INTENZE INK FAKE or ORIGINAL?
+11
danieleion
alinalin
emtix
CobraSupplies
senzation
Ova-Tattoo Art
young_boy_florin
tattoo_by_flo
nick_style
mariusik
tattoo_maker
15 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: INTENZE INK FAKE or ORIGINAL?
NU te mai obosi "Alinalin" clienti mei stiu ce stiu, si ce vand. Asa ca nu este suficient sa te uiti dupa niste poze si detali pe un site sa-ti faci o parere despre produsle care se vand pe acel website. O data ce vanzarile cresc de la luna la luna asta inseamna la tine ca sunt "de proasta calitate" ? sa fi iubit tu si reclama ta gratuita.
Stima pentru cei care vorbesc nefondat ca tine
CobraSupplies a scris:NU te mai obosi "Alinalin" clienti mei stiu ce stiu, si ce vand. Asa ca nu este suficient sa te uiti dupa niste poze si detali pe un site sa-ti faci o parere despre produsle care se vand pe acel website. O data ce vanzarile cresc de la luna la luna asta inseamna la tine ca sunt "de proasta calitate" ? sa fi iubit tu si reclama ta gratuita.
Nu vreau sa te jignesc tyno dar da am cumparat de la tine si am intalnit de mai multe ori tusuri fake de la intenze si ace care au ajuns la mine desfacute si da stiu cum arata o sticla de intenze originala si una fake,nu vorbesc din ce am vazut in poze si faza cu vanzarile crescute de la luna la luna nu are nici o legatura sunt destule site uri in lume cu produse fake care vand in masa,eu am mai tot cump de la tine si nu,nu toate produsele sunt proaste doar faza cu tusul intenze in rest este ok . Nu am eu nevoie de nici o reclama gratuita ca nu am venit sa iti stric afacera si nu imi faceam eu reclama prin intermediul unui conflict aiurea.Toate cele bune
alinalin-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 38
Data de inscriere : 06/05/2008
pune poza cu tusurile fake
danieleion- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009
Recomand tuturor www.tattoo-supplies.ro am mai comandat si eu de acolo insa au comandat multi prieteni de ai mei, am cerut o parere chiar si celor de la salon din brasov, si anuma black and white tattoo, si mi-au spus ca sunt de incredere si nu vand porcarii!
O intrebare pt ova, banuiesc ca esti profesionist in tot ce tine de tatuaje, recomanzi tuturor cu incredere
site-ul articole tattoo, toata lumea spune ca tusurile re-ambalate nu sunt tocmai originale,
atunci de ce mai toate tusurile negre de pe articole sunt re-ambalate? poti sa imi raspunzi te rog frumos.
Cobra atunci banuiesc ,ca tu poti oferii certificat pe tusurile de la intenze nu ?
O intrebare pt ova, banuiesc ca esti profesionist in tot ce tine de tatuaje, recomanzi tuturor cu incredere
site-ul articole tattoo, toata lumea spune ca tusurile re-ambalate nu sunt tocmai originale,
atunci de ce mai toate tusurile negre de pe articole sunt re-ambalate? poti sa imi raspunzi te rog frumos.
Cobra atunci banuiesc ,ca tu poti oferii certificat pe tusurile de la intenze nu ?
Da am mai multi Distribuitori din NY, Florida, California care imi da certificatul de laborator. "Black Cobra ink " este o Sublicientade unele laboratoare din Los angeles unde se produce Intenze, MOM's si Phoenix, precum si oriunde in lume Pigmenti nu ii face INTENZE si comanda la laboratoare de chimisti retetele propri cu confidentialitate fata de concurenta. Acum difera de la laborator la laborator in diferenta mica calitatea. NU zic ca nu sunt si chinezari dar nu sunt "TOXICE" si cancerigene precum exagereaza uni, numai ca sunt sub calitate copiind in mare retetele dar nu si preocesul de produs.Numti vorbesc putini cunosc.
PS: Nu ai sa vezi niciodata la NOI "COBRA" produse preambalate, decat "sapunul verde" care este concentrat si eu il cumpar la GALLON (3.79 L) care nu o sa le vand nici in 4 ani in romania daca nu-l desfac, si nu ma apretez la magari pt cativa ron in rest totul este ambalat din fabrici si clienti stiu asta.Stima
PS: Nu ai sa vezi niciodata la NOI "COBRA" produse preambalate, decat "sapunul verde" care este concentrat si eu il cumpar la GALLON (3.79 L) care nu o sa le vand nici in 4 ani in romania daca nu-l desfac, si nu ma apretez la magari pt cativa ron in rest totul este ambalat din fabrici si clienti stiu asta.Stima
Inteleg, si voi exagerati ..cum sa ceri certificat pt un tus de 30/60 de grame? te-ai dilit.. mai spun daca cumperi tot setu de culori de la intenze si dai un 2500 ron pe ele dar asa.. )
eu unu am vorbit cu Matkovski Calin banuiesc ca il stiti ,e profesionist si i-am cerut parerea despre tusurile de la intenze re-ambalate el mia spus urmatorul lucru: am folosit de la multi supplieri din romania tus intenze re-ambalat si tot mereu a fost original.
eu unu am vorbit cu Matkovski Calin banuiesc ca il stiti ,e profesionist si i-am cerut parerea despre tusurile de la intenze re-ambalate el mia spus urmatorul lucru: am folosit de la multi supplieri din romania tus intenze re-ambalat si tot mereu a fost original.
Salutare tuturor,am vazut si eu subiectul intenze ,original sau fake si vreau sa va spun ca am cumparat acu vreo 2 ani mai multu culori de la atti din tg mures,tusurile,erau sigilate cu folie de aluminiu nimic de comentat.Am fost foarte multumit de marfa dar cand am folosit tusul rosu am avut reclamatii,la vindecare arata de parca ar fi fost batut adanc ,ramane pielea scoasa in relief (cicatrizata)si am mai facut la alcineva doar umbre fine si dupa vindecare tot cicatrizat arata,am vb cu atti si mi raspunde ,,ca nu stiu eu sa bat,, ma lamurit foarte simplu,nu stiu ce sa zic tusu era in garantie nu stiu ce s a intamplat poate a fost tinut in soare sau in frigider habar n am,si dupa cum mi a vb n am mai comandat de la el de atunci.As dori sa stiu daca a mai trecut cineva prin experienta mea
ne-am mutat pe http://tattooart.uv.ro
razvanmihai- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 99
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/12/2011
razvanmihai a scris:ne-am mutat pe http tattooart uv ro
hm, eu tot nu pot sa ma conectez ...
nu primesc mail de confirmare ...
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 16/01/2013
pai nu trebuie mail de confirmare,mai incearca odata sa iti faci cont
razvanmihai- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 99
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/12/2011
CobraSupplies a scris:
salut!
nu gasesc pe site sapunul verde ...
si apropos de asta, am vazut ca exista niste pachete cu servetele umede / umezite cu sapun verde, poti sa aduci asa ceva !?
Stiff Rider- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 16/01/2013
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» zuper black de la intenze
» Vand sistem original Blaupunkt
» Dark Chocolate [Intenze] este mai inchisa decat Dark Brown?
» Vand kit tattoo: Cheyenne Thunder Aparat de tatuat original
» Vand sistem original Blaupunkt
» Dark Chocolate [Intenze] este mai inchisa decat Dark Brown?
» Vand kit tattoo: Cheyenne Thunder Aparat de tatuat original
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum