Raspuns Opus - JOC
+4
geta
At3ul
paulhd2003
Ova-Tattoo Art
8 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ai uitat sa pui intrebarea...
At3ul!!!!!!!!!!!!! Intrebarea frate! Cel care da raspunsul trebuie sa puna si urmatoarea intrebare!
Nu!!!!!!!!!!!!!!!
As cauta ceva cu care se pot inlocui muraturile. De exemplu...una acra...
Intrebare: V-ar placea sa stiti sa cititi?
PS. Puneti intrebari la care se poata da un raspuns opul. Aici e schepsisul. Nu intrebari la care se raspunde cu da, nu sau altfel...
Intrebare: V-ar placea sa stiti sa cititi?
PS. Puneti intrebari la care se poata da un raspuns opul. Aici e schepsisul. Nu intrebari la care se raspunde cu da, nu sau altfel...
Re: Raspuns Opus - JOC
mi-ar placea sa stiu sa citesc printre randuri (mai bine)
ti-ar placea sa stii sa mergi pe sarma?
ti-ar placea sa stii sa mergi pe sarma?
geta- Full Membru
-
Numarul mesajelor : 931
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/12/2007
daa cred ca as fi cel mai profesionist cred ca nu as pica din prima dar din a doua as muri sigur.
Intrebare: te-ai intrebat vreodata ce e in capul unei femei?
Intrebare: te-ai intrebat vreodata ce e in capul unei femei?
E greu de spus...
Desi nu se poate sa dai un raspuns opus la aceasta intrebare si e si periculos faptul ca poti jigni femeile prin raspunsul pe care il dai la aceasta intrebare, totusi voi inceca. Alo, fetele? Daca deranjez, sa ma scuzati, este doar un joc.
Raspuns: nu m-am intrebat niciodata; de ce as face-o? Crezi ca ele se intreaba? O iau ca atare...Nu au cu ce sa se intrebe
Intrebare: Credeti ca este bine sa bei 3 sticle de Jack Daniels, la o singura bauta?
Raspuns: nu m-am intrebat niciodata; de ce as face-o? Crezi ca ele se intreaba? O iau ca atare...Nu au cu ce sa se intrebe
Intrebare: Credeti ca este bine sa bei 3 sticle de Jack Daniels, la o singura bauta?
nuuuuuuuuu nu este bine...............e putin......nici pe o masea nu poti punee................mai ziceam vreo 10 ............12.si pe langa asta si o varza murata
Intrebare: credeti ca blondele sunt mai destepte decat brunetele?
Intrebare: credeti ca blondele sunt mai destepte decat brunetele?
Da.............
Cu mult mai mult, de aceea au si iesit asa de multe bancuri cu blonde...
Intrebare: Vara, la faleza, la plaja, va mai aruncati cate un ochi la o persoana de sex opus?
Intrebare: Vara, la faleza, la plaja, va mai aruncati cate un ochi la o persoana de sex opus?
nuuuuuu cum sa facem asa ceva exista barbati care dau tarcoale cu ochiul la alte trupuri........eu nu cred
afara liniste intrun parc din zona berceni
Intrebare:iubita iti face o propunere mai indecenta,o accepti?
afara liniste intrun parc din zona berceni
Intrebare:iubita iti face o propunere mai indecenta,o accepti?
Desigur, ca NU!
Doamne fereste, cum sa accept asa ceva? Mie nu imi place in parcuri, ca poate speriem veveritele si nu mai stiu sa sparga nucile. Daca se apuca sa manance banane, ca doar se ase****sc cu maimutele...Nu?
Intrebare: Daca ati conduce un Mercedes S500 ati incerca, macar 1 data sa faceti sex pe bancheta din spate?
Intrebare: Daca ati conduce un Mercedes S500 ati incerca, macar 1 data sa faceti sex pe bancheta din spate?
nuuuuuuuu doamne fereste vrei sa raman intepenit pffffffffff ................doamne fereste ce oameni
Intrebare: daca ai avea un kg de aur l-ai imparti cu guta?
Intrebare: daca ai avea un kg de aur l-ai imparti cu guta?
Da...
Normal, de ce nu? Doar el imi tine tot aurul meu, deci mai merge inca putin, nu?
Va place ca prietena (prietenul) sa va dadaceasca precum o a doua mama (tata)?
Va place ca prietena (prietenul) sa va dadaceasca precum o a doua mama (tata)?
nuuuuuuuu ce mo0 dadacit mama destull ce...stai linistit sa am macar acum linistee:)
ti-ar place ca iubita ta de fiecare data cand ajungi acasa de la munca sa te astepte cu ceai si mancare calda?
v-ar placea k prietenul/prietena sa mearga in fiecare duminik la biserica si sa si spuna rugaciunea in fiecare seara in loc sa .... ??
daaaaaa sa se roage si eu sa stau sa-ma uit la ea adica la el al meu stii tu ce si sa il intreb"o lasam in pace si el sa zica da"
Va rog mult!
Inca o data va rog sa nu mai facezi topice diferite pt. fiecare raspuns si intrebare. In REPLY-ul in care raspundeti trebuie sa puneti si intrebarea.
Da...
Foarte multe schimbari in bine: mai multe salarii (in minus), mai multe curve de strada, etc. Deci intrarea in UE a facut sa creasca uimitor "nivelul" in toate domeniile acestei tari, mai ales rata somajului!
Intrebare: Ati mai putea trai fara mobil si internet in secolul vitezei?
Intrebare: Ati mai putea trai fara mobil si internet in secolul vitezei?
logica ca da ........la ce ne ajuta internetul si telefonul nu-s asa utile
intrebare:
ai vrea sa iti prezinte meteo goala pusca teo trandafir???? [b]
intrebare:
ai vrea sa iti prezinte meteo goala pusca teo trandafir???? [b]
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Modificari corporale cu bisturiul ...
» igiena in saloanele de manichiura...
» Cu con sau cu biluta?
» Sal!am si eu nevoie de un raspuns...