Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

+8
nosferatum
sever
senzation
mariusik
tattoo_by_flo
CryTattoo
young_boy_florin
togan
12 participanți

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele - Pagina 4 Empty Re: Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 12:25 pm

PLM!!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele - Pagina 4 Empty Re: Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

Mesaj Scris de nosferatum Lun Apr 04, 2011 12:42 pm

unde e cearta ca nu o vad? si care era motivul de la care a inceput tot? ca am zis ca stiam de reteta si nu am spuso pe forum? sau care a fost problema ca nu prea imi dau seama, terminati cu toate prostile astea si apucativa de lucruri concrete...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 1:02 pm

Question Neutral
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Lun Apr 04, 2011 1:10 pm

lucruri concrete=mai multe tatuaje si mai putina cearta din prostii
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 1:11 pm

asta spun si eu... pacat totusi ca se intampla
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Lun Apr 04, 2011 1:12 pm

am propus o idee la topicul cu ce mai desenam si tatuam, astept niste propuneri si daca e o idee ce se poate realiza
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 1:16 pm

Am vazut si nu stiu cum s-ar putea pune in aplicare. Ideea de concurs este putin cam dificila. Cine sponsorizeaza, ce anume, care sunt criteriile dupa care se alege flashul etc.??? Sunt ele multe.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Lun Apr 04, 2011 1:23 pm

nu e vorba de nici o sponsorizare, e un concurs intre noi, iar criteriile dupa care se alege e cum am spus ,votam care e cel mai bun, si nu cu voturi din alea "eu ma votez pe mine"...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 1:39 pm

Atunci vom vedea acolo cateva desene interesante...daca vor intra cativa in jocul asta pt ca am vazut ca nu se prea mai inghesuie lumea cu postari.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Lun Apr 04, 2011 5:51 pm

Smile)) acum am vazut ce discutati voi aici Smile)))) din pacate eu am dat deja raspuns la concurs si sunt singurul care si sponsorizeaza Smile)))))))))))))))

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_maker Dum Apr 17, 2011 8:19 pm

Am si eu o intrebare..pt cineva poate ii absurda,dar vreau un sfat ce de facut ca sa se primeasca mai reusit,nu am facut la asa dimensiuni inca si...nna....Un tatuaj pe tot spatele,cum de facut mai bine? De desenat de mana direct pe piele sau cumva cu desenul impartit pe mai multe foi A4? Sau poate este alta metoda?Tatuajul nu e greu,dar vreau sa se respecte simetria modelului si sa arate bn
tattoo_maker
tattoo_maker
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 35
Data de inscriere : 25/02/2011

http://www.mytattoo.my1.ru

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Apr 17, 2011 8:26 pm

Depinde ce anume ai de facut. Ce model ai? Cum arata, cat este de complex?
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_maker Dum Apr 17, 2011 8:30 pm

Pai...e un inger cu aripile desfacute
tattoo_maker
tattoo_maker
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Apr 17, 2011 8:39 pm

Depinde de model si cat de mare este de fapt... si eu am o chestie de genul de facut pe viitor. Partea mai complicata la mine este corpul asa ca probabil il voi transfera... si daca va fi cazul si aripile. Dar daca ai mana buna la desen atunci il poti desena, dar doar daca ai mana buna sa nu iasa altceva. Se mai pune problema daca vei reusi sa pastrezi desenul pe piele in cazul in care ai nevoie de el mai mult timp. Va trebui sa il fixezi cumva acolo iar pt asta stiu ca este spray stuff. Dar asta e valabil daca lucrezi cu shaderul nu si daca te pui sa trasezi totul... Pune o imagine si poate vb mai la obiect.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Apr 17, 2011 8:40 pm

Si mai e ceva... fluiditatea! Cand il faci la mana il asezi exact cum vrei pe corp!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_maker Dum Apr 17, 2011 8:46 pm

Pai la asta ma gandeam si eu..sa fac o schitza sau nustiu..mana parca o am buna,lumea zice ca am o bucata de talent Smile) modelu in sine inca nu il am,tre' sa il combin intre 2-3 modele,de asta..mai mult ma gandesc cum sa respect simetria,ca e chiar simetric si..ar fi o varianta sa fac desenul in marimea lui reala pe o coala mai mare si dupa aia sa il pun pe bucati de foi A4 cate vor fi nevoie nu?
tattoo_maker
tattoo_maker
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mar Apr 19, 2011 4:21 am

Legat de transferul cu solutia din mennen si gel aloe vera vreau sa fac cateva precizari pentru cei care nu au lucrat cu ea dar au de gand. Pentru ca efectul sa fie de durata si timpul de uscare sa fie cat mai mic trebuie curatata bine pielea inainte de a o aplica si lasata sa se usuce foarte bine. Pielea nu trebuie sa fie catusi de putin umeda. Se va aplica o cantitate mica de crema (nu trebuie multa pentru a-si face efectul) si se va masa cat mai bine in piele pana pielea nu va mai fi uleioasa. Se aplica transferul si se lasa 30 de minute. Verificati si daca se sterge cat de cat mai lasati putin dar 30 de minute, aplicat corect, ar trebui sa fie suficient. Cei care folosesc Stencil Stuff ar trebui sa stie deoarece se aplica in acelasi mod. Wink
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Vin Apr 22, 2011 7:28 pm

cum sa las 30 de minute Smile Pai in 30 de minute bat un contur. Eu las maxim 5 minute si nu mi se sterge conturul Wink Sa nu va puna naiba sa folositi menen simplu, fiindca se sterge imediat.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Vin Apr 22, 2011 8:24 pm

man, in 20-30 de minute se usuca bine trasferul si daca ai un tattoo de lunga durata crede-ma ca nu vreu sa dipsara!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Apr 23, 2011 11:03 am

senzation in alea 30 de minute iti pregatesti sculele si campu de lupta Smile
incepi cu transferul si apoi pana se usuca iti pregatesti ce ai de pregatit...simplu:)

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Apr 24, 2011 5:39 am

sever a scris:senzation in alea 30 de minute iti pregatesti sculele si campu de lupta Smile
incepi cu transferul si apoi pana se usuca iti pregatesti ce ai de pregatit...simplu:)
Asculta ce zice omul asta senzation! Graba in tatuaj nu are ce cauta! Asta incep sa o invat din ce in ce mai bine cu fiecare lucrare! Incet, metodic si rezultatul va fi pe masura!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Lun Apr 25, 2011 6:57 am

la fel se procedeaza si cu dettolu dupa ce se aplica se lasa cam 30 min sa se imprime bine in piele si conturul se sterge foarte greu !am vazut pe cineva care face un portret asa si a durat cam 3 4 ore tatuaju si nu sa sters! diferenta este ca dupa ce lai aplicat sar putea sa nu mai poti folosi sablonul si a doua oara daca este nevoie pe cand la stencil stuff poti sal reaplici de mai multe ori! si chestia aia din aloe vera si menen e practic acelas lucru cu stencil stuff decat ca cei care il fac nu pun deodorant tocat la blender si gel de la farmaci ci substantele care se gasesc in astea doua pana le iese pasta!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de CryTattoo Mar Apr 26, 2011 3:37 pm

Si cu dettolu merge sa aplici sablonu a doua oara chiar si a treia oara cel putin la mine a functionat si ramanea chiar bine Very Happy
CryTattoo
CryTattoo
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Data de inscriere : 06/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Mar Apr 26, 2011 5:47 pm

conteza mult si cum pregatesti pielea inainte ! multi dau cu spirt sau dezinfenctant (nu stiu exact cum ii zice) acesta ,,usuca ,, pielea si sablonul ramane mai mult timp! sterg fara sa mai ramana nimic p piele(plus ca e mai bine sa faci operatia asta dupa se ai ras tot paru sa nu ramana mizerie sa o impingi cu acu sub piele) si apoi aplica dettolul si tamponeaza cu un servetel excesul ! nu trebuie sa fie pielea fleasca (daia se strica sablonul) , cat sa se transfere tot desenul nici prea uscat sa nu ramana tot!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Vin Mai 06, 2011 12:00 pm

Pai faza cu ''e mai bine sa faci operatia asta dupa se ai ras tot paru sa nu ramana mizerie sa o impingi cu acu sub piele'' este ca oricum trebuie sa speli bine pielea inainte cu solutie cu sapun verde (sau alt antibacterian), sa o razi si sa aplici un dezinfectant (prefer dettol, dar nu antisepticul asta pe care il folosim pentru transfer!!) pentru ca astfel inlaturi si murdariile si bacteriile si secretiile normale ale pielii. Iar eu cand lucrez cu dettol il aplic cu un servetel cu care frec bine pielea. Aplic dettol pe servetel de cate ori este necesar si astfel controlez si cantitatea care ramane pe piele. Dar, in orice caz, dupa cum ai zis si tu Florin, si am mai spus si eu, pielea trebuie sa fie undeva intre umezita si uscata. Eu ma ajut dupa ce pun foaia cu transferul si de servetelul cu dettol dar nu este nevoie neaparat.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum