Aparat de tatuat
+27
cristi_tattos
CobraSupplies
sever
young_boy_florin
mariusik
tattoo_by_flo
U.T.R.
danny25xxx
articole tattoo
shoby12345
nosferatum
senzation
Muresan Timotei
Grumethe
suez
tzugu 6needles
freeze4m
Majestatea Sa
alexcraca
alexsally
danieleion
Piticu
tattoos
Ova-Tattoo Art
Riwe
nick_style
Kolompar
31 participanți
Pagina 5 din 11
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Aparat de tatuat
Merci.Le am vazut.Unele sunt chiar interesante.Dar dc sa mai comand tocmai din SUA cand am gasit un site cu masini Micky Sharpz tocmai in Romania.Cel care le vinde spune ca sunt originale,cu tot cu certificat de garantie.Ce parere aveti?
freeze4m- Pionier
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/10/2009
la bimbi?
pai ai facut comparatia intre preturi?
pai ai facut comparatia intre preturi?
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Ai dreptate Nick.Preturile sunt mult mai mari.Dar daca sunt originale si bune cred ca ar merita investitia.Decat sa astept sa vina din SUA mai bine iau de la el.As vrea sa stiu daca ma pot baza pe masinille cumparate din Romania,pentru ca,daca tot dau 1000 ron pe un aparat,macar sa fie bun.
freeze4m- Pionier
-
Eu nu-ti pot garanta asa ceva si nici altcineva de pe aici nu cred,zi-mi de la cine vrei sa cumperi
nick_style- Membru Gold
-
Eu vreau din Romania,dar daca toti se feresc sa spuna daca sunt bune sau nu,atunci nu imi mai ramane sa comand din afara.Am vazut ca multi sunt cam reticenti in privinta unor aspecte si nu inteleg de ce.E simplu-cumpar din Romania sau nu? sau cumpar din afara si atunci ce masina ?
freeze4m- Pionier
-
Vad ca pe forum sunt multi tatuatori profesionisti si astept de la ei un sfat sau o indrumare.Vreau sa investesc bani intr o masina de tatuat si o sursa de calitate,nu as vrea sa mai arunc banii pe o chinezarime,la care sa renunt repede.
freeze4m- Pionier
-
Cumpara de la Bimbi,eu am cumparat si am primit exact ce am comandat.E f.de treaba.Ar mai fi ati care are articole-tattoo dar el nu are M S.DEci eu zic sa iei de la Bimbi cu incredere.
nick_style- Membru Gold
-
Merci mult Nick.Asa o sa fac.Ink o intrebare-sursa ce "optiuni"sau ce putere trebuie sa fie?Si daca iti iei o masina de tatuat setata liner si sursa trebuie setata tot liner(sau doar aparatul).Si daca ai ai una setata liner si una shader,trebuie sa ai doua surse diferite?Stai,sun cam multe intrebari,nu?Merci mult,astept raspunsul.Bafta!!!
freeze4m- Pionier
-
Sursa e buna pt. amandoua aparate,una singura iti trebuie.Aparate ai nevoie doua chiar trei
nick_style- Membru Gold
-
Trei?Un liner,un shader si al treilea pt ce?
Si sursa cum trebuie sa fie,ce putere?
Si sursa cum trebuie sa fie,ce putere?
freeze4m- Pionier
-
Iata aici o sursa profesionala , care momentan imi este de prisos .
http://www.tattoo-studio.ro/forum/showthread.php?tid=14
Cu stima.
http://www.tattoo-studio.ro/forum/showthread.php?tid=14
Cu stima.
Multumesc 6 needles,dar sursa am gasit.Vad ca nu mai intra nimeni pe forum.Pacat.Am gasit un site american unde intra sute de artisti tatuatori ca voi si discuta pe orice fel de tema.Si acolo sunt tot felul de animozitati,cum sunt si aici de altfel,dar cel putin la ei poti afla foarte multe lucruri.Ar trebui sa scrieti mai des,asa putem afla si noi,cei care suntem la inceput,mai multe informatii utile.Eu,de exemplu,am cautat producatori de masini de tatuat,numele masinilor,pretul si cum le pot comanda in Romania.Am aflat ca si la ei sunt multe porcarii,dar au si lucruri de calitate.As vrea sa l intreb pe Ova si nu numai,ce masina de tatuat are,ce a avut in trecut sau care e cea care l a impresionat cel mai mult?Intrebare e pentru toti.Bafta!!!
freeze4m- Pionier
-
cu riscul de a creea un alt ***** , iti dau un sfat prietenesc . comanda doua masini de tatuat de la bimbi ( ia-ti un liner cu bobine de 8 si un shader cu bobine de 10 cele cu cadre simple ... devil ...cred ) . bimbi le are pe ale lui , dar sper sa fi invatat ceva din cateva posturi dezbatute de unii anterior si daca da , comanda cu incredere masinile pt ca sunt excelente .( sper sa fi pastrat reteta de la inceput ) .ink o data , sa nu sariti de *** in sus , nu fac nimanui reclama , am dat doar un sfat .
ai nevoie de 3 aparate pur si simplu un liner un shader si cu al treilea sa il calibrezi tu pt umplere masiva,dak stie cineva mai bine sa fie liber la exprimare,asa se pot invatza mai multe
respect
respect
suez-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 37
Data de inscriere : 12/10/2009
Multumesc mult,asa o sa si fac pentru ca la un moment dat tot trebuie sa schimbi ceva la aparate.Si nu cred ca merita sa faci comanda pentru cateva piese de schimb tocmai din SUA.Asa mai bine lucrezi cu ai tai.Si ink o intrebare baieti,ce e cu bobinele eikon?
freeze4m- Pionier
-
Pai cei de la eikon din ce ma citit fac produse de calitate,cam cele mai bune,arcuri si bobine,de restul nu mai stiu,oricum nu prea ai saanse sa comanzi de la ei,eu am vrut sa comand arcuri de pe mai multe site-uri din UK si nimeni nu vinde decat saloanelor.Pt.inceput sunt de ajuns doua masini de tatuat,shader-ul de poate folosi si la umplut doar ca trebuie sa faci mici setari de voltaj .
nick_style- Membru Gold
-
sorry pt interventie !!!
desi am inceput sa fac tatuaje din vara lui 97 , consider ca oricati ani de experienta ai avea in spate , tot mai ai multe de invatat !!!
ideia de a incepe o discutie pe tema setarii aparatului , a tehnicii , umbre , culoare combinatii de culoare etc . e de bun augur , plecand de la premisa ca nimeni nu-i perfect , cu siguranta toti am avea de invatat din asta !!! sunt convins ca toti am inceput cu aparate home made , toti am inceput cu rothring si tot felul de tusuri de prost gust , toti am avut un soc cind am pus mina pt prima data pe un tattoo gun autentic , dar asta nu nea impiedicat sa mergem mai departe chiar daca a trebuit sa invatam singuri ce si cum !!! acuma insa , e altceva , iar multumita forumului asta , putem ajuta si pe alti ajutandu-ne si pe noi after all !!!
PS . tine minte , tu cel ce vrei sa-ti cumperi tattoo things adevarate , suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine !!!!
Cu respect , si multa consideratie !!!!
Un prieten
ideia de a incepe o discutie pe tema setarii aparatului , a tehnicii , umbre , culoare combinatii de culoare etc . e de bun augur , plecand de la premisa ca nimeni nu-i perfect , cu siguranta toti am avea de invatat din asta !!! sunt convins ca toti am inceput cu aparate home made , toti am inceput cu rothring si tot felul de tusuri de prost gust , toti am avut un soc cind am pus mina pt prima data pe un tattoo gun autentic , dar asta nu nea impiedicat sa mergem mai departe chiar daca a trebuit sa invatam singuri ce si cum !!! acuma insa , e altceva , iar multumita forumului asta , putem ajuta si pe alti ajutandu-ne si pe noi after all !!!
PS . tine minte , tu cel ce vrei sa-ti cumperi tattoo things adevarate , suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine !!!!
Cu respect , si multa consideratie !!!!
Un prieten
Grumethe- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 45
Data de inscriere : 21/10/2009
Ok,imi veni o idee acum pe moment,s-a aprins beculetul :)Deci ideea ar fi sa punem fiecare dintre noi care se ocupa cu asa ceva poze aici cu aparatura si tot ce folosim la tatuat.Ce zici Grumethe? ca esti cam singurul care mai intra pe aici :Psi daca esti dragut poti sa uploadezi si niste poze cu tatuaje facute de tine :PSincer mi-ar placea,poate mai cer si eu un sfat ceva.
nick_style- Membru Gold
-
sincer , ideea nu e rea , asa ca o sa pun poze cu ce am eu pe acasa si o sa uploadwz si niste tattooaje facute de mine , asta chiar luni dimineata !! imi place ideea ta !!! pe curand !!
Grumethe- Pionier
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 45
Data de inscriere : 21/10/2009
tattoo gun
probabil ca e inchis forumul,dar eu tot vreau sa incerc...eu sunt un adevarat incepator...adic am efectuat doar un tatuaj pe un amic de al meu...am cumparat un kit intreg si piele sintetica pentru a incepe viata mea de tatuator,ceea ce tot timpul mi-am dorit...nu e cine stie ce,dar consider ca pt inceput e ideal...m-am inscris la un curs pt tatuatori incepatori,profesionisti,sau pt simplu hobby la milano,cursul in valoare de 600 de euro,si abea astept sa ma prezint,si sa invat treburi care deocamdata nu mi le pot imagina.Dar deocamdata am mare nevoie de ajutorul vostru,pentru setarea aparatelor...nu reusesc nici de cum sa fac liniile asa cum mi-as dori,din lipsa de invatatura...sigur cineva ar putea sa ma ajute putin...aici este un sit cu aparate de tatuat foarte buna,racomandate de un tatuator profesionist din Milano. http://www.workhorseirons.com/index.php Eu am doar 18 ani...si cred ca e f important sa cer ajutor,fara rusinea de a fii incepator...Tot timpul se incepe de la zero...si m-as simti realizat sa fiu ajutat de cineva cu experienta...va multumesc anticipat P.S: scuzati gramatica,in caz de erori
Muresan Timotei- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 35
Varsta : 33
Data de inscriere : 03/03/2010
In primul rand bine ai venit
Ia-ti gandul de la site-ul ala ca nu poti cumpara nimic de acolo decat daca lucrezi intr-un salon.Despre setarea aparatelor vezi ca s-a mai vorbit aici dar daca sunt made in china e greu cu ele,macar daca ai schimba la ele arcurile si surubul de contact sa fie cat de cat dar si cadrul la ele e destul de prost si cam trepideaza.
Ia-ti gandul de la site-ul ala ca nu poti cumpara nimic de acolo decat daca lucrezi intr-un salon.Despre setarea aparatelor vezi ca s-a mai vorbit aici dar daca sunt made in china e greu cu ele,macar daca ai schimba la ele arcurile si surubul de contact sa fie cat de cat dar si cadrul la ele e destul de prost si cam trepideaza.
nick_style- Membru Gold
-
Multumesc....da chiar asa e...Made in China...si ma gandeam ca de aia nu ma descurc nici cum cu ele...am stat cam o noapte intraga si am citit ce era scris despre setarea aparatelor,dupa ce am lasat comentul...si chiar sunt interesante discursurile voastre,cu exceptie a celor ce sunt pusi pe scandal...oricum,sper ca urmarindu-va sa mai invat cate ceva...din pacate salonul lui Ova e cam departe de mine...altfel as apela la el.Oricum am de gand sa urmaresc discursuriile voastre,si o sa mai pun intrebari cand ma impiedica ceva...va multumesc anticipat
-
Iti reconad sa-ti cumperi arcuri eikon care sunt cele mai bune si se gasesc aici in Romania si o sa mearga mult mai bine masinile.
nick_style- Membru Gold
-
da se pot expedia in italia?pt ca nu am posibilitatea sa merg eu dupa ele...si ink ceva...merita sa le pun pe o masina chinezeasca?
-
Pai nu m-am uitat ca esti in Italia:)
Merita sa le pui pe orice masina:)
Merita sa le pui pe orice masina:)
nick_style- Membru Gold
-