Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

+3
nick_style
Ova-Tattoo Art
Pococi
7 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj - Pagina 2 Empty Re: Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

Mesaj Scris de tattoos Sam Sept 26, 2009 7:58 pm

godshone a scris:nick style... cu toate ca esti leu ca mine ... vad ca esti mai pui si mai ai de invatzat..... nu jigni un om daca nu l cunoshti..... d aia e forum..... sa spunem ce gandim.... deci..... cei neavizatzi sunt mereu cei fara identitate.....leos tattoo din ploiesti a fost tzepuit..... alexoak bucureshti la fel...... pare mi se chiar ca si costy si multe alte nume sonore au avut de afce cu el asha ca nu mi zice ca vb de necunoscutzi..... am batutcu rotary mai bine decat cu aparate de firme k lumea.... deci nu mi zice de bimbi's tattoo mashine guns ... ca e cale lunga.... gata am terminat ... mi am spus pctde vede
re.... atat.....

se vede ca ai creierul mic, nu gluma !!!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Profesionalismul din cabinetele de tatuaj - Pagina 2 Empty Re: Profesionalismul din cabinetele de tatuaj

Mesaj Scris de tattoos Sam Sept 26, 2009 8:00 pm

godshone a scris:daca eshti fun bimbi inseamna ca traieshti degeaba my prieten ... omul a halit de la mine acum 2 ani numai 2500 de euroi..... bani pe care tu poate tzi luai vreo mashina..... stai linishtit am comandatde sume mari si omul ne adat tzepe ca lumea... aparate facute de el si de ma sa.... tushuri intreite cu apa..... etc tot felul de porcarii.... chiar si anul asta am avut amici care au comandat in neshtiinta de cauza si au primit ori alta marfa ori mai putzine bucatzi...... e o mizerie de om, punct......daca atzi auzit cumva de tushuri de 10 ml saylor jerry la 45 E bucata? ce zici? si alea diluate? tije cu ace incepand de la 3 ron bucata? sterilizator de biberoane vandut drept autoclav la 4 mil? etc? si e tare mnandru de natzionalitatea lui de bozgor imputzit si de fapt mizeria e din campina ..... auzi... ca a avit salon in norvegia si nu mai stiu unde ... si omul face nishte tatuaje de incepator notoriu... pe care culmea... mai cere si bani?..... asta e .... se intalneshte muntele cu marea ....... si auzi aberatzie .... cica are reprezentantza m sharpz si asha ceva nici nu exista n romania...... au incercat oame4ni grei asta si n au reushit...... by the way ..... comandatzi de la tattoo supplies tg muresh... nu confundatzi cu mizeria de bimbi's ....... si mai vizionatzi si lucrarile lui costy tg jiu daca vretzi sa vedetzi arta.... punct... va pup colegi de breasla....

pt cunostinta generala sant pe piata cu produse de tattoo exact de 1 an si 7 luni , si producator de masinii de 6 lunii , sau ai un lapsus mintal !si daca nu cunosti pe cineva nu vorbii aiurea , mai bine dute si fa ceva util pt tine ca ie mai sanatos!

Ultima editare efectuata de catre tattoos in Sam Sept 26, 2009 8:08 pm, editata de 1 ori

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Sam Sept 26, 2009 8:07 pm

godshone a scris:vizitator.... dc n ai identitate? mata e tantaloaica amice..... fac oricand lucrari mai frumoasa ca bimbi..... n am nevoie sa fac banii lui bimbi ptr ca ash fi in gaura fatza de cum sunt acum =)))))) asta nu i un ideal...... sa fac banii lui bimbi inseamna sa regresez ......

sant mandru de ce a ce am realizat , banii care iam facut la fel , tu godstore sau cum sa ti spun , mai mult de mancat ca treb sa te multumesti si cu atat ca mai mult nu poti, sau nu-ti permite creierul ala mic si redus!nu te lua de oamenii aiurea ca nu tine, la un momendat iti dai seama ca ai lins pe cine nu treb , sau iti face placere sa te enervezi aiurea pe niste fantezii ce ai visat poate si ai crezut ca este real
, bafta ca ai nevoie!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Dum Sept 27, 2009 5:57 am

parerea mea e sa nu mai bagam oamenii astia in seama,si am mai ajuns la concluzia ca shtia Ceaushescu de ce ne tine inchisi in tzara si nu ne lasa in lume.ce sa te faci cu romanii nostri dusmanosi si plini de invidie si ura.De fapt s-a si vazut ca au speriat lumea.Nu vb. de toti romanii dar majoritatea Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Dum Sept 27, 2009 7:50 am

bimbi... esti rupt de prost amice.... si analfabet pana peste poate.... vada ca inca scrii ie in loc de e... sau tatuiez si d astea...... fraiere cu pedale vezi ca se zice fraierica geamantan nu fraierica caraiman..... incultu' dracu'... nu uita sa i pui acatist la biserica lui leo ptr ca nu m a lasat sa te fac praf la sibiu sluga ordinara ce eshti.....data viitoare ai grija la ce conventzie participi..... dar pardon, am uitat ca data viitoare nu o sa te mai invite nici dracu.... perush moghiorosh..... cred ca mi ai uitat dimensiunile ..... si cota de shmecherie fraiere .... atata tzi zic.... se intalneshte muntele cu marea .... la peninsula am venit cu aproape 80 de motociclishti..... pacat ca n ai aparut ... tu si acolitzii tai de 3 lei vechi ... iar daca i vb de bani.... aminteshte tz
i cu ce mashina am venit acum 2 ani in reghin... cand tu nu sperai la catziva covrigi ..... sa nu mai vorbim cand faceam plaje n monte carlo sau in locuri in care voi le vedetzi pe harta =))) deci banii sunt un ***** ptr mine ... ma agreseazadecat latura de ***** a omului... si omul care o vinde si pe ma sa... ptr nishte hartii =)))) vezi ca ... poate ,,, daca tragi tare de afacerea ta vreo 3 ani poate tzi vand emblema de la motocicleta in rate .... ptr cei interesatzi de id, de nr de tel sau de adresa mea .... lasatzi mesaj privat ... ca eu gata am ieshit... nu vreau s ai stric forumul lui ova cu adevaruri d astea dureroase sau sa intru in polemici cu rahatzi de gen..... hai pac pac ....

godshone

masculin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 46
Data de inscriere : 25/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Sept 27, 2009 8:02 am

(daca eshti fun bimbi inseamna ca traieshti degeaba my prieten .), ce ai scris tu aici este corect ?, iar la fraierica caraiman , (este un munte la noi)este o vorba la noi in zona mai bine zis, dar in fine , pt tine , am fost 3 zile la peninsula,,a, simiti f bine , am sa merg si la anul ca in fiecare an, iar de vorbe sant satul , iar tu nu fii sigur la ce conventie ma duc sau nuo sa fiu invitat stai linistit , iar cu smecheria cu cote si mai ce dimennsiunii, plictiseste pe altcineva , pe mine personal ma lasa total rece, si mai citeste ce ai scris corect si ce nu oricum pt mine ie subiect inchis, si asta ie atat stii , atat duci !!astept o licitatie in viit din partea ta!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Dum Sept 27, 2009 8:09 am

licitatzie?=))) la ce dracu... n ai nimik care sa ma atraga.... nici macar inaltzime n ai ....nici gramatica.... nici fizic..... nici femeie.... absolut nimik.... eshti un 0 barat la noi frate.... nemtudom moghiorosh ca te dabule panchishtii temerap tidai .... auzi sa pleci din campina si sa vb ungureshte..... ie. ieuro, tatuiez, n ai fost tu la peninsula... ca te ash fi vazut.... si crede ma... m am uitat tot timpul in jos.... doar doar .... dar nimik.... la nivelul tau erau doar catziva copilashi... atat ..... aaaaaaaaaa sau erai ala in pirat care facea tatuaje temporare cu hena de 4 ron?

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Sept 27, 2009 8:12 am

laso balta omule , vad cat te poate duce mintea, o zii faina incontinuare, deja devii patetic, mai bine dute in monte carlo ca acolo ie pt tine nu aici in romania normal ce sa te atraga aici, acolo macar este ce sa te atraga sant mai multe posibilitati pt uniii, bafta!!!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Dum Sept 27, 2009 8:18 am

tattoos membru silver ...adica bimbi .... care sta pe invisible ... logic.... daca avetzi un prof de gramatica la indemana rugatzi l va rog sa mi traduca ultima lui fraza , ptr ca eu.,... sa mi bag p de intzeleg ceva din semantica ei.... dar venind de la bimbi =)))) sau mai bine zis bambi ... .... plm..... nu uita fraierica 0721512009 .... sau gushone26.... nu uita ca inca mi datorezi vreo mie de euro careia daca i mai bag si dobanda ,,, tre sa vinzi si pisica aia care te a salvat de la incendiu de vreo 2 ori =)))) asha ca baga mare..... pana nu egalam suma ta cu a mea.... ashteapta te la d astea.... asta i doar inceputul amice...... urmeaza alte si alte site uri... s anu mai vb de linkul si blogul meu.... si catde curand antireclama tv .... asha ca .....muie cacanare ... spor la un tatuaj pe luna.... si la dat diplome false de 200 E aprobate de unguri......

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Sept 27, 2009 8:24 am

eu tie banii treb sa-ti dau , pe ce? dobanda? omule fa ce vrei mi se rupe ,
chiar lucruri mai importante de facut , daca vrei te primesc cu cea mai mare placere la mine , asta daca esti barbat bineinteles, nimic nu este obligatoriu , mie imi plac chestiile face to face , sau hai la mine ,nu prin vorbe ca sant satul , sau daca chiar ai chef de vorba hai sa vorbim pe mess, daca zici ca nu vrei sa murdaresti forumul lui ova , ciuda ie mare la unii!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de godshone Dum Sept 27, 2009 8:26 am

te ashtept... gushone26 .... plm am scris si mai sus... dar tu stii fff bine id ul meu si nr de tel....

godshone

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Sept 27, 2009 8:28 am

da-i accept.

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Lun Sept 28, 2009 12:41 am

ce plm sariti in cearta asea parca ati fii copii ..... ca astia in ziua de azi de 17 -18 ani de sufera de ei .. care are .. care face si plm asea mai departe ....
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum