Raspuns Opus - JOC
+4
geta
At3ul
paulhd2003
Ova-Tattoo Art
8 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Raspuns Opus - JOC
Va invit la un alt joc, in care vom pune intrebari. Ideea comica a acestui joc este urmatoarea: punem cate o intrebare, iar cel care raspunde trebuie sa dea exact raspunsul opus, adevaratul raspuns subintelegandu-se, oricum. Va rugam sa folositi doar REPLY - pentru raspunsuri si intrabari! Sa incepem!
"Va doriti sa aveti un concediu mai lung in urmatorul an? "
Urmatorul raspunde si posteaza urmatoarea intrebare. Cred ca va fi comic...Distractie placuta!!!
"Va doriti sa aveti un concediu mai lung in urmatorul an? "
Urmatorul raspunde si posteaza urmatoarea intrebare. Cred ca va fi comic...Distractie placuta!!!
Re: Raspuns Opus - JOC
neeeee cine si-ar dori un concediu mai lung mai frumos cine siar dori o seara romantica cu iubita sau amanta pe coasta de azur numeni
Raspuns + Urmatoarea intrebare...
P.S. Dupa ce dati raspunsul, postati si intrebarea urmatoare!
Intrebare: Oamenii seriosi se casatoresc?
Intrebare: Oamenii seriosi se casatoresc?
nuu oamenii seriosi nu se casatoresc de ce ar faceo ?care ar fi beneficiul ,armonie dragoste cu aceeasi femeie sigurantza ca nu te umpli de venerice cine sar casatori?eu unul da
Intrebare: Ai putea trai o saptamana numai cu un pahar de ceai?
Intrebare: Ai putea trai o saptamana numai cu un pahar de ceai?
Da...(de unde)...
Normal, 1 saptamana, numai cu un pahar de ceai e chiar foarte putin. As putea trai mult mai mult, cine are nevoie de mancare? Mancarea ingrasa...
Intrebare: V-ar placea sa fiti normali?
Intrebare: V-ar placea sa fiti normali?
normalii..... daaaaaaa............dar ce e aia?exista asa ceva............waw ...eu nu vreau sa fiu normal... e ceva naspa si greuuu dar cine stie poate merita sa incerc
Ce ai face daca ai castiga un milion de euro?
hmm eu daca as castiga un milion de euro mas bloca si as face infart......... ....ovi tu ce ai face..te las pe tine sa raspunzi si apoi postam urmatoarea intrebare
hmm eu daca as castiga un milion de euro mas bloca si as face infart......... ....ovi tu ce ai face..te las pe tine sa raspunzi si apoi postam urmatoarea intrebare
Eu...?!
Daca as gastiga 1 milion de euro? Pai ce nevoie am eu de 1 milion de euro? Nu am nevoie de nici un leu. La ce sunt buni banii? Aduc numai rau pe Pamant: crime, violuri, acte de terorism, invidie, ura si tot ce e mai rau. Mie nu mi-ar trebui sa am 1 mil. de euro. Ar fi si culmea sa am eu banii astia in Romania!!! La ce bun?
Intrebare:Va plac cluburile de streaptease?
Intrebare:Va plac cluburile de streaptease?
nuu cui iar place ca o blonda de 175 si cu sa ii danseze si sa il provoace,si sa il faca sa se suie pe candelabru.cine ar avea nevoie?
Nu ai postat intrebarea...
Ultimul care raspunde trebuie sa posteze si intrebarea urmatoare, dupa raspunsul sau....
Pai...
In primul rand as sti ca, sigur, salariul l-as primi pe luna (fara incertitudine) si nu cand are bani patronul, ca in Romania. Apoi mi-as da seama ca as fi vecin cu Michael Jakson si i-as imprumuta nasul de Halloween, iar apoi as vizita trupa Asia, ca sa le ascund inimile in bagaje, pe undeva...
daca ai sti ca maine se sfarseste cu terra si omenirea ce ai face azi toata ziua?
Mi-as lua rasplata!
M-as bucura enorm, daca as sti ca se va sfarsi aceasta dimensiune, plina de tampiti, hoti, tarfe, parlamentari...etc. Cred ca numai asa as putea sa scap de ei...
Intrebare: Iubiti parlamentarii?
Intrebare: Iubiti parlamentarii?
ohhhhhhh da ii iubesc is cei mai cumsecade oameni, pt. ei tot respectul sa arda in iad (nu m-am putut abtine) no ce sa zic, is niste oameni de nota 10 (doamne as schimba sitemul de referinytza si 10 sa fie nota 1)
ce ai face daca ai sta o seara in camera cu laura Andresa??????
ce ai face daca ai sta o seara in camera cu laura Andresa??????
m-as uita la televizor ji as dormi si ias da ....vanturi...pi la nas
intrebare...
ce ai raspunde dak te-ar cere in casatorie NIKITA?
intrebare...
ce ai raspunde dak te-ar cere in casatorie NIKITA?
as zice da "iubi me nikita esti tot ce isi doreste un om de la viatza cand toate is rele ca mai mare fericire ca tine nu poate aduce viatza"si mias lua pistolul si mas impusca in ceafa sarutand-o poate trece glontele din capul meu in intelectul ei....... doamne fereste daca o vad pe aia cred ca mor o urasc:))
daca ai fi ultimul pamantean ramas pe terra ......ce ai face sa iti faci viatza mai buna?
Nimic deosebit...
M-as ruga la Dumnezeu sa ma transforme in 10 barbati si 30 de femei...Numai asa, nu va ganditi la prostii...
Intrebare: Cum raspundeti la sloganul : "Sa traiti bine?"
Intrebare: Cum raspundeti la sloganul : "Sa traiti bine?"
Deja o fac.......
ca dak eram papagal stiam ce sa ai raspund[cititzi bancul de la topicul bancuri alese ]
intrebare:
Ce atzi face dak atzi primi cetatzenie SUA ?????....
ca dak eram papagal stiam ce sa ai raspund[cititzi bancul de la topicul bancuri alese ]
intrebare:
Ce atzi face dak atzi primi cetatzenie SUA ?????....
ce ....mai am 20 de lei prin portofel si incep facultaa.cum sa mai traiesc bine.......mama lui de BASE ,,,,,,,,,,,,"sa traiti binee ==fivar tarana usoara"
De aia...
Deoarece traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor, cea mai frumoasa si mai primitoare...
Intrebare:Il adulati pe pres.-ul BASE?
Intrebare:Il adulati pe pres.-ul BASE?
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Modificari corporale cu bisturiul ...
» igiena in saloanele de manichiura...
» Cu con sau cu biluta?
» Sal!am si eu nevoie de un raspuns...
» cum ati trata frigiditatea la femei?
» igiena in saloanele de manichiura...
» Cu con sau cu biluta?
» Sal!am si eu nevoie de un raspuns...