Transilvania Tattoo Expo - face discriminari in Romania !!!
+11
Oana the Phoenix
hikipuk
nick_style
ovisopa
tattoos
sebastien tattoo
cheloo83
izz3_black
Dan-marius
GaBoNtZ
Ova-Tattoo Art
15 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sunteti de acord cu discriminarile din miscarea Tattoo din Romania?
hikipuk-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 44
Data de inscriere : 10/06/2009
hikipuk-
Re: Transilvania Tattoo Expo - face discriminari in Romania !!!
Ultima editare efectuata de catre MorddorTattoo in Mier Iun 10, 2009 9:52 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
baieti, e pacat de topicul asta ... cred ca cel mai bine ar fi sa sa stergeti paginile 3 si 4 si sa continuati discutiile despre conventia de la Sibiu.
ovisopa-
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 43
Data de inscriere : 07/06/2009
Ovi >>>Nu ai cu cine nu vezi ??? am sters tot ce e in 3 si 4.Dar nu ai cu cine. Asta e educatia lor.
Vizitato- Vizitator
hikipuk-
GaBoNtZ- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 98
Varsta : 47
Data de inscriere : 06/12/2007
Da, e marfa tatuajul! Sinceramente!!!
Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Joi Iun 11, 2009 10:40 am, editata de 1 ori
ovisopa a scris:baieti, e pacat de topicul asta ... cred ca cel mai bine ar fi sa sa stergeti paginile 3 si 4 si sa continuati discutiile despre conventia de la Sibiu.
NU. Pentru conventia de la Sibiu, faceti un totpic separat. Asta ramane, deoarece este intemeiat pe argumente concrete. Probabil altadata sa nu se mai faca separatisme de genul "ala vine - ala nu vine, ca nu imi place fata lui...".
MorddorTattoo a scris:Ovi >>>Nu ai cu cine nu vezi ??? am sters tot ce e in 3 si 4.Dar nu ai cu cine. Asta e educatia lor.
Lasa-l te rog pe Gabontz sa isi expuna punctul de vedere.... Tu ai sters dar nu am vazut si eu care e treaba... El e chiar un tip sincer si realist, nu cred ca a deranjat atat de tare si daca DA, probabil a spus adevarul... Vezi ca e de la tine din Timisoara, poate luati si legatura...Ceao ragazzi!!!
A inceput sa corecteze scrisul unora. Sa ma faca incult fraier ,miez etc...contacteazal pe mess ca a zis ca tre sa-ti trimita poze cu ce era scris. Nu cred ca asa ceva se discuta aici.Stiu foarte bine ce am de facut ca doar m-ai invatat bine. Daca are de comentat ceva in afara topicului poate sa ma sune sau sa vina aici.
Vizitato- Vizitator
Ova-Tattoo Art a scris:ovisopa a scris:baieti, e pacat de topicul asta ... cred ca cel mai bine ar fi sa sa stergeti paginile 3 si 4 si sa continuati discutiile despre conventia de la Sibiu.
NU. Pentru conventia de la Sibiu, faceti un totpic separat. Asta ramane, deoarece este intemeiat pe argumente concrete. Probabil altadata sa nu se mai faca separatisme de genul "ala vine - ala nu vine, ca nu imi place fata lui...".
Eu ziceam ca ar fi bine sterse paginile 3 si 4 pt ca nu au nici o treaba cu tatuajele sau cu vreo convetie, ci pur si simplu sunt certuri intre moderatori si anumiti useri, certuri pe tema GRAMATICII LIMBII ROMANE.
Este aiurea cand intra cineva pe forum si incepe sa citeasca despre conventia de la sibiu, despre dicriminarea care s-a facut si ajunge sa "rasfoiasca" cateva pagini in care nu gaseste nimik interesant, nimic la subiect... decat certuri intre useri.
Bafta
ovisopa-
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 43
Data de inscriere : 07/06/2009
Pai asta se incearca.Gramatica are locul ei pe la scoli nu aici .S-a inteles perfect ce era de inteles fara sa scrii cu A din I sau ce mai era pe acolo.Sper totusi sa se revina la topic.
Vizitato- Vizitator
Si multumiri pentru postarile tale de la conventie. ch ( I ) ar a iesit bine.
Vizitato- Vizitator
GaBoNtZ- Full Membru
-
Daca nu am fi fost un neam numai de destepti nu ne-am mai fi certat atat ) Unii dintre noi abia asteapta sa greseasca unu sau altu ca sa sara repede cu critica si sa faca pe desteptu,astia suntem noi si treaba cu A sau I cred ca se referea la mine ) oricum mi se rupe de ce a zis ala si nu ar trebui sa discutam astea aici
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Data de inscriere : 19/04/2009
Unii dintre noi nu face pe desteptu...
Dar uitati-va si voi cum scrieti...
Aici pe forum are acces toata lumea. Oricine poate sa citeasca fara a avea nevoie de un cont. Si astfel poate sa vada capacitatea voastra de a va exprima in limba romana.
Nu am vrut sa fac pe desteptu... si nici n-am criticat sau atacat pe nimeni.Mai mult de atat, nu v-a luat nimeni "de sus".
Am scris cat se poate de civilizat si de politicos si explicam ce si cum.
Nu ne-am fi certat atat daca moderatorul stergea pur si simplu fara explicatia "Nu vad legatura la topic".
M-a deranjat lucrul asta pt ca:
1 topicul este "Transilvania Tattoo Expo - face discriminari in Romania !!!" ( nu "Transilvania Tattoo Expo" );
2 la inceputul topicului mai sunt cateva postari care n-au treaba cu acesta si nu sunt sterse... daca moderatorul tinea mortis sa-si faca treaba "ca la carte", trebuia sa le stearga si pe alea;
3 nu cred ca MorddorTattoo imi poate tine mie lectii de moderare sau administrare a unui forum ( am instalat zeci de forumuri si am administrat/moderat destule );
Un forum de calitate si cu valoare devine datorita calitatii continutului nu volumului mare de continut scris la repezeala si cu greseli evidente de ortografie.
Concluziile le trageti voi.
Calitatea exprimarii voastre o apreciaza toti cei care ajung aici pe forum, indiferent daca sunt membri sau nu.
Va doresc in continuare mult succes.
L.E.
Dar uitati-va si voi cum scrieti...
Aici pe forum are acces toata lumea. Oricine poate sa citeasca fara a avea nevoie de un cont. Si astfel poate sa vada capacitatea voastra de a va exprima in limba romana.
Nu am vrut sa fac pe desteptu... si nici n-am criticat sau atacat pe nimeni.Mai mult de atat, nu v-a luat nimeni "de sus".
Am scris cat se poate de civilizat si de politicos si explicam ce si cum.
Nu ne-am fi certat atat daca moderatorul stergea pur si simplu fara explicatia "Nu vad legatura la topic".
M-a deranjat lucrul asta pt ca:
1 topicul este "Transilvania Tattoo Expo - face discriminari in Romania !!!" ( nu "Transilvania Tattoo Expo" );
2 la inceputul topicului mai sunt cateva postari care n-au treaba cu acesta si nu sunt sterse... daca moderatorul tinea mortis sa-si faca treaba "ca la carte", trebuia sa le stearga si pe alea;
3 nu cred ca MorddorTattoo imi poate tine mie lectii de moderare sau administrare a unui forum ( am instalat zeci de forumuri si am administrat/moderat destule );
Un forum de calitate si cu valoare devine datorita calitatii continutului nu volumului mare de continut scris la repezeala si cu greseli evidente de ortografie.
Concluziile le trageti voi.
Calitatea exprimarii voastre o apreciaza toti cei care ajung aici pe forum, indiferent daca sunt membri sau nu.
Va doresc in continuare mult succes.
L.E.
Din toata insiruirea asta doar miez este valabil.Sa ma faca incult fraier ,miez etc...
Ultima editare efectuata de catre GaBoNtZ in Vin Iun 12, 2009 3:56 pm, editata de 1 ori
GaBoNtZ- Full Membru
-
Aici ai perfecta dreptate. Acum daca am permis lumii sa se abata de la topice...a fost o greseala, dar sincer, ori permitem tuturor, ori le stergem tuturor replicile, ceea ce poate ar duce la dizolvarea acestui forum. Haideti sa incercam sa fim prieteni toti, ca si mie imi vine sa vomit de cate am mai discutat cu altii...
Dar cum arata cand lumea intra aici sa citeasca despre conventie si gaseste un profesor de gramatica care trece de la subiectul discutat la cu totul altceva ? Nu automat se ajunge in afara topicului cumva ???????
Vizitato- Vizitator
Nu am vrut sa atac pe nimeni, am vrut doar sa atrag atentia ca in ultima vreme calitatea limbii romane a degenerat foarte mult.
Ma ingrozesc ce vad pe foarte multe forumuri, cat de rau pot sa scrie unii.
Si nu e vorba ca suntem sau nu prieteni, dar nu pot sa tolerez cand un moderator/admin sustine ca-si face treaba, dar sterge doar posturile anumitor utilizatori.
By the way nici macar nu a sters, a editat.
Ma ingrozesc ce vad pe foarte multe forumuri, cat de rau pot sa scrie unii.
Si nu e vorba ca suntem sau nu prieteni, dar nu pot sa tolerez cand un moderator/admin sustine ca-si face treaba, dar sterge doar posturile anumitor utilizatori.
By the way nici macar nu a sters, a editat.
GaBoNtZ- Full Membru
-
cheloo83 a scris:sal
pai dupa cum se vede traim intro tara de ***** in care nu poti face aproape nimic legal sa o duci bine mai nou se asculata telefoane, se verifica mail-urile, etc de parca trim in sicilia si acum si asta cu tatuajele, ce au de rezolvat din asta io unu nu inteleg dar cred ca astia care dau legile astea de ***** trebuyie inpuscati ca si ceausescu. Ii o porcarie sa te nasti in romania!!! si mai ales sa mai si traiesti cu toti besinosi din parlament...oricum io o sa imi mai fac cateva tatuaje sa am la arhiva............. Mai vb.....
MorddorTattoo a scris:
pai tara e buna ....e bogata ....oamenii care o fac asa is de R***T.
Si astea nu sunt cumva tot offtopic?
Ultima data ai "sters" cand ti-am zis ca si tu erai offtopic.
L.E. Si cu asta am terminat! Sa fiti sanatosi!
Ultima editare efectuata de catre GaBoNtZ in Vin Iun 12, 2009 4:13 pm, editata de 1 ori
GaBoNtZ- Full Membru
-
Chear nu m-am atacat discursul. E normal sa greseasca oricine ,cand scrii la repezeala .....e normal, dar erai prea in afara topicului.Nu ma supar ca m-ai corectat ,pentru ca am zis ca sunt om si nu exista om sa nu greseasca, gresesc masinile ,de noi ce sa mai zic...SUNTEM OAMENI !!!!!!!! Nu trebuie sa ne invinuiesti pentru asta .Si sper ca totusi sa iesim la berea aia de Timisoara.
Vizitato- Vizitator
Apropo de bere... trebuie sa-ti spun ceva!
Dar din pacate nu-ti pot spune pe forum )
GaBoNtZ- Full Membru
-
hai frate lasa-ne daca tie ti se pare o mare greseala de ortografie faptul ca am scris ai cu a si nu cu i atunci cred ca tu nu ai somn noaptea la cate se intampla in tzara asta si inca ceva lumea se mai si grabeste la scris si de aici vin si greselile
Si inca ceva ca tot ai zis ca circuli pe multe forumuri,eu am conturi si pe forumuri straine unde vb. in engleza si engleza mea e medie,fac o gramada de greseli dar lumea ma intelege si nu zice nimeni ca-s analfabet si incult
Si inca ceva ca tot ai zis ca circuli pe multe forumuri,eu am conturi si pe forumuri straine unde vb. in engleza si engleza mea e medie,fac o gramada de greseli dar lumea ma intelege si nu zice nimeni ca-s analfabet si incult
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Data de inscriere : 19/04/2009
Intra pe siteul meu si du-te la pagina de contact ,,,acolo ai ID meu de mess. Vorbim pe mess.GaBoNtZ a scris: Apropo de bere... trebuie sa-ti spun ceva!
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Transilvania Tattoo Expo (2011 August - Sibiu)
» Transilvania Tattoo sorteaza participantii :)
» doamne ..dak s-ar face asa ceva si-n romania :D
» Tattoo Expo - Roma
» Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania
» Transilvania Tattoo sorteaza participantii :)
» doamne ..dak s-ar face asa ceva si-n romania :D
» Tattoo Expo - Roma
» Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum