Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

+15
subsonique
Boyka
magicn12
Xust
danieleion
xx-cata-xx
sever
Pick
pixxel
mariusik
young_boy_florin
senzation
nick_style
tattoo_by_flo
nosferatum
19 participanți

Pagina 11 din 15 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul

In jos

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 Empty Re: prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 8:44 pm

Nu imi dau exact seama dar mi se pare ca distanta la liner este prea mica. Ai incercat sa il reglezi si dupa regula lui 8, adica sa se vad 8-ul la tumburucul ala de la bara de armare?
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 Empty Re: prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

Mesaj Scris de Boyka Sam Iul 23, 2011 8:49 pm

adica acolo unde vine chestia aia de cauciuc nu?

Boyka
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 59
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 8:51 pm

dap! trebuie sa se vada doua cerculete unul langa altul cand merge. Ceva de genul. Eu am mai spus-o, la mine le reglez dupa cum le simt, asa m-am invatat si asa imi merge. Cred ca depinde de fiecare aparat in parte. Dar incearca si asa.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Sam Iul 23, 2011 8:54 pm

Mie mi se pare ca ai destul spatiu la liner, are lejer 1mm si cva, dar cum a zis si mariusik nu e cva batut in cuie distantele astea.Fiecare aparat e diferit si functioneaza diferit.Incerca si teoria lui 8 dar in principiu verifica si cata tensiune ai, asta daca ai prin casa un cantar electronic.
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Boyka Sam Iul 23, 2011 8:56 pm

nu vad nici un 8...se vede dubla chestia aia dar nici de cum 8 aveti un tutorial cv ca am cautat si pe you tube dar nimik

aaaaa gata am inteles trebuie sa privesc in fata aparatului nu din lateral:D

Boyka
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Boyka Sam Iul 23, 2011 9:39 pm

oare sa pun pe liner bobinele de 12 de pe shader?

Boyka
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 9:46 pm

daca folosesti shaderul si la color lasa bobinele mai mari pe el ca acol ai nevoie de putere,in general linerele au bobine mai mici pt ca si merg cu grupari mai mici.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de subsonique Sam Iul 23, 2011 10:50 pm

@Boyka
Nu as vrea sa o iei ca pe o ofensa insa am cateva sugestii pentru tine.
Observ ca esti foarte entuziasmat de noul tau hobby ca sa zic asa, ceea ce e lucru foarte bun insa... eu iti recomand sa te opresti momentan cu cercetarile tehnice pentru ca sunt atat de multe si atat de personale incat cu greu o sa iti gasesti o maniera proprie.
Ideal ar fi sa te apuci momentan sa tatuezi cat mai multe tribale si tatuaje mici colorate integral pentru ca sa iti exersezi mana si sa ai o idee cam care este limita ta si cand consideri ca e suficient pentru a face pasul urmator...
Crede-ma ca nu ti-o zic cu rautate, dar numai dupa un anumit numar de tatuaje poti reconsidera pozitia ta vis-a-vis de SHADING...ee, si in momentul cand ajungi la partea aia de abia de acolo te poti orienta dupa anumite sfaturi "cum setez pentru shading, ce fel de arcuri pentru aia, pentru cealalta, etc"....
Pun pariu ca nu ai citit o boaba din materialele de pe forum sau daca ai citit le-ai citit evaziv... da-le o sansa si uita-te pe ele... ai acolo absolut toate informatiile necesare de baza inclusiv tehnici de lucru sau de setare a aparatelor...
Repet, nu ti-am zis cu rautate...
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:57 pm

subsonique a scris:@Boyka
Nu as vrea sa o iei ca pe o ofensa insa am cateva sugestii pentru tine.
Observ ca esti foarte entuziasmat de noul tau hobby ca sa zic asa, ceea ce e lucru foarte bun insa... eu iti recomand sa te opresti momentan cu cercetarile tehnice pentru ca sunt atat de multe si atat de personale incat cu greu o sa iti gasesti o maniera proprie.
Ideal ar fi sa te apuci momentan sa tatuezi cat mai multe tribale si tatuaje mici colorate integral pentru ca sa iti exersezi mana si sa ai o idee cam care este limita ta si cand consideri ca e suficient pentru a face pasul urmator...
Crede-ma ca nu ti-o zic cu rautate, dar numai dupa un anumit numar de tatuaje poti reconsidera pozitia ta vis-a-vis de SHADING...ee, si in momentul cand ajungi la partea aia de abia de acolo te poti orienta dupa anumite sfaturi "cum setez pentru shading, ce fel de arcuri pentru aia, pentru cealalta, etc"....
Pun pariu ca nu ai citit o boaba din materialele de pe forum sau daca ai citit le-ai citit evaziv... da-le o sansa si uita-te pe ele... ai acolo absolut toate informatiile necesare de baza inclusiv tehnici de lucru sau de setare a aparatelor...
Repet, nu ti-am zis cu rautate...

+10

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Dum Iul 24, 2011 6:57 am

Parerea mea e sa aruncati aparatele de china la gunoi ca nu ajunge-ti nicaieri. Eu am scos la vanzare deaja aparatele de china si ma las de tatuat 1,2,3 ani pana strang suma necesara sa-mi cumpar niste aparate performante si tot ce tine de tattoo,care s ama ajute sa evoluez. Pana atrunci am sa continui pe partea de desen si poate si pe cea de aerograf. Daca nu ai scule de calitate,ajungi la un prag peste care nu mai poti trece. Asta o poate spune orice tatuator cu experienta.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Boyka Dum Iul 24, 2011 8:08 am

eu cred ca nu conteaza foarte mult pana la urma aparatul poti sa faci cv frumos si cu un "made in china"...adevaru e ca e alta treaba cu cv original dar eu as vrea ca momentan sa ma invat cu astea si dupa sa trec la cv bun

Boyka
Membru Silver
Membru Silver

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Dum Iul 24, 2011 8:24 am

acu pentru ca esti la inceput ai sa vezi o evolutie serioasa,si o sa ti se pare super masinile chinezesti,dar dupa 1-2 ani de tatuat cu ele ai sa vezi ca ajungi la un nivel de care nu o sa poti trece cu aparatele chinezesti.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Joi Iul 28, 2011 8:35 pm

Recomand aceasta masina ..daca pot sa spun asa e "dracu in persoana"...incredibil puterea si tot odata finetzea cu care lucreaza se pot cumpara separat inca doua axuri ,in total avand trei lovitura scurta medie si lunga iar finetea"ghive" a loviturii este reglabila chiar mai fina decat a unui shader pe bobine....intentionez sa mai achizitionez inca doua. Deci recomand cu toata increderea este o masina cu adevarat deosebita ca si calitate si posibilitate de reglare!!!

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 14487738.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 74281484.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 87107631.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 84030011.th

masina se poate achizitiona pe www.tattoosafe.de (este siteul de unde imi comand eu majoritatea produselor) ,masina vine cu medium stroke dar recomand achizitionarea si a short stroke si long stroke(se platesc separat) si a unu clip cord eikon aurit pt mai bun contact,pretul cu tot cu aceste accesorii ajunge la 600 de euro dar cu cele 3 strokeuri face exact cat 3 masini de calitate super avansata.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Joi Iul 28, 2011 8:51 pm

sever a scris:Recomand aceasta masina ..daca pot sa spun asa e "dracu in persoana"...incredibil puterea si tot odata finetzea cu care lucreaza se pot cumpara separat inca doua axuri ,in total avand trei lovitura scurta medie si lunga iar finetea"ghive" a loviturii este reglabila chiar mai fina decat a unui shader pe bobine....intentionez sa mai achizitionez inca doua. Deci recomand cu toata increderea este o masina cu adevarat deosebita ca si calitate si posibilitate de reglare!!!

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 14487738.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 74281484.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 87107631.th

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 11 84030011.th

masina se poate achizitiona pe www.tattoosafe.de (este siteul de unde imi comand eu majoritatea produselor) ,masina vine cu medium stroke dar recomand achizitionarea si a short stroke si long stroke(se platesc separat) si a unu clip cord eikon aurit pt mai bun contact,pretul cu tot cu aceste accesorii ajunge la 600 de euro dar cu cele 3 strokeuri face exact cat 3 masini de calitate super avansata.
+ 10*1000 bani sa ai!!! super tare din ce am vazut pe net plus ce am auzit de la tine!!! Face dragon fly si altele!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Joi Iul 28, 2011 8:58 pm

face tot crede-ma ,cel putin la posibilitatea reglarii finetii atat cat si a puterii,daca vroiam dragon aveam dragon sau chayene sau alceva,mia fost recomandata sincer de cine trebuie si nu sa inselat deloc de asta o recomand si eu mai departe deci sfatul meu stati pe burta cu cheluitul strangeti banii si o sa aveti 3 masini super tari in una,sunt sigur ca o sa- mi multumiti de sfat!
ps: merge cu acele normale nu necesita ace speciale ca si chayene .recomand ace 0.30 si 0.25 pt ea.

motivul ca mai achizitionez inca doua este ca in regim de salon nu ai timp sa tot schimbi axele in timpul lucrului dar pt un tatuator home made care are tot timpul din lume este mai mult ca suficient doar una avand toate 3 axele(short,medium,long).
PS: tatuajul de pe mine(cel color) este facut cu un stimga rotary dar modelul anterior(hyper V2). Fly este ultimul scos si are mai multe chestii noi plus este autoclavabil.(pe mine unu ma innebunit).

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de pixxel Joi Iul 28, 2011 9:31 pm

Ma gandesc ca sunt supermasini. Very Happy. Am observat ca majoritatea se indreapta spre rotary, cred ca asta este viitorul. Deja imi pun banii la pusculita. Very Happy
https://www.youtube.com/watch?v=LDEaHyoY8vM&feature=related
pixxel
pixxel
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 119
Data de inscriere : 15/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Joi Iul 28, 2011 9:35 pm

pai la rotary ai avantaje multiple.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Vin Iul 29, 2011 4:08 am

pixxel a scris:Ma gandesc ca sunt supermasini. Very Happy. Am observat ca majoritatea se indreapta spre rotary, cred ca asta este viitorul. Deja imi pun banii la pusculita. Very Happy
https://www.youtube.com/watch?v=LDEaHyoY8vM&feature=related
Crezi ca asta e viitorul? Cu siguranta.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iul 29, 2011 5:20 am

Si eu vreau una da`n-am bani Smile
Se scoate la vanzare una frumusete de masina cumparata din SUA,pot demonstra,setata ca liner,arcuri eikon 20-20 dar se poate folosi si ca shader schimband arcurile,bobine de 10.Functioneaza impecabil.
O vand deoarece e prea grea pentru mine.
Pret 250 lei sau 275 tot cu grip plus taxele postale daca se trimite prin posta.
Dupa 3 zile daca cumparatorul nu e multumit se inapoiaza banii.
[img][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img593/5126/dsc03681x.jpg][/IMG] [/img]
[img][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img855/3066/dsc03682l.jpg][/IMG] [/img]
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Vin Iul 29, 2011 7:29 pm

bre da asta de cand o mai ai,ca nu o stiam.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iul 29, 2011 8:08 pm

E prima mea masina buna dupa chinezarii Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Lun Aug 01, 2011 4:05 pm

am postat pozele asa cum am promis,mai am cateva mici detalii de terminare dar sunt cam insemnificative deci cam asta e salonul...Smile...astept pareri..tks!

https://2img.net/r/ihimg/g/7/34882069.jpg/

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Lun Aug 01, 2011 4:19 pm

sti ce imi place mie cel mai mult tabloul ala de deasupra scaunului alb! Very Happy Very Happy in rest este super! sa l stapanesti sanatos si cat mai multe tatuaje! cheers cheers
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Lun Aug 01, 2011 5:12 pm

cheers ms mult!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 15 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum