Vindecarea tatuajului
+90
adrian23
make94
Fairylina
Rebecccca
joinmihai
myhaella.m
razvanmihai
dolfi
Alberts79
alina168
bogdan85
Enigmatic
ALINAAMALIA
cretzullicious
leolivinginkorea
Weps
MariusMKV
marian
subsonique
roro
alina_dark
Endless
rooxanyk
Alex
andreea.daniel
rechines
corado
adyshorrr
young_boy_florin
CIulik
c8ilu18
mariusik
Pick
superstefi
ionutzxxx_1991
cezaryon666
CobraSupplies
vally
smiresmire
sever
cashu21
senzation
alexxxa
MissButterfly
Nockthurnal
nosferatum
BlackVirus
RayOfRa
razva
Lyanna
chipiko
tzily
luigim
Umbra
supitza
marinusha
alex1996
honeygirl
ciprian
RedNeCk
ten hours left
parazitu1800
Norina
alexsally
Chow05
tattoos
laura_georgiana2003
nick_style
kmytsa
freak_dudette
timea89
God-Of-War
ciprik22
tiberiuenache
cedrik
keeekeeess
Quacker
melinda
anck
addi
dodolino
dragon
Buli
geta
Maltesse Cross
sascha
scorpy
paulhd2003
again
Ova-Tattoo Art
94 participanți
Pagina 12 din 21
Pagina 12 din 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Vindecarea tatuajului
la piscina te duci dupa o luna, daca nu risti sa iei vreo boala si faci si varza tatuaju. Si crema aia cu vitamina E, nu mi se pare mare chestie. am avut si eu si tot la bephanten am ajuns.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
sal, ca multi altii am si eu o dilema. mi am batut in urma cu 5 zile primul tatuaj, toate bune si frumoase, apoi mi am dat seama ca eu nu stiu ex daca trebuie sa port folie mereu, exceptie facand mom cand sunt acasa, sau sa nu pun folie indiferent. Asta i una ... a 2-a astazi cand l am dat cu crema am obs ca se mai desprind cojute mici negre, e ok, am inteles ca treb sa cada singure dar asa repede ? si mai am una sg cred si sper ... am obs tot astazi ca pe langa marginile tatuajului s a pigmentat f putin pielea, e vizibin numai cand stai f aproape, e normal, dispare intr un final ? Merci mult pt ajutor!
corado-
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 41
Data de inscriere : 09/04/2011
Salut! Folie nu mai pui pe tatuaj din momentul in care ai dat-o jos si ai spalat tatuajul! Tatuajul trebuie sa respire, trebuie tinut la aer cat mai mult timp si dat cat mai des cu bepanthen unguent! Cojitele sunt normale. Nu prea inteleg cum e treaba cu pigmentarea... In rest e ok! Continua sa dai tatuajul cu bepanthen unguent si va fi bine! Dar un lucru ma nelamureste: cel care iti face tatuajul nu iti da si instructiuni detaliate pentru vindecare?
mariusik- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010
mi a dat instructiuni insa nu sunt pe atat de detaliate iar eu nu mi am dat seama pe moment ... Ca sa poti sa ti faci o idee la ce ma ref cand am spus pigmentare pun o poza dreapta sus la primele frunzulite. Pana acum am stat cu el la aer cat de mult am putut insa cand am iesit din casa si la culcare l am acoperit, afara imi era de praf, iar in casa am un caine care lasa mult par si face mizerie si imi era sa nu se infecteze, plus ca m am gandit sa nu se frece pantalonii de el si sa se rupa cojitele. in fine de acum am sa incer sa l las fara folie pe cat posibil. ai idee in ce masura a daunat ca am tinut folie ... in ideea in care nu a fost nici cine stie ce cal afara ca sa transpir abundent
corado-
am gresit eu ... stanga sus, la primele frunzulite, scuze
corado-
Salut!Am si eu o intrebare,putin banala:))..dar pentru linistea mea,ovi,as vrea un raspuns repede.Mi-am facut ieri un tatuaj pe antebrat iar crema cumparata de mine este BEPANTHEN CREMA nu unguent...este la fel de buna crema sau trebuie neaparat unguent? thx all
rechines-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 33
Data de inscriere : 10/04/2011
din punctul meu de vedere e la fel de buna ca si unguentul, testata de mn
nosferatum- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 827
Data de inscriere : 26/07/2009
corado, a bagat acul mai adanc si ti-a difuzat tusul sub piele, asta e problema acolo, si la conturul bandanei tot la fel la scapat cam mult, acu depinde si cat da slab sau gras esti, si depinde si de aparat.
senzation- Membru Gold
-
sunt plinut ca sa zic asa =)) nu ma deranjeaza atat de tare chestiile alea pt ca se vad doar daca te uiti f atent si f de aproape ... sigur vroiam sa fie perfect dar acu asta e. vroiam sa mai intreb ... vor ramane sau dispar ? merci mult pt raspunsuri!
corado-
nu vor disparea asa ramane, dar in timp se vor observa mai putin. E pe picior tatuajul si la picioare si eu mai patesc sa-mi difuzeze tusul cateodata
senzation- Membru Gold
-
Merci mult pt raspunsuri!
corado-
Buna, am si eu nevoie de putin ajutor cu urmatoarea chestiune:
prin '99-'00 mi-am facut pe glezna o bratara (tribalo-something) de vreo 1.5 cm latime si destul de plina. Tatuajul l-am facut acasa la un tip cu clasicul pix+motoras de walkman si tus rotring. Anyhow, desi deloc estetic tatuajul s-a tinut bine:) culoarea ok etc. Pentru ca am crescut:) am hotarat sa il acopar cu un tatuaj mai profi. Asta am si facut. Ideea e urmatoarea: Mi-am facut tatuajul acum doua zile, am acoperit complet bratara si am continuat in sus pe gamba pana spre jumatate si jos pe laba piciorului. Zona este insa FOARTE inflamata. nu o umflatura usoara ci am ditai glezna.si m-am cam speriat. de uns l-am uns cu vaselina medicinala + bepanthen (din cand in cand caci am inteles de la unii ca ar cam strica culorile - tatuajul e semi colorat caci am inteles ca tusul colorat are putere mai mare de acoperire). Intrebarea e urmatoarea: e normal sa fie asa de umflat? intreb pentru ca nu tin minte ca la prima tatuare sa fi patit asa ceva + mai am un tatuaj pe abdomen facut acum 4 ani care nu s-a umflat deloc. as justifica intr-un fel cu faptul ca, fiind mai multe culori, s-a revenit de mai multe ori pe aceiasi zona. So, va rog un raspuns - e normal sa fie asa umflat? pot face ceva in sensul asa in afara de a astepta? + ca doare ca dracu cand merg
prin '99-'00 mi-am facut pe glezna o bratara (tribalo-something) de vreo 1.5 cm latime si destul de plina. Tatuajul l-am facut acasa la un tip cu clasicul pix+motoras de walkman si tus rotring. Anyhow, desi deloc estetic tatuajul s-a tinut bine:) culoarea ok etc. Pentru ca am crescut:) am hotarat sa il acopar cu un tatuaj mai profi. Asta am si facut. Ideea e urmatoarea: Mi-am facut tatuajul acum doua zile, am acoperit complet bratara si am continuat in sus pe gamba pana spre jumatate si jos pe laba piciorului. Zona este insa FOARTE inflamata. nu o umflatura usoara ci am ditai glezna.si m-am cam speriat. de uns l-am uns cu vaselina medicinala + bepanthen (din cand in cand caci am inteles de la unii ca ar cam strica culorile - tatuajul e semi colorat caci am inteles ca tusul colorat are putere mai mare de acoperire). Intrebarea e urmatoarea: e normal sa fie asa de umflat? intreb pentru ca nu tin minte ca la prima tatuare sa fi patit asa ceva + mai am un tatuaj pe abdomen facut acum 4 ani care nu s-a umflat deloc. as justifica intr-un fel cu faptul ca, fiind mai multe culori, s-a revenit de mai multe ori pe aceiasi zona. So, va rog un raspuns - e normal sa fie asa umflat? pot face ceva in sensul asa in afara de a astepta? + ca doare ca dracu cand merg
andreea.daniel-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 37
Data de inscriere : 22/05/2011
In primul rand eu stiam ca vaselina medicinala nu se mai aplica pe tatuajul proaspat. Ai grija sa-l mentii cat mai curat si da-l cu bepanthen unguent cand are nevoie. Daca treaba se complica consulta un medic.
mariusik- Membru Gold
-
Buna mariusik si Multumesc frumos pentru raspuns. Cu vaselina medicinala ma dau deoarece din ce am citit aici pe forum, sunt multi care spun ca Bepanthen-ul poate afecta calitatea finala a culorii unui tatuaj.Altii pe aici spun insa ca Bepanthen-ul nu afecteaza culoarea si ca e f ok motiv pentru care alternez:)
Legat de subiectul primului post, tot un butucel am in loc de glezna:(
Legat de subiectul primului post, tot un butucel am in loc de glezna:(
andreea.daniel-
Bepanthenul nu afecteaza culoarea tatuajului, dimpotriva, vaselina s-ar putea sa o faca. Eu am tot studiat problema vindecarii tatuajului si stiu ca nu se foloseste. In ceea ce priveste umflatura, daca este mai mare decat o simpla inflamatie si s-a inrosit si e tare si daca cumva incepe sa fie mai calda zona... consulta un medic, nu te lua dupa alte vorbe pt ca dupa cum vezi nici eu nu iti recomand altceva in situatia in care se petrece altceva decat ceea cunosc. Dar si eu am avut o problema pe care am spus-o aici mai demult cu primul meu tatuaj pe mine insumi, cand s-a inflamat tare si a facut si coaja; se umflase o anumita zona si durea al dracului de tare. Si nu am facut nimic altceva decat sa il feresc de apa, de mizerie si il dadeam mereu cat sa fie umed (nu din abundenta!) cu bepanthen.
mariusik- Membru Gold
-
bepanthenul nu iti afecteaza tusul si e cel mai indicat si bun ca gasesti acolo,depinde timpul cat a tatuat si cat esti de sensibila eu am avut mana dublu doua zile aproape trei am folosit doar bepanthen si lam mentinut curat spalat zilnic cel putin o data si tamponat cu prosopul.nu mai volosi vaselina aia ca iti acopera porii nu iti respira cum trebuie pielea in primul rand si in al doilea e neutra nu contine nimik nu te ajuta la nimik.
+1sever a scris:bepanthenul nu iti afecteaza tusul si e cel mai indicat si bun ca gasesti acolo,depinde timpul cat a tatuat si cat esti de sensibila eu am avut mana dublu doua zile aproape trei am folosit doar bepanthen si lam mentinut curat spalat zilnic cel putin o data si tamponat cu prosopul.nu mai volosi vaselina aia ca iti acopera porii nu iti respira cum trebuie pielea in primul rand si in al doilea e neutra nu contine nimik nu te ajuta la nimik.
mariusik- Membru Gold
-
Am inteles sa traiti:) Rosu e dar in limite normale as zice dar fierbinte nu e, nu cred sa fie vreo infectie. Anyhow, preventiv:D, iau antibiotoc. Am renuntat la vaselina de ieri si am dat doar cu Bepanthen. Am trecut ieri si pe la salonul unde l-am facut ca sa il vaza si sa imi spuna daca e normal.. ci ca e... @server, tatuarea a durat putin peste 3h si a fost a naibii de dureroasa spre final caci am tot revenit pe aceeasi zona. Mi-au mai trecut panicile acum, sper doar sa nu mai trebuiasca sa il bat o data. Cam asa arata ieri https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/692/img00009u.jpg/
andreea.daniel-
Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca am dat peste acest forum , stiam demult de tattooart.ro dar nu stiam de forum Vreau sa va spun si eu ce problema am care ma streseaza 24/24 ... mi-am facut un tatuaj acum o saptamana pe bratul stang , un tatuaj Negru. Este destul de mare , vine de pe anebrat pana pe trapez , urca putin pe gat si se termina pe coasta. Este o tribala ,,model copiat de pe site-ul tattoo.ro deoarece demult incerc si eu sa imi fac un tatuaj la dansul dar e tot pe dincolo
So ... in prima zi am lasat celofanul peste tatuaj cca 3 ore , la-am dat jos , l-am spalat iar pe urma am pus celofan curat din nou , l-am lasat tot 3 ore si pe urma l-am dat jos. Am continuat sa spal tatuajul de 3-4 ori pe zi cu sapun Dove si apa rece , dupa fiecare spalare ungeam cu Bephanten Unguent ( pentru iritem fesier LA BEBELUSI) , asa scrie pe cutie. Acum a trecut aproape o saptamana , mi-a cazut asa numita ,,coaja,, eu nu o pot numii coaja , la mine era mai degraba un exces de piele moarta care se ducea jos dupa fiecare spalare si ungere. Am facut exact ce mi s-a spus de la salon iar acum dupa o saptamana tatuajul meu e cu muuuult sters fata de cum era in prima zi.Sa nu zic de umbre ... din negru au devenit un fel de gri. Va rog frumos sa ma ajutati caci am dat o gramada de bani si e stres greu pe capul meu , nu inteleg de ce se decoloreaza asa daca eu am respectat tot ce mi-a spus cel care a efectuat tatuajul. Acuma e a8-a zi de cand l-am facut si eu inca continui sa spal de 3 ori pe zi si sa dau dupa fiecare spalare cu bephanten unguent (pentru iritem fesier la bebelusi). Ar trebui sa schimb tratamentul sau ce sa fac ? Va multumesc.
Edit : Precizes ca nu l-am expus la soare DELOC , dorm fara tricou , stau cat pot de mult in casa la fel , fara tricou pentru a lasa pielea sa respire. Deci mi-am sacrificat o saptamana degeaba ?
So ... in prima zi am lasat celofanul peste tatuaj cca 3 ore , la-am dat jos , l-am spalat iar pe urma am pus celofan curat din nou , l-am lasat tot 3 ore si pe urma l-am dat jos. Am continuat sa spal tatuajul de 3-4 ori pe zi cu sapun Dove si apa rece , dupa fiecare spalare ungeam cu Bephanten Unguent ( pentru iritem fesier LA BEBELUSI) , asa scrie pe cutie. Acum a trecut aproape o saptamana , mi-a cazut asa numita ,,coaja,, eu nu o pot numii coaja , la mine era mai degraba un exces de piele moarta care se ducea jos dupa fiecare spalare si ungere. Am facut exact ce mi s-a spus de la salon iar acum dupa o saptamana tatuajul meu e cu muuuult sters fata de cum era in prima zi.Sa nu zic de umbre ... din negru au devenit un fel de gri. Va rog frumos sa ma ajutati caci am dat o gramada de bani si e stres greu pe capul meu , nu inteleg de ce se decoloreaza asa daca eu am respectat tot ce mi-a spus cel care a efectuat tatuajul. Acuma e a8-a zi de cand l-am facut si eu inca continui sa spal de 3 ori pe zi si sa dau dupa fiecare spalare cu bephanten unguent (pentru iritem fesier la bebelusi). Ar trebui sa schimb tratamentul sau ce sa fac ? Va multumesc.
Edit : Precizes ca nu l-am expus la soare DELOC , dorm fara tricou , stau cat pot de mult in casa la fel , fara tricou pentru a lasa pielea sa respire. Deci mi-am sacrificat o saptamana degeaba ?
Alex-
Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 03/06/2011
Eu nu stiu cine recomanda spalatul tatuajului de 3-4 ori pe zi cu apa si sapun fiindca e logic ca o sa se decoloreze,apa intrand in contact cu tusul din piele.Cred ca asta a fost la tine cauza care a dus la decolorarea tatuajului.
Din ce stiu eu si ce am citit pe forumuri tatuajul se spala doar dupa ce dai folia jos si atunci cu putina apa calda apoi dai cu unguent de 2-3 ori pe zi.
Eu cred ca sacrificiul cel mai mare a fost ca ai rezistat la dita mai tatuajul
Din ce stiu eu si ce am citit pe forumuri tatuajul se spala doar dupa ce dai folia jos si atunci cu putina apa calda apoi dai cu unguent de 2-3 ori pe zi.
Eu cred ca sacrificiul cel mai mare a fost ca ai rezistat la dita mai tatuajul
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Daca a trecut doar o saptamana continua sa il dai cu bepanthen unguent de cate ori este nevoie. La un tatuaj de dimensiunile astea este normal sa il speli macar odata pe zi. Spalatul nu va afecta tatuajul, atat timp cat nu freci cu peria . Mai asteapta inca vreo saptamana-doua si dupa, ne spui daca a ramas definitiv sters.
mariusik- Membru Gold
-
va multumesc de raspunsuri , si eu am citit la fel pe toate site`urile pe care am cautat date despre ingrijirea tatuajului , sa nu aiba contact cu apa cel putin 5 zile.
Deci am calculat , o saptamana si 3 zile au trecut de cand mi-am facut tatuajul , azi noapte am avut niste mancarimi cum n-am mai avut pana acuma , ar fi cazul sa imi cumpar o crema hidratanta si sa renunt la bephanten ? nu afecteaza daca dau cu asa de mult bephanten ?
Si puteti va rog sami recomandati o crema hidratanta buna ? Multumesc
Deci am calculat , o saptamana si 3 zile au trecut de cand mi-am facut tatuajul , azi noapte am avut niste mancarimi cum n-am mai avut pana acuma , ar fi cazul sa imi cumpar o crema hidratanta si sa renunt la bephanten ? nu afecteaza daca dau cu asa de mult bephanten ?
Si puteti va rog sami recomandati o crema hidratanta buna ? Multumesc
Alex-
Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 03/06/2011
Daca vei citi instructiunile de ingrijire pe la anumiti artisti renumiti vei vedea ca la tatuajele mari este indicata sa le speli macar odata pe zi. Iar la bepanthen nu renunta pt cel putin 1 saptamana. Da-te in continure. Nu ii face nici un rau. De abia dupa vreo 3 saptamani sa te gandesti la creme hidratante. Tatuajul nu se vindeca complet imediat. Faptul ca ti-au cazut cojitele nu inseamna ca s-a vindecat.
mariusik- Membru Gold
-
Eu sunt de parere ca tatuajul il speli doar daca este necesar iar daca el este curat si ingrijit nu-i vad rostul spalarii.
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Da Nick! La tatuajele pe care le fac si eu le recomand clientilor sa nu puna apa pe el in jur de 5-7 zile, pana se vindeca. Dar astea sunt tatuaje mici si medii, maxim de marimea unui antebrat. La tatuajele mari treaba sta altfel. Am gasit la multi artisti sfatul cu spalatul printre care Nick Baxter, Andy Engel, Caesar etc. Ceea ce este absolut interzis este scufundarea tatuajului in apa. Spalarea la care ma refer eu este un dus in care nu pui jetul pe tatuaj ci doar lasi apa sa curga peste tatuaj si cu mainile cu spuma il speli usor, gentil, cu un sapun antibacterian. Tatuajele mari sunt predispuse la murdarie (transpiratie, scame, praf) orice ai face. Si nu vrei sa pui bepanthen pe el cu toate secretiile corporale. Dar asta este parerea mea.
Citat de la Caesar: ''First : wash your hands and apply the Hibiclens (antibacterial soap) over the tattooed area.
The Hibiclens should remove all the unnecessary clotted blood-ink mixture and keep the tattoo
moisturized at the same time. Rinse the area well with lukewarm (room temperature) running
water. Don’t wash more than 2 times a day nor use the Hibiclens more than 3-4 days. I suggest
keeping it in the bathroom and using it every time you take a shower. After cleaning the tattoo,
pat dry and rub the Aquaphor Healing Ointment over the tattooed part of your skin. It helps
to protect the sensitive skin and reduce irritation. Apply Aquaphour 3-4 times a day in a very
light coat. Otherwise, you might get a reaction caused by the clogged skin pores.The skin needs
to breathe. Applying the Aquaphor right will help to keep the skin sufrace soft and prevent
infection and drying out. After the peeling period, you can start using our 100% natural
Tattoo Lotion. By that time the skin surface over the tattoo should be healed and closed.
A tattoo is much the same as a minor cut or any other skin surface injury. It is made up of
thousands & thousands of pinpriscks, which will result in a scab or crust. If you let the crust
to dry out or crack open and bleed, the blood may wash the ink out. In this case the tattooed
design will appear freckled. This is not the tattoo artist ‘s fault. It is your responsibility to take
care of the tattoo when it is fresh to maintain the applied pigmentation correctly.''
Si sa te uiti la lucrarile lui cum arata vindecate. Cred ca merge.
De la Andy Engel: ''You can shower as usual, but do NOT wash the tattoo with soap (ph-adjusted only), shower gel or the like. If foam gets on the tattoo, please rinse off with clear water''. Dupa cum vezi trebuie sa fii atent la ce sapun iti cumperi. De obicei este bine sa mergi la o farmacie si sa cumperi de acolo.
Dupa cum vezi, nu vorbesc fara sa ma bazeze ceva solid. Si mai sunt multi altii dar nu pot sa caut acum toate site-urile.
Citat de la Caesar: ''First : wash your hands and apply the Hibiclens (antibacterial soap) over the tattooed area.
The Hibiclens should remove all the unnecessary clotted blood-ink mixture and keep the tattoo
moisturized at the same time. Rinse the area well with lukewarm (room temperature) running
water. Don’t wash more than 2 times a day nor use the Hibiclens more than 3-4 days. I suggest
keeping it in the bathroom and using it every time you take a shower. After cleaning the tattoo,
pat dry and rub the Aquaphor Healing Ointment over the tattooed part of your skin. It helps
to protect the sensitive skin and reduce irritation. Apply Aquaphour 3-4 times a day in a very
light coat. Otherwise, you might get a reaction caused by the clogged skin pores.The skin needs
to breathe. Applying the Aquaphor right will help to keep the skin sufrace soft and prevent
infection and drying out. After the peeling period, you can start using our 100% natural
Tattoo Lotion. By that time the skin surface over the tattoo should be healed and closed.
A tattoo is much the same as a minor cut or any other skin surface injury. It is made up of
thousands & thousands of pinpriscks, which will result in a scab or crust. If you let the crust
to dry out or crack open and bleed, the blood may wash the ink out. In this case the tattooed
design will appear freckled. This is not the tattoo artist ‘s fault. It is your responsibility to take
care of the tattoo when it is fresh to maintain the applied pigmentation correctly.''
Si sa te uiti la lucrarile lui cum arata vindecate. Cred ca merge.
De la Andy Engel: ''You can shower as usual, but do NOT wash the tattoo with soap (ph-adjusted only), shower gel or the like. If foam gets on the tattoo, please rinse off with clear water''. Dupa cum vezi trebuie sa fii atent la ce sapun iti cumperi. De obicei este bine sa mergi la o farmacie si sa cumperi de acolo.
Dupa cum vezi, nu vorbesc fara sa ma bazeze ceva solid. Si mai sunt multi altii dar nu pot sa caut acum toate site-urile.
mariusik- Membru Gold
-
Pagina 12 din 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Subiecte similare
» vindecarea tatuajului
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
Pagina 12 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum