ce tus foloseste pentru tatuaje temporare care tin 1-2 ani, ca sincer asa ceva sunt doar zvonuri, deoarece nu exista nici un pigment ce se introduce in piele si sa dizolve in 1-2 ani! ati vazut voi cu ochii vostrii asa tatuaj?? si sa dizolve la urma??? eu am auzit ca asta face sau ala, si pana la urma m-am interesat si ala nu face si el a auzit de la cineva, deci daca vrei sa dai de adevar te vor trimite de la o persoana care te va trimite la alta si tot nu dai de capat sa vezi un tattoo temporar.. doar hena cea ce e body painting.. deci daca careva are asa tus sau are asa tatuaj, sa-mi spuna, sa cred si eu nu de alta... sau sa-mi spuna denumirea pigmentului si ma informez de pe forumurile din afara.. dar am studiat mult si inca nu am gasit tus temporar sau tatuaj.....
tattooman-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 44
Data de inscriere : 04/11/2008
TattooMan, stim cu totii despre aceste gogosi. Eu nu sunt unul dintre cei care minte cu nerusinare clientii, nu-s nici oltean si nici tigan...Nu am nevoie de procese penale...ii las pe altii...
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Recomandare salon tatuaj Bucuresti
» Magazin tattoo bucuresti
» Amuzament - video
» Trupa ACT Bucuresti
» despre salonul 2ndface bucuresti
» Magazin tattoo bucuresti
» Amuzament - video
» Trupa ACT Bucuresti
» despre salonul 2ndface bucuresti
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun