Aparat de tatuat
+27
cristi_tattos
CobraSupplies
sever
young_boy_florin
mariusik
tattoo_by_flo
U.T.R.
danny25xxx
articole tattoo
shoby12345
nosferatum
senzation
Muresan Timotei
Grumethe
suez
tzugu 6needles
freeze4m
Majestatea Sa
alexcraca
alexsally
danieleion
Piticu
tattoos
Ova-Tattoo Art
Riwe
nick_style
Kolompar
31 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Aparat de tatuat
tKolompar a scris:ideea e ca nu dispun acum de 1000 ron si vreau sa iau ceva mai ieftin sa pot lucra cat de cat cu el sa-mi fac bani de unul mai bun si incet incet sa le pun la punct pe toate.
te ajut eu ati dau idul meu bosu.cristian si nu nu mai pentru tn pentru toti
cristi_tattos- Pionier
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31
Data de inscriere : 18/06/2011
cristi, omul pe care mi l-ai recomandat vinde chinezarii (in cazul in care vinde ceva si nu da tzepe pe net). nu vreau sa supar pe nimeni dar nu mai arunca oferte pe aiurea pentru ca forumul asta se vrea a fi unul cat se poate de serios in care fiecare dintre noi incercat sa ne ajutam cat putem mai bine. in afara de poze (facute in studio) cu kit-uri made in china... omu' nu mai are nimic. ...sau cel putin asa mi-a dat impresia.cristi_tattos a scris:tKolompar a scris:ideea e ca nu dispun acum de 1000 ron si vreau sa iau ceva mai ieftin sa pot lucra cat de cat cu el sa-mi fac bani de unul mai bun si incet incet sa le pun la punct pe toate.
te ajut eu ati dau idul meu bosu.cristian si nu nu mai pentru tn pentru toti
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
pai sub 1000lei ce kit vrei,Spaudling rogers? sau MS? E nrmal sa fie niste chinezarii ordinare,la 500lei kitu
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
si 500 lei e foarte mult, pe ebay sunt sub 200lei si cu 4 aparate...senzation a scris:pai sub 1000lei ce kit vrei,Spaudling rogers? sau MS? E nrmal sa fie niste chinezarii ordinare,la 500lei kitu
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
intrebarea e daca poti face comanda de pe e-bay,i-ti trebuie card pay pal ,si sunt putini care au
senzation- Membru Gold
-
vorba lu' Nosfa....cu 200 de lei iti iei aparate si tu si cativa prieteni .. si sincer, mi s-ar parea un pret corect 1000 lei un MS si ceva varfuri, vreo 2 grip-uri si-o sursa bunicica (toate second hand).
Rookie- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/04/2011
nu asta e problema, in galati sunt vro 2 sau 3 care aduc dp ebay si alte site uri straine, dar nu stii dca sa ai incredere, cum am mai cumparat cu ajutorul lui nick, e altceva.senzation a scris:intrebarea e daca poti face comanda de pe e-bay,i-ti trebuie card pay pal ,si sunt putini care au
nosferatum- Membru Gold
-
pay pal nu un card e un serviciu pus la dispozitie de ebay si alte saituri de cumparaturi online pt a preveni frauda!senzation a scris:intrebarea e daca poti face comanda de pe e-bay,i-ti trebuie card pay pal ,si sunt putini care au
young_boy_florin- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 234
Varsta : 40
Data de inscriere : 19/07/2010
nosferatum- Membru Gold
-
sunt o multime de astfel de chinezarii, sunt bune daca vrei sa incepi sa exersezi sa te inveti cu aparatul dar numai pe piele sintetica sau alte forme de exersare, nu le recomand ptr a fi folosite pe clienti zi de zi.
nosferatum- Membru Gold
-
Pai nu le recomanzi pt. ca iti ingreuneaza tie munca prin calitatea lor,ca se deregleaza din 5 in 5 min ca tatuajul tot iese daca sunt setate corespunzator
Eu unu nu as putea trece din nou la aceste chinezarii dupa ce m-am invatat cu masinile de calitate.
Sincer si eu cand am inceput cu pixul si coarda de chitara si vedeam aceste kituri pe ebay doar visam frumos la ele pt. ca pe la noi nu gaseai asa ceva de cumparat cum e acum.
Eu unu nu as putea trece din nou la aceste chinezarii dupa ce m-am invatat cu masinile de calitate.
Sincer si eu cand am inceput cu pixul si coarda de chitara si vedeam aceste kituri pe ebay doar visam frumos la ele pt. ca pe la noi nu gaseai asa ceva de cumparat cum e acum.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Ms de completare. In primul rand la aceste aparate tot mecanismul e complet inferior, bobine proaste, condensator nepotrivit ce se duce in prima saptamana care duce la aparita scanteii, scanteia gaureste arcul ce e parca facut din cutii de conserve.Toate sunt legate parca in lant sa se strice, iar cadrul daca ai noroc sa dai de un model simplu cu geometrie corecta, il poti folosi schimband aproape tot.nick_style a scris:Pai nu le recomanzi pt. ca iti ingreuneaza tie munca prin calitatea lor,ca se deregleaza din 5 in 5 min ca tatuajul tot iese daca sunt setate corespunzator
nosferatum- Membru Gold
-
eu am un set de arcuri cut back,cred ca am batut cu arcu ala vreo 25 tatuaje,si deabia sa bontanit. Pe shader am pus un set de arcuri negre noi si la primu tatuaj mai sa faca gaura ) Cred ca un rotary m-ar salva de cheltuieli aiurea.
senzation- Membru Gold
-
Apoi numai la tine se rup arcurile astea ca pe altul nu am auzit sa se planga:)
nick_style- Membru Gold
-
) Daca-s ghinionist )
senzation- Membru Gold
-
Sunt o nulitate in domeniu si as vrea sa-mi achizitionez si eu doua masini(un liner si un shader)si as avea nevoie de sfaturile voastre(cu bobine de 6, 8 sau 10wrap ce-mi recomandati?de ex am vazut la biotek.it cu bobine de 16wrap ).Vreau ceva LIGHT nu de Nspe KG ca si chinezariile astea+plus ca am dimensiunea "S" la palma. Am un kit made in china naspa rau de tat si nu mai vreau chinezarii ca fac cu nervii .O sa adaug aici niste link-uri cu poze si astept sfaturile d-voastra doamnelor si domnilor.
http://www.spaulding-rogers.com/tattoo-supplies/tattoo/PBH-Blue-Puma-Head.html
http://www.spaulding-rogers.com/tattoo-supplies/tattoo/1048HL_1048HS.html
http://www.sirwilliam.hu/ro/masina-de-tatuaj-mosquito
Merci anticipat.
http://www.spaulding-rogers.com/tattoo-supplies/tattoo/PBH-Blue-Puma-Head.html
http://www.spaulding-rogers.com/tattoo-supplies/tattoo/1048HL_1048HS.html
http://www.sirwilliam.hu/ro/masina-de-tatuaj-mosquito
Merci anticipat.
Portokala- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 46
Data de inscriere : 14/12/2011
Mie-mi plac astea sirwiliam,da pt.sigranta ta mai bine mai pui ceva bani si iei MS,diferenta de pret nu e mare.
Cei de la spaulding-rogers cred ca vand doar la saloane.
Am eu biotek de 14 si de 16,rupe tot
Cei de la spaulding-rogers cred ca vand doar la saloane.
Am eu biotek de 14 si de 16,rupe tot
nick_style- Membru Gold
-
O intrebare: MS=MickySharpz, daca da pe site-ul oficial scrie ca vinde numai pentru saloane, atasez link:
http://www.mickysharpz.com/
Daca tot mi-ai recomandat MS: zi un model care consideri ca ar fi bun pentru un incepator(un liner+un shader sau hibrid)?
De ex daca gasesc pe ale site-uri nu pe cel oficial un spaulding-rogers e mai bun decat un MS?
http://www.mickysharpz.com/
Daca tot mi-ai recomandat MS: zi un model care consideri ca ar fi bun pentru un incepator(un liner+un shader sau hibrid)?
De ex daca gasesc pe ale site-uri nu pe cel oficial un spaulding-rogers e mai bun decat un MS?
Portokala- Membru Bronz
-
nu spaulding nu este mai bun ca MS,spaulding face produse calitate medie sunt mai comerciale sa spun asa
,la noi se para ca unii cred ca e superfirma dar nu este este doar o firma ok nimik special deci i poti cataloga la mijloc intre chinezi si aparatele cu adevarat profi.
,la noi se para ca unii cred ca e superfirma dar nu este este doar o firma ok nimik special deci i poti cataloga la mijloc intre chinezi si aparatele cu adevarat profi.
Eu iti recomand hornet si line o graf,care sunt cele mai ieftine si bune in acelasi timp.
nick_style- Membru Gold
-
Merci tuturor pentru sfaturi, sa aveti o zi buna.
Cu respect.
Cu respect.
Portokala- Membru Bronz
-
nu recomand sir williams pt cei ce-s la inceput.. la mine hummingbird-ul a stat multa vreme in sertar degeaba,,
Pick- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011
Ne spui si de ce?
nick_style- Membru Gold
-