Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

+37
baco
vacaroz
subsonique
Koma
trigon
justmecrazZy
Rookie
tattoo_maker
mariusik
mtattoo
sever
young_boy_florin
CryTattoo
tattoo_by_flo
MYKE
vally
Eurydice
BUJ3
rhearranged
jokerasu
senzation
anuuu
Diki
tyonutz
alexsally
tattoos
sicko
nosferatum
Riwe
sebastien tattoo
danieleion
nick_style
Piticu
paul_packmann1982
Bogdanflorin
geta
Ova-Tattoo Art
41 participanți

Pagina 14 din 18 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul

In jos

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape... - Pagina 14 Empty Re: Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

Mesaj Scris de senzation Vin Iul 22, 2011 9:16 pm

ba d ala asta se referau baietii:)
senzation
senzation
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010

Sus In jos

Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape... - Pagina 14 Empty Re: Hai sa explicam cum facem un tatuaj in etape...

Mesaj Scris de mariusik Vin Iul 22, 2011 9:20 pm

Eu unul nu ma refer la nimic ca si eu sunt in ceata...
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 23, 2011 10:51 am

Pai ciocanelul trebuie sa atinga bobina de sus in timpul functionarii.Asta e clar,iar tu justmecrazy probabil ai bagat prea multa tensiune la arcul din spate.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 2:40 pm

nick_style a scris:Pai ciocanelul trebuie sa atinga bobina de sus in timpul functionarii.Asta e clar,iar tu justmecrazy probabil ai bagat prea multa tensiune la arcul din spate.

nick cum drac sa atinga miezul bobinei in timpul functionarii ce ai??!!!,nu realizezi ca faci praf si ciocanel si bobine foarte repede?!! ciocanelul tre sa oscileze fara sa se loveasca deloc de miezul bobinelor si nu mais crie asta ca te apuci sa i inveti pe noii in bransa cum s aisi distruga aparatele!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 23, 2011 3:35 pm

Cred ca tu esti primul care spune ca nu trebuie sa atinga Smile
Serios acum chiar nu eram nici eu sigur la inceput si am intrebat pe mau multe forumuri,am citit diferite carti si peste tot mi s-a spus ca trebuie sa atinga.Si pe toate filmuletele cu tatuaje se aude clar ca atinge altfel nu ar face zgomot asa mare masinile.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Sam Iul 23, 2011 5:02 pm

sever a scris:
nick_style a scris:Pai ciocanelul trebuie sa atinga bobina de sus in timpul functionarii.Asta e clar,iar tu justmecrazy probabil ai bagat prea multa tensiune la arcul din spate.

nick cum drac sa atinga miezul bobinei in timpul functionarii ce ai??!!!,nu realizezi ca faci praf si ciocanel si bobine foarte repede?!! ciocanelul tre sa oscileze fara sa se loveasca deloc de miezul bobinelor si nu mais crie asta ca te apuci sa i inveti pe noii in bransa cum s aisi distruga aparatele!
scratch Ciudat, ciocanul trebuie neaparat sa loveasca prima bobina si nu se distruge absolut nimic, daca nu s ar intampla asa aparatul ar fi degeaba si ar manca volti pentru nimic. study
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de young_boy_florin Sam Iul 23, 2011 5:32 pm

am vazut si io un filmulrt pe youtube in care spunea ceva de genu asta! https://www.youtube.com/user/TATTOOTRAINING#p/u/42/qYeK0EicmOw ! nu cred ca e vorba sa nu loveasta ci sa nu loveasca foarte violent plus ca asta in video are silicon pe bobina si nu se aude foarte tare dar cred ca principiu e acelas!
young_boy_florin
young_boy_florin
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 19/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 6:50 pm

young_boy_florin a scris:am vazut si io un filmulrt pe youtube in care spunea ceva de genu asta! https://www.youtube.com/user/TATTOOTRAINING#p/u/42/qYeK0EicmOw ! nu cred ca e vorba sa nu loveasta ci sa nu loveasca foarte violent plus ca asta in video are silicon pe bobina si nu se aude foarte tare dar cred ca principiu e acelas!
Frumos filmuletzul! Foarte interesant si educativ!!!!!
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de justmecrazZy Sam Iul 23, 2011 9:18 pm

asa fratilor ciocanel,ii ziceam bara dupa armature bar.in fine si cum fac sa nu am tensiune mare in arcul din spate?
justmecrazZy
justmecrazZy

masculin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 36
Data de inscriere : 28/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 9:20 pm

ciocanel! spune-i cum vrei!!! Smile) eu ii spun bara de armare [a acului]!!!! Smile)
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 23, 2011 9:32 pm

Pai depinde de cat de mult ai indoito tu.Asta o vezi desfacand surubul de contact,atunci vezi cat de mult se duce ciocanelul in spate.Cel mai bine indoi arcul cat sa-ti impinga f putin arcul din fata surubul de contact.
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 9:36 pm

man daca vrei sa asculti bine daca nu... nu, sincer nu dau 2 bani pe un ins orisicare care posteaza o filmare pe youtube sau whatewer...am vazut atatea saloane si artisti cu nume pana acuma si inca n-am vazut la nici unul in mana zdranganitori,cand incepi o setare la o masina strangi contact barul pana loveste si face zgomot, de acolo pleci inapoi pana dispare zgomotul aparatul sa mearga fin doar din arcuri ca nu e picamar,acuma faci cum vrei si cum crezi tu eu iti spun doar ca nu e corect ,ce nu mia placut iara la filmulet ca arata la inceput ca sursa aia nu ar fi buna dar de ce nu a precizat ca e o chinezarie copie dupa eikon plus cam tot ce am vazut in film e chinezesc.intreaba si tu ca nu te loveste nimeni, pe unii mai priceputi in tattoo daca le loveste barul in miez ca picamarul sau seteaza aparatele dincolo de bariera de sunet ce o scoate cand loveste barul miezul bobinei.gandestete logik lovind in miez miscarea acului deja este franata brusc!.principiul unei masini e f simplu man nare legatura cu lovitu in bare ci cu miscarea. bobinele atrag ciocanelul ,cand arcul fatza se desprinde de contact bar bobinele nu mai atrag ,arcul spate le ridica inapoi ,iara ating... iara le atrag bobinele ..si tot asa.rolul bobinelor nu este de cui si cel al barei de armare de ciocan. explica-mi cum faci umbre fine fara o miscare smooth fina ? le faci cu o miscare bruta lovind in miez??? no way! la color cum faci unde acul tre sa aiba miscare mare daca miezul iti infraneaza brusc ce faci impingi la ala in mana si varfu cu tot in piele pana in grip sau cum??nick te asigur ca gresesti.

Ultima editare efectuata de catre sever in Dum Iul 24, 2011 9:47 am, editata de 1 ori

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 9:43 pm

unde ai vazut silikon sau de regula se lipeste un O ring pe bobina nu e sa nu iti bata in cap din contra e pt protectie,iti arat scris de joshua carlton am chiar si o masina de a lui des se lipeste banda plastic pe bara de armare catre bobine pt protectie iar cand vezi urma de cerc pe bar unde e plasticul il schimbi plus mereu se curata aparatul intre bobine si bar pt ca de multe ori se atinge fin fara sa iti dai seama iar pilitura din uzare se depune acolo si nu mai asigura un camp magnetic bun...citeste man serios si mai vorbim dar cauta documentatie de calitate nu te mai uita la toti nebunii care posteaza de plictiseala teorii de rasu lumii.

Ultima editare efectuata de catre sever in Dum Iul 24, 2011 9:47 am, editata de 1 ori

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 9:47 pm

sever a scris:unde ai vazut silikon sau de regula se lipeste un O ring pe bobina nu e sa nu iti bata in cap din contra e pt protectie,iti arat scris de joshua carlton am chiar si o masina de a lui des se lipeste banda plastic pe bara de armare catre bobine pt protectie iar cand vezi urma de cerc pe bar unde e plasticul il schimbi plus mereu se curata aparatul intre bobine si bar pt ca de multe ori se atinge fin fara sa iti dai seama iar pilitura din uzare se depune acolo si nu mai asigura un camp magnetic bun...citeste man serios si mai vorbim dar cauta documentatie de calitate nu te mai uita la toti nebunii care posteaza de plictiseala terorii de rasu lumii.
de asat am si eu la chinez... folosesc o banda izolatoare pt ca mi se ''parleste'' (acum mai rar) si capul bobinei si la bara de armare. Inainte le curatam dar nu iesea tot asa ca am auzit si eu de asta si merge. Oricum, se pare ca mai am mult de invatat... silent
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 9:52 pm

la"parleste"ala ma refeream cand spuneam sa nu scrie inf aiurea sa invete oamenii sa-si distruga aparatele! las ca ai sa imi vezi aparatele mele si ai sa vezi si cand lucrez cu ele si ai s avezi ca merg cum nai vazut tu si nu ai sa le vezi nici parlite cum spui tu

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 9:56 pm

Pai MS-urile nu fac asta. Scarba aia chinezeasca imi facea figuri... acum vad ca nu prea mai face ca am invatat sa o strunesc cat de cat Smile) Oricum, cu siguranta trebuie sa vad si eu pe cineva live cum lucreaza sa ma dumiresc de multe. Prea stau in tacere aici fara sa vad alte aparate decat pe ale mele. Pana atunci insa imi dau cu parerea singur, dupa ce vad si eu pe net si prin carti.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:00 pm

marius ai atatea seminarii uitate atent mai bn zis asculta si sa imi spui ce auzi aparate care merg fin sau sdranganit de metale? cand ai primit ms-urile dadeau in miezul bobinei??gandeste-te bine si aduti aminte

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Sam Iul 23, 2011 10:01 pm

MS-urile, sincer, nu zdrangane. Bazaie!!!!!! Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....... mai tare sau mai incet, depinde de voltaj. Ceea ce mi se pare a fi un sunet ce aduce a ''stabil'' si ''pe treaba lui''.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:02 pm

galagie mare face orice aparat dar aia e un fel de galagie si cand bate ca ciocanu in nicovala e altceva total frate, a nu se confunda setarea aparatului puternic cu a se seta aparatu sa bata cat poate saracu de tare in bobine!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:04 pm

exact!!!! bravo uite ca venim pe aceasi fregventza si despre asta vorbeam un aparat trebuie sa bazaie nu sa zdrangane,ai gasit cuvantul potrivit la fix asta ma chinuiam sa explic:))aliluia!!Smile

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:06 pm

un aparat merge stabil cand misca liber nu poate merge stabili veci pururi lovind si infrananduse in miezul bobinei ,,,aia nu mai e stabil e zdranganit,cand vrei putere cresi voltajul ..clar face bazait mai puternic dar nu zdranganeala nai voie sa auzi lovitura de metal pe metal!

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de subsonique Sam Iul 23, 2011 10:37 pm

Contact-bar-ul din cate stiu eu nu are voie sa atinga bobinele, in momentul cand atinge bobinele clar nu e ceva in ordine plus ca aduce a pickhammer asa cum spunea Sever... fluiditatea acului este data de miscarea continua sus-jos ori asta inseamna ca nu atinge absolut deloc bobina sau bobinele in caz contrar acul intampina rezistenta si atunci il impingi cu degetu ca sa intre... o alta chestiune este voltajul, cu cat este mai mare, cu atat exista riscul ca bara sa atinga bobinele insa asta se intampla numai la aparatele de doi lei unde trebuie sa bagi 10000 volti ca sa se miste acul (am si eu o gioarsa d'asta si trebuie sa dau voltaj la 8000 ca sa se miste) affraid
In schimb, la aparatele cu staif nu e necesar voltaj mare, bobinele sunt perfecte, armatura e impecabila si echilibrul extraordinar..tocmai de aia la aparatele bune cu voltaj de 7-8 intra acul cum intra la chinezarii cu 12-13 plus ca sunt mai silentioase....
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Sam Iul 23, 2011 10:47 pm

multumesc de sprijin ,buna explicatie man! si cu asta sper ca cei care sau contrazis sa se documenteze mai bine pentru ca este in folosul lor! AMIN!Smile

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de subsonique Sam Iul 23, 2011 11:27 pm

sever a scris:multumesc de sprijin ,buna explicatie man! si cu asta sper ca cei care sau contrazis sa se documenteze mai bine pentru ca este in folosul lor! AMIN!Smile

Si eu mi-am propus sa ajung Bach al tatuajelor dar deocamdata am pus numai prima nota pe portativ asa ca pana la prima simfonie mai am... si evident sculele costa Smile
Mariusik in schimb vad ca invarte prima simfonie... Bravo!
subsonique
subsonique
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 53
Data de inscriere : 15/05/2011

http://440hertzi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Iul 24, 2011 5:03 am

Mda... prima simfonie cu butoaie Smile) Daca stapaneam toate chichitele la aparate si cunosteam ce trebuie altele erau rezultatele pe piele.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 18 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum