Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

+3
nick_style
Ova-Tattoo Art
Pococi
7 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj Empty Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

Mesaj Scris de Pococi Sam Iun 20, 2009 1:21 am

Nu stiu daca s-a mai discutat despre asa ceva, dar vreau sa precizez ca:
1- Ori tipul care m-a tatuat pe mine era frate, var, prieten cu patronul cabinetului
2- Ori avusese o zi mai proastra si nu mai avea cheful necesar ptr a-mi bate doua litere chinezesti pe spate.
Ideea e ca de batut tatuajul l-a batut dar, la o luna dupa s-a inverzit(seamana cu tatuajele facute la puscarie), o fi tusul principalul vinovat sau patronul cabinetului angajand persoane care au mai facut 2/3 tatuaje prin camine studentesti sau acasa in sufragerie zicand ca are experienta in domeniu!
Oare as putea sa ma mai duc la un cabinet ptr un alt tatuaj??

Pococi

masculin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/06/2009

Sus In jos

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj Empty Re: Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Iun 20, 2009 6:10 pm

Problema aceasta depinde de multi factori:
-tus
-adancime
-ingrijire
-expunere la ultraviolete...

Nu poti sa sti exact care e cauza...e destul de greu sa dai un raspuns sigur...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj Empty Re: Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

Mesaj Scris de Pococi Sam Iun 20, 2009 11:21 pm

pai era un tus samo ink si 6 ace, intrebarea e -de ce mi s-a inverzit dupa o luna? cu toate ca mi-a zis ca e cu nu stiu ce procent pigment natural si v-a ramane negru.

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Iun 22, 2009 8:55 am

Mai exista si posibilitatea de a fi fost bronzat atunci cand ai fost tatuat.Pigmentul pielii este un factor destul de incomod atunci cand el este foarte intens. Peste tatuaj se pune un strat de piele cand se vindeca care daca nu este transparent destul poate afecta culoarea tusului.El este negru dar in interiorul pielii. Tusul negru este facut din carbon si funingine,,,ce este vegetal in el este solutia in care a fost dizolvat astfel incat corpul sa o consume gasind in ea anumite vitamine sau minerale, lasand numa ce nu are nevoie ,adica acel carbon. La fel se intampla si cu cele color, care sunt facute din anumite metale cum ar fi la rosu ,maro,etc oxidul de fier (rugina) sau ocru ,cupru etc etc.....

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Pococi Lun Iun 22, 2009 1:41 pm

uite ca nu mai tin minte daca eram sau nu bronzat, ce-mi aduc aminte este ca l-am facut in septembrie, probabilitatea sa fi fost bronzat este destul de mare, multumesc oricum ..

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Lun Iun 22, 2009 5:56 pm

Mai exista si varianta reactiei adverse a corpului la contactul cu metalele si sarurile din Tusuri...Poate sa fie si o alergie care e apoi izolata de formatiunile de anticorpi...de tip IgE.
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Pococi Lun Iun 22, 2009 11:48 pm

pai mi-am mai facut unu mic pe mana si nu s-a intamplat nimic cu el, nu s-a deschis la culoare :-??

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mar Iun 23, 2009 3:52 am

Ai avut grija de el corespunzator?Eu nu cred ca avea omu ceva cu tine cum ai zis tu pt faptul ca s-a inverzit tatuajul,daca se purta urat cu tine era alta treaba.Ma intreb..dupa ce l-ai facut era negru si s-a facut verde dupa sau a fost verde de la inceput.Sa ne gandim poate ca din vina ta a ajuns asa
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Pococi Mar Iun 23, 2009 10:00 pm

nick, am avut grija de el, chiar imi recomandase o crema care o avea in cabinet, am cumparato si timp de o saptamana am dat cu ea, nu am dat cu apa peste el, am tinut in prima zi folia, cum puteam sa-l neglijez, faza e ca nu am fost singur, am mai fost cu un baiat care s-a tatuat si el si pe langa faptul ca i s-a inverzit si lui nu il batuse bine, nu are liniile calumea, pe unde se stergea culoarea aia de la folia de transfer inventa omu ce vroia el ... si tot asa ..

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Pococi Mar Iun 23, 2009 10:01 pm

am uitat sa specific, tatuajul era negru

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Iun 24, 2009 4:21 am

ce sa zic,sa fi fost batut prea adinc asta doar in cazul in care a facut coaja groasa,sa fi fost tusul de vina sau poate chiar crema aia care ti-a dato Smile
Exact ce a zis Ova
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Pococi Mier Iun 24, 2009 10:51 pm

adanc nu era batut ca facuse coaja subtire, tot la tus raman ... am mai gasit persoane care s-au plans de acel cabinet, eu zic sigur ca tipul nu are nici o gara cu tatuatul Smile

Pococi

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de MissPiX Lun Aug 17, 2009 1:14 pm

deci daca ai mai gasit persoane care s-au plans inseamna ca acel tatuator a facut prost tatuajele, probabil la repezeala...nu e bine sa-ti bati joc de pielea omului pana la urma el vine increzator la tine stiind ca tu vrei sa-ti faci un tatuaj...din moment ce nu e un caz singular eu cred ca vina apartine mai mult a tatuatorului...unde anume l-ai facut? in galati?sunt cam curioasa Very Happy Embarassed
MissPiX
MissPiX
Membru Bronz
Membru Bronz

feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 34
Data de inscriere : 16/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Vin Sept 25, 2009 4:06 pm

orice atzi face..... nu mai comandatzi sau colaboratzi cu bimbi din reghin.... e cel mai mare tzepar in viatza...... si are si cea mai proasta marfa prefabricata...... o mizerie de om .... cunosc in afara mea cel putzin 10 persoane care pot confirma spusele mele..... feritzi va de el.... e degeaba omul ala !

godshone

masculin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 46
Data de inscriere : 25/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Sept 25, 2009 5:59 pm

Serios? atunci spune-ne si noua cu ce ti-a tras teapa pt. ca si eu am comandat si am primit exact ce am cerut,daca ai comandat ceva ieftin si de proasta calitate atunci nu ai de ce sa te plangi,ai primit ce ai comandat
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Sept 25, 2009 10:02 pm

Godshone...cum dracu poti sa spui prostii de calibru asta cand defapt tu nu stii nimik. Nu esti tatuator profesionist, habarnai ce e calitatea si ce nu...da-ne un exemplu...eu iti spun ca te inseli rau de tot...eu merg foarte des la bimbi si stiu exact ce are in salon,stiu cum fabrica masinile si cata atentie da la ele ,bobine ,arcuri, gripuri, varfuri etc. La el nu vei gasi niciodata chinezarii prostesti ,ace care nu intra-n piele sau masini din tabla si bobine cu miez de surubelnita si sarma de intins rufe. Tatuatori renumiti pe plan mondial de care sunt sigur ca nici macar nu ai auzit folosesc masinile facute de el,comenzi sunt la el de la zeci de saloane din Romania, saloane precum BizzArt, Next Level ,iron, Care sunt saloanele de cea mai mare calitate de la noi....este unicul reprezentant din romania la Micky Sharpz si Eternal,,,firme de super prestigi...si tu spui ca e tepar si sa se fereasca lumea de el ??? Pai ferestete tu daca esti tantalau si nu stii ce vorbesti. Tu cunosti inca zece care sa-ti confirme spusele tale ? eu te anunt ca iti garantez inca 200 care te contrazic. Nu vorbi aiurea daca nici macar nu cunosti calitatea oferita de el.Faptul ca ai fost pus sa scrii asta nu ii strica reputatia sa fii sigur . Deocamdata este singurul tatuator din Romania care ofera Diplome recunoscute in Europa si te poti angaja linistit cu ea, si singurul care a investit bani in fabrica lui d masini tattoo ,bani mai multi de cat vei castiga tu in urmatorii 10 ani.Eu zic sa te mai documentezi pe tema ta .

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Sept 26, 2009 4:52 am

Ce sa faci cu oameni din astia?Smile) Ei cred ca daca zic doua-trei vorbe de rau influentzaza lumea.Nu stiu de unde tot apar oamenii astia
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Sam Sept 26, 2009 6:35 pm

daca eshti fun bimbi inseamna ca traieshti degeaba my prieten ... omul a halit de la mine acum 2 ani numai 2500 de euroi..... bani pe care tu poate tzi luai vreo mashina..... stai linishtit am comandatde sume mari si omul ne adat tzepe ca lumea... aparate facute de el si de ma sa.... tushuri intreite cu apa..... etc tot felul de porcarii.... chiar si anul asta am avut amici care au comandat in neshtiinta de cauza si au primit ori alta marfa ori mai putzine bucatzi...... e o mizerie de om, punct......daca atzi auzit cumva de tushuri de 10 ml saylor jerry la 45 E bucata? ce zici? si alea diluate? tije cu ace incepand de la 3 ron bucata? sterilizator de biberoane vandut drept autoclav la 4 mil? etc? si e tare mnandru de natzionalitatea lui de bozgor imputzit si de fapt mizeria e din campina ..... auzi... ca a avit salon in norvegia si nu mai stiu unde ... si omul face nishte tatuaje de incepator notoriu... pe care culmea... mai cere si bani?..... asta e .... se intalneshte muntele cu marea ....... si auzi aberatzie .... cica are reprezentantza m sharpz si asha ceva nici nu exista n romania...... au incercat oame4ni grei asta si n au reushit...... by the way ..... comandatzi de la tattoo supplies tg muresh... nu confundatzi cu mizeria de bimbi's ....... si mai vizionatzi si lucrarile lui costy tg jiu daca vretzi sa vedetzi arta.... punct... va pup colegi de breasla....

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Sept 26, 2009 6:42 pm

auzi...era de asteptat sa-ti faci un pic de reclama:)) dupa ce ai vb de rau produsele de la bimbi.Marfa aia chinezeasca sa o vinzi la cine nu shtie.si mai scuteste-ne si canta pe alt forum
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Sam Sept 26, 2009 6:43 pm

vizitator.... dc n ai identitate? mata e tantaloaica amice..... fac oricand lucrari mai frumoasa ca bimbi..... n am nevoie sa fac banii lui bimbi ptr ca ash fi in gaura fatza de cum sunt acum =)))))) asta nu i un ideal...... sa fac banii lui bimbi inseamna sa regresez ......

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Sam Sept 26, 2009 6:47 pm

nick style... cu toate ca esti leu ca mine ... vad ca esti mai pui si mai ai de invatzat..... nu jigni un om daca nu l cunoshti..... d aia e forum..... sa spunem ce gandim.... deci..... cei neavizatzi sunt mereu cei fara identitate.....leos tattoo din ploiesti a fost tzepuit..... alexoak bucureshti la fel...... pare mi se chiar ca si costy si multe alte nume sonore au avut de afce cu el asha ca nu mi zice ca vb de necunoscutzi..... am batutcu rotary mai bine decat cu aparate de firme k lumea.... deci nu mi zice de bimbi's tattoo mashine guns ... ca e cale lunga.... gata am terminat ... mi am spus pctde vedere.... atat.....

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Sam Sept 26, 2009 6:59 pm

mda ...

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Sept 26, 2009 6:59 pm

Sa fim seriosi,ai salon de tatuaje si camanzi de la bimbi.Pai daca ai salon cum ai mentionat tu acele saloane cred ca normal ar fi sa-ti cumperi marfa de la un supplier mare care sigur nu-l gasesti in Romania si care sigur nu it-e frica sa iei tzeapa cum zici tu.Bimbi are marfa dar nu atat cat trebuie sa aprovezioneze saloanele din Romania cred.Si autoclava la 400 lei...sa fim seriosi.Preturile care le are sunt mai mult decat ok pt. ca si marfa e de calitate.Am cumparat si shtiu.Pe site-ul care l-ai dat tu vad multe produse chinezesti la preturi de 10 ori mai mari.Ex. o masina din china la 10$ pe site e 250 lei si mai sunt si altele
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Sam Sept 26, 2009 7:55 pm

godshone a scris:daca eshti fun bimbi inseamna ca traieshti degeaba my prieten ... omul a halit de la mine acum 2 ani numai 2500 de euroi..... bani pe care tu poate tzi luai vreo mashina..... stai linishtit am comandatde sume mari si omul ne adat tzepe ca lumea... aparate facute de el si de ma sa.... tushuri intreite cu apa..... etc tot felul de porcarii.... chiar si anul asta am avut amici care au comandat in neshtiinta de cauza si au primit ori alta marfa ori mai putzine bucatzi...... e o mizerie de om, punct......daca atzi auzit cumva de tushuri de 10 ml saylor jerry la 45 E bucata? ce zici? si alea diluate? tije cu ace incepand de la 3 ron bucata? sterilizator de biberoane vandut drept autoclav la 4 mil? etc? si e tare mnandru de natzionalitatea lui de bozgor imputzit si de fapt mizeria e din campina ..... auzi... ca a avit salon in norvegia si nu mai stiu unde ... si omul face nishte tatuaje de incepator notoriu... pe care culmea... mai cere si bani?..... asta e .... se intalneshte muntele cu marea ....... si auzi aberatzie .... cica are reprezentantza m sharpz si asha ceva nici nu exista n romania...... au incercat oame4ni grei asta si n au reushit...... by the way ..... comandatzi de la tattoo supplies tg muresh... nu confundatzi cu mizeria de bimbi's ....... si mai vizionatzi si lucrarile lui costy tg jiu daca vretzi sa vedetzi arta.... punct... va pup colegi de breasla....

vad ca sant subiect de discutie , godshone sau gunoi sau cum vrei , mizerie fa-o pe mata , si ma scutes-ma de aberatiile tale , sau ai creierul redus , bozgor imputit..................., dar atunci ce esti opincar redus mintal sau ce...............................!ce ai primit ceva cadou de la supplies ca te vorbesti aiurea, sau ce nu mai au profit , asta ie criza, iar pt cunostinta ta da este reprezentanta m sharpz este , si la noi in romania ce a ce treb sa fie demult , dar si acum ie bine,iar un alt punct daca nu ai cunostinta de ceva mai bine taci, poate stii zicala aia............................., sau creierul tau nu permite sa realizeze acest lucru, si sa-mi zici si mie cunostintele alea ale tale care au luat tepe de la mine , sau mai bine dute si linge in *** pe cei de la t g mures poate mai primesti un discount de la ei ! asa ie cand este concurenta mai trimit un fraierica caraiman la inaintare!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Sam Sept 26, 2009 7:56 pm

godshone a scris:vizitator.... dc n ai identitate? mata e tantaloaica amice..... fac oricand lucrari mai frumoasa ca bimbi..... n am nevoie sa fac banii lui bimbi ptr ca ash fi in gaura fatza de cum sunt acum =)))))) asta nu i un ideal...... sa fac banii lui bimbi inseamna sa regresez ......

ti-ar place crede-ma dar nu toti pot!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum