Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...
+37
baco
vacaroz
subsonique
Koma
trigon
justmecrazZy
Rookie
tattoo_maker
mariusik
mtattoo
sever
young_boy_florin
CryTattoo
tattoo_by_flo
MYKE
vally
Eurydice
BUJ3
rhearranged
jokerasu
senzation
anuuu
Diki
tyonutz
alexsally
tattoos
sicko
nosferatum
Riwe
sebastien tattoo
danieleion
nick_style
Piticu
paul_packmann1982
Bogdanflorin
geta
Ova-Tattoo Art
41 participanți
Pagina 8 din 18
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...
Speed stick nu after shave.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
eu folosesc after shave. E combinatie intre gel si lichid ,la mixtura e ca un gel de dus.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Ai mai facut ceva,mai posteaz si tu niste tatuaje facute
nick_style- Membru Gold
-
am mai facut litere chinezesti scrisuri Flori cam asta se cere. Nu am poze ca am facut mai mult la domiciliu clientului. Oricum luna asta nu mai tatuez ca am niste examene care trebuie luate.
senzation- Membru Gold
-
hey.. am incercat si eu cu speed stick , dar se sterge foarte repede , poate nu folosesc de care trebuie, si am incercat cu sapun lichid si apa . nu stiu cat de ok este din punct de vedere igienic, dar daca e sapun ma gandesc ca nu prea are ce rau sa faca, si ramane stencilul perfect. vroiam sa intreb de green soap , il gasesc doar pe net, sau as putea sa incerc si la farmacii ?? etc?? .. si in timp ce fac tatuajul, ca sa sterg surplusul de tush, pot sa folosesc tot combinatia asta de apa cu sapun lichid?? cum este cel mai igienic?? ca am vazut la multi ca sterg doar cu hartie si se duce, dar la mine ramane tushul pur si simplu pe piele, si ma pierd repede daca nu vad ce fac
Pt. stencil folosesti mennen speed stick doar cu asta merge.Eu am si solutie de transer micky sharpz si sincer sunt mai multumit de mennen pt ca se imprima mai bine desenul si se sterge mai greu.
Sapun verde nu gasesti in farmacii eu folosesc tot sapun lichid cu apa.Foarte probabil ca cei care i-ai vazut ca sterg doar cu servetelul sa fie umed,stropit cu pulberizatorul.
Sapun verde nu gasesti in farmacii eu folosesc tot sapun lichid cu apa.Foarte probabil ca cei care i-ai vazut ca sterg doar cu servetelul sa fie umed,stropit cu pulberizatorul.
nick_style- Membru Gold
-
hhh
Cum sa transferi cu sapun desenu IA niste foi de transfer ca eu am o foaie am folosito la 10 tatuaje mari si tot merge
senzation- Membru Gold
-
Bai senzationalule dar rar te mai arati?
Nu te mai lauzi si tu cu nimic?
Nu te mai lauzi si tu cu nimic?
nick_style- Membru Gold
-
pff
pai luna asta sun t super ocupat, ba tatuez ba mai invat. Luna viitoare cred ca o sa ma arat mai des
senzation- Membru Gold
-
bun, sa zicem ca am rezolvat treaba cu transferul, acum e problema, nu pricep cum setez aparatele pt liner si shader.. sunt constienta ca le-am setat foarte prost ultima oara cand am tatuat cu ele si nu reusesc sa le dau de cap, am vazut tot felul de reguli, dar fiecare zice altceva, nici nu stiu dupa cine sa ma iau, deci vreo idee??
linear-arcuri scurte si groase
-distanta intre arc primar si surubul de contact de 1mm, asta
atunci cand presezi ciocanul pe bobine
-voltaj, depinde de masina, 7v 7,5v
shader-arcuri moi si lungi
-distanta intre arc primar si surub, 2,3mm
-voltaj mai mic sau egal uneori
-distanta intre arc primar si surubul de contact de 1mm, asta
atunci cand presezi ciocanul pe bobine
-voltaj, depinde de masina, 7v 7,5v
shader-arcuri moi si lungi
-distanta intre arc primar si surub, 2,3mm
-voltaj mai mic sau egal uneori
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009
Voltajul depinde de la o masina la alta.La mine linerul merge la 5-5,5 iar shaderul tot asa,cel de umplut 7-7,5 avad o distanta mare intre arc si surubul de contact-3-4 mm
nick_style- Membru Gold
-
si acum , mica mea problema, pe ce exersez?? .. ma mai rog eu de prieteni si etc, dar nu se strang asa multi, am incercat pe , piele din aia artificiala , care de fapt e un cauciuc, si nu are nimic asemanator cu pielea umana, apoi , pe mere, portocale, banane )) , sorici de porc.. voi pe ce mai incercati??
eu am exersat direct pe piele
https://www.youtube.com/watch?v=wER9Xsk_BKI
https://www.youtube.com/watch?v=wER9Xsk_BKI
vally- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/03/2010
eu am incercat pe piciorul meu prima data si masina am invatat sa o setez dintr-un filmulet de pe youtube. Ieri am reglato iar si am incercato pe client. Pielea aia artificiala e egal cu 0 pe pielea aia masina bate calumea dar cand o pui pe piele umana face liniile sterse si discontinue. Oricum daca ai o masina de china ca a mea ai sa ai numai probleme cu ea Sunt cele mai panarami. E ca si cum ai avea o dacie 1310 care tre sa o surubaresti zilnic si niciodata nu merge bine.
senzation- Membru Gold
-
nici nu ma asteptam la vreo calitate deosebita de la aparatele astea, am incercat si eu tot pe picior , si am stat cu gheatza pea el vreo 3 zile )) , dar incercasem inainte pe niste prieteni .. e nasol ca e super cald , si nu cred ca e tocmai ok sa fac tatuaje acum.. vorbisem cu o tipa, ca vroia neaparat niste stelutze, si s-a razgandit dupa vreo 2 zile, ca a zis ca ea vrea sa mearga la plaja )).. acum astept pana la toamna, si ma gandeam sa mai exersez pana atuni, ca sa iasa ceva calumea...
nici eu nu m-am tatuat astept iarna ca sa ma mai mazgalesc. PRima data cand am tatuat a fost pe mine o stea si am facut o infectie mama mama Asta e acu stiu ce tratament s ale dau la clientii care patesc la fel. Daca mai vrei informatii ma intreaba pe aici ca i-ti mai zice nicu,eu si altii care is mai experimentati. Nosferatu lasa haw improvizatiile si apucate de tatuat. M-am apucat de tatuat o data cu tine si am tatuat 60 de oameni si tu 3
senzation- Membru Gold
-
poti sa faci si vara tatuaje, dar e mai nasol, vrei si tu la o piscina ,la mare ........poate vrei sa te bronzezi...
vally- Membru Bronz
-
nu am voie sa ma bronzez si nici pe la strand nu-s pasionat sa ma duc. Tatuajele dupa mine se fac iarna cand poti avea o mai mare grija de ele.
senzation- Membru Gold
-
asa e, dar majoritatea si le fac vara, si dupaia se mira cum de s-a decolorat tatuajul
vally- Membru Bronz
-
va astept la iasi la tattoo convention in octombrie Cine vine sa ma anunte poate ne vedem la o bere!
senzation- Membru Gold
-
aaa , mai am o nelamurire, care-i treaba cu vaselina aia medicala, am vazut pe unii cand fac umbre ca dau cu vaselina .. care-i explicatia?... aaaa... si vreau si eu link la conventia aia pls.. ca ma bate gandul sa vin...
1. Vaselina aia se foloseste si la umbre si la contur, acu depinde. Cand faci umbre dai cu vaselina pt a aluneca mai bine acul pe piele, dar totodata ies si mai de calitate umbrele. LA contur daca masina e chinezeasca si dai cu vaselina fuge tusul si nu intra in piele. Folosesc vaselina si sint multumit la umbre.
2. Cum dau de Castor pe net ii cer linkul de la site si-l postez aici pe forum. Sper sa vine si Attila la iasi sau alti furnizori ca vreau sa mai cumpar o masina mai bunicica si sa-i fac si proba totodata Se anunta multa lume la conventia de la IASI. Apropo sa va feriti sa va faceti tatuaje la Tattoo Ink pt ca dupa ce am vazut eu ca le-a facut la oameni e grav. Sa nu va faceti tatuaje la Dubi Tattoo findca e de belea cu el. Am vazut capodopere facute de aceste doua saloane si e pacat de pielea voastra. Decat sa dati milioane acolo va fac eu tatuaje gratis numai sa va stiu linistiti.
2. Cum dau de Castor pe net ii cer linkul de la site si-l postez aici pe forum. Sper sa vine si Attila la iasi sau alti furnizori ca vreau sa mai cumpar o masina mai bunicica si sa-i fac si proba totodata Se anunta multa lume la conventia de la IASI. Apropo sa va feriti sa va faceti tatuaje la Tattoo Ink pt ca dupa ce am vazut eu ca le-a facut la oameni e grav. Sa nu va faceti tatuaje la Dubi Tattoo findca e de belea cu el. Am vazut capodopere facute de aceste doua saloane si e pacat de pielea voastra. Decat sa dati milioane acolo va fac eu tatuaje gratis numai sa va stiu linistiti.
senzation- Membru Gold
-
am o prietena, care si-a facut un tatuaj la conventia de la sibiu, dar nu mai tin minte la cine e facut, oricum, e super dezamagita de el, ma cam feresc sa imi fac tatuaje la conventii, plus de asta nu ma tine buzunarul.. in fine, sper sa ajung si eu la cea de la bucuresti, in ultima zi macar..
SALUT OVA !!! DE CE NU INCERCI IN BRANSA ARTISTILOR TATUATORI SA IMPRASTII BUNATATEA TA SI CALMITATEA DE CARE DAI DOVADA !!! UNII ARTISTI "CALIFICATI" AU UITAT DE UNDE AU PLECAT SI SINCER POATE UNII DINTRE EI AU INCEPUT SA TATUEZE DIRECT CU APARAT PROFESIONAL (HABAR NU AU DE APARATE HOME MADE), LE AS DA UN TEST CU ACUL GOL INTRE DEGETE SA I VAD ATUNCI CE SCOT DIN MANA LOR ) !!! ITI APRECIEZ FOARTE MULT RABDAREA SI BUNA VOINTA DE A INITIA PE CEI DIN " COLTUL BLOCULUI " !!! CATA RAUTATE AU UNII ARTISTI IN EI ...NU AM VAZUT !!! MI A SPUS UNUL FOARTE CUNOSCUT : CA NU O SA IMI DESCHID EU UN SALON TATTOO NICI O DATA !!! EL ERA NOSTRADAMUS PE TIMPUL ALA ) ...NU IMI DESCHID PT CA NU VREAU SA PLATESC TAXE SI IMPOZITE LA STATUL ASTA CARE NE OFERA "NUMAI POSIBILITATI DE AFIRMARE" IN ZONA FALIMENTULUI ) .....IN CEEA CE L PRIVESTE PE RESPECTIVUL E BINE CA ARE EL 2 SALOANE SI STA MAI MULT DE CRITICI DECAT SA LUCREZE ) !!! MULTA BAFTA !!!!!!!
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Subiecte similare
» Kit tatuaj complet la 397lei( tattoo tatuaje tatuat tatuaj )
» idei preconcepute si tatuaje(un fel de hai sa facem ceva)
» sa facem un radio si sa emitem muzica rock
» ce ar fi sa facem o zona unde sa ne postam pozele noastre ce
» tatuaj pe gat
» idei preconcepute si tatuaje(un fel de hai sa facem ceva)
» sa facem un radio si sa emitem muzica rock
» ce ar fi sa facem o zona unde sa ne postam pozele noastre ce
» tatuaj pe gat
Pagina 8 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum