Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aparat de tatuat

+27
cristi_tattos
CobraSupplies
sever
young_boy_florin
mariusik
tattoo_by_flo
U.T.R.
danny25xxx
articole tattoo
shoby12345
nosferatum
senzation
Muresan Timotei
Grumethe
suez
tzugu 6needles
freeze4m
Majestatea Sa
alexcraca
alexsally
danieleion
Piticu
tattoos
Ova-Tattoo Art
Riwe
nick_style
Kolompar
31 participanți

Pagina 2 din 11 Înapoi  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Aparat de tatuat - Pagina 2 Empty Re: Aparat de tatuat

Mesaj Scris de nick_style Dum Apr 26, 2009 11:35 am

Deci roundurile sunt de doua feluri,RL-roundliner-pt contur si RS-roundshader-pt umbre
Acele magnum le folosesti pt umplut si umbre.astea se folosesc cu varfurile flat
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:10 am

ar treb sa se faca si o discutie pe tema de tehnica in legatura cu setarile masinii de tattoo,acele care se folosesc, sau cum se hasureaza , tehnica si multe altele , daca este un forum care sa ajute pe cei noi in acest domeniu ar fii un lucru benefic pt toti in aceasta bransa, si nu numai , se pot schimba pareri , se poate afla multe lucruri noi,iar la final se poate descoperii ceva nou in acest sens , care va fii util in mare masura tuturor.!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:12 am

sau o rubrica referitor la vopsele de tatuaj , exp gamele de culori , si care este culoarea prob la fiecare prod , si inca multe altele.

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mai 29, 2009 11:14 am

astea vrei sa le afli tu sau ..........................?????????????????????????

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:21 am

nick_style a scris:Eu nu inteleg cum ai facut tu 200 de tatuaje daca nu-ti dai seama cum sa folosesti acele alea.Oricum o sa-ti raspund la intrebare
In primul rand trebuie sa ai cel putin doua aparate de tatuat unul pt contur si umplut si unul pt umbre,iti trebuie doua pt. ca cal liner e setat diferit de cel shader,acele rl se folosesc pt contur eu folosesc si pt umplut de la 7rl in sus,acele rs se folosesc pt umplut si umbre si acele magnum pt umbre in special si merg si pt umplut.Te-as sfatui sa nu cumperi un aparat ieftin ca nu ai sa fii prea bucuros de el

sant masinii cu care se poate conturul si masinii care sant pt umplut, o masina se poate seta cum vrei tu sa bata , uite de exp time machine, este o gama cu care se poate face si conturul, nu terb sa fie neaparat pt liner , o masina este setata standard, dar setarea finala la o masina il face tatuatorul , dupa stilul lui de lucru si inca multe alte aspecte,
sant cazuri cand la un tattoo ai f putin contur, si treb sa faci detaliile fara sa faci contur , fiindca sant cazuri ca modelul respectiv nu prea are contur , si intervine stilul tatuatorului, se pot face si cu ace mag, asta normal depinde nivelul tatuatorului si de dexteritatea acestuia, la fel este un subiect care se pate discuta la nesfarsit , ce a ce ie bine ca se poate invata multe , si acest este valabil pt toti indiferent de nivelul tatuatorului

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:22 am

MorddorTattoo a scris:astea vrei sa le afli tu sau ..........................?????????????????????????

ce anume sa aflu, am zis ca ar fii bun un subiect de discutie, ie ceva rau in asta ?

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:27 am

sau consideri ca nu este de discutat pe acest aspect?

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:29 am

tattoos a scris:
MorddorTattoo a scris:astea vrei sa le afli tu sau ..........................?????????????????????????

ce anume sa aflu, am zis ca ar fii bun un subiect de discutie, ie ceva rau in asta ?

cam aiurea raspunsul tau !

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mai 29, 2009 11:31 am

pai zine daca te intereseaza pe tine cererile tale ca vad ca altii nu au cerut asa ceva...........cam aiurea raspunsul tau ...mai bine intrebai ce vrei sa stii si ti se raspundea altfel,,,,multi au facut-o si au venit si raspunsurile .....citeste mai sus si topicele alealalte

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:33 am

daca tot esti moderator puteai sa ridici si problema asta in discutie nu crezi ?

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mai 29, 2009 11:38 am

pai tocmai........cei care au fost interesati au intrebat .....cum se seteaza un liner sau cum se fac umbre sau ce ace sa folosesc la umbre etc.......sau mi-au dat ID -ul lor si leam trimis manual de tattoo ....ca sai ajut cat mai mult.........acuma ar fi culmea sa explicam tot cursul aici pe forum atunci la ce rost mai are sa faci un curs......deci daca vrei sa afli despre tattoo spune ce te-ar interesa ....fara rusine au facut-o toti de aici......................

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:42 am

este o simpla discutie , nu care este profesor , schimb de pareri , iar dintrun manual de tattoo ce poti invata , ?
ca nu intreaba nimenii puteai sa pui acest subiect de discutie , ca sa fie si mai interesant acest forum , nu treb privit ca eu sant profesor si tu ......!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Mai 29, 2009 11:52 am

Salut,cred ca a-ti inteles gresit ce vrea unul si ce vrea alutul :)deci tattoos daca vrei discutii despre tehnica,tusuri,setari poti sa deschisit chiar tu un topic doar despre asa cevamfa tu primul pas unde sa discutam doar despre asta si morddor nu a zis ca nu vrea doar ca daca intreaba cineva ceva el raspunde cu placere,eu asta am inteles din discutia voastra,sorry ca m-am bagat Razz
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:55 am

sant de acord cu ce ai spus tu , eu am inteles bine , despre tehnica si multe altele era doar o simpla sugestie , fiecare poate sa si spuna parea,ie ceva iesit din comun?
sau ce este asa de greu de inteles?

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Vin Mai 29, 2009 11:55 am

sant de acord cu ce ai spus tu , eu am inteles bine , despre tehnica si multe altele era doar o simpla sugestie , fiecare poate sa si spuna parea,ie ceva iesit din comun?
sau ce este asa de greu de inteles?

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Mai 29, 2009 12:04 pm

Da,e super sa ai cu cine discuta despre tehnica si alea alea..intotdeauna ai ceva de invatzat,eu am invatat multe despre forumuri straine si acolo chiar ca ai ce invatza,se discuta orice si ti se raspunde la orice,de ex. eu nu shtiam ca aparatul trebuie setat ca a-arul sa atinga bobina de sus can functioneaza,eu il setam de vreo 3 ani sa nu atinga si nu prea avea putere, am intrebat pe forum si lumea a zis ca trebuie sa atinga,bine ca ar ma fi multe de discutat dar sa ai cu cine Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mai 29, 2009 12:58 pm

pai ai cu cine daca intrebi exact cea ce doresti sa afli....eu unu raspund cu cel mai mare drag la orice intrebare si am zis ca sunt dispus sa ajut pe oricine cu orice informatie pot. S-au chear mai mult

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Sam Mai 30, 2009 12:57 pm

felicitari!!!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Sam Mai 30, 2009 1:00 pm

nick_style a scris:Da,e super sa ai cu cine discuta despre tehnica si alea alea..intotdeauna ai ceva de invatzat,eu am invatat multe despre forumuri straine si acolo chiar ca ai ce invatza,se discuta orice si ti se raspunde la orice,de ex. eu nu shtiam ca aparatul trebuie setat ca a-arul sa atinga bobina de sus can functioneaza,eu il setam de vreo 3 ani sa nu atinga si nu prea avea putere, am intrebat pe forum si lumea a zis ca trebuie sa atinga,bine ca ar ma fi multe de discutat dar sa ai cu cine Smile

vezi la asta mam referit si eu . nu treb raspuns separat la fiecare, ci sub forma de discutie in care sa poata contribui toata lumea ,ca de asta ie forum , dar se pare ca lui mordor ie greu sa inteleaga acest aspect, normal se pot invata multe chestii utile pt unul sau altul

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Iun 08, 2009 4:39 pm

tattoos a scris:ar treb sa se faca si o discutie pe tema de tehnica in legatura cu setarile masinii de tattoo,acele care se folosesc, sau cum se hasureaza , tehnica si multe altele , daca este un forum care sa ajute pe cei noi in acest domeniu ar fii un lucru benefic pt toti in aceasta bransa, si nu numai , se pot schimba pareri , se poate afla multe lucruri noi,iar la final se poate descoperii ceva nou in acest sens , care va fii util in mare masura tuturor.!

Pai de ce nu creezi tu rubrica asta? Doar poti sa faci New Topic, nu? Daca ar face fiecare mai mult pe forumul asta ar fi un forum foarte educativ pentru multa lume... Deci, New Topic si.........subiectul care il doresti va fi prezent... Bafta!!! Si nu uita aici e libertate... Smile
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Iun 14, 2009 1:29 pm

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Piticu Mar Iun 23, 2009 11:54 am

In legatura cu aparatele de tatuat: fiind incepator, se merita sa cumpar 2 aparate de tatuat? Sa am si unul pentru umbre.
Da normal .Nu ca merita ci e foarte necesar sa ai doua.Linerul si Shaderul sunt foarte diferite si la componenta masinii cat si la setari.

Piticu
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 23, 2009 6:02 pm

[quote="Piticu"]In legatura cu aparatele de tatuat: fiind incepator, se merita sa cumpar 2 aparate de tatuat? Sa am si unul pentru umbre.
Da normal .Nu ca merita ci e foarte necesar sa ai doua.Linerul si Shaderul sunt foarte diferite si la componenta masinii cat si la setari.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Piticu Mar Iun 23, 2009 7:16 pm

ok, deci tai ceva de pe lista si adaug un aparat in plus Very Happy . Multumesc de raspuns.

Piticu
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 34
Data de inscriere : 08/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 23, 2009 7:18 pm

numa sa nu-ti iei doua la fel ,,,sa ai grija sa fie unu LINER si unu SHADER

Vizitato