Intrebare, care ma roade psihic!
+2
Ova-Tattoo Art
senzation
6 participanți
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
Intrebare, care ma roade psihic!
Am facut cateva tatuaje, in viata asta si am evoluat destul de mult in ultimele 2 luni. Acu intrebarea care ma roade e urmatoarea:
Pe langa linia de contur sub piele se vede foarte putin tus sub piele. Pentru a fi mai explicit am s apun 2 poze, una cu tatuaj facut la salon si una cu tatuaj facut de mine:
Tatuaj facut la salon:
Tatuaj facut de mine:
Aceeasi problema e la ambii. Multi spun sa schimb masina. MAsina nu cred ca e o problema deoarece cei care au saloane au spaudling si ms , maisni omologate nu panarami de china. Altii spun ca bag acul cam adanc, se poate sa-l scap peste 3 sferturi de mm, dar totusi si ala de la slaon care are o experienta vasta si o diploma sa fie cu scapari. Vreau o lamurire ca ma roade psihic. Tusul folosit este zuper intenze black, outlining. Acele sunt noi certificate CE.
Pe langa linia de contur sub piele se vede foarte putin tus sub piele. Pentru a fi mai explicit am s apun 2 poze, una cu tatuaj facut la salon si una cu tatuaj facut de mine:
Tatuaj facut la salon:
Tatuaj facut de mine:
Aceeasi problema e la ambii. Multi spun sa schimb masina. MAsina nu cred ca e o problema deoarece cei care au saloane au spaudling si ms , maisni omologate nu panarami de china. Altii spun ca bag acul cam adanc, se poate sa-l scap peste 3 sferturi de mm, dar totusi si ala de la slaon care are o experienta vasta si o diploma sa fie cu scapari. Vreau o lamurire ca ma roade psihic. Tusul folosit este zuper intenze black, outlining. Acele sunt noi certificate CE.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Re: Intrebare, care ma roade psihic!
Introdu acele mai putin in piele. Tu introduci acele in Lipoderm (stratul de celule grase) unde pigmentul migreaza.
toate tatuajele trebuie batute incet , fara graba, mai ales conturul, si nu trebuie sa introduci tare acul in peiel,
aplici vaselina si acul tre sa alunece si sa lasa o linie frumoasa
foloseste ace de contur de 5, chiar daca nu iti iese perfect conturul ai timp sa-l "construiesti" incet incet daca mai dai odata peste el
deci nu e nici o graba, e o treaba care necesita rabdare
si la shading si umplut la fel
aplici vaselina si acul tre sa alunece si sa lasa o linie frumoasa
foloseste ace de contur de 5, chiar daca nu iti iese perfect conturul ai timp sa-l "construiesti" incet incet daca mai dai odata peste el
deci nu e nici o graba, e o treaba care necesita rabdare
si la shading si umplut la fel
am resuit sa perfectionez tehnica de lucru, sunt multumit momentan de ce am realizat. Acum vreau sa vad cat de bunes tusurile alea dark gray si light gray care le-am luat de la tine atti. Pana acum am fost multumit de tusurile tale sunt super bune.
senzation- Membru Gold
-
Adica de le el luate
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
aceeasi problema am avut-o si eu cu tusul sub piele este posibil sa fie de vina si tusul, insa cea mai des intalnita problema este introduci acul prea mult, acum o alta intrebare am eu. Legata de tusul de la articole tattoo, am cumparat din anglia o masina micky sharpz si cateva tusuri printre care si un super zero de la intenze, iar cand am ajuns in romania am cumparat super zero si de la articole tattoo. Nu am mare experienta ca si tatuator nu tatuez decat de 3 ani insa am trecut de faza cu introdusul acului prea adanc sau nu suficient de adanc. Intrebarea mea este de ce tusul cumparat din anglia este mai negru decat asta cumparat din romania diferenta nu este mare insa un ochi cunoscator observa. Imi cer scuze daca sunt off topic, sau daca trebuia sa postez in alta parte. Am uitat sa mentionez din anglia am cumparat la 60 de ml si de aici la 320 ml, dar nu cred ca are vreo importanta.
papoasu- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
tot ce se gaseste pe piata romaneasca e mai slab ca si calitate fata de cele din strainatate. Am facut si eu comparatie intre o culoare eternal de la noi si una eternal din america si alea americane sunt net superioare. Acum am trecut si eu de faza cu acu bagat prea mult si s-a rezolvat problema.
senzation- Membru Gold
-
Daca tusurile sunt originale nu ar trebui sa difere.
Intensitatea negrului difera in functie de culoarea pielii.
Intensitatea negrului difera in functie de culoarea pielii.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Da intradevar intensitatea culorilor in general difera in functie de culoarea pieleii si eu ar trebui sa stiu mai bine deoarece am vitiligo si am tot experimentat pe mine. Insa io vb despre 2 nuante de piele f asemanatoare. Io am mai vb cu cineva si mi-a zis ca s-ar putea sa fie din cauza ca tin tusul intr-un flacon transparent expus la lumina, sau din cauza ca apa pe care o folosesc sa curat tattoo contine prea mult clor si calcar etc etc etc. Si inca o intrebare: Eu tare as vrea sa imi prepar singur culorile in special negrul, stie cineva de unde pot cumpara materie prima din Romania sau macar daca se gaseste pe la noi?
papoasu- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
da vezi ca sunt la mickei sharpz paste pt culori. E o pasta neagra care o combini tu cu apa si iese tus. Dar e cam scumpa.
senzation- Membru Gold
-
unde o gasesti???
tattoo_by_flo- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010
nu mai stiu pe ce site am vazut, oricum era din anglia parca.
senzation- Membru Gold
-
Tattoo Art Forum :: Tattoo :: Tattoo Fun
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum