Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

+37
baco
vacaroz
subsonique
Koma
trigon
justmecrazZy
Rookie
tattoo_maker
mariusik
mtattoo
sever
young_boy_florin
CryTattoo
tattoo_by_flo
MYKE
vally
Eurydice
BUJ3
rhearranged
jokerasu
senzation
anuuu
Diki
tyonutz
alexsally
tattoos
sicko
nosferatum
Riwe
sebastien tattoo
danieleion
nick_style
Piticu
paul_packmann1982
Bogdanflorin
geta
Ova-Tattoo Art
41 participanți

Pagina 16 din 18 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Urmatorul

In jos

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape... - Pagina 16 Empty Re: Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

Mesaj Scris de subsonique Joi Iul 28, 2011 4:41 pm

sever a scris:man nu stiu daca rasp tau este la modul ironic sau nu
Nu e deloc ironic, ai dreptate... oricum ar fi bara nu atinge bobinele, asta e clar.

sever a scris:subsonique la postul discutii chat a ramas o intrebare pt tine pt ca nu inteleg de ce mi-ai scris ce mi-ai scris acolo,ma nedumeresti?
Te felicitam pentru salonul nou, ai spus ca mai aduci poze...
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape... - Pagina 16 Empty Re: Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

Mesaj Scris de sever Joi Iul 28, 2011 8:20 pm

am sa postez saptamana asta cand prind putina vreme cu tot salonul de la A la Z.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Joi Iul 28, 2011 9:07 pm

bre eu pot confirma ca sever are aparatura ,cat nu am vazut noi toata viata,numai eu am vazut 12 aparate si 2 surse, si multe acareturi(asta era in salonu vechi,in asta nou cred ca sunt si mai multe aparate). PS.Nu ma lasa inima sa pierd pasiunea asta numita tattoo,asa ca nu mai vand nimic,continui incet dar sigur spre un high level.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de subsonique Joi Iul 28, 2011 9:27 pm

@Senzation
Mult succes iti doresc!
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Joi Iul 28, 2011 9:33 pm

ms bro. Da stii cum e cand te-ai indragostit de ceva care face parte din tine,daca incerci sa te descotorosesti de acel lucru,simti ca pierzi o parte din tine. Nasoala senzatie.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Joi Iul 28, 2011 10:25 pm

senzation iti dau cuvantul meu ca am inceput cu 2 masini chinezesti de la articole tattoo cateva ace si ceva tus negru,trage tare cu ce ai dar foloseste banii cu cap si in 2-3 ani ai sa vezi unde ajungi,dar daca faci asta fa numa asta nu incerca sa faci 50 de treburi odata ca nu o sa alegi nimik. incearca sa fi ca un magnet la informatiile utile precizez"utile"..nu la toate bulshiturile,fi modest in afirmatii spune numa ce ai incercat sau sti sigur nu ce ai vazut la mike devries pe cd ca sar putea s afaci pe desteptu dar sa nu sti nimik si altu sa nu iti mai arate ca de...tu esti stiutor,baga munca multa pune banu deoparte cumpara numai cand ai bani s acumperi calitate si ai s avezi ca incet ai sa dai calitate.ai pierdut ceva vreme in rahatu asta nu? ce vrei sa faci de maine sa te apuci de aeronautica?ai sa dai chicks si in aia ca si in asta daca nu esti motivat pana la capat! asa ca asculta-ma bine ca de rau nu te-am invatzat niciodata sti bine.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iul 29, 2011 5:25 am

Bravo senzation,asteptam sa vedem si ce tatuaje mai faci Razz
La mine e clar ca masinile nu merg neam orice le-as face sa nu atinga bara bobina.
Nu stiu cum merg la voi dar la mine merg foarte bine atingand si altfel n-am ce sa le fac:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Vin Iul 29, 2011 7:32 pm

bre am incercat chestia care o spune server,ca aparatul sa nu atinga bobina si toata taraesnia asta am incercato pe piciorul meu,credema ca linii mai frumoase ca alea nu am mai tras neam. Doar ca nu mai reusesc sa fac traforaju sa bata ca atunci Sad Apropo nici aparatu nu mai vibreaza in mana si poti trage liniile fin
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Vin Iul 29, 2011 7:36 pm

nu e chestie ce spun eu senzation ...pur si simplu asa se regleaza o masina:)

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Vin Iul 29, 2011 7:38 pm

chestia e ca daca nu e intinsa pielea foarte bine nu are forta aparatu sa o strapunga. PRoblema asta paremise ca e din cauza polizorului asta al meu de china.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Vin Iul 29, 2011 9:04 pm

http://tattoo-ba.jimdo.com/skola-tetoviranja-nesto-na-nasem-nesto-na-eng/stelanje-masinice-i-problemi/

"When the machine is running, the armature bar strikes the front core of the first coil, but must not be allowed to touch the rear core. If it does, file a bit off the rear core surface."
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Vin Iul 29, 2011 9:40 pm

nosfe cand tragi cu degetul la maxim in jos ciocanul atinge bara fata nu si cea spate dar masina cand merge daca no setezi sa nu loveasca si sa mearga ca un tractor no sa faci tatuaje bune panai piula intelegi??? si cu asta am terminat discutia ca imi fac numa draci cand ar trebui sa-mi vad de treaba.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 30, 2011 4:54 am

Sever daca masina ar merge bine cum zici tu setata as fi cel mai multumit ca as scapa si de galagia facuta de masinile cu bobine da nu merge Smile
Cred ca tocmai de asta sunt galagioase aceste masini ca daca nu atinge nu se mai aude aproape nimic.
Imi pare sincer rau ca-ti dau batai de cap dar esti singurul care a zis ca nu trebuie sa atinga pana acum si nu pot seta masinile asa pt. ca nu are putere deloc.Acolo unde ne arata nosfe scrie clar ca masina cand merge atinge ciocanelul miezul primei bobine.
Mie unu nu mi se pare ca face ca un tractor ci suna exact cum ar trebui sa sune.Crede-ma ca daca nu as fi incercat in toate felurile sa setez masinile cum ai zis tu nu mai lungeam discutia atat dar nu reusesc sa setez nici o masina asa Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 30, 2011 7:39 am

Oameni buni!!! Un lucru foarte important ca sa mearga cum spune Sever este sa ai aparatul reglat de la A la Z cum trebuie. Daca ceva nu este ok si nu se formeaza echilibrul ala perfect intre arcuri, tensiunea din ele, distanta, voltaj nu o sa reusiti sa auziti doar bazaitul ala fara barait. Si cand merge se vede cursa fina si se vede pana aproape de bobina fata. Plus ca are flowul ala. Aparatul trebuie reglat pana acolo unde puterea de atractie a bobinelor este invinsa de tensiunea arcului spate exact inainte sa loveasca cu putere capul bobinei. Astfel bara de armare se intoarce pt a relua ciclul exact inainte de a si-o trage cu bobina. Si eu eram obisnuit sa bag voltaj ca nesimtitul pana simteam eu ca trebuie sa intre in piele. Adevarul este ca nu ai nevoie de sute de cai putere sa bagi cateva ace in piele ci doar de cat trebuie Smile).
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 30, 2011 8:29 am

Pai faza e ca daca te uiti bara zici ca se opreste exact cand sa atinga miezul bobinei,se vede o distanta f. mica intre ciocan si miez si iti da senzatia ca nu atinge dar e clar ca ezista un mic contact intre ele acolo iar sunetul este exact cel care ar trebui sa se auda nicidecum barait.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Sam Iul 30, 2011 8:54 am

mariusik a scris:Oameni buni!!! Un lucru foarte important ca sa mearga cum spune Sever este sa ai aparatul reglat de la A la Z cum trebuie. Daca ceva nu este ok si nu se formeaza echilibrul ala perfect intre arcuri, tensiunea din ele, distanta, voltaj nu o sa reusiti sa auziti doar bazaitul ala fara barait. Si cand merge se vede cursa fina si se vede pana aproape de bobina fata. Plus ca are flowul ala. Aparatul trebuie reglat pana acolo unde puterea de atractie a bobinelor este invinsa de tensiunea arcului spate exact inainte sa loveasca cu putere capul bobinei. Astfel bara de armare se intoarce pt a relua ciclul exact inainte de a si-o trage cu bobina. Si eu eram obisnuit sa bag voltaj ca nesimtitul pana simteam eu ca trebuie sa intre in piele. Adevarul este ca nu ai nevoie de sute de cai putere sa bagi cateva ace in piele ci doar de cat trebuie Smile).
Scoate ciocanul si intoarcel, si fa si noua o poza sa vedem ce se ascunde sub el.Mai ales la cel de contur.
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 30, 2011 7:58 pm

se vede depunere aia se vede! daca masina este reglata bine ai sa vezi depunerea in 5-6 saptamani, ce se vede la voi in 20 de minute!
acuma nu vreau sa fiu rautacios da ca sa poti regla o masina cum trebuie in primul rand trebuie sa ai"masina",un china nul reglezi asa pana sta mata in coada. vrei sa iti fac eu poze la ciocanele??? masini care au facut zeci de tatuaje?? daca chiar e pana acolo le demontez chit ca lucru dupa sa mi le setez inapoi si atunci ce drac imi mai spui ca le-am curatat inainte de poze sau ce?

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de senzation Sam Iul 30, 2011 8:20 pm

frate da ce va omorati voi neuronii pe discutia asta. Parerea mea e ca fiecare regleaza aparatu cum vrea, merge pe barba lui.
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 30, 2011 8:22 pm

Exact! subiect inchis!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Dum Iul 31, 2011 8:32 am

sever a scris:se vede depunere aia se vede! daca masina este reglata bine ai sa vezi depunerea in 5-6 saptamani, ce se vede la voi in 20 de minute!
acuma nu vreau sa fiu rautacios da ca sa poti regla o masina cum trebuie in primul rand trebuie sa ai"masina",un china nul reglezi asa pana sta mata in coada. vrei sa iti fac eu poze la ciocanele??? masini care au facut zeci de tatuaje?? daca chiar e pana acolo le demontez chit ca lucru dupa sa mi le setez inapoi si atunci ce drac imi mai spui ca le-am curatat inainte de poze sau ce?
Laughing Stai linisitit, fiecare lucreaza cum vrea si cu ce aparate vrea...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Dum Iul 31, 2011 10:40 am

http://forum.ink-trails.com/index.php?/topic/22185-machine-stroke-setup/
A se vedea intrebarea mea si raspunsul dupa.
Este un forum dedicat artistilor tatuatori si membrii sunt artisti tatuatori din toata lumea deci stiu ei ce vorbesc:)
Asta a fost ultima replica in leg. cu acest subiect:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Lun Aug 01, 2011 4:24 pm

lol! deci aparatu tre sa faca ,,Touchy-Touchy,, nu ,,WHACKY-WHACKY,, c e sfat tare! Very Happy Very Happy
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Lun Aug 01, 2011 6:18 pm

Setati aparatele cum vreti, atata timp cat scoateti efectul dorit restul nu conteaza...
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Aug 20, 2011 2:03 pm

nosferatum a scris:Setati aparatele cum vreti, atata timp cat scoateti efectul dorit restul nu conteaza...
Cel mai corect!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vacaroz Mier Sept 14, 2011 6:35 pm

am si eu o intrebaresunt nou in domeniu. am facut pana acum tatuaje de le inumeri pe degete
am facut unul acum destul de mare. genul de tribale haitiene cu un albastru de la intense. a iesit bine pe piele dar sa cam luat cu culoare cu tot. desi omu` a folosit bpantene, folie tot tot...... sa facut albastrul ala spre verde si sa luat culoarea calumea
plz. neez a sfat

vacaroz
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 39
Data de inscriere : 07/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 18 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum