Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

+15
subsonique
Boyka
magicn12
Xust
danieleion
xx-cata-xx
sever
Pick
pixxel
mariusik
young_boy_florin
senzation
nick_style
tattoo_by_flo
nosferatum
19 participanți

Pagina 8 din 15 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Urmatorul

In jos

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 Empty Re: prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

Mesaj Scris de mariusik Mar Mai 31, 2011 8:04 pm

Orice tus negru poate fi diluat numai ca indian ink este un negru intens si este mai bun pt tribale. Eu unul l-am folosit si la una si la alta, desi in mare parte il folosesc pt zonele cu negru intens. Ca vei ''incarca'' mai repede, nu stiu, sincer. Este un tus destul de lichid, nu este vascos, si intra bine in piele, dar ritmul tot trebuie sa il pastrezi... va fi totusi mai rapid decat cu un intenze sau un eternal... banuiesc, sa nu vb prostii (pt ca nu am folosit decat o singura data eternal la tribale, atat, si asta a fost cand invatam sa lucrez). Eu am folosit pana acum in proportie de 80% numai tusuri de la talens si am fost si sunt multumit de rezultate.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 Empty Re: prezentare generala(instrumentele muncii etc.)

Mesaj Scris de danieleion Mar Mai 31, 2011 8:07 pm

mariusik a scris:Orice tus negru poate fi diluat numai ca indian ink este un negru intens si este mai bun pt tribale. Eu unul l-am folosit si la una si la alta, desi in mare parte il folosesc pt zonele cu negru intens. Ca vei ''incarca'' mai repede, nu stiu, sincer. Este un tus destul de lichid, nu este vascos, si intra bine in piele, dar ritmul tot trebuie sa il pastrezi... va fi totusi mai rapid decat cu un intenze sau un eternal... banuiesc, sa nu vb prostii (pt ca nu am folosit decat o singura data eternal la tribale, atat, si asta a fost cand invatam sa lucrez). Eu am folosit pana acum in proportie de 80% numai tusuri de la talens si am fost si sunt multumit de rezultate.
ms pt raspuns

danieleion
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Mar Mai 31, 2011 8:22 pm

nick_style a scris:Folrin eu am de 0.25 si e asa cum zic doar nu vb. degeaba.Smile
Astea au 08 in fata.
si io vb tot de ace care au 08 infata si tot de pe tattoo supplies leam luat si cum am zis folosesc varfuri cu 2 numere mai mici!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Pick Mar Mai 31, 2011 10:03 pm

Conteaza si varfurile care le folositi, nu toate sunt la fel, poate chiar si acele,nu va ganditi ca daca scrie ca e de 0.25 atunci acul e de 0.25,poate sa fie de 0.27 doar sunt facute in China
Eu unul as folosi varful de 7 la acul de 9,chiar daca intra in varful de 5, ca sa aiba acul loc destul sa oscileze, chiar si cea mai mica frecare se simte la puterea masinii Smile
Pick
Pick
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Mier Iun 01, 2011 4:26 am

hmm... daca pui o grupare care intra in varf de 5 in varf de 7... o sa oscileze mai mult decat trebuie. Acele trebuie sa aiba spatiu cat sa nu se frece de margini dar incadrate destul de bine incat sa nu aiba joc. Eu unul nu as vrea ca magnumul meu sa faca curse prin varf, stanga-dreapta, in timp ce ma chinui sa lucrez la o zona detaliata. Iar puterea masinii... maresc voltajul, daca este cazul, desi nu ar trebui.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Iun 01, 2011 7:20 pm

Florin ai avut dreptate in legatura cu acele,am scos unul azi de 9 sa vad unde intra si in varful de 5 nu intra,a intrat in cel de 7 dar e putin mai mic decat un ac de 7,daca ar fi varf de 6 ar intra perfect acolo Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Mier Iun 01, 2011 8:24 pm

da exact ramane un mic spatiu intre arc si varf! poate pt ace din astea se fac si varfuri separat mai sti! Very Happy
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Iun 02, 2011 1:51 pm

Azi mi-au ajuns si mie masinile de tatuat alea biotek.
Se prezinta foarte bine,am umblat putin la relajul lor si merg super bine.Sunt mai multumit de astea decat de fortul hibrid si sunt si putin mai usoare.Cea cu bobine de 16 merge la 4-5V iar cea cu bobine de 14 merge la 5-6V.
O se le mai testez si acasa si o sa le schimb si arcurile ca astea nu-mi prea plac.Cea de 16 o sa o folostesc pt.umplut si cea de 14 ca shader Smile
Apropo curatatorul ala cu ultrasunete face o treaba minunata Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Joi Iun 02, 2011 5:02 pm

Numai ce le-ai primit si le schimbi resorturile? Neutral Lucreaza si tu cu ele si vezi cum sunt la treaba?
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Iun 02, 2011 6:21 pm

Pai oricum nu sunt originalele,are eikon dar au rugina pe ele si nu-mi plac:D
Plus ca unul are arcuri de liner si trebuie schimbate .
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Joi Iun 02, 2011 6:26 pm

Daca sunt eikon curata rugina si pastreaza-,le sunt mai bune ca toate arcurile ce le ai tu pe acolo...toate eikonurile in timp prind rugina daca nu le cureti, si acuma chiar crap de curios masina de 16 warp merge la 4-5 volti????!!! asta no cred jur, deci nu sa bazaie sa tatueze me refer cu o grupare calumea,singura masina ce o am eu si merge la 4-5 volti este un Red Luke din italya dar are bobine de 5 warp deci e de inteles de ce merge la voltajul ala.chiar mai facut curios cu bio...cum drac le zice astea ale tale man Smile.curios sa le vad doar.sa imi spui cum merg in practica.inca ceva acuma sa nu derutezi alti oameni cand spui ca esti mai multumit ca de MS. hibridul ce l-ai avut spune ca era copie nu de alta sincer da poti induce in eroare niste baieti care poate chiar vor sa cumpere un MS hibrid.sa ne zici cum merg jucariile astea ce ti-ai luat bafta man!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 5:49 am

Mai sever ce ti-am facut eu de ma jignesti asa?Smile)
Nu cred ca am spus cuiva de cand sunt aici vreo minciuna si nuci nu-mi sta in fire sa mint ba mai mult de atat detest minciuna.
Eu folosesc arcuri eikon la masinile mele de vreo doi ani si tu imi spui ca nu am mai vazut asa ceva.Arcurile le-am schimbat tot cu eikon pt. ca o masina avea arcuri de 20 si le-am schimbat cu altele mai mici ca sa o fac pt. umplut iar cealalta avea 16 jos si 20 sus si l-am schimbat dor pe cel de sus cu unul de 18 ca sa o fac shader.
In legatura cu voltajul nu stiu de ce as minte,ce am de castigat?Aseara am terminat cu reglatul lor si amandoua merg intre 4,5-5V asta fara ac dar bazaie destul de tare si se simte puterea lor.Si sa stii ca cu cat bobinele sunt mai mari cu atat au nevoie de voltaj mai mic,plus ca daca te-ai uitat la cadrul lor ai fi vazut cat de bine sunt construite.
Iar despre hibrid cred ca ai inteles gresit,nu am zis ca nu e buna pt. ca chiar daca zici tu ca aia a mea era copie mergea foarte bine,lucram ore in sir cu ea si nu avea nimic numai ca era prea grea pt.mine.Am zis doar ca astea doua biotek mi se par mai bune si sunt mai usoare pt mine.Avand in vedere si pretul lor nu cred ca e pus doar pt. ca se cheama biotek ca oricum n-a auzit nimeni de ele lol!
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Vin Iun 03, 2011 10:33 am

nick_style a scris:Mai sever ce ti-am facut eu de ma jignesti asa?Smile)
Nu cred ca am spus cuiva de cand sunt aici vreo minciuna si nuci nu-mi sta in fire sa mint ba mai mult de atat detest minciuna.
Eu folosesc arcuri eikon la masinile mele de vreo doi ani si tu imi spui ca nu am mai vazut asa ceva.Arcurile le-am schimbat tot cu eikon pt. ca o masina avea arcuri de 20 si le-am schimbat cu altele mai mici ca sa o fac pt. umplut iar cealalta avea 16 jos si 20 sus si l-am schimbat dor pe cel de sus cu unul de 18 ca sa o fac shader.
In legatura cu voltajul nu stiu de ce as minte,ce am de castigat?Aseara am terminat cu reglatul lor si amandoua merg intre 4,5-5V asta fara ac dar bazaie destul de tare si se simte puterea lor.Si sa stii ca cu cat bobinele sunt mai mari cu atat au nevoie de voltaj mai mic,plus ca daca te-ai uitat la cadrul lor ai fi vazut cat de bine sunt construite.
Iar despre hibrid cred ca ai inteles gresit,nu am zis ca nu e buna pt. ca chiar daca zici tu ca aia a mea era copie mergea foarte bine,lucram ore in sir cu ea si nu avea nimic numai ca era prea grea pt.mine.Am zis doar ca astea doua biotek mi se par mai bune si sunt mai usoare pt mine.Avand in vedere si pretul lor nu cred ca e pus doar pt. ca se cheama biotek ca oricum n-a auzit nimeni de ele lol!

man m-ai inteles gresit nu am vrut sa fiu rautacios si nu mi-as permite sa te jicnesc pt ca suntem prieteni,naveam de unde sa stiu ca schimbi tot cu eikon ...ma gandeam ca scoti eikon sa pui cine stie ce drac de arcuri...chiar si ruginite arkurile eikon merg bine pana in ultimu moment din viatza lor cand se fac bucati:))),daca te mai aprinzi asa cand vb cu tine o sa discutam numai cu stingatoru in mana:)))iar cu voltajul ai sa vezi de ex cand ai sa faci un color si ai o grupare mai mare ai sa dai tu si 10-11 v sa imi zici mie cutzu daca nu va fi asa:)) daca ai luat-o ca jicnire imi cer eu inca o data scuze:).

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 10:38 am

Da nu m-am suparat chiar deloc Smile)
Am glumit cand am zis ca m-ai jignit,tu mi-ai dat un sfat nu a fost deloc jignire si nici nu m-am gandit vre-un moment ca ai fi spuso cu rautate.
In leg cu masinile,pana nu ai pe mana una asemanatoare nu ai de unde sa stii dar eu iti spun sincer ca sunt cele mai bune masini care mi-au trecut prin mana Smile
Ma gandesc maine daca ma duc la conventie sa le iau cu mine si sa le arat cuiva de acolo sa se uite la ele sa vada daca sunt setate corespunzator.
Apoi ori suntem golani ori nu mai suntem,cum sa ma supar degeaba? lol!
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Vin Iun 03, 2011 10:48 am

adu-le sa le vad si eu live ca le-am vazut numai in reviste si pe la saloane in italia dar nu am pus mana pe vreunu sa vad ce si cum...

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 458
Varsta : 74
Data de inscriere : 07/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 10:55 am

Aduc,aduc,dar sa stii ca oricat m-ai ruga sa-ti dau si tie una nu dau Smile)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 1:33 pm

Am o sursa buna si puternica tot cu cablu si pedala de vanzare,nu e chinezarie.Voltaj 0-15V,amperaj 0-2A.Pret 150 lei.
Cine e interesat sa ma contacteze.
Se ofera bonus un maner de 22mm de inox si 5 varfuri de inox.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Vin Iun 03, 2011 1:36 pm

Pune si tu poze!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 1:50 pm

Poza cu sursa,are lipit sus o bucata de staniol ceva,asa am luat-o dar se poate dezlipi ca nu are nimic.
[img]prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 63895892519710194419932 [/img]
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Xust Vin Iun 03, 2011 4:22 pm

Sunt interesat.tiam dat un pm dar ori imi da eroare ori nush ce are si nu stiu dak lai primit.
Xust
Xust
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 39
Varsta : 37
Data de inscriere : 25/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Vin Iun 03, 2011 7:32 pm

nick_style a scris:Aduc,aduc,dar sa stii ca oricat m-ai ruga sa-ti dau si tie una nu dau Smile)
Smile) nick eu am sa ma indrept catre un rotativ Smile)) la cate tatuaje fac eu... Smile))

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Iun 03, 2011 8:07 pm

La fel de multe ca mine Smile)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_by_flo Dum Iun 05, 2011 6:48 am

frumoase aparate ti-ai luat !!!

tattoo_by_flo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Iun 05, 2011 7:11 am

pai unde sunt pozele? pune si aici nick!!! sa vedem si noi bioteck-urile alea!!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Dum Iun 05, 2011 8:07 am

Flo le-a vazut si le-a tinut in mana Smile
Am facut cateva poze,a se observa condesatorul gigant de la cea cu bobine de 16:)
prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 DSC03249
prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 DSC03248
prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 DSC03247
prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 DSC03246
prezentare generala(instrumentele muncii etc.) - Pagina 8 DSC03245
Si cutia in care stau e frumoasa:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 15 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum