Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aparat de tatuat

+27
cristi_tattos
CobraSupplies
sever
young_boy_florin
mariusik
tattoo_by_flo
U.T.R.
danny25xxx
articole tattoo
shoby12345
nosferatum
senzation
Muresan Timotei
Grumethe
suez
tzugu 6needles
freeze4m
Majestatea Sa
alexcraca
alexsally
danieleion
Piticu
tattoos
Ova-Tattoo Art
Riwe
nick_style
Kolompar
31 participanți

Pagina 4 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Aparat de tatuat - Pagina 4 Empty Re: Aparat de tatuat

Mesaj Scris de Majestatea Sa Vin Sept 04, 2009 1:39 pm

Mi-am luat si eu un kit de tattoo acum 2,3 saptamani si pana acum am facut pe sorici si pe piele sintetica. Am facut si un tatuaj pe peietenul meu dar nu sunt multumita pentru ca incepe sa ii iasa culoarea. (l'am refacut a2a oara). Stiu ca omul invata din greseli dar totusi nu as vrea sa nenorocesc oameni. Puteti sa imi spuneti niste tehnici cum se umple un tatuaj si cum se fac umbre?
Tatuajul l'am facut fara sablon pentru ca nu am prim si materiale pt sabloane in trusa. De curand mi-am cumparat niste foi de indigo si niste foi de calc dar nu ramane prea mare lucru pe piele si se sterge repede chiar daca dau inainte pielea cu deodorant, Cu ce gresesc aici sau cum se aplica un sablon si ce mai imi trebuie?

Scuze daca nu e msj la topicul potrivit dar se refera la mai multe.
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 31
Data de inscriere : 04/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alexsally Vin Sept 04, 2009 6:31 pm

daca dai cu deodorant, sa fie mennen speed stick, dai bine, si dupa tamponezi usor cu un servetel incat sa iei surplusul ca sa nu distruga liniile din sablon. Dupa presezi usor si il iei dintr-o singura miscare. Il lasi 10 15 minute sa se usuce si ar trebui sa ramana ok.

alexsally
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 29
Varsta : 33
Data de inscriere : 04/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Sept 04, 2009 11:12 pm

""" majestate""" scratch ma rog.............In primul rand transferul nu se face cu indigo,nici cu deodorant,ce crezi ca vor zice potentialii clienti cand te vor vedea ce folosesti pe ei.Pui mennen-ul pe el ,pui pe altu si pe altu...conditii murdare ,transferul se face cu hartie speciala pentru asa ceva si cu solutii speciale care reduc riscul infectiilor la zero plus ca vei avea o calitate la desen perfecta si nu se mai sterge numai cu Mikrotid.Tusurile nu iti raman in piele din cauza calitatii lor slabe. Modul de intretinere a tatuajului dupa ce l-ai facut conteaza foarte mult.A fi tatuator nu inseamna sa ai o trusa chinezeasca ieftina si tu sa fii fara experienta. Gandeste-te ca ce faci pe piele pentru cel care-l poarta ii va fi tovaras toata viata.Vad ca esti din Bucuresti. Dute si fa un curs la un salon de acolo. Dute la Next Level Tattoo ,este salonul lui Costi din Tg.Jiu.Este foarte calitativ si ai multe de invatat.Exerseaza desenul intai,tehnici de desen,volum,partea-n-tunecata si partea luminoasa a desenului,tehnici de linii ,de inchiderea linilor ,de continuitate a lor,tehnici de umbre deschise,inchise in functie de volumul obiectului reprezentat pe piele,cum se transfera culorile,combinatii de culori ,compatibilitatea lor,masinile de tatuat cum se seteaza pentru contur pentru umplut ,pentru umbre brute,fine ,foarte fine,efectul de sticla ,de piatra, de luciu..................etc etc,,,mai sunt de o suta de ori mai mult decat ti-am scris pana acuma, ma dor degetele, deci credema ,sa fi tatuator e ceva ce cere multa multa munca,bani investiti.Cu ce ai tu nu vei putea face tattoo niciodata si nici nu vei putea invata ceva cu masinile tale de tatuat.Ce am scris aici se adreseaza mai multor useri de aici ,nu esti singura persoana care e """tatuator""""", deci fara un curs de meserie nu vei putea face niciodata nimik. De aia exista scoli,pentru a invata.Bafta multa !!!!!!!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Majestatea Sa Lun Sept 07, 2009 3:06 pm

Se face cu indigo si deodorant (mennen). Cel putin asa vad ca face toata lumea. Nu toti isi permit solutie pt transfer la inceput. Inainte sa dau ce deodorant dau cu spirt. Nu e mult dar macar e ceva. citez: ".A fi tatuator nu inseamna sa ai o trusa chinezeasca ieftina si tu sa fii fara experienta." Trusa nu e chinezeasca si nu e nici ieftina.Asta e de aici: http://imax.net/en/tattoo3uk.html?c4=112&c3=1&val=&cat=tat_kit&c1=0 Multumesc pentru sfaturi. Apreciez ca mi'ai raspuns la mesaj. Am vb cu Costi deja, (sau cu cineva de la Costi tattoo, nu s'a prezentat). L'am intrebat daca face cursuri in Bucuresti si a zis ca nu inca. I'am zis ca am 16 ani si a zis sa astept pana fac 18. citez: "Cu ce ai tu nu vei putea face tattoo niciodata si nici nu vei putea invata ceva cu masinile tale de tatuat" whatevar. nu am doar trusa am si ace pt umbre, varfuri etc. Dar de unde stii tu ca nu o sa fac nimic si ca nu o sa invat nimic? Nu am zis ca sunt "tatuator". Mai am pana sa devin tattoo artist.. Si nu am nici experienta dar nimeni nu s-a nascut cu ea. O sa o capat in timp. La cursuri acolo am sunat acum cateva saptamani. o sa mai sun, adica o sa caut next level tattoo.

alexsally, ms pt sfat. asa am facut dar nu luam surplusul. pana la urma am dat cu creion chimic si a mers.

Like a Star @ heaven
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Majestatea Sa Lun Sept 07, 2009 3:16 pm

ma corectez. trebuia sa scriu whatever.my bad english. nu ma refeream la cum se numesctehnicile. "tehnici de umbre deschise,inchise in functie de volumul obiectului reprezentat pe piele,cum se transfera culorile,combinatii de culori ,compatibilitatea lor,masinile de tatuat cum se seteaza pentru contur pentru umplut ,pentru umbre brute,fine ,foarte fine,efectul de sticla ,de piatra, de luciu
"
ci cum se fac. cum trebuie sa misc mana, cut de adanc sa fie acul etc. dar cred k e o groaza de scris asa k lasa.
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Sept 07, 2009 3:32 pm

Deci tu ai luat o trusa la 195 EURO. O masina profi de tattoo este 200-270 euro o singura masina fara nimic altceva pe langa

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Sept 07, 2009 5:55 pm

majestatea sa intra aici http://forum.ink-trails.com/forums.html
si ai sa inveti mai multe decat iti imaginezi in leg. cu ceea ce vrei sa shtii.Doar ca e in engleza.Ia forumul de la cap la coada si ai sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Majestatea Sa Mier Sept 09, 2009 10:42 am

nick_style, mersi pentru link. o sa ma uit pe el pt ca nu il stiam.

Morddor tattoo, well pentru inceput e ok. mie asa mi se pare. trusa nu e chinezeasca si plus alte accesorii a fost totul 250 euro. nu imi permit sa dau o avere pe un aparat doar pentru ca e "de firma". pe mine nu ma intereseaza sa scrie micky sharpz pe el. ci sa fie de calitate. si ce incerci sa demonstrezi? tu cand ai inceput sa faci tatuaje aveai echipament de 800 euro sau ce?
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Sept 09, 2009 3:05 pm

asa este,masinile alea sunt scumpe din cauza producatorului,poti cumpara o masina la fel de buna si la pretul de 70-100 de euro care sa nu scrie MS pe ea:).Acum depinde si de celelalte accesorii care le ai,ace,sursa,tusuri si nu in ultimul rand tehnica de lucru e cea mai importanta
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Sept 09, 2009 5:15 pm

Mai ,,,,,,,pai cum sa zici ca nu te intereseaza daca scrie Micky Sharpz pe ea ? Pai e visul orcarui tatuator . Nu mai are rost sa vorbesc ca vad ca nu am cu cine..........

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Sept 09, 2009 5:43 pm

Este,si mie mi-ar place un micky sharpz sincer dar eu daca fac un tatuaj la doua luni si ala la 100-200 lei nu cred ca merita sa investesc chiar atat pe un singur aparat.Tu deja morddor esti profesionist si lucrezi mult de asta iti permiti.Eu sunt adeptul lucrurilor de calitate si normal ca mi-as dori un micky dar deocamdata nu-mi permit sa dau atat Smile
Apropo superbe noile tatuaje care le-ai afisat pe site,m-au imporesionat sincer iti meriti pe buna dreptate locul la salon:)Dragonul ala care l-ai refacut cu negru si alb m-a lasat masca,ai facut ceva extraordinar din ce era.Tot respectu pt. tine si nu mai fi asa de dur cu noi cei mai de nivel incepator-mediu
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Sept 09, 2009 5:58 pm

Mersi de complimente in primul rand...dar nu de tine ziceam sau neaparat de o persoana anume de aici,,,ci chestia lu Majestatea aia ,,,cum sa spui ca nu te intereseaza daca scrie Micky Sharpz pe masina ??????????Sunt masini de calitate intradevar ,nu numai Micky,,,exemplu concret ..calitate maxima...dar ,,,totusi ,sa spui asa ceva despre Micky Sharpz care este Etalonul masinilor tattoo in lume...............................se vede clar idea unui incepator care se gandeste la profit si nu la arta.A auzit el sau ea ca se fac bani de aici si hai sa fac si eu .....nu e chear asa ..acuma stii si tu foarte bine ca ai ceva vechime in domeniu si stii bine ce inseamna TATTOO...

Ultima editare efectuata de catre Ova-Tattoo Art in Mier Sept 30, 2009 2:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : Reclama altui furnizor de Articole Tattoo Supplies inafara celui care are exclusivitate la noi...)

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Sept 09, 2009 6:01 pm

Majestatea Sa a scris:nick_style, mersi pentru link. o sa ma uit pe el pt ca nu il stiam.

Morddor tattoo, well pentru inceput e ok. mie asa mi se pare. trusa nu e chinezeasca si plus alte accesorii a fost totul 250 euro. nu imi permit sa dau o avere pe un aparat doar pentru ca e "de firma". pe mine nu ma intereseaza sa scrie micky sharpz pe el. ci sa fie de calitate. si ce incerci sa demonstrezi? tu cand ai inceput sa faci tatuaje aveai echipament de 800 euro sau ce?
Pentru cunostinta ta am inceput cu un Lauro Paolini (secret heart ) asa se chema masina, dar .........sigur nu ai auzit tu de ea.........................................

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mier Sept 09, 2009 6:05 pm

Da adevarul ca altfel te simti cand ai sigruanta unui aparat de calitate si nu te astepti sa se deregleze in orice moment,am avut si shtiu cum e Smile Acum am 3 aparate destul de bune si sunt multumit.Sa shtii ca chiar si numai arcurile luate de la bimbi mi-au facut masinile sa functionesze mai bine.Oricum parerea mea e ca aceasta meserie nu e pt. oricine si trebuie facuta cu placere,suflet si placere sa iasa bine
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de alexsally Mier Sept 09, 2009 10:50 pm

Morddor, nu era sacred heart?

alexsally
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 29
Varsta : 33
Data de inscriere : 04/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Mier Sept 09, 2009 11:29 pm

Majestatea Sa a scris:nick_style, mersi pentru link. o sa ma uit pe el pt ca nu il stiam.

ca sa intelegi mai bine diferenta la calitate , nu-i tot una ca conduci un(ferrari sau o dacie ), ie un exemplu banal dar se poate intelege mai bine la ce ma refer , la kitul tau eu zic ca ie ok, dar cu timpul iti vei da seama ca vrei mai mult , odata cu cerintele tale in domeniu daca vei continua, oricum succes!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Majestatea Sa Sam Sept 12, 2009 6:19 pm

nu m-am apucat de tatuaje ca sa fac bani. mai mult am investit. chiar daca nu ma intereseaza firma. nu as refuza un micky sharpz gratis Smile. si cum a zis si tattoos mai sus, "cu timpul iti vei da seama ca....." in timp o sa vad ce gusturi imi mai fac. momentan imi place masina mea. Razz
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Dum Sept 13, 2009 9:24 pm

Majestatea Sa a scris:nu m-am apucat de tatuaje ca sa fac bani. mai mult am investit. chiar daca nu ma intereseaza firma. nu as refuza un micky sharpz gratis Smile. si cum a zis si tattoos mai sus, "cu timpul iti vei da seama ca....." in timp o sa vad ce gusturi imi mai fac. momentan imi place masina mea. Razz

ma bucur , si succes incontinuare!

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Majestatea Sa Sam Sept 19, 2009 5:51 pm

merci
Majestatea Sa
Majestatea Sa

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Sept 30, 2009 2:02 pm

Majestatea Sa a scris:merci
Bine ai venit!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Sept 30, 2009 2:05 pm

Majestatea Sa a scris:Se face cu indigo si deodorant (mennen). Cel putin asa vad ca face toata lumea. Nu toti isi permit solutie pt transfer la inceput. Inainte sa dau ce deodorant dau cu spirt. Nu e mult dar macar e ceva. citez: ".A fi tatuator nu inseamna sa ai o trusa chinezeasca ieftina si tu sa fii fara experienta." Trusa nu e chinezeasca si nu e nici ieftina.Asta e de aici: http://imax.net/en/tattoo3uk.html?c4=112&c3=1&val=&cat=tat_kit&c1=0 Multumesc pentru sfaturi. Apreciez ca mi'ai raspuns la mesaj. Am vb cu Costi deja, (sau cu cineva de la Costi tattoo, nu s'a prezentat). L'am intrebat daca face cursuri in Bucuresti si a zis ca nu inca. I'am zis ca am 16 ani si a zis sa astept pana fac 18. citez: "Cu ce ai tu nu vei putea face tattoo niciodata si nici nu vei putea invata ceva cu masinile tale de tatuat" whatevar. nu am doar trusa am si ace pt umbre, varfuri etc. Dar de unde stii tu ca nu o sa fac nimic si ca nu o sa invat nimic? Nu am zis ca sunt "tatuator". Mai am pana sa devin tattoo artist.. Si nu am nici experienta dar nimeni nu s-a nascut cu ea. O sa o capat in timp. La cursuri acolo am sunat acum cateva saptamani. o sa mai sun, adica o sa caut next level tattoo.

alexsally, ms pt sfat. asa am facut dar nu luam surplusul. pana la urma am dat cu creion chimic si a mers.

Like a Star @ heaven

Faci cea mai mare greseala zic eu, dar alegerea este a ta. Sunt si alte saloane. S-au mai convins si alti "prieteni" de-ai lui de el. Si mi-au dat dreptate in final. Dar alegerea iti apartine!
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de freeze4m Mier Oct 07, 2009 10:50 pm

Salut tuturor.Numele meu este George.Ma bucur ca m am inregistrat pe site pentru ca vad ca discutati destul de aprins pe unele teme.Asta inseamna ca sunteti cu adevarat pasionati de ceea ce faceti.Daca ma puteti ajuta,am si eu o intrebare:vreau sa mi cumpar o alta masina de tatuat(cea pe care o am acum e chinezeasca si nu e cine stie ce)si nu stiu ce sa aleg.Am in minte,ca si branduri cunoscute,Micky Sharpz,Roger Spaulding si Lauro Paolini.As dori un aparat bun,dar si cu raport calitate pret care sa merite investitia.Cum nu ma pricep foarte bine, as vrea sa aflu si parerea voastra.Ar mai fi problema ca nicio firma nu are reprezentant autorizat in Romania,deci ar trebui comandate din strainatate si ca piata de la noi din tara e cam invadata de facaturi care poarta nume celebre.Va multumesc mult.Bafta!

freeze4m
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Oct 08, 2009 5:09 pm

Din Europa ai slabe sanse sa cumperi ceva on-line ca se feresc toti de romani.Din Anglia nu poti cumpara de la furnizori decat daca ai salon deci ramane sa cumperi ceva din SUA.Iti zic eu un site de unde sa comanzi masini f. bune si la pret la fel.Cu okazi asta poti sa-mi cumperi si mie un aparat si sa mi-l trimiti mie.Binenteles ca-l si platesc.Daca esti interesat sa-mi zici.Ciao
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de freeze4m Joi Oct 08, 2009 5:25 pm

Salut.da mi adresa sa vedem ce au.Crezi k daca astia din Europa se feresc de noi,americanii nu o sa fac la fel?

freeze4m
Pionier
Pionier

masculin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 34
Data de inscriere : 07/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Oct 08, 2009 5:28 pm

Pai nu se feresc ca eu am mai comandat de la ei
vezi aici https://www.internationaltattoosupply.com/eshop/catalog/index.html