Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

+8
nosferatum
sever
senzation
mariusik
tattoo_by_flo
CryTattoo
young_boy_florin
togan
12 participanți

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele - Pagina 3 Empty Re: Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

Mesaj Scris de nick_style Dum Feb 06, 2011 8:17 pm

Rasare da`bate-n geamu altora:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele - Pagina 3 Empty Re: Imprimarea modelului de pe foaia de transfer pe piele

Mesaj Scris de senzation Lun Feb 07, 2011 8:25 am

plm sunteti 2 tatuatori in oras si nu se tatueaza mai nimeni, la noi suntem 100 tatuatori si tatuam mai toti.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Lun Feb 07, 2011 7:56 pm

o vai nu exagerezi un pic?sau poate e o gluma intre tine si nick si nu mam prin io??!!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Varsta : 40
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Feb 07, 2011 8:02 pm

Nu e o gluma si cam are dreptate lol!
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de articole tattoo Vin Mar 11, 2011 5:25 pm

cel mai bun este stencil stuff , nu se sterge si este organic
este bun si detolul
articole tattoo
articole tattoo
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 46
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.articole-tattoo.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Mar 19, 2011 7:37 pm

sever a scris:detolul nu e de transfer e solutie dezinfectanta si pt transfer e slab,stancil stuff e bunicel da nu cel mai ,sped stik se duce repede ,daca vreti ceva tare incercati asa si sa imi dati raspuns daca se compara cu ce ati vazut pana acum:)): 100% manen spead stik solid amestecat in blander cu 50% aloe vera gel lotiune de corp(sa fie neaparat aloe vera GEL) gelul din lotiunea de corp cu aloe combinat cu stikul face treaba ,obtineti o crema aplicati puneti stencilul si lasati sa se usuce si tine mai mult ca toate cacaturile ce le-ati incercat vreodata,bafta astept raspuns .si asta sa invete restu secretosilor sa nu mai tina totu pt ei:))) o sa va ajute mult bafta
Am reusit si eu sa fac solutia. Mi-a iesit cam pastoasa mai degraba dar important este ce face. Este demential cum transfera desenul de pe foaie. Am incercat si cu un desen mai sters si tot inchis il scoate pe piele. Iar la cat il tine.... nu imi venea sa cred cand dupa numai 15 minute (nu mai aveam rabdare sa stau macar 20-30 minute cat ar trebui) ca sa il fac sa paleasca a trebuit sa-l frec de nenumarate ori cu un servetel de hartie umed si degeaba. Si pana si dupa ce am facut baie si m-am frecat si cu un burete cu sapun tot se mai vede o parte din contur. Multumim pentru sfat sever! Sa ai parte numai de bune!!!! Poate de acum voi putea si eu sa renunt la a mai trasa tot desenul si la a face desene animate in loc de tatuaje!!! Very Happy cheers
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Sam Mar 19, 2011 8:16 pm

ma bucur ca ti a reusit solutia, o folosesc de cand am dat cu ochii de video...e cva de neimaginat cat de bn tine
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Mar 19, 2011 8:33 pm

Am mai facut o incercare si dupa 40 de minute de la transfer nu se mai sterge deloc cu servetel umed. Poate s-a dus vreo 5% din intensitate dar... Concluzie: folositi aceasta reteta! Eu de abia astept sa o folosesc la tatuaj. Good shit!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Mar 23, 2011 5:54 am

Am reusit si eu ieri sa fac solutia,a fost ceva mai greu ca eu am robot de bucatarie care are si blander si nu prea iesea treaba.Dupa multe incercari si multe zguduieli de robot a iesit si pasta magica.
Ce pot sa spun,miroase foarte bine in comparatie cu solutia de transfer de la micky sharpz care miroase ca detergentul de vase si desenul imprimat am reusit sa-l sterg doar cu sapun si partea abraziva de la un burete si mult frecat Smile
Acum sa vad in timpul tatuajului cum se comporta.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Mier Mar 23, 2011 9:06 am

ala in videoclip zicea ca merge mai repede daca bagi sticku la microunde un pic sal topesti!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Mar 23, 2011 11:45 am

Deci pot sa zic ca mi-a trcut si kjie prin cap ideea si am facut asa:)\
Am pus intr-un recipient mic stick cu gel si dupa asta la micounde unde s-a facut ca o solutie,ca apa subtire iar dupa cateva minute s-a facut ciment:)La blender a ramas pasta.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mier Mar 23, 2011 2:18 pm

Am incercat eu acum ceva vreme chestia asta si este de kk. S-a topit dar imediat ce a intrat in contact cu cealalta solutie s-a intarit. Adevarul este ca nu am dat-o la blender. Dar de ce sa il mai si topesti, reteta lui Sever este foarte buna. Eu am folosit mennen solid verde si l-am amestecat cu gelul pana a devenit ca o pasta omogena. Am fost nevoit sa pun ceva mai mult gel dar fara nici o problema. Transferul tine de nu iti vine sa crezi.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mier Mar 23, 2011 2:20 pm

Exact Nick. Nu am vazut mesajul tau... Exact asa am patit si eu: lichid... solid, dar mai tapan ca inainte Very Happy . Mai bine il dai prin razatoare direct in blender, pui gelul si bzzzzzzzzzzzzz. Rezulta pasta minune.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Dum Mar 27, 2011 9:59 pm

mariusik felicitari ca esti singurul om normal la cap care intelege romaneste ce am scris si a avut si rezultat in rest la restul pot sa va spun atata ba oameni sunteti turci???? te invata omu si nu ti bine cand ti bine ???? azi maine tatuati cu cuptorul ala cu microunde ....extraordinar looome Smile) in fine...numa bine ...dati pe clipuri si microunde pana va iasa ce drac vreti sa va iasa....

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Mar 28, 2011 5:50 am

Pai am facut dupa reteta originala si a iesit foarte bine.
Aia cu microundele a fost un experiment Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Lun Mar 28, 2011 9:42 pm

ma refeream la altii nick gen cum am vazut la nosferatum ca stia reteta de o suta de ani si nus care mai zicea de nu stiu ce clip ...is curios oare de ce dupa razboi multi viteji se arata da pana atunci toti tac si isi tin informatiile in *** ,oare genu ala de oameni cred ca se imbogatesc cu secretele lor cu tot?Smile no way isi pierd respectul si se vede caracterul ba chiar miroase nu doar ca se vede,scuze pt limbajul urat dar il fiolosesc cu placere in astfel de cazuri sincer:)

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mar Mar 29, 2011 5:22 am

Pentru cei care folosesc dettolul pentru transfer si nu stiu sau nu au incercat: inainte de a aplica transferul masati bine pielea cu dettol timp de cateva minute aplicand in 2-3 runde dettol in cantitati mici si cand pielea nu este nici umeda si nici uscata aplicatti transferul ajutandu-va de un servetel umezit cu dettol. Timp de uscare pentru ca transferul sa tina foarte mult este in jur de 30 de minute, chiar 40. Ideea este sa deschideti porii cat mai bine prin masare cu dettol, astfel indigoul va intra in piele si dupa ce se va usca se va sterge foarte greu. Asta daca nu folositi amestecul de aloe cu mennen sau stencil stuff!!! Wink
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Mar Mar 29, 2011 8:31 am

ma lasa poola cu voi frate !!! ce va mai opariti ! ca ala a facut asa ,ca ala nu a inteles ,ca ala.... omul intelept invata ce e de invatat... eu unu nu am incercat aceasta reteta deoarece mi-am cumparat ss acum o saptamana. trebuia sa ma laud??? sever, nu inteleg de ce incerci sa te impui sa inteleaga reteta care o folosesti tu !!! cine vrea sa inteleaga e bine cine nu,nu !!! la canal cu ei !!! nu m-am putut abtine jur !!! marius ,buna explicatie !!!

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Mar Mar 29, 2011 11:41 am

deci sa inteleg mai bine cum sta treaba, eu daca am vazut la unu dp tube chestia asta cu amestecul de aloe, tre sa o postez imediat pe forum, ca altfel era secret de stat?? eu nici nu am crezut ca e asa de important avand in vedere ca inainte foloseam detol, si majoritatea faceau la fel sau deodorant.
asta e linkul cu pricina
https://www.youtube.com/user/TATTOOTRAINING#p/u/40/g823zGd7bEE

iar daca cineva era interesat cu adevarat si avea probleme cu imprimarea si durata sablonului cauta la fel cum am cautat si eu si am dat de acest video, nu sa stau sa imi cada in gura o info sau alta, am probleme in legatura cu cva intreb sau caut pana gasesc ceea ce caut.
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Sam Apr 02, 2011 10:24 pm

SECRETE DE STAT ??? un videoclip cu o idee care habar naveam daca e buna!!! e un topic paici nu mai stiu exact care unde nosferatum a postat un video de pe youtube cu reglaje la aparat io iam raspuns cu altu mai in gluma (videoul cand sfarama ala aparatu cu ciocanu) pe aceasi pagina pe youtube am gasit si videoclipu cu STENCIL SHIT cand a aparut topicu asta am postat si linku pt ca am vazut ca e pe bune cu solutia asta! pe canalul utilizatorului TATTOOTRAINING (cel care face solutia de transfer) se gasesc o gramada de informati utile despre reglaje , cum sa intreti un aparat ,despre surse s,a,m,d, cati dintre voi stiati?? presupun ca niciunu pt ca am tinut io secretu despre ceva care e la indemana tuturor!!! desi nu sunt foarte mandru am descarcat o gramada de filme si carti de pe torrente ! nici de astea nu se stia? daca am o copie a cartii lui guy aitchinson sau a filmelor lui carlton trebuie acu sa strig ca la piata p forum sa ma dau mare ?! daca cineva are o nelamurire si stiu si io ceva ii raspund cu cea mai mare placere dar nu ca sa devin ,, supererou ,, p forum !
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Dum Apr 03, 2011 5:04 am

Ati luato razna Smile)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Dum Apr 03, 2011 9:01 pm

super erou pe forum....ai inteles total pe dos si sincer regret acum ca mi-am pierdut orele pe aici numai bine va doresc si munca buna .

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Apr 04, 2011 5:30 am

Pai ce treaba ai tu cu young boy,noi te vrem aici Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 6:34 am

Crying or Very sad Ce dracu bai baieti!!!! Sever, nu cred ca ar trebui sa iti para rau pentru nimic!
PLM..... Neutral
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Lun Apr 04, 2011 12:24 pm

Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar PLM... ce super erou frate?!!! Va legati de **** lui Sever pt ca a fost venit cu niste replici mai usturatoare de parca a-ti fi niste fetite!!! Nu v-a futut nimeni, a spus cateva vb si atat. Si ce a spus a fost din experienta proprie nu din filmulete de pe net asa cum facem mai toti pe aici! Dati-i dracului pe astia care chiar lucreaza in saloane si stiu prea bine ce vb sa ramanem doar cu filmuletele noastre!!! Din tantar s-a facut ditamai nenorocitu' de armasar si pute!!!! Dupa cum am spus nu vreau sa ma cert si nu ma supar pt ca nu va cunosc personal pe toti dar mi se pare ca prea va atacati pt nimic. Nu si-a bagat nimeni p**** in voi personal!!!! Mai bine sa facem ce trebuie si sa postam lucrari si sa invatam in continuare, adica ceva constructiv, in loc de distructiv!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum