vindecarea tatuajului
+10
nosferatum
Eurydice
nick_style
Ova-Tattoo Art
parazitu1800
honeygirl
zimba
Andrey
tattoos
medeea
14 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: vindecarea tatuajului
tatuajul e bine, e la fel,putin mai opac nu asa de lucios dar e bine, arata destul de bine ptr primul tatuaj, dai batai si foloseste ace mai mare la umplut
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
o sa trebuiasca sa-l refac... mai la toamna incolo, ca se vede pe unde am rupt coaja.. si nu e primul tatuaj , e al3lea .. n-ai vrea sa le vezi pe primele )) .. as fi vrut totusi sa bag ceva culori la asta.. si sa fac ceva mai complex.. dar cred ca intreg masura deja ) .. ma enerveaza ca nu stiu sa fac umplerea calumea..
umplerea se face prin miscari circulare, acopera mult mai bine si nu distruge tesutul,si la umplut foloseste numai magnum, nu fa prostia care am facut o eu cu round si de 0,5...
nosferatum- Membru Gold
-
stiu ca e cu miscari circulare;.. doar ca am folosit un rl5, sau rl3 nici nu mai stiu.. oricum, care-s bune pt contur ) din cate am inteles.. pt ca magnum nu ma prea descurcam cu el..dar am mai vazut niste filmulete.. tot ma enerveaza ca n-am pe ce sa exersez...
e batut adanc tare tatuajul tau, plus ca unde ai tras de coaja a zburat tusul cu totul. Ai timp s ainveti, dupa tatuajul cu numaru 20 ai s avezi ca incepi sa te inveti cu aparatu.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
vindecarea tatuajului
salut..aseara mi.am facut un tatuaj......conturul se vede f bn..dar dar interiorul se vede putin sters....as vrea sa stiu daca va ramane asa..sau se va schimba in vreun mod..si daca e mai bine sa il ung cu crema hidratanta..sau cu vasilina...multumesc
vasilea-
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 07/08/2011
Foloseste Baneocin cat mai des, vezi sa fie intotdeauna hidratat. Este destul de ieftin, in jur de 10 lei la farmacie.
Legat de inerior... asteapta sa se vindece, atunci se vede cel mai bine ce se intampla legat de culori.
Legat de inerior... asteapta sa se vindece, atunci se vede cel mai bine ce se intampla legat de culori.
Koma- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 141
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/07/2011
Ai in dreapta sus o caseta de cautare, se da click in interiorul ei, se tasteaza "vindecare" apoi se apasa pe Enter la tastatura din fata ta. Dupa ce ai executat operatiunile astea o sa ti se deschida o alta fereastra cu mai multe subiecte si linkuri... te duci la ala care are aproape 32 de pagini, il parcurgi incet si cu rabdare si o sa gasesti acolo raspunsurile la toate intrebarile tale.
Succes!
Succes!
salut din nou..am o problema ..cred ca destul de aiurea..tatuajul este perfect corect...cu toate ca nu e facut la salon..dar iese tot tusul....as vrea sa stiu care ar fi motivul pt care iese...aaaa eu am pus foarte multa crema pe el...tineam un strat de cativa milimetri pe el(ca nah nu stiam cum tre sa procedez exact)..si acu iese...tot tusul usor ..usor..o fi asta motivul?
vasilea-
si cat timp ar trebui sa astept ca sa incerc sa il bat din nou..?
vasilea-
E normal sa mai iasa din tus, si continua cu stratul subtire de crema iar timpul de a trece din nou peste un tatuaj e de o luna, eu unul asa recomand.
nosferatum- Membru Gold
-
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Vindecarea tatuajului
» Stiti care este culmea...?
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» Stiti care este culmea...?
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum